Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bathtub or shower

Mikä on paras tapa asentaa suihku?

kylpyhuone kylpyamme tai suihku bidee -asennus opas miten asentaa suihku suihkupäät

Mikä on paras tapa asentaa suihku?

Sekoitinsuihku pumpun kanssa tai ilman sitä, virtalähde tai sähkösuihku ovat kaikki vaihtoehtoja. Lämmityselementti, samanlainen kuin vedenkeitin, lämmittää vettä, kun se kulkee sähkösuihkun läpi. Ennen kuin voit aloittaa suihkun asentamisen, sinun on ensin valmistettava putket ja luotava sähköyhteys. Pumppua ei tarvita, jos sinulla on yhdistelmäkattila tai jos kylmävesi toimitetaan suoraan verkkovirran syöttöstä. Sähköinen suihku tarvitsee oman erillisen piirin kuluttajayksiköstä, ja lopullinen yhteys on täytettävä sähköasentaja oman turvallisuuden vuoksi.

Lue lisää →


Miten valita suihkukaappi?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme tai suihku suihku suihkukotelo

Miten valita suihkukaappi?

Suihkukaapit ovat saatavilla eri tyylejä ja kokoja. Quadrant - suihkukaappi on yleisin suihkukaapin tyyppi, koska se sopii siististi huoneen nurkkaan. Jos sinulla on tarvittava tila ja varat, suihku tai märkä huone on ylellinen lisä uuteen kylpyhuoneeseen tai remonttiin, joka lähes varmasti nostaa talon arvoa. Sopivin suihkukaappi on kuvattu alla. Quadrant suihkukaapit ovat paras vaihtoehto, jos haluat maksimoida tilaa kylpyhuoneessa.

Lue lisää →


Miten valita kylpy?

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku

Miten valita kylpy?

Kylvyn suunnitteluvaihtoehdot määräävät enimmäkseen saavuttamasi estetiikan ja omat mieltymyksesi. Valmistajat tarjoavat nyt monenlaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, joten luota vaistoihisi tyylin valinnassa. Jos haluat modernin, puhtaan nykyaikaisen ulkonäön, perinteisen tunteen vastaamaan vanhempaa kotia tai näiden kahden yhdistelmän, valitse sinulle oikea kylpy.

Lue lisää →


Opas kylpyammeiden ostamiseen

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku ideoita moderni muotoilu

Opas kylpyammeiden ostamiseen

Ennen kylpyhuoneen kunnostamista tai uuden kylvyn asentamista, mieti kuinka iso haluat kylvyn. Älä tunne, että kylpyasi on piilotettava nurkkaan. Sen sijaan aseta se kauemmas huoneeseen ylellisemmälle ilmeelle. Suurempi kylpyamme suositellaan, jos sinulla on tila, mutta pienempi kylpyamme voi olla sopiva, jos et. Lasikuituputket ovat helposti naarmuuntuneita, eivätkä kestä kovin kauan, ja niiden elinikä on noin kaksitoista vuotta. Aiotko käyttää kylpyä suihkualueena, ja jos on, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitinta vai käytätkö erillisiä sekoittimia?

Lue lisää →


Miten järjestää moderni vessa?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuonekaupat kylpyamme tai suihku bidee -wc pieni kylpyhuone älykäs wc

Miten järjestää moderni vessa?

Ennen kylpyhuoneen päättämistä sisustettavaksi, on harkittava paljon asioita. On syytä aloittaa suunnitelmalla, mitä haluat muokata ja mikä kylpyhuoneen sisustus voisi olla. Kylpyhuoneessa tulisi olla toiminnallinen ja räätälöity minkä tahansa henkilön tarpeisiin.

Lue lisää →