Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bathtub

Miten valita kylpy?

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku

Miten valita kylpy?

Kylvyn suunnitteluvaihtoehdot määräävät enimmäkseen saavuttamasi estetiikan ja omat mieltymyksesi. Valmistajat tarjoavat nyt monenlaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, joten luota vaistoihisi tyylin valinnassa. Jos haluat modernin, puhtaan nykyaikaisen ulkonäön, perinteisen tunteen vastaamaan vanhempaa kotia tai näiden kahden yhdistelmän, valitse sinulle oikea kylpy.

Lue lisää →


Opas kylpyammeiden ostamiseen

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku ideoita moderni muotoilu

Opas kylpyammeiden ostamiseen

Ennen kylpyhuoneen kunnostamista tai uuden kylvyn asentamista, mieti kuinka iso haluat kylvyn. Älä tunne, että kylpyasi on piilotettava nurkkaan. Sen sijaan aseta se kauemmas huoneeseen ylellisemmälle ilmeelle. Suurempi kylpyamme suositellaan, jos sinulla on tila, mutta pienempi kylpyamme voi olla sopiva, jos et. Lasikuituputket ovat helposti naarmuuntuneita, eivätkä kestä kovin kauan, ja niiden elinikä on noin kaksitoista vuotta. Aiotko käyttää kylpyä suihkualueena, ja jos on, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitinta vai käytätkö erillisiä sekoittimia?

Lue lisää →