Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bathroom accessories

What is the best way to shop for bathroom taps?

altaan hanat kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneideoita opas miten kuinka käyttää

What is the best way to shop for bathroom taps?

Vastaava altaan ja kylpytaput muuttavat heti kylpyhuonetta. Ominaisuudet, jotka auttavat pitämään altaan puhtaana ja pidentävät hanan elämää, ovat bonus kiireisissä kylpyhuoneissa. Tämä artikkeli voi auttaa sinua tekemään kovia valintoja, kuten valitsemalla hienoimmat hanat kodin vedenpaineeseen. Jos sinulla on vain kaksi reikää, tarvitset pylväät. Alempi nokka on ihanteellinen viittahuoneeseen, jossa on rajoitettu tila.

Lue lisää →


Miksi käyttää käsillä pidettävää bidee -ruiskuttajaa?

kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet bidee bidee -edut opas kädessä pidettävä bidee kämmenmuodot

Miksi käyttää käsillä pidettävää bidee -ruiskuttajaa?

Yksi helpoimmista bidekeistä, vaikkakin kokemattomille voi olla vaikeaa. Kylvemuihun käyttäminen vauvan herkän ihon pesemiseen on yleistä muslimien keskuudessa, jotka käyttävät shattafeja puhdistaakseen posket ja hiuksensa. Ne puhdistavat suuret esineet, seinät ja jopa lemmikkieläimet. Tarkista wc: n huuhtelupainike, jos olet epävarma.

Lue lisää →


Onko Roca hyvä vessamerkki?

kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuoneen uusinta opas historia Roca

Onko Roca hyvä vessamerkki?

Roca toilets ja bidee ovat poikkeuksellisen laadukkaita, sekä suunnittelu ja valmistus, ja sisältää moderni klassinen muotoja. Heima-sarjan avulla voit mukauttaa kylpyhuonetta valitsemalla kolme viimeisintä ja neljä kokoa. Roca-taps-ja sekoittimien tainnutus tekee niistä tyylikkäitä, nykyaikaisia elinalueita. Pitkän aikavälin toimivuuden varmistamiseksi päällystököt ja keraamiset patruunat on suunniteltu siten, että ne ovat järkeviä teknisiä periaatteita. Valitse useista asetteluista, mukaan lukien yksikertaiset tai kaksikerroksiset kylpylät, kunnostetut tai freestanding-mallit ja eri kokoluokat. Kokoelma hienojen huonekalujen voi nähdä Roca. Gap on yksi menestyneimmistä sarjoista ja suosituimmista. Heidän Victoria-N-ja vahinkorikokoelmansa käyttävät puhtaita linjoja ja tuoreutta, modernisoimaan kylpyhuoneen tilaa. Roca tekee täydellisen valinnan houkuttelevia ja käytännöllisiä kylpyhuonetuotteita, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Roca tarjoaa laajan valikoiman, joka sisältää suuria ja pieniä akryylisiä kylpyammeita monissa eri muodoissa ja kokoisina.

Lue lisää →


Mitkä ovat pieniä kylpyhuoneen ideoita?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita moderni moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu moderni tyylinen kylpyhuone Pieni kylpyhuoneen suunnittelu älykäs suunnittelu

Mitkä ovat pieniä kylpyhuoneen ideoita?

Opi tekemään pienestä kylpyhuoneesta isommalta käyttämällä liukastumista. Löydä täydelliset varusteet ja kalusteet pienimmalle kylpyhuoneelle. Ole tietoinen joistakin tällä hetkellä markkinoilla olevista tilaa säästävistä innovaatioistamme. Käytä näitä ideoita rakentaaksesi sinulle ihanteellinen kylpyhuone. Viime aikoina pesu- tai turhamaisuusyksiköt ovat kehittyneet melko vähän.

Lue lisää →


How do you come up with bathroom refreshment ideas?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonevalaistus kylpyhuoneen jäähdytin kylpyhuoneen uusinta kylpyhuoneen pesuallas kylpyhuonekatsat kylpyhuonekaupat moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu Pieni kylpyhuoneen suunnittelu älykäs suunnittelu wc -suunnittelu

How do you come up with bathroom refreshment ideas?

Kynttilät saavat kylpyhuoneesi näyttämään tyylikkäiltä. Harkitse kylpymatto-, saippua -annostelijoiden ja hammasharjapidikkeiden päivittämistä. Kylpyhuoneesi sisustus on yksinkertaista, lisää vain valoa ja väriä. Sinulla on oltava kyky kunnostaa kylpyhuoneesi tehdäksesi se. Jokainen kylpyhuoneen uusinta sisältää turhamaisuudet.

Lue lisää →