Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — basin taps

Mikä on paras tapa valita allas?

Järjestä kylpyhuone valuma -allas altaan hanat kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita opas miten

Mikä on paras tapa valita allas?

Valitse oikean kokoinen valuma -allas viittaasi tai kylpyhuoneeseen. Jos kunnostat kylpyhuonettasi, kannattaa ehkä harkita pesuallasten siirtämistä. Kysy, millaista seinää altaasi on kytketty ja poistoaikaan. Käytä LVI -artikkeleitamme nähdäksesi, voivatko ne auttaa sinua. Ne eivät vain osoita sinulle, kuinka tehdä tehtäviä, vaan myös auttaa ymmärtämään vesijärjestelmääsi.

Lue lisää →


What is the best way to shop for bathroom taps?

altaan hanat kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneideoita opas miten kuinka käyttää

What is the best way to shop for bathroom taps?

Vastaava altaan ja kylpytaput muuttavat heti kylpyhuonetta. Ominaisuudet, jotka auttavat pitämään altaan puhtaana ja pidentävät hanan elämää, ovat bonus kiireisissä kylpyhuoneissa. Tämä artikkeli voi auttaa sinua tekemään kovia valintoja, kuten valitsemalla hienoimmat hanat kodin vedenpaineeseen. Jos sinulla on vain kaksi reikää, tarvitset pylväät. Alempi nokka on ihanteellinen viittahuoneeseen, jossa on rajoitettu tila.

Lue lisää →


Miten Valita Kylpyhuoneen Hanat?

altaan hanat kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonekatsat suihku napauttaa

Miten Valita Kylpyhuoneen Hanat?

Kylpyhuoneen hanat ja hanan valinnat ovat monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Ihanteellinen menetelmä altaan hanan hyödyntämiseksi on pyörittää vastapäivään, mikä mahdollistaa veden virtauksen heti, kun kahva kääntyy vastapäivään. Perinteiset hanat voivat olla upea sopivuus Edwardian-sviitisiisi, mutta entä huipputekninen suunnittelija? Sekoittimen altaan hanat on kytketty valuma -alueelle ennen asennusta. Joidenkin altaiden pohjassa olevat napautusreiät on osittain valettu alla.

Lue lisää →