Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — attachment bidet

Top 10 Bidet Myths Dispelled

liite kylpyhuoneideoita Bidet -myyttit japanilainen wc älykäs wc vesipesu

Top 10 Bidet Myths Dispelled

Älykkäillä wc: llä voi olla pitkäaikaisia ​​etuja paitsi terveydellesi ja mukavuudellesi, myös yhteisölle ja ympäristölle. Hiilijalanjäljen minimoimiseksi, BrookPad Tavoitteena on käyttää mahdollisimman monta ekologista komponenttia. Älykkään wc -järjestelmän käyttö voi vähentää tarvetta

Lue lisää →


What are types of bidets?

liite bidee bideetyypit kädessä pidettävä bidee integroitu wc kannettava bidee älykäs wc itsenäiset bideke

What are types of bidets?

Mitkä ovat bidee -tyyppiä wc: lle? Erilaisia ​​bidee-tyylejä on kuusi: integroitu bidee-wc, älykkäät wc-istuimet, kannettava bidee, lisälaitteet, erillinen ja kädessä pidettävä ruiskutus.

Lue lisää →


Muinaisesta wc -paperista älykkääseen wc -suihkeeseen

liite bidee -edut elektroninen wc historia loma älykäs wc vessapaperi wc -ruiskutus

Muinaisesta wc -paperista älykkääseen wc -suihkeeseen

Historical records show that toilet paper was already used in the 6th century by an eastern emperor. Paper became widely available in the 15th century, but commercially available toilet paper did not appear in the Western world until 1857. Wiping with stones and washing with water or snow were popular practices in ancient times. Corncobs were a popular toilet paper option in the 1700s. Until glossy paper was introduced, Sears catalogs were used in outhouses.

Lue lisää →


Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

liite bidet -suihke suihkubidee wc -ruiskutus

Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

BrookPad Ecosplash 250 on ei-sähköinen vedenpuhdistusliuos. Ainoa vaadittu asia on vesiventtiili lähellä wc: tä ja sähköinen bidee -istuin. Sitä voidaan käyttää wc: n puhdistamiseen joutumatta uudelleen kylpyhuoneen uusimiseen. BrookPad" SplashLet Tulee kahdessa versiossa: yksi (250s) ja kaksinkertainen (250d). Voit valita yhden suuttimen välillä pesu- ja itsepuhdistuksella tai. BrookPad on bidee -wc -kiinnitys lasten wc: lle.

Lue lisää →


Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

liite bidet -suihke Emoji kakkuvitsi wc -huumori wc -ruiskutus wc

Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

WC -huumori on suuren ilon lähde tietyn ikäisille lapsille wc: llä ja suihkubideellä. WC -huumori voi olla tehokas työkalu lapsille, mutta potta rajoittaa tapoja tulisi käyttää. Koomikot luovat vitsejä asioista, jotka tekevät meistä epämukavaksi, ja se on yleinen selviytymisstrategia. Asiantuntijat ehdottavat, että lapset tekevät saman asian, vaikka he eivät olisi tietoisia siitä. Kylpyhuone -onnettomuudet ovat korkealla 3–6 -vuotiaiden lasten huolenaiheista. WC -huumori voi olla hyvä tapa selviytyä sekä lasten että aikuisten hermostuneisuudesta.

Lue lisää →