Real-life Christmas tree purchasing instructions?

joulu opas Koti kodinparannus ideoita

In this post, you will learn about Real Christmas tree purchasing guidelines.

joulukuusi

How to buy a real Christmas tree?

Real Christmas trees look great, smell great, and aren't as difficult to care for as you would imagine. No two are alike. They are eco-friendly since they are biodegradable. Change your size or style next year for a new look. We can assist you select a genuine Christmas tree.

Real trees, unlike artificial trees, may be trimmed after purchase if they don't fit in the desired location. Before you go out and get a new Christmas tree, be sure you have enough space for it. Consider how you will dispose of your Christmas tree after the holiday. Early 1900s saw the first low-drop tree planted. The Nordman Fir has broad, flat, velvety, dark green needles that retain well. A regular and thorough watering is required for the Norway Spruce. The Northern Lights Christmas tree is a classic Scottish design that may be enjoyed year-round.

It all begins with a single tree.

Without the perfect pinecone or the most lavish decorations, what would Christmas be like? Many individuals take great delight in being a member of "team real" in the debate over whether to purchase a genuine or artificial Christmas tree. We understand that nothing beats a real Christmas tree to liven up your holiday season. The act of choosing one with your family while standing outdoors in the crisp air debating the benefits of various heights and shapes denotes that Christmas has here. They have a lovely look, a lovely fresh pine smell, and aren't as tough to care for as you would think. Allow us to help you choose the perfect Christmas tree, taking the guesswork out of one of the most essential holiday traditions. Every space and family can find something to suit them.

Justifications for purchasing a live Christmas tree

 • This is the conventional option.
 • A lovely scent fills the air.
 • Available in species that have excellent needle retention, which means less mess to clean up after them.
 • Part of the yearly family tradition - select the ‘right one' for you and your family from among the many options available.
 • Available in a range of sizes to accommodate your specific needs.
 • Each one is distinct and unique - no two are same.
 • After the holidays, it is becoming more simple to dispose of items properly.
 • They are environmentally friendly since they are completely biodegradable.
 • Temporary - you may switch up your size or style next year for a whole different appearance.
 • As a single-purchase item, it is reasonably priced.
 • Contributing to the assistance of farmers – A lucrative crop may be obtained from otherwise unproductive land via the planting of Christmas trees.

The life and times of our trees

Seeds from specially managed forests are used to start the production of our Christmas trees, which are then meticulously hand-selected. A nursery is then established where they are carefully nourished and cared to for the following three to four years. When our tiny trees have grown strong enough, they are transplanted onto large outdoor plantations, where they are carefully monitored and cared for for a further three to seven years before being harvested. Furthermore, all of our Christmas trees, whether pot-grown or cut, are obtained sustainably as part of our collaboration with the Forest Stewardship Council (FSC®), the Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFCTM), and The Forest Trust (TFT). Every step of our Christmas tree's journey, from the seed to your house, is taken into consideration. Learn more about our dedication to using forest-friendly timber in this article.

Is there any open space?

On tärkeää tietää, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä uusi joulukuusi ennen kuin menet ulos ja hankkia yksi. Aidot puut, toisin kuin tekopuut, mahdollistavat niiden trimmaamisen sen jälkeen, kun olet tuonut ne kotiin, jos ne eivät aivan sovi sinne, minne olet toivonut niiden sopivan. Tämän seurauksena, vaikka olet yliarvioinut käytettävissä olevan tilan määrä, ne voivat silti vähentää. On kuitenkin parempi leikata pois pieniä määriä kerrallaan, koska ei ole mitään keinoa liimata takaisin kerittyihin oksiin, jos olet ollut liian innokas leikkuri. Ennen kuin ostat puun, suosittelemme, että sinulla on käsitys siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Tarkoista mittauksista voi olla hyötyä, vaikka niitä ei vaadita. Muista myös, että kaikki kolme ulottuvuutta – korkeus, leveys ja syvyys – ovat yhtä tärkeitä. Koska puu todennäköisesti vielä tilaa koriste kevennys (kuten tähti) ja jalusta tai amme tyvessä, saada korkeus oikea on tärkeää.

Millä menetelmällä puu kuljetetaan?

Joskus se, kuinka paljon tilaa kodissasi on, ei ratkaise, minkä kokoisen puun voit hyväksyä, vaan se, kuinka paljon tilaa ajoneuvossasi on. Huolimatta siitä, että meidän puut on kääritty verkkoon, jotta ne olisi mahdollisimman helppo matkustaa, niiden kuljettaminen kotiin voi olla vaikeaa, joten suunnittele etukäteen, miten voit siirtää ne turvallisesti. Kun lasket takaistuimet alas ennen lähtöä, voit saada paremman käsityksen siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Ja, jos puu aiotaan sijoittaa ajoneuvon päälle, varmista, että sinulla on kaikki mitä tarvitset tukevasti kiinnittää puu katolle.

Miten aiot päästä siitä eroon?

Kannattaa miettiä, miten hankkiudut joulukuusesta eroon juhlien jälkeen. Tutustu opas hoitaa joulukuusi tietoa kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista sekä ehdotuksia siitä, miten pitää kuusen näköinen tuore ja täynnä.

Onko parempi ostaa leikkokukkia tai ruukkukasveja?

Kun otetaan huomioon, että puitamme on saatavilla sekä hakattuina että ruukkuina, miksi et yhdistäisi näitä kahta maisemoinnissa? Potissa kasvatetut kasvit sopivat hyvin ulkotiloihin-sisääntulokuiluilla, etupuutarhoilla ja parvekkeilla, jotka kaikki tekevät heille erinomaisia paikkoja tervehtiä vierailijoita ja perheenjäseniä. Leikatut taas tulevat isompina ja näyttävät upeilta olohuoneissa, ruokasaleissa ja käytävillä. Ruukussa kasvatetut puut ovat kevyitä ja kannettavia, eikä puustoa tarvitse hankkia tai hame heille. Sen sijaan että hylkäisit ne juhlapyhien jälkeen, niistä saatetaan nauttia vielä kauan juhlien päättymisen jälkeen, ja jos niistä huolehditaan asianmukaisesti, ne voivat olla osa juhlapyhien viettoa vielä useita vuosia. Tai voit laittaa joitakin kukkia puutarhaasi antamaan ikivihreää väriä.

Nordmaninpihta

 • Ruukkukasvatettu: keskikokoinen on 80-100cm korkea ja suuri on 100-125cm korkea.
 • Leikkuukoot: Pienet toimenpiteet 120-150cm, keskikokoiset toimenpiteet 160-200cm, suuret toimenpiteet 200-240cm ja erittäin suuret toimenpiteet 240-270cm.
 • Ensimmäinen matala-pisarainen puu istutettiin 1900-luvun alussa.
 • Tässä mallissa käytetään leveitä ja litteitä, pehmeitä, tummanvihreitä neuloja, joilla on hyvät neulanpidätysominaisuudet.
 • Kartiomainen muoto, jossa on paksu haaraverkosto
 • Kaikki tuotteet hankitaan Skotlannista.

Kuuset

 • Ruukkukasvatettu: keskikokoinen on 80-100cm korkea ja suuri on 120-150cm korkea.
 • Pieni on 120-150cm pitkä, Keskikokoinen on 160-200cm ja suuri on 200-240cm pitkä.
 • Joulukuusi tavanomaisessa muodossa, jossa klassinen muotoilu.
 • Tämä tuote on ihanteellinen ulkona näyttely.
 • Koska se ei säilytä neulasia sekä muita kasveja, se vaatii usein ja perusteellinen kastelu.
 • Erinomaista vastinetta rahalle

Milloin on paras aika ostaa todellinen joulukuusi?

"Suosittelemme, että perheet alkavat jouluostoksilleen aikaisin." Jos joulukuusi hoidetaan asianmukaisesti, se kestää neljä tai viisi viikkoa. Hänen mukaan "viikonloppu kiitospäivän jälkeen seuraavan viikonlopun aikana on fantastinen aika."

Miksi sinun pitäisi välttää todellisen joulukuusen ostamista?

Puhumattakaan esineistä, kuten puiden tuet, jotka saattavat ruostua ja epämiellyttäviä ajan myötä ja jotka on muutettava säännöllisesti. Ei epäilystäkään siitä, että kuihtuminen ja kompostiksi kääntyminen puu hajoaa nopeammin kaatopaikalla kuin muovipuu.

Miksi todelliset joulukuuset ovat parempia kuin keinotekoiset?

Ellipsosin ja American Christmas Tree Associationin suorittamassa tutkimuksessa ja American Christmas Tree Associationissa havaitsivat, että oikeat puut tuottavat vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä lomakautta kohti kuin keinotekoiset puita, mutta tämä ero muuttuu riippuen siitä, kuinka kauan keinotekoinen puuasi on käytetty.

Mikä on elävän joulukuusen keskimääräinen elinikä?

Useimpien aitojen joulukuusien tulisi säilyttää vähintään viisi viikkoa, ellei pidempään, jos heistä hoidetaan kunnolla. Tämä tarkoittaa, että jos koristat joulua marraskuun lopulla, puun pitäisi pystyä kestämään lomakauden vaikeudet. Seuraa näitä ehdotuksia varmistaaksesi, että joulukuusi näyttää edelleen kauniilta kauan sen jälkeen, kun se on leikattu.

Mikä on aitoja joulukuusia, joita he eivät enää haista?

Fir- tai kuusenpuun tuoksu ei välttämättä ole yhtä voimakas tai se voi menettää tuoksunsa nopeammin kuin mänty tai kuusen puu. Koska puun runko ja oksat eivät ole vahingoittuneet, säteilyn hajun määrä vähenee. Jotta lomajuhlillesi annetaan se ainutlaatuinen kosketus, voit ruiskuttaa alueen joulukuusen tuoksulla.

Mikä on joulukuusi?

 • Todelliset joulukuusi näyttävät hyvältä, tuoksuvat hyvältä, eikä niitä ole niin vaikea huolehtia kuin voisit kuvitella.
 • Kukaan kaksi ei ole samankaltainen.
 • Ne ovat ympäristöystävällisiä, koska ne ovat biohajoavia.
 • Vaihda koko tai tyylisi ensi vuonna uuden ilmeen vuoksi.
 • Voimme auttaa sinua valitsemaan aito joulukuusi.
 • Oikeat puut, toisin kuin keinotekoiset puut, voidaan leikata oston jälkeen, jos ne eivät sovi haluttuun paikkaan.
 • Ennen kuin lähdet ulos ja hanki uusi joulukuusi, varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa siihen.
 • Mieti, kuinka hävität joulukuusi loman jälkeen.
 • 1900-luvun alkupuolella ensimmäinen alhainen pudotusputki istutettiin.
 • Nordman -kuusella on leveä, litteä, samettinen, tummanvihreä neuloja, jotka säilyttävät hyvin.
 • Norjan kuuselle vaaditaan säännöllinen ja perusteellinen kastelu.
 • Pohjoisvalojen joulukuusi on klassinen skotlantilainen muotoilu, jota voidaan nauttia ympäri vuoden.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan