Minimalistinen kylpyhuoneen suunnittelu

kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita Japanin kylpyhuone minimalistiset kylpyhuoneet moderni tyylinen kylpyhuone älykäs wc

Vähemmän on enemmän, ja kuinka voit luoda minimalistisen kylpyhuoneen?

minimalistinen kylpyhuone

Ja miten voit suunnitella minimalistisen kylpyhuoneen?

Minimalistisen arkkitehtuurin ajatuksena on vähentää kaikkea sen perusteellisimpaan johdonmukaisuuteen ja yksinkertaistaa sitä. Minimalistiset arkkitehtuurisuunnittelijat keskittyvät kahden ihanteellisen lentokoneen yhdistämiseen, yksinkertaistetun valaistuksen hyödyntämiseen, mikä mahdollistaa tarpeeksi huoneen. Yksinkertaisuuden käsite löytyy useista sivilisaatioista, mutta etenkin Zen -buddhalaisuuden perinteisessä japanilaisessa kulttuurissa. Minimalistinen tuotesuunnittelu on taidetta heidän räikeimpiin välttämättömyyksiinsä. Minimalismi on tuotesuunnittelun liike, joka korostaa yksinkertaisuutta poistamalla kaiken pois, kunnes vain olennaiset vaatimukset ovat jäljellä, mikä johtaa vaikutelmaan esteettisestä puhtaudesta.

Puhdas ja sietämätön muotoilu saavutetaan poistamalla suurin osa sisustuksesta tai käyttämällä käytännöllisiä esineitä. Minimalistiset kylpyhuoneet perustuvat "vähemmän on enemmän", mikä tarkoittaa, että "vähemmän on enemmän" yksinäistä kynttilää, orkidea tai lasikivikupia voidaan käyttää minimalistisen kylpyhuoneen luomiseen. Minimalististen kylpyhuoneiden tavoitteena on tehdä pieni alue näyttämään suuremmalta ja avoimemmalta tasaisen luomisen yhteydessä.

Vähemmän on tässä tapauksessa enemmän.

Minimalismi on suunnittelutapa, joka määrittelee koristeen puute ja koristelun puute. Se saavutetaan lähinnä funktionaalisten huonekalujen ja sisäobjektien sekä abstraktien muotojen avulla. Minimalistiset arkkitehtuurisuunnittelijat ovat kiinnostuneita kahden täydellisen lentokoneen yhdistämisestä, virtaviivaisen valaistuksen avulla ja jättävät runsaasti vapaata tilaa. Minimalistisen arkkitehtuurin käsite on vähentää kaikkea sen perustavanlaatuisimpaan johdonmukaisuuteen ja saavuttaa yksinkertaisuus yksinkertaistamalla. Vaikka konsepti ei kuitenkaan estä koristelua kokonaan, se edellyttää, että kaikki komponentit, ominaisuudet ja puusepän rajoitukset rajoittuvat pisteeseen, jossa ei voida poistaa muita elementtejä suunnittelun parantamiseksi.

Kylpyhuoneiden asettelujen yksinkertainen muotoilu

Idea yksinkertaisuudesta löytyy monista kulttuureista, mutta se on erityisen yleinen Zen -buddhalaisuuden perinteisessä japanilaisessa kulttuurissa. Zen -kulttuurin vaikuttamiseksi japanilaiset hyödyntävät talojensa esteettisiä ja koristeellisia elementtejä eduksi. 1800-luvun puolivälistä lähtien tällä arkkitehtuurikäsityksellä on ollut vaikutus länsimaiseen yhteiskuntaan, etenkin Yhdysvalloissa. Japanissa on paljon älykkäitä käymälöitä, jotka säilyttävät tilaa ja poistavat tarpeen sekä bideelle että wc: lle. Näet ne kaikkialla japanilaisissa kylpyhuoneissa. Minimalistinen muotoilu on edelleen muodikas, ja tämä on totta paitsi kylpyhuoneen organisaation suhteen. Koska minimalismilla on rauhoittava ja rauhoittava vaikutus aisteihin, kylvyn ottaminen minimalistisessa ympäristössä parantaa sen houkuttelevuutta. Tämä malli auttaa sinua luomaan toiminnallisen tilan, joka on myös helppo ylläpitää ja turvata.

Mihin toimiin sinun tulisi suorittaa minimalistisen kylpyhuonejärjestelyn suunnittelussa?

Tarkista, että sinulla on riittävästi tilaa kaikkien omaisuutesi tallentamiseen. Keep going through your daily routine. Tarkista, että sinulla on riittävästi tilaa kaikkien omaisuutesi tallentamiseen. Suorita päivittäinen rutiini ja kerää tarvittavat tavarat säännöllisesti pitääksesi sinut menossa. If you do not use your toilet at least once a day, it does not belong on your toilet seat. Instead, store a few items in your closet cabinet that you seldom ever use. Surfaces that are free of clutter are essential to a minimalist bathroom. White towels can help you maintain a calm and comfortable appearance. First and foremost, keep all things, both vital and non-essential, hidden. Furniture fronts that open with a click or that have milled edges instead of traditional handles are two distinct choices. To create a minimalist bathroom design, muted cream, beige, and green colors are the best choices.

minimalistinen kylpyhuoneen suunnittelu

What is the history of minimalism?

Minimalismi on taidesuuntaus, joka alkoi toisen maailmansodan jälkeisessä länsimaisessa taiteessa ja levisi ympäri maailmaa. Donald Judd, Agnes Martin, Dan Flavin, Carl Andre, Robert Morris, Anne Truitt ja Frank Stella ovat vain muutamia taiteilijoita, jotka on liitetty minimalismiin vuosien ajan. Kaikesta, joka on harva tai pelkistetty paljaisiin luihinsa, viitataan minimalistiksi puhekielellä. Sitä on käytetty karakterisoimaan muun muassa Samuel Beckettin näytelmiä ja romaaneja, Robert Bressonin elokuvia, Raymond Carverin tarinoita ja Colin Chapmanin automallia. Sekä La Monte Youngin droonimusiikki että John Cagen 4′33 ′ ′ voidaan jäljittää Yves Kleinin Monotonen sinfoniaan (1949), joka oli edeltäjä molemmille.

Minimalismi oli myös vastaus abstraktin ekspressionismin maalauksellista subjektiivisuutta vastaan, joka oli ollut näkyvä New Yorkin koulussa 1940- ja 1950 -luvun ajan. Minimalismi oli myös reaktio surrealismin maalauksellista subjektiivisuutta vastaan, joka oli ollut hallitseva 1960- ja 1970 -luvuilla. Vaikka monet minimalismiin liittyvät taiteilijat hyväksyivät etiketin "minimalismi", monet muut taiteen harjoittajat, jotka kriitikot olivat luokiteltuja minimalistina, eivät tunnustaneet sitä itsenäisenä liikkeenä. Taiteilija ja teoreetikko Robert Morris kirjoittivat kolmiosaisen artikkelin "Notes On veistos 1–3", joka julkaistiin ensimmäisen kerran kolmessa Artforum-numerossa vuonna 1966. Morris tunnetaan parhaiten käsitteellisenä taiteilijana. Morris yritti perustaa itselleen käsitteellisen kehyksen ja muodolliset komponentit, samoin kuin puitteet ja muodolliset elementit, jotka kattavat hänen aikalaisensa käytännöt. Teorian yleisen muutoksen mukaan, jonka tämä artikkeli on esimerkki, postminimalismi on hallitsevana ajatusmuodona minimalismista.

George Earl Ortmanin työ, joka oli konkreettinut ja vähentänyt maalauksen muotoja ankariksi, karkeiksi, filosofisesti kuormitetuiksi geometrioiksi, herätti Juddin "alustavan" kiinnostuksen minimalismiin. Modernistiset formalistiset taiteen arvioijat ja historioitsijat olivat ankaria kritiikistään tätä suuntausta. Jotkut kriitikot uskoivat, että minimaalinen taide osoitti väärinkäsityksen maalauksen ja veistoksen nykyaikaisesta dialektiikasta, kuten kriitikko Clement Greenberg on kuvaillut, kun taas toiset uskoivat, että se edustaa väärin maalauksen ja veistoksen modernin dialektiikan väärinkäsitystä toimittajalle julkaistu Postminimalistinen taiteilija Robert Smithson ilmaisi erimielisyytensä tämän näkökulman lokakuun painos Artforumista. "Paistettu huolenaihe on se, että hän tulee tietoiseksi tekemästään - nimittäin siitä, että hänestä tulee itse teatteri." Vuonna 1964 Lee Krasner teki haastatteluja Hans Hofmannin ja Jackson Pollockin kanssa Smithsonian Institution -arkistosta amerikkalaisesta taiteesta (1964), jonka Smithsonian -instituutio on julkaissut.

Hans Hofmann kertoi haastattelussa Dorothy Stricklerin kanssa, että mitä enemmän asioita siinä on, mitä vilkkaampi taide on, ja mitä pahempaa se on. Silmä on uhka hyvälle visiolle. Alastomuuden paljastaminen on vääriä. Luonnon poistaminen on ensimmäinen askel taiteen luomisessa. Luonto puolestaan ​​oli Hans Reinhardtin abstraktien ekspressionististen maalausten lähde, joka vastusti suoraan hänen omaa luonnon näkökulmaa.

Mikä tarkalleen on suunnittelun minimalismi?

Kun se tulee minimalistinen muotoilu, se on kyse korostaa tarpeen. Jotta saavutetaan puhdas muoto eleganssia, minimalistinen rakenne, kohde tai sisustus olisi pared alas sen olennainen tarkoitus ja saavuttaa käyttämällä rajoitettuja materiaaleja, neutraaleja värejä, perusmuotoja, ja välttää liiallista koristelu. Minimalistinen Tuotesuunnittelu On Taidetta Tislaamalla Asioita Alas Niiden Kaikkein Olennaisin. Tuotesuunnittelussa minimalismi on trendi, joka edistää yksinkertaisuutta strippaamalla pois kaikki, kunnes vain perustarpeet ovat jäljellä-mikä ulkonäkö esteettinen puhtaus. Minimalismi, sen perustavanlaatuisimmassa merkityksessä, viittaa suunnittelijoihin, jotka välittävät vain tuotteen tai aiheen perustavanlaatuisimmat ja vaaditut näkökohdat poistamalla kaikki ylimääräiset ja siten tarpeettomat komponentit ja ominaisuudet malleistaan.

Onko hyvä idea saada minimalistinen kylpyhuone suunnittelu?

Kylpyhuoneet, joissa puhtaat, käytännölliset mallit ovat välttämättömiä, sopivat erinomaisesti minimalistiseen estetiikkaan. Tämä virtaviivainen tyyli sisältää puhtaat linjat, minimaalinen sisustus ja neutraali väri paletit yhdessä tilassa. Käyttämällä kuusikulmainen lattialaatat yksivärinen värimaailma, voit lisätä viivoja ja syvyyttä tilaa. Jos haluat pitää asiat mielenkiintoisina, vuorottele mustavalkoisia metrolaattoja. Vaihtoehtoisesti, backsplash suihkussa tai takana pesuallas voi antaa kylpyhuoneen tyylikäs minimalistinen ulkonäkö. Ideat ja mallit minimalistisiin kylpyhuoneisiin ovat käytännöllisiä, tarkkoja ja toisinaan karun näköisiä. Puhdas ja uncluttered tyyli saadaan aikaan poistamalla suurin osa sisustus tai hyödyntämällä utilitarian esineitä, joita voidaan käyttää myös sisustus luovasti. Lopputulos on kylpyhuone, joka on houkutteleva, tilava ja toimiva.

Koristeet kylpyhuone minimalistinen muotoilu

Pieni versio kylpyhuoneen valoista on paras tapa mennä, jos haluat pitää asiat yksinkertaisina kylpyhuoneessa. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy käyttää paljon rahaa high-end hana saada tämän ilmeen. Yksinkertaisia ja saumattomia kalusteita voi ostaa järkevään hintaan rautakaupoista. Ei ole täysin totta, että ajatuksesta puuttuu ornamentiikkaa, vaan kaikkien osien ja piirteiden katsotaan rajoittuvan pisteeseen, josta ei voida enää poistaa mitään muuta. kokonaissuunnittelun parantamiseksi.

Kylpyhuonetarvikkeet, jotka ovat mahdollisimman yksinkertaisia

Minimalistisissa asetelmissa käytettävät materiaalit, kuten lasi ja teräs, antavat vaikutelman steriilistä laboratoriosta. Valkoiset seinät saavat pikkuruisen tilan näyttämään suuremmalta ja ilmavammalta, luoden samalla tasalaatuisuuden tunnetta. Design moderni tuntuu Splash smart wc, joka sisältää bidee sekä wc kaukosäätimellä, toimii tämän asennuksen. Tarvike on yksittäinen koriste-esine, kuten yksittäinen kynttilä, orkidea tai lasinen Kivi-kuppi, jota käytetään esteettiset tarkoitukset. Minimalistinen kylpyhuoneet perustuvat periaatteeseen "vähemmän on enemmän", mikä tarkoittaa " vähemmän on enemmän tässä tapauksessa."

Minimalistinen Kylpyhuoneen Suunnittelu Johtopäätös.

 • Minimalismi on tyyli määritelty puute ornamentiikka ja houkuttelevuutta.
 • Minimalistisen arkkitehtuurin suunnittelijat keskittyvät yhdistämään kaksi ihanteellista lentokonetta käyttäen yksinkertaistettua valaistusta, jolloin tilaa riittää.
 • Yksinkertaisuus saattaa näkyä monissa kulttuureissa, mutta erityisesti perinteisessä japanilaisessa Zen-buddhalaisuuden kulttuurissa.
 • Zen-kulttuurin edistämiseksi japanilaiset käyttävät talojensa esteettisiä ja koristeellisia piirteitä edukseen.
 • 1700-luvun puolivälistä lähtien tämä arkkitehtuurin käsite vaikutti länsimaiseen yhteiskuntaan erityisesti Amerikassa.
 • Japani tarjoaa monia älykkäitä WC säästää tilaa, poistaa bidee ja wc.
 • Minimalistinen muotoilu on edelleen muotia, ei vain kylpyhuoneita järjestettäessä.
 • Minimalistinen tuotesuunnittelu on oleellista sen barestille.
 • Minimalismi on tuotesuunnittelutapa, joka korostaa yksinkertaisuutta poistamalla kaiken pois, kunnes vain perustarpeet säilyvät, mikä luo esteettisen puhtauden tunteen.
 • Kylpyhuoneet, jotka vaativat puhtaat, tehokkaat mallit, sopivat täydellisesti minimalistiseen estetiikkaan.
 • Kylpyhuoneen tavarat mahdollisimman yksinkertaisesti
 • Materiaalit, kuten lasi ja teräs, käytetty minimalistisissa ryhmissä, antavat tunteen steriilistä laboratoriosta. Valkoiset seinät tekevät pienestä tilasta suuremman ja avoimemman, mikä tarjoaa homogeenisuuden tunteen.
 • Splashin älykäs wc, jossa on bidee ja kauko-ohjattu wc, työskentelee tämän asennuksen kanssa.
 • Lisävaruste on yksi koristeellinen esine, jota käytetään esteettisiin tarkoituksiin, sellainen yksi kynttilä, orkidea tai lasikuppi.
 • Minimalistiset kylpyhuoneet perustuvat "vähemmän on enemmän" ideaa, mikä tarkoittaa "vähemmän on enemmän".

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan