Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita bidee bidee -wc WC vitra

Check to see whether Vitra is a well-known bathroom manufacturer.

Vitra bathroom

Is Vitra a well-known bathroom fixture maker?

VitrA, a Turkish business established after WWII, has a history of overcoming adversity. The Essentials collection is offered as a practical alternative for anybody wanting to establish a fresh, modern living space without going over budget. The Designer collection focuses on clean lines, product performance, and a sense of balance. VitrA is a Turkish bathroom accessory manufacturer. They work closely with designers from all around the globe to bring only products they are proud of to market.

The business has won many awards, including reddot, iF, and Elle Décor. A Pledge To The Future seeks to increase awareness about their environmental initiatives. T4 draws on VitrA's Anatolian design heritage for a coherent, beautiful, and opulent Mediterranean collection. T4 is a set of sanitary ware and brassware meant to be used together. M-whole Range's product line radiates a true Scandinavian elegance that is calm, serene, and collected.

VitrA is a leader in bathroom product design. Memoria, a Designer brand, utilizes cutting-edge manufacturing techniques to create amazing new products. Memoria-sarjassa on rapeat, ultra-ohut reunat, jotka vastaavat muuta kokoelmaa. Pesä on järkevä vaihtoehto perhekotille, samoin kuin vierastalo tai bed & breakfast. VitrA has almost a decade of design expertise.

The company's newest collection is a well-balanced mix of bathroom accessories and wood furniture. Vaihtokalusteita tarjotaan neljässä värimaailmassa, jokaisella on oma sävy ja luonne. Waterjewels, a flagship brand of VitrA Designer products, stands out from the crowd. A square construction may be used to produce beautiful and modest ceramic pottery. Largest bathroom maker in the world, VitrA

Pentagon Design, NOA, and French design expert Christophe Pillet have all worked with the business. VitrA offers a broad variety of potty choices, from commercial solutions for professional settings to budget-friendly toilet options. A framework of excellent, better, greatest products. VitrA Rimex is the most modern bathroom engineering innovation accessible today. The rimless toilet bowl technology eliminates the need for a rim in the bowl when the toilet is running.

The VitrA Fresh is discreetly hidden in the rear of the seat. Each flush delivers the precise amount of liquid required. This keeps your toilet clean and fresh for longer. VitrA is a renowned global leader in the bathroom sector. Their selections of traditional, beautiful, and highly sought-after bathroom products may help you achieve the bathroom look you want.

S20 from the VitrA Essentials range shows the company's excellent eye for complementary forms and designs. Rim-basic ex's Integra back to wall floor standing pan is lovely. A ten-year guarantee against manufacturing defects protects VitrA's S50 range of goods. The Zentrum collection's pieces are unadorned and devoid of dust traps, letting their shape and beauty to shine. Prices have been maintained low to appeal to those looking to repair or remodel their houses while staying within their budget. A 'one of the most costly pieces of jewelery ever produced'.

What are the advantages of VitrA?

A illustrious previous life. Vitra is a Turkish company that was founded during World War II and has a history of triumphing in the face of hardship. Vitra products may be found all over the globe, in home, public, and commercial settings, as the company continues to establish itself as a worldwide brand. This collection combines together their most popular lines, which have been presented in an open and contemporary manner.

VitrA of Good Quality at a Reasonable Price?

Vitran välttämättömyyskokoelma, joka kohdistuu markkinoiden edullisempaan loppuun, esitetään realistisena vaihtoehtona jokaiselle, joka pyrkii luomaan uuden, nykyaikaisen elinympäristön menemättä budjetin yli. Vitran perusteet esitetään ammattimaisissa viimeistelyissä edullisissa hintapisteissä, ja se on kokoelma alue, joka tarjoaa jokapäiväisen elämän välttämättömiä asioita tyylikkäästi ja toiminnallisella tavalla. Näitä kappaleita, jotka on tarkoitettu toimimaan yhdessä, sinulla ei ole vaikeuksia koordinoida asioita tilan sisällä tai huoneesta toiseen.

Mikä on Vitran pitkäaikainen elinkelpoisuus?

Ympäristövastuun suhteen Vitra noudattaa ympäristöystävällistä lähestymistapaa prosessin kaikissa vaiheissa, jätteiden minimoimisesta tuotannon aikana tuotteiden suunnitteluun, joilla on alhaisempi hiili- ja vesivaikutus. Käyttökulut on mahdollista vähentää veden säilyttämistekniikoita käyttämällä. Kun kohtuullinen hintalappu lisätään yhtälöön, jokaisesta tuotteesta tulee viisas sijoitus tulevaisuuden kuluja vastaan.

Onko kyse modernin ylellisyyden tapauksesta?

Vitran suunnittelijakokoelma edustaa modernin ylellisyyden huippua. Vitra-suunnittelijalle on ominaista sen avoimuus ja käyttäjäkeskeinen asenne, keskittyen puhtaisiin linjoihin, tuotteiden suorituskykyyn ja tasapainon tunteeseen. Kylpyhuone, joka sisältää Vitra -suunnittelijatuotteita

Onko Vitran maailmanluokan suunnittelijat vastuussa tästä?

Koska se on Vitran tunnetuin tuotemerkki, suunnittelijakokoelma on luonnollisesti rakennettu yrityksen yhteyteen suunnittelijoihin. Vitra -suunnittelija ylläpitää merkitystä ja tuoreuttaan käyttämällä nykyaikaisia ​​suunnittelijoita useilta tieteenaloilta, samoin kuin taiteilijat ja arkkitehdit, kehittääkseen uusia alueita. Nämä kokoelmat sisältävät palkittujen suunnittelijoiden, kuten Alejandro Aravena ja Michel Charlot, tuotteita sekä kehittyvien suunnittelijoiden tuotteita. Vitra on myös sitoutunut luomaan uudelleen kuuluisia esineitä menneisyydestä, kuten 1960 -luvun tuoli. Suunnittelijoiden, kuten Jean Prouve ja George Nelson, historiallisten esineiden uudelleen käynnistämällä nykyaikainen sisustus voi hyötyä näiden 1900-luvun suunnittelun pioneerien panoksista.

Mikä on Vitran historia?

Vitra on turkkilainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kylpyhuoneen tarvikkeita. Vitra voi jäljittää yhdessä muodossa tai toisessa 1900 -luvun alkupuolella. Se oli todellakin uima- ja tuoksutuotteita tunnetulle turkkilaiselle apteekkille üleyman Ferit Eczacibaşille, joka oli inspiraatio yrityksen perustamiselle. Usean vuoden ajan menestyvän kukoistavan lääkeyhtiön johtamisen jälkeen Eczacibaşi -perhe päätti laajentaa toimintaansa avaamalla ensimmäisen keraamisen kasvinsa vuonna 1958. Termi vitra tulee sanoista, jotka lasittavat ja lasitetut tuotteet, jotka viittaavat keraamiseen tuotteeseen, jolla on kovuus kovuus ja lasin kiilto, mikä keraaminen on loppujen lopuksi. Vitraa ei pidä sekoittaa samannimiseen sveitsiläiseen suunnitteluyritykseen, joka sijaitsee Zürichissä. Vitra on kylpyhuoneen valmistaja, joka käyttää pääomaa V ja A, kun taas sveitsiläinen suunnittelija käyttää vain pieniä kirjaimia: Vitra. Tämä voi olla harhaanjohtava joillekin ihmisille.

Mitä hyötyä Vitran ostamisesta on?

Tuotteen tuomiseksi markkinoille, Vitra pitää suurta huolta ja ajattelua. He ovat omistautuneet tuomaan markkinoille vain tavaroita, joista he voivat olla ylpeitä, ja tehdäkseen tämän yhteistyössä tiivistä yhteistyötä maailmanlaajuisten suunnittelijoiden kanssa. Oikean suunnittelutiimin ollessa paikallaan on helppo ymmärtää, miksi Vitra on saanut monia kunnianosoituksia ja tunnustuksia, kuten RedDot Design Award, The Good Design Award, IF -tuotesuunnittelupalkinto ja ELLE Décor -palkinto. On varmistettu, että kun ostat Vitra -tuotteen, saat jotain, jota on harkittu perusteellisesti ja näyttää kauniilta talossasi. Vaikka estetiikalla ja tekniikalla on elintärkeää merkitystä, liiketoiminnan kestävyydellä on myös kriittinen merkitys, jonka Vitra suhtautuu erittäin vakavasti heidän sinisen elämänsä osoittamaan: lupauksen tulevaan kampanjaan. Yrityksenä he investoivat aina prosesseihinsa valmistajan aiheuttamien jätteiden vähentämiseksi, ja he ovat omistautuneet jatkamaan tämän parantamista mahdollisimman paljon.

Mistä vitra tulee?

Yhtenä maailman johtavista kylpyhuoneen valmistajista Vitra on varustettu ajantasaisin kylpyhuonetuotantolaitteilla ja historialla, joka juontaa juurensa 1970-luvulle asti. Bozüyük -laitoksessa tuotetaan yhteensä 5 miljoonaa saniteettituotteita, 3 miljoonaa altaat, 2,5 miljoonaa lisävarustetta ja 20 miljoonaa neliömetriä laattoja. Vaikka liiketoiminnan pääkonttori sijaitsee Turkissa, suurin osa sen tavaroista valmistetaan Euroopassa.

Mistä Vitra -suunnittelija T4 on kyse?

T4: n paremmuus on heti ilmeinen. T4 luottaa Vitran Anatolian suunnitteluhistoriaan tarjotakseen yhtenäisen, tyylikkään, ylellisen linjan Välimeren tyyliin. T4 on tuote yhdestä maailman johtavista yrityksistä kylpyhuoneen tavaroiden suunnittelussa ja tuotannossa. T4 on täydellinen joukko terveysvarastoja ja brassware -kappaleita, joita on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä toistensa kanssa. Altaat ovat saatavana useissa kokoonpanoissa, mukaan lukien seinälle asennetut, työtaso ja puoliksi tarpeelliset, soveltamisen maksimaalisen joustavuuden aikaansaamiseksi. Asennuksen helpottamiseksi on saatavana monia kokoisia valintoja, jotka vaihtelevat suuresta kylpyhuoneesta pieneen vaatehuonetilaan. Esittäessään itseään puhtaalla ja siistimätöntä tavalla T4 -altaat ja terveyslaitteet voidaan yhdistää moniin värimaailmiin ja rakennusmateriaaleihin lasista puuhun mineraaliin. T4 Brassware luotiin keraamisen esineen mielessä, ja sen on tarkoitus olla täydentävä kappale. Sekoittimet ovat tyylikkäitä ja virtaviivaisia, ja niitä on saatavana tavanomaisilla tai leikkauksilla, joista jälkimmäinen tuottaa viileän vesiputousvaikutuksen aktivoituna. Kun T4 -kappaleet käytetään yhdessä keskenään, tuottavat harmonian ja rauhallisuuden tunteen, jotka ovat molemmat toivottavia ominaisuuksia kylpyhuoneessa, joka on rauhan ja rentoutumisen paratiisi.

Mikä on Vitran suunnittelija M-linja?

M-linja herättää aidon skandinaavisen tyylikkyyden tunteen koko tuotelinjallaan, joka on viileä, hiljainen ja kerätty. Vitran M-linjan komponentit on suunniteltu suoraviivaisella, mutta miellyttävän avoimella tavalla, ja ne ovat yhteensopivia monenlaisten nykyaikaisten sisustuspintaisten kanssa. M-linjalla on muotitiedot saadakseen sen nykyaikaisessa elinympäristössä, koska se kykenee harmonisoitumaan kiven, lasin, metallin tai puun kanssa. Perusmuotoa käytetään terveysvarastojen ja M-linjan sarjojen altaiden luomiseen, jotka sitten pehmennetään pyöristetyillä kulmilla ja pehmeästi kauhaisilla kulhoilla. M-Line-sarjassa on selkeä puhtauden ja puhtaanapitoilma siitä. Tässä kokoelmassa tulee M-linjan vapaasti seisova pesualtaan, vahva lausuntokappale, joka on parhaimmillaan malli mannermaisesta tyylikkäältä. Tämä yksikkö on pitkä ja erottuva, ja se on erinomainen pala mannermaista tyylikästä. M-linja on yhtenäinen ryhmä yksilöitä, jotka toimivat yksikkönä. Altaat, jotka ovat ala-, työtaso- tai seinä -roikkuu, tarjoavat tilavan ja esteettömän alueen, jolla pesu, kun taas nykyaikainen seinä tai tiiviisti kytketyt käymälät ovat sekä miellyttäviä että energiatehokkaita.

Onko sinulla Vitran suunnittelijan muistiotietoja?

Vitra on yksi alan pioneereista kylpyhuoneen tuotesuunnittelussa, kun kyse on nykyisten asioiden ottamisesta ja niiden kekseliäisyydestä ja mielikuvituksestaan ​​luoda jotain uutta ja mielenkiintoista. He ovat tehneet tämän monta kertaa. Memoria-linja, osa heidän suunnittelijakokoelmaansa, ei ole poikkeus, käyttämällä huippuluokan tuotantomenetelmiä tuottamaan hämmästyttävän kauniita uusia esineitä. Jokainen Memoria-kokoelman altaan on muotoiltu terävällä, ultra-ohuella reunalla täydentämään muuta kokoelmaa. Käyttämällä huippuluokan menetelmiä ja materiaaleja nämä altaat ovat käytännössä omillaan taideteoksia, jotka herättävät ympäristönsä kohteliaisuuden ja tasapainon. Memoria määritellään sen kyvyn löytää lujuus jopa ohuimmilla pinnoilla. Memoria on kokoelma monikulmion peruskuvioita, jotka ovat sekä visuaalisesti houkuttelevia että toiminnallisia nykyaikaisessa, minimalistisessa ympäristössä. Memoria on uusi ja vieraanvarainen kokoelma, jossa on jälkiä modernista skandinaavisesta hohdotuksesta suunnittelussaan. Työtasoon asennettuna sen neutraali värimaailma voidaan helposti sovittaa moniin materiaaleihin, kuten puun, mineraalien tai metallin kanssa. Muista, että heillä ei ole hana-reikiä ja tarvitsevat vapaasti seisovan tai seinälle asennetun sekoittimen, joka on heidän kanssaan yhteensopiva.

Mistä Vitra -suunnittelija pesee?

Vitra -suunnittelija Ranges -sarjan pesä on lämmin ja tyylikäs lisäys jokaiseen taloon, joka etsii kodikkaan laatua ympäristön täydentämiseksi. Nest on käytännöllinen valinta paitsi perhekotille, myös vierastalolle tai sänkyyn ja aamiaiselle, joka haluaa kuvata ystävällisen ilmapiirin vierailleen ja vierailijoille. Tämä huonekalukokoelma, joka sisältää monenlaisia ​​tuotteita ja käyttötarkoituksia, sisältää terveysvarastoja, varastointia ja peiliyksiköitä, jotka kaikki on suunniteltu toimimaan yhdessä harmonisesti. Puisia huonekalupaloja on saatavana useissa väripinnoitteissa, joiden avulla voit helposti sovittaa ne omiin mieltymyksiisi ja ympäröivään sisustukseen. Valitse antrasiitin, harmaan luonnonpuun, korkean kiiltävän puun tai heitetyn luonnonpuun tyylikkäistä sävyistä saadaksesi halutun ilmeen. Terveyslaitteet käsittävät wc -sviitit, jotka ovat sekä toiminnallisia että nykyaikaisia, samoin kuin bidee -sviittiä, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti muun kylpyhuoneen kanssa. Nestissä on myös Kid Step, joka on huomaavainen ele perheen kotiin, jonka avulla koko perhe voi hyödyntää turhamaisuusyksiköitä ja altaat täydellisellä mukavuudella.

Lisää Vitra -suunnittelijavaihtoehtoja on saatavana?

Vitra -optiot, jotka ovat osa yrityksen suunnittelijalinjaa, on hyvin otsikkotuote. Altaiden kappaleiden kokoelmana Vitra on luottanut keraamisen suunnittelun historiaan luodakseen luovan, nykyaikaisen sarjan ja sitä voidaan käyttää useissa asetuksissa, mukaan lukien kylpyhuoneet. Yli seitsemänkymmenen vuoden suunnittelukokemus vyönsä alla Vitra osoittaa pätevyytensä ainutlaatuisten kylpyhuonetuotteiden kehittämisessä vaihtoehtojen kokoelmalla. Nämä altaat, joita on saatavana erikokoisina, malleissa ja tyyleissä, on suunniteltu kiinnitettäväksi työpöydälle avoimen ja esteettömän pesupaikan tarjoamiseksi mannermaisella tavalla. Nämä altaat, joilla on tuore ja nykyaikainen ulkonäkö, voidaan yhdistää puun kanssa luonnollisen viimeistelyn tai mineraalien kanssa voimakkaan, Välimeren ilmeelle. Optio -altaat ovat yhteensopivia useiden hanan ja venttiilien kanssa, jotka voidaan sijoittaa joko seinälle tai kannelle tilanteesta riippuen. Valitse vaihtoehdot, jotta mielikuvitus menee villiksi ja luoda kylpyhuoneympäristö, joka on itsellesi täysin ainutlaatuinen ja henkilökohtainen.

Mikä on Vitra -suunnittelijan muutos ja miten se toimii?

Shift on tuore ja vieraanvarainen kokoelma, joka hengittää uutta elämää oleskelutilaan. Vadon uusin kokoelma on tarkasti kalibroitu kylpyhuonelaitteiden ja puisten huonekalujen järjestely, joka perustuu yrityksen seitsemän vuosikymmenen suunnittelukokemukseen luodakseen valon ja tilaan keskittyvän kokoelman. Vaihtokalustepalat ovat saatavana neljässä eri värimaailmassa, jokaisella on oma ainutlaatuinen sävy ja luonne täydentääksesi kodinsisustustasi. Shift tarjoaa värimaailman, joka jännittää luovimman sisustussuunnittelijan, joka vaihtelee valkoisen ja harmaan yksinäisistä sävyistä Zebranon ja vuoristoluken lämpimään lehtipuun viimeistelyyn, jotka tarjoavat huoneen rauhoittavan, luonnollisen näkökohdan. On mahdollista luoda keraaminen keramiikka, joka on tyylikäs ja aliarvioitu suunnittelemalla sitä neliörakenteen ympärille ja antamalla sille pehmennetyt reunat ja sujuvasti pyöristetyt sisätilat. Kokoelman loppuun saattamiseksi valaistut peilit ja peilikaapit tarjoavat ihanteellisen tunnelman kosketuksen mihin tahansa tilaan.

Mistä Vitran suunnittelija Waterjewels -sarja on kyse?

WaterJewels, Vitran suunnittelijavalikoiman lippulaiva, erottaa itsensä kilpailusta erottamalla joukosta. Vitra on kehittänyt joukon valuma -altaan vaihtoehtoja, jotka infusoivat välittömästi ylellisyyden tunne kylpyhuoneen alueelle käyttämällä huipputasonsa ja työtaitoaan muuhun kuin keramiikkaan. WaterJewels on kokoelma, joka saa pulssin lyömisen, jos haluat luoda palatiaalisen ympäristön kylpyhuoneeseesi. Näillä kulhoilla, jotka on kauniisti kuvattu kullalla, platina-, musta-, kupari- tai valkoisella, on kuninkaallinen ilma niistä, joita niiden yksinkertaisuus parantaa. Kaunis pesualue on mahdollista luoda, kun käytetään yhtä erikoistuneista laskureista, joita on saatavana kolmessa eri leveydessä ja useilla Hap -reiän valinnoilla. Sen ilme yksin, joka on sekä raikas että hieno, rohkaisee käyttäjää elvyttämään ja saamaan aikaan uudelleen. Olipa se yhdistettynä seinälle asennettavaan sekoittimeen tai korkeaan sekoittimeen hanalle, kylpyhuone on nostettu kodin viiden tähden ominaisuuden tilaan.

Ovatko Vitra -wc: t korkealaatuisia?

Tarjoamme koko Vitra-käymälöiden linjan, joita on saatavana monissa muodoissa ja tyyleissä, jotka sisältävät ajantasaisin suunnittelutekniikka. Vitran pottia on saatavana monenlaisissa malleissa ja tyyppeissä, jotka vaihtelevat kaupallisista vaihtoehdoista ammatillisille ympäristöille budjettiystävällisiin kylpyhuonevaihtoehtoihin, jotka kaikki on järjestetty "hyväksi, paremmaksi" tavaroiden puitteiksi. Vitran huippuluokan suunnittelijayhteistyö johtavien eurooppalaisten suunnittelutalojen, kuten nykyaikaisten saksalaisten suunnittelijoiden NOA: n, luovien ranskalaisten suunnittelugurun Christophe-pillet ja Pentagon-suunnittelun pohjoismaisen tyylin ja Pentagon Designin kanssa, johtavat parhaan käytettävissä olevan nykyaikaisen eurooppalaisen tyylin, kaikki valmistetut korkealle Maailman suurimman kylpyhuoneen valmistajan standardi.

Mitkä ovat erityyppiset Vitra -käymälät?

Vitran uusimpien tuotteiden joukossa ovat heidän reunattomat käymälöt ja älykkään hoidon V-Care-suihku wc, jotka molemmat ovat saatavana useissa kokoonpanoissa. Läheiset kytketyt wc: t ovat kiistatta tunnetuimpia WC-tyyppisiä, ja ne ovat myös kaikkein yksinkertaisimpia asennettavia, koska ne eivät tarvitse piilotettuja säiliöitä tai varusteita. Kaikkein ajan tasalla oleva ulkonäkö olisi seinä-ripustettu wc, joka poistaa näkyvän säiliön tarpeen kokonaan piilottamalla se seinän sisälle. Voit käyttää tätä Vitra Cistern- ja Flush -levyn kanssa. Vitran huuhtelulevyjä on saatavana monissa nykyaikaisissa trendikkäissä viimeistelyissä, kuten mustassa, kuparissa ja kullassa, samoin kuin perinteisemmissä kromissa ja valkoisissa.

Mitä seinälle on asennettu Vitra -käymälöistä?

Nykymaailmassa seinä-ripustetut käymälät ovat edistynein WC-muotoilu, koska ne mahdollistavat pannun korottamisen turvallisesti lattiapinta-alalle ja asetetaan vahvalle metallirunkolle (piilotettu säiliö ja runkopakkaus). Tämä on yksinkertainen ja moderni ratkaisu, joka peittää tyylikkäästi seinän sisällä olevan säiliön. Voit olla varma, että kaikki tarjoamamme tuotemerkit ja Vitra Cistern -kehykset on testattu korkeimpien mahdollisten standardien mukaisesti, ja ne ovat osoittaneet kykenevän tukemaan pannun painoa ja jopa erittäin mojovaa henkilöä helposti . Valmiste on tyylikäs, nykyaikainen ja minimaalinen WC -alue, joka vaatii vähän vaivaa puhdistamiseen. Koska toimivat komponentit ovat piilotettuja, sinun on vain pyyhittävä pannu ja kulhon sisäpuoli, mikä on kaikki mitä tarvitaan sen puhtaana.

Lisätietoja Vitran reunasta wc: stä?

Jos suunnittelet kylpyhuoneen mallintaa ja haluat asentaa uuden seinä-vieratun wc: n, ehdotamme voimakkaasti, että valitset sellaisen, jolla on nykyaikaisimmat kylpyhuoneen tekniikan ominaisuudet, joita tällä hetkellä on saatavana markkinoilla. Tähän sisältyy muun muassa Rimless Wc -kulhotekniikka. Nämä huippuluokan innovaatiot suunnittelivat wc-kulhoa ja huuhtelua siten, että kulhossa ei ole reunaa wc: n ollessa käytössä. Se on suunniteltu uudelleen vahvemmaksi ja peittää kulhon koko sisäpinta. Tämä ei vain johda voimakkaampaan huuhteluun, vaan myös eliminoi sisätilan pannusta, missä lika ja bakteerit varjostavat vanhan tyylin wc-kulhossa, mikä on paljon helpompaa pitää ne puhtaina. Tämän osan poistaminen poistaa epäanitaarisen elementin, joka laboratoriotestien mukaan on upea 95 prosenttia enemmän terveys! Tämä sileä yksittäinen muoto on myös huomattavasti yksinkertaisempi ja nopeampi puhdistaa - ja se pysyy puhtaammana paljon pidemmän ajanjakson ajan. Jokaisen uuden seinä-ripustettua wc: tä etsimän tulisi valita Vitra Rimex-ja suosittelemme heitä voimakkaasti menemään reunusta!

Vitra Onko olemassa uutta tietoa?

Vitra Fresh on jälleen yksi suuri moderni keksintö yhdestä maailman arvostetuimmista kylpyhuoneen valmistajista. Tämä ainutlaatuinen, hoikka järjestelmä, joka sijaitsee istuimen takaosassa hienovaraisella ja melkein havaitsemattomalla tavalla, on siisti pieni säiliö. Säiliö on ladattu tavallisilla puhdistusratkaisuillasi, ja jokaisella huuhtelulla tarkka nestemäärä toimitetaan tarpeen mukaan. Tämän avulla voit pitää wc Vitra Fresh- ja Rimless Pan -tyyppiset yhdistelmä, näiden kahden tekniikan innovaatioiden valitseminen varmistaa, että sinulla on viimeisin kylpyhuonesuunnittelu, joka kestää tulevina vuosina, ja Vitra on antanut tämän tekniikan kaikkien budjettien saataville ansiosta Heidän hyvä paras paras tuoterakenne, jokaiselle makulle ja budjetille on suunnittelulinja!

Mitkä Vitra -wc: t ovat vapaita napsautuksista ja napsautuksista?

Uusimmalla RIM-EX-tekniikalla ja reunattomalla kulhojen suunnittelulla Vitra-käymälöitä on saatavana laajalla väreillä ja tyyleillä. Seuraavat seinä-ripustetut wc: t ovat saatavana reunattomilla vaihtoehdoilla: Vitra T4-reunattoman WC, Vitran M-linjan reunattoman seinän roikkuva wc, vitran vuoro reunattoman seinän ripustettu WC, retro (tunnetaan myös nimellä pesä seinä ripustettu WC sisään Yhdistynyt kuningaskunta), S50, S20 (Arkiitekt Rimless), Sento, Memoria RIM-EX ja Istanbul ovat joitain käytettävissä olevista malleista. Tätä sivua päivitetään jatkuvasti, kun uudet rivit otetaan käyttöön; Ota meihin yhteyttä saadaksesi ajantasaisimmat tiedot Vitra RIM-EX-wc: stä. S50 (sekä avoimet ja suljetut takaversiot), Zentrum ja T4 ovat kokoelmia, jotka sisältävät tämän PAN -tyypin, jos etsit tiukkaa kytkettyä Vitra -wc: tä reunattomalla Rimex -mallilla. Jos etsit takaosaa seinälle lattiaan seisova pannu, RIM-EX tarjoaa kauniin perusedegraation takaisin seinälattiaan seisova pannu.

Mitkä ovat vitran kylpyhuonekaput?

Vitran kylpyhuoneen brassware tarjoaa laajan valikoiman tuotevaihtoehtoja, kylpyhuoneen hanat ja sekoittimista kylpytattalleihin, joita kaikkia on saatavana monissa nykyaikaisissa väreissä, kuten kupari, kulta ja perinteinen kromi! Vitra on hyvin ansaittu ja ansaittu maine korkealaatuisesta ja kauniista suunnittelusta, ja se on maailmanlaajuinen johtaja suuren maineen kylpyhuoneteollisuudessa. Heidän klassisten, tyylikkäiden ja erittäin halutuiden kylpyhuonetuotteiden kokoelmansa voivat auttaa sinua saavuttamaan tarkan kylpyhuoneen ulkonäön, jonka yrität saavuttaa. Ihmisille on kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja, joilla on tiukka budjetti, samoin kuin räätälöityjä, jotka on rakennettu tarkkaan eritelmiin.

Mikä on Vitran suihkut?

Vitra -suihkuvarusteita on saatavana monenlaisissa nykyaikaisissa viimeistelyissä ja tyyleissä, mikä varmistaa, että jokaisella modernilla kylpyhuoneen suihkualueella on jotain! On olemassa valintoja, jotka sopivat monenlaisiin budjeteihin - Vitra -suihkut ovat hyvin tehtyjä ja tarjoavat luotettavan palvelun tulevina vuosina! Jokainen tyyli ja tarve voidaan tyydyttää suihkupaketilla riippumatta siitä, onko se käytettävä kylpyhuoneen suihkualueella tai koordinoiduna kappaleena, joka menee muiden Vitra -hanan ja muiden messinkiohjelmien kanssa. Niistä suosituin on Vitra Baton Shower -puhelin, joka on sekä joustava että moderni muotoilussa. Tämä nykyaikainen ja yksinkertainen esine näyttää fantastiselta, kun sitä käytetään yhdessä kaikkien Vitra -suihkuventtiilien kanssa, ja sitä voidaan helposti sovittaa muiden kromikylpyhuonetarvikkeiden kanssa. Esimerkiksi pesämessinkivillä on sekä näkyviä Vitran suihkuventtiilejä että piilotettuja Vitra -suihkuventtiilejä, jotka osoittavat yrityksen laajan tuotetarjonnan. Pesä- ja pesän trendikkäitä kokoelmia erotetaan sisällyttämällä vastaava kapeneva vivun kahvanhallinta, joka ei ole vain mukava ja helppo käyttää, vaan myös lisää modernin suunnittelun leimahduksen yleiseen ilmeeseen.

Mitä voit kertoa minulle Vitra S20: sta?

Yrityksen lippulaivakokoelmana Vitra Essentials Line -sarjan S20 osoittaa heidän innokkaan silmänsä muodoista ja malleista, jotka täydentävät toisiaan. Vitralla on lähes seitsemän vuosikymmenen suunnitteluhistoriaa hyödyntääkseen, ja he ovat mestareita tuoda vanhoja ideoita elämään uusilla ja jännittävillä tavoilla uusien ja luovien menetelmien avulla. Kulutussarjan ja terveyslaitteiden sarjan parissa jokainen esine on tarkoitettu käytettäväksi seuraavan kanssa missä tahansa mahdollisessa sekvenssissä. Laadimalla yhtenäisyyden tunne, käyttäjä voi vapaasti valita ja valita osia tarpeen mukaan ilman, että hänen on huolehdittava siitä, ovatko komponentit yhteensopivia muodon vai toiminnon suhteen. Altaat ovat saatavana useissa kokoonpanoissa, jotka vaihtelevat turhamaisuusyksiköistä upotettuihin työtaso -altaan, jolloin voit ilmaista yksilöllisyyttäsi ja luovuuttasi kylpyhuonetilan suunnittelussa. Koristeellisia puukomponentteja tarjotaan kahdessa viimeistelyssä: kultainen kirsikkapuu lämmin, luonnollista ulkonäköä varten ja viileä valkoinen puu ripaus yksiväristä tyylikkyyttä. Mukavuuden ja kestävyyden mielessä WC-yksiköt on suunniteltu mielessä ympäristöystävällisellä vedenkäytön tehokkuudella, mikä vähentää vedenkäyttöä ja pitkäaikaisia ​​toimintakuluja.

Tiedätkö mitään Vitra S50: stä?

S50 -sarja on looginen valinta sekä asuin- että liiketoimintaympäristöille, koska se on vahva, vankka ja monipuolinen riittävä sopeutuakseen moniin asetuksiin. Puhtaiden pintojen, pölyloukkujen puuttumisen ja kylpyhuonepavituksen helposti ylläpidettyjen muotojen, jotka tehdään S50: n asentamisen jälkeen. Ylläpitäen alhaisia ​​rakennuskustannuksia, on mahdollista asentaa täydellinen kylpyhuoneen alue, joka on sekä nykyaikainen tyyliä että avoin ja saavutettavissa oleva. Liikkuvuusvaikeuksilla kärsiville wc-sviitit on suunniteltu vastaamaan heidän erityistarpeitaan, lyhyistä projisoinnista seinä-sviiteistä pienemmälle kylpyhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen kohonneisiin profiiliin WC-pannuihin, jotka parantavat mukavuutta ja saavutettavuutta. S50 -kappaleet, jotka esitetään yksinkertaisesti ja neutraalisuuden tunne, sulautuvat hyvin mihin tahansa järjestelyyn. Vitran S50-tuotesarja on rakennettu kestämään, ja niissä on kymmenen vuoden takuu kaikista valmistusvaurioista. S50 voidaan ostaa täysin luottamuksella, koska se on vankka todistus sen pitkäaikaisesta elinkelpoisuudesta.

Onko vitra zentrumista jotain enemmän sanottavaa?

Kosketus, Zentrum on silkkinen ja helppo silmissä; Se herättää kiiltävän, rauhallisen luottamuksen, jota on vaikea sivuuttaa. Zentrum -kokoelman kappaleissa ei ole nälkäistä koristelua ja ärsyttäviä pölyloukkuja, jolloin niiden muoto ja eleganssi voi puhua puolestaan. Hinnat ovat pitäneet alhaisina, jotta Zentrumista olisi sarja, joka on suosittu ihmisten keskuudessa, jotka pyrkivät korjaamaan tai kunnostamaan kotejaan samalla kun tarkkailevat heidän taloudellisia rajoituksiaan. Suunnittelijalla on laaja valikoima vaihtoehtoja WC-yksiköiden lopullisen ulkoasun ja toiminnallisuuden valitsemiseksi, ja seinään ja seinä-harja-yksiköt ovat hyviä valintoja minimalistisemmalle ulkonäölle. Nämä valinnat yhdistettynä piilotettuun säiliöön tarjoavat puhtaan, katkaistu viimeistelyn sisustussuunnitteluun. Pehmeä läheinen wc-istuimet tarjotaan pyynnöstä, mikä lisää kokemukseen ylimääräistä ylellisyyttä. Vaatimukset on varustettu ylivuoto ja hana -aukko oletusominaisuutena. Kun sitä käytetään yhdessä monobloc -sekoittimen kanssa, yksinkertainen mutta tehokas pesualue voidaan tuottaa erittäin tehokkaasti.

Tietoja Vitra Laytonista?

Kun tarkastellaan Layton -kokoelmaa, huomaat, että sillä on eleganssin ja tasapainon ilma. Erityisesti se käy ilmi läheisissä kytkettyissä wc -sviiteissä, koska Layton WC PANS: lla on melkein painovoima, joka uhkaa laatua, joka saavutetaan ohuten materiaalien ja käytettävissä olevan lattiatilan älykkään hyödyntämisen avulla. Muodon ja organisaation integroinnin kautta tällä tavalla Layton on sarja, jolla on harhaanjohtava perusta. Layton -kokoelman altaille on saatavana useita eri kokoisia valintoja monipuolisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Kodissa käytettynä valikoima sisältää kaiken pienistä viittahuoneiden valinnoista suuriin kylpyhuonevaihtoehtoihin. Yhtenäisyyden tunne voidaan luoda sisällyttämällä alue eri alueille. Putkisto on piilotettu täydellisillä tai puolilla jalustalla, mikä johtaa puhtaan ja ammatillisen ulkonäön. Lihavoidun, kutsuvan ilmeen ja neutraalin värinsä vuoksi Laytonia voidaan käyttää monissa sisustusvärimallissa, ja sitä voidaan helposti sovittaa brassware -ohjelmiin joko klassisessa tai modernissa tyylissä sovelluksesta riippuen. Sopeutumiskyvynsä vuoksi se on suosittu valinta sekä asuin- että yritysasiakkaidemme keskuudessa.

Mikä on Vitra Milton -sarja?

Milton on kehitetty erityisesti vastaamaan lähtötason asiakkaiden tarpeita. Se on hinnoiteltu edullisesti ylläpitäen kaikkia ominaisuuksia, joita asiakkaat ovat odottaneet premium -suunnittelijoilta Vitralta. Tämä valuma -alue ja tiiviisti kytketty WC -sarja, kun ne on ostettu sarjana, ovat erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka etsivät nopeaa ratkaisua pesutupalleen. Laatua ei tarvitse vaarantaa nykyisen tilan päivittämisen tai kylpyhuoneen tai kasvitutkimuksen rakentamisen alusta alkaen, jotta kustannukset voidaan pitää hallinnassa. Milton WC Suite -komponentit, jotka on järjestetty suoraviivaisesti ja neutraaliin tavalla, ovat suuri esimerkki siitä, kuinka tehokkuus voidaan saavuttaa yksinkertaisuuden avulla. Läheinen kytketty sviitti on myös älykäs pitkäaikainen sijoitus sen mukavuuden vuoksi. Pienen Cisternin vähentyneen vedenkäytön jalanjäljen seurauksena se ei vain tarjoa halvempaa hintaa tänään, vaan takaa myös pitkällä tähtäimellä alhaisemman hinnan, kun kyse on toiminta- ja huoltokustannuksista. Allas, jota on saatavana monissa hananreiän ja kokokokoonpanoissa, voidaan räätälöidä täydentämään sen ympäristöä täydellisesti. Kokonaisuutena Milton on voittava sekoitus suunnittelijalle, joka työskentelee tiukan budjetin alla.

Vitra S-Line (Vitra S-Line) Onko Miltonille jotain muuta?

Vitran S-Line-kokoelma on tunnettu yksikkö liiketoiminta- ja vieraanvaraisuuden aloilla, ja se on erityisen menestyvä, kun sitä käytetään julkisissa vessoissa tai julkisissa käymälöissä, kuten sen suosio osoittaa näillä aloilla. Sen neutraali muoto ja ulkoasu antavat sen sovittaa monenlaisiin tyyleihin ja värimaailmiin tilanteesta riippuen. Milton halvat hintamerkit, puhdas ja tehokas ulkonäkö ja vahva keskittyminen mukavuuteen, jotta S-linjasta olisi onnistunut yhdistelmä. Olosuhteissa, joissa sisustusmitat ovat rajoitettuja ja tilaa on rajoitettu, seinä-painava ja tiiviisti kytketyt sviitit hyödyntävät tehokasta vettä, entisen tarjouksen kanssa lyhyellä projisointivaihtoehdolla. Tämä kokoelma, jossa on upotettu altaan, jota voidaan käyttää turhamaisuusyksiköiden tai työtasojen kanssa, on erityisen hyvin sopiva käytettäväksi julkisissa viittaisissa viittahuoneissa. Milton Yksi tämän sarjan komponenteista on S-linjan virtsajakaja, joka on viimeistelty valkoisessa keraamisessa, jotta tarjotaan yksinkertainen yhteensopivuus S-linjan pisuaalien kanssa.

Vitra Serenada Sereis, et cetera.

Kaikkien antiikki- tai maalaismaisten fanit löytävät paljon maistuvaa Serenada -linjalla, joka on ihana valikoima esineitä, joihin on historiallisesti vaikuttanut. Lisäksi, koska kustannukset asetetaan kohtuuhintaan, historiallisen tyylin hyvin toteutettua kylpyhuonesviittiä ei enää pidetä yksinoikeudella. Serenada on sarja, jolla on paljon suositeltavaa, koska se sisältää Edwardian ja Victorian aikakausiin liittyvät askeleet arkkitehtoniset elementit. Heidän kykynsä työskennellä yhdessä yhdessä, nämä altaat ja WC -sviitit ovat luonnollinen vaihtoehto vaatesäiliön tai vessan toimittamiseen. On mahdollista saavuttaa täydellinen sekoitus nykyaikaisten etujen ja klassisen estetiikan vetovoiman välillä sisällyttämällä nykyaikaisia ​​elementtejä, kuten läheinen kytketty wc, jolla on tehokas, pienen äänenvoimakkuuden huuhtelujärjestelmä, joka sisältää tehokkaan, pienen äänenvoimakkuuden huuhtelujärjestelmän. Serenada on kaunis täydennys jokaiselle kylpyhuoneelle, joka haluaa välittää lämmön ja kodisuuden tunteen tyylikkään yksinkertaisuuden kautta.

Onko mahdollista ostaa vitran kylpyhuoneen nieluja?

Vitra tarjoaa altaat, jotka ovat tuoreita, nykyaikaisia ​​ja sopivia erilaisilla disoreilla, kaikki hintaan, joka on erittäin saavutettavissa. Ne on rakennettu ja edullinen. Erikoistuneissa tuotantolaitoksissaan Vitran kylpyhuoneen altaat ovat taitavasti muotoiltu maailman parhaiten kylpyhuoneen valmistaja. Vitran kylpyhuoneen pesuallas on viisas vaihtoehto ja investointi suunnitteluun ja laatuun, joka kestää tulevina vuosina yrityksen monien vuosien keraamisten ohjelmien valmistuskokemuksen, suunnittelun älykkyyden ja tutkimus- ja kehitystietojen syvyyden ansiosta. Laaja valikoima vaihtoehtoja ja erinomaista vastinetta rahalle, kuten M-linja, muutosta ja integroa jokaiselle kodille, korkeampiin määritelmät, jotka on kehitetty yhteistyössä maailmankuulujen suunnittelijoiden, kuten vitra Istanbulin, kanssa, on jotain jokaiselle budjetille ja jokainen kylpyhuone Vitra -ryhmästä. Vitran seinällä asennetuilla altailla voidaan luoda joukko tyylejä. Esimerkiksi suurin osa Vitra -pesuallasta on saatavana pulloloukkuilla puhdasta nykyaikaisen ja yksinkertaisen suunnittelun tai puolikalusta, joka on puhdas seinälle asennettava jätepeitteen vaihtoehto keraamisen keramiikan sovittamisessa. Valinnainen täydellinen jalusta on saatavana useimmille Vitran kylpyhuoneen seinälle asennetuille altaille; Ne seisovat lattiasta valuma -alueen pohjaan ja piilottavat putkistosi, antaen kylpyhuonellesi perinteisemmän ilmeen ja tunteen kuin muuten. Tavallisen pesunkauden päivät ovat ohi; Vitra tarjoaa laajan valikoiman epätavallisia ja muodikkaita työtason pesuallaskuvioita, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen ilmeen uudelle kylpyhuonellesi!

Mikä on Vitran altaan suunnittelu?

Kauniita kulhoja on saatavana monissa muodoissa ja kokoina, mukaan lukien täynnä sivuja, soikeita ja offset -muotoja sekä kaarevia ja pyöreämpiä muotoja. Yksinkertaiset suorakulmiot, joissa on pyöristetyt kulmat, edistävät nykyaikaisen kylpyhuoneen sisustuksen luomista; Ne voivat olla pukeutuneet vanhaan messinkiohjelmaan hienovaraiseen nykyaikaiseen klassiseen tyyliin tai yhdistävät Washbowl-keskipisteesi, jossa on kauniita moderneja hanoja huippuluokan ilmeeseen. Laadukkaasta keraamisesta valmistettujen innovatiivisten ja kauniiden valuma-altaan muotojen lisäksi Vitra tarjoaa myös erittäin hyvän valikoiman erilaisia ​​värillisiä pesuallasvaihtoehtoja, kuten Vitran runko- ja Vitran ääriviivat, joissa altaat voidaan määrittää mustassa tai ääriviivat ihanassa pehmeässä lämpimässä minkissä tai taupeissa, jotka hyödyntävät tyylikkäitä harmaa-beige-sävyjä upeaan kylpyhuoneen sisätiloihin. Siellä on laaja valikoima Vitran kylpyhuonealueita, jotka ovat nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä, jolloin voit luoda modernin mallin, joka sisältää trendikkään mustan kylpyhuoneen trendin. Valitse vain yksi Vitran kauniista mustasta kylpyhuoneesta, kuten Matt Black -elokuvan Vitran ääriviiva, jotta ulkonäyttö on täydentää. Tämän matta mustan altaan käyttö luonnollisissa materiaaleissa voi tuoda puun viljan esiin tai sitä voidaan käyttää toisin kuin kiiltävämpi pinta esimerkiksi marmorilaatojen kiillotuksen tuottamiseksi. Vitralla on kylpyhuoneen ratkaisut, jotka sopivat jokaiseen budjettiin ja kaikkiin orastavien sisustussuunnittelijan villeimpiin unelmiin.

Onko Vitran kylpyhuonekalusteet viisas sijoitus?

Vitran kylpyhuonekalusteet on hienosti muotoiltu ja toimitetaan kokonaan koottu. Sitä on saatavana useissa tyyleissä ja viimeistelyissä, jotta ne täyttävät laajan valikoiman tarpeita, jotka vaihtelevat erinomaisesta vastineesta rahayksiköille, jotka ovat taitavia ja yksinkertaisia ​​ja räätälöityjä suunnittelijayksiköitä ylellisissä viimeistelyissä. Vitran kylpyhuonekalusteet on järjestetty ryhmittelyihin, jotka toimivat yhdessä luodakseen hyvän parhaan parhaan kokoonpanon. Vitran kylpyhuonekokoelma, Vitran allekirjoituskokoelma ja Vitran suunnittelijakokoelma ovat kolme kokoelmaa, jotka muodostavat Vitra -tuotemerkin. Et todellakaan voi mennä pieleen Vitran kylpyhuonekalusteiden kanssa; Esimerkiksi lähtötason alueet alkavat edullisesta hinnasta ja niillä on ihanan vahva rakennuslaajuinen, samoin kuin ominaisuuksia, joita pienemmillä tavaroilla ei ole; Käymme läpi jokaisen alueen ominaisuudet yksityiskohtaisemmin alla!

Tietoja Vitran kylpyhuonekokoelmasta.

Vitran kylpyhuonekalusteiden kokoelma koostuu seuraavista suunnittelulinjoista: Vitra Zentrum, S20 ja S50, Vitra Ecora, D-Light, Vitra Serenada, Vitra Milton ja Layton. Lisäksi Vitran kylpyhuonekokoelma sisältää valikoiman peilejä ja peilikaapit, jotka on suunniteltu täydentämään huonekalukappaleita; Niitä voi ostaa myös verkkosivustollamme. Se on lähtötason tuoteryhmä hyvässä parhaassa rakenteessa; Nämä huonekalut ovat joitain suosituimpia ja myydyimpiä yksiköitä, ja ne tarjoavat ihania hyvin rakennettuja korkealaatuisia ominaisuuksia, kuten pehmeät sulkemisaranat ja ovet, hyvä valikoima viimeistely- ja värivaihtoehtoja sekä erityisiä pinnoitteita, kuten lakkaa Suojataksesi uutta Vitra -yksikköäsi ja pitääksesi sen etsimällä uutta pidemmän ajan. Nämä tuotteet ovat kohtuuhintaisia ​​ja kauniisti suunniteltuja, joten niistä on erinomainen vaihtoehto henkilöille, joilla on tiukka budjetti, kuten ensimmäistä kertaa kodin ostajat tai pienten kylpyhuoneen peruskorjaukset. Kylpyhuonekokoelmassa on kauniita malleja ja korkealaatuisia materiaaleja edulliseen hintaan!

Mitä se on Vitra -kylpyyn?

Vitra-kylpylät ovat yksi suosituimmista kategorioistamme korkealaatuisia kylpyammeita hakevien asiakkaiden keskuudessa. Ne ovat mukavia, mielikuvituksellisia ja tilavia, ja on olemassa malli, joka sopii budjettiin. Kotijamme rakennetun tapaan ja Ison -Britannian kylpyhuoneen historiaa käytettiin perinteisesti pääpesulaitoksena sen sijaan, että suihkuttaisiin melkein jokaisessa brittiläisessä talossa. Kylvysuihkualueiden kehityksen myötä suurin osa perheistä on muuttanut kylpytilansa kylvyn suihkualueeksi, jossa on kaksoiskäyttöinen kylpyamme, jota voidaan käyttää myös suihkussa, mikä antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Yksinkertaisesti mukauttamalla yksi heidän yksittäisistä kylpyläistään lisäämällä lasikylvyn suihku -näyttö, esimerkiksi suosittu vitra -neon, ostamaan yksi heidän erikoistuneista P -muodoistaan, kuten Optima -kylpy, tai suorakaiteen muotoiset suihkukylpylät, kuten The the the Neon -suihkukylpy, Vitralla on ratkaisu kaikille. Päivittäisestä peruskylpylästä räätälöityihin suunnittelijan keskipisteisiin, kuten upeaan avantgarde-vitra-istanbul-kylpyammeeseen, Vitran kylpyhuoneiden kylpylöitä on saatavana laajassa valikoimassa malleja ja hinnoittelualueita, mukaan lukien:

Suunnittelijan luomat vitra -kylpylät?

Tämän lisäksi Vitra valmistaa erinomaisen valikoiman suunnittelijakylpylöitä, jotka vaihtelevat Spa-inspiroiduista hierontakylpyistä ainutlaatuisiin ja erottuviin suunnittelukokemuksiin, kuten Istanbul-kylpyihin, jotka on luonut kuuluisa suunnittelija Ross Lovegrove yksinomaan Vitralle. Vitran vuoropuhdas kylpyamme erottuu ainutlaatuisella rullapuutrullalla, joka peittää kylvyn yläosan, muuttamalla sen hierontapöydiksi ja tuoden kylpylän kokemuksen kotihuoneesi mukavuuteen. Hierontapöytä löytyy nyt jokaisesta talosta, ja siirtymän puhtaan kylpyammeen ylimääräisen vahvistetun ja vankan rakentamisen vuoksi voit levätä ja rentoutua tietäen, että painosi on täysin tuettu, koska kylpyamme oli erityisen tarkoitettu toimimaan tällä tavalla . Kun kyse on nykyaikaisista kylpyhuoneen peruskorjauksista, tämä on todella ainutlaatuinen ja älykäs ottelu perinteisessä kylvyssä. Kun kylpylähoito ja hyvinvointi ovat suositumpia, tämä kylpy on välttämätöntä jokaiselle, joka haluaa luoda kodinkylpylän tai jopa Business Spa -laitoksen, jonka on pelastettava tilaa.

Tietoja Vitran suunnittelijakylpystä, joka on ainutlaatuinen.

Vitralla on kaunis valikoima vapaasti seisovia kylpyammeita, jotka ovat ainutlaatuisia ja suunniteltuja kylpyhuoneen keskipisteeksi ja tarjoavat samalla ylellisen uimakokemuksen, mikä tekee niistä ihanteellisia uudelle ylelliselle kylpyhuoneenmuutoksellesi. Kuitenkin, kun kyse on jostakin niin kauniista kuin Vitra Istanbulin soikea kylpy, se on enemmän kuin sen luomiseen kuluva aika. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja, jotta henkilöstömme voi tarkistaa tarkat läpimenoajat ja antaa sinulle ohjeita toimitusaikaista. Nämä suunnittelijan kylpyammeet on luotu yhteistyössä joidenkin maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden kanssa, mukaan lukien tunnetut Lontoossa sijaitsevat Ross Lovegroven ja tuotteliaiset saksalaiset teollisuussuunnittelijat, NOA-suunnittelijoiden ryhmä. Hieno kylpyamme, kuten Vitran hiljaisuuskylpy, jolla on takaosaa tukeva kaltevuuspuoli ja kaunis soikea munamainen muoto, voit luoda rauhallisen uima-pyhäkkön, joka on sekä rentouttava että ylellisesti mukava! Vitran suunnittelijakylpylöiden kaunis ulkonäkö auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia ja värikkäitä kylpyhuoneen sisätiloja, joista nautit asuttavista ja käyttämästä päivittäin.

Vitran pääkohdat

 • Toisen maailmansodan jälkeen perustetulla turkkilaisella liiketoiminnalla Vitralla on historia voittamassa vastoinkäymisiä.
 • Essentials -kokoelmaa tarjotaan käytännöllisenä vaihtoehtona jokaiselle, joka haluaa perustaa tuoreen, modernin asuintilan ilman budjettia.
 • Vitra on turkkilainen kylpyhuoneen lisävarustevalmistaja.
 • Liiketoiminta on voittanut monia palkintoja, mukaan lukien Reddot, IF ja Elle Décor.
 • T4 piirtää Vitran Anatolian suunnitteluperintöä johdonmukaiseen, kauniiseen ja runsas Välimeren kokoelmaan.
 • Vitra on johtava kylpyhuoneen tuotesuunnittelussa.
 • Suunnittelijabrändi Memoria käyttää huipputeknisiä valmistustekniikoita uskomattomien uusien tuotteiden luomiseen.
 • Vitralla on melkein vuosikymmenen suunnittelun asiantuntemus.
 • Yrityksen uusin kokoelma on tasapainoinen sekoitus kylpyhuonetarvikkeita ja puukalusteita.
 • Pentagon Design, NOA ja ranskalainen suunnitteluasiantuntija Christophe Pillet ovat kaikki työskennelleet liiketoiminnan kanssa.
 • Vitra tarjoaa laajan valikoiman pottavalintoja kaupallisista ratkaisuista ammatillisiin ympäristöihin budjettiystävällisiin wc-vaihtoehtoihin.
 • Kehys erinomaisista, paremmista, suurimmista tuotteista.
 • Vitra Rimex on nykyaikaisin kylpyhuoneen tekniikan innovaatio, joka on saatavana tänään.
 • Vitran tuore on huomionarvoisesti piilotettu istuimen takaosaan.
 • Tämä pitää wc: n puhtaana ja tuoreena pidempään.
 • Vitra on tunnettu maailmanlaajuinen johtaja kylpyhuoneen alalla.
 • Heidän valintansa perinteisistä, kauniista ja erittäin halutuista kylpyhuonetuotteista voivat auttaa sinua saavuttamaan haluamasi kylpyhuoneen ilmeen.
 • S20 Vitra Essentials -sarjasta näyttää yrityksen erinomaisen silmän täydentäville muodoille ja malleille.
 • Kymmenen vuoden takuu valmistusvaurioihin suojaa Vitran S50-aluetta.
 • Zentrum -kokoelman kappaleet ovat koristamattomia ja vailla pölyloukkuja, antaen niiden muodon ja kauneuden loistaa.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

 Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan