Onko Roca hyvä vessamerkki?

kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuoneen uusinta opas historia Roca

Tutustu Rocaan paremmin lukemalla tätä artikkelia.

Roca kylpyhuoneen suunnittelu

Onko Roca laatumerkki?

Roca on espanjalainen yritys, joka keskittyy kehittämään kauniita ja innovatiivisia kylpyhuonetuotteita. Roca perustettiin vuonna 1999, jolloin Roca s. p.A osti Keramik Holding LAUFENin. Tämä W + W-laite yhdistää pesualtaan ja WC :n yhteen yksikköön ja säästää arvokasta tilaa. Se on integroitu keramiikkakulhoon pönttöön. Roca on kuuluisa maailmanlaajuinen brändi, joka on perustettu vuonna 1929 Gavà, lähellä Barcelona.

Roca toilets ja bidee ovat poikkeuksellisen laadukkaita, sekä suunnittelu ja valmistus, ja sisältää moderni klassinen muotoja. Heima-sarjan avulla voit mukauttaa kylpyhuonetta valitsemalla kolme viimeisintä ja neljä kokoa. Roca-taps-ja sekoittimien tainnutus tekee niistä tyylikkäitä, nykyaikaisia elinalueita. Pitkän aikavälin toimivuuden varmistamiseksi päällystököt ja keraamiset patruunat on suunniteltu siten, että ne ovat järkeviä teknisiä periaatteita. Valitse useista asetteluista, mukaan lukien yksikertaiset tai kaksikerroksiset kylpylät, kunnostetut tai freestanding-mallit ja eri kokoluokat. Kokoelma hienojen huonekalujen voi nähdä Roca. Gap on yksi menestyneimmistä sarjoista ja suosituimmista. Heidän Victoria-N-ja vahinkorikokoelmansa käyttävät puhtaita linjoja ja tuoreutta, modernisoimaan kylpyhuoneen tilaa. Roca tekee täydellisen valinnan houkuttelevia ja käytännöllisiä kylpyhuonetuotteita, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Roca tarjoaa laajan valikoiman, joka sisältää suuria ja pieniä akryylisiä kylpyammeita monissa eri muodoissa ja kokoisina.

Roca tarjoaa kohteita seinälle, jalustalle ja turhamaisuudelle sekä niiden nielujen ja hanojen käyttöoptiot. Dama N on laadukas kalusto-ja saniteettituotemerkki, jonka Roca on kehittänyt kitkattomasti nykyiseen elinympäristöön. Nämä varastokaapit ja vanitysyksiköt, jotka on valmistettu puusta, kromista ja keraamisista, ovat rauhallisen luottamuksen tunnetta, kun ne sijoitetaan. Dama N Debba on yksinkertainen limanuljaska, jossa on ajovalot. Meridian-N-sarja luotiin saavutettavuuden, joustavuuden ja tyylikkyyden avulla. Laura-kokoelmassa on saatavilla useita WC-yksikkömalleja ja valuma-alueita. Roca hyödyntää Super Eco Toisi-sviittiä, jossa käytetään puolta vessanpytyn vesistä, mikä johtaa halvempiin huuhtelukustannuksiin ja ekologisempaan vessakokemukseen. Roca Hall Sanitaryware käyttää luovia tapoja luoda kaunis ja nykyaikainen alue. Roca Senso on suunniteltu antamaan nykyaikainen ammatillinen tyyli nykyaikaisiin kotioloihin. Tämä Roca Kalaharin kylpyhuonehuone-muuttaa kylpyhuoneen sisustuksen tyylikkääksi, hienotunteiseksi ja kiinnostavaksi.

Roca Elements epitomizes moderni ylellisyyttä. Loppukäyttäjä, joka haluaa luoda nykyisen elinympäristön, joka iskee oikeaan tasapainoon tilaa ja valoa mahdollisimman paljon mukavuutta ja helppous voi hyödyntää tätä vaihtoehtoa. Tämä David Chipperfield kokoelma rakennettiin työskentelemään yksin. Roca Element on saatavana valkoisena, taupina ja harmaana antrasiitiksi. Roca Nexo on valikoima saniteettitarvikkeita, jotka on suunniteltu Roca olemaan kaunis, veistoksellinen ja virkistävän yksinkertainen. Nexo tarjoaa lähes taiteellisen huomion yksityiskohtiin verrattuna muihin nykyaikaisiin huonekaluihin. Pieceä voidaan käyttää modernissa talossa sekä työpaikalla.

Mitä voit kertoa Roca-merkistä?

Roca on yksi Espanjan tunnetuimmista tuotemerkeistä, ja sillä on läsnä yli 135 eri maassa ympäri maailmaa. ROCA -ryhmä perustettiin vuonna 1999, kun italialainen yritys osti sveitsiläisen valmistajan Keramik Holding Laufenin. ROCA -ryhmä on nyt maailmanlaajuinen johtaja kylpyhuoneiden ratkaisujen valmistuksessa. Ostettuaan Intian terveysvarastojen valmistaja Parryware vuonna 2006, RoCA -konserni on jatkanut kehitys etenemissuuntaansa lisäämällä valmistusominaisuuksiaan ja laajentaen läsnäoloaan Intian markkinoilla. Roca on espanjalainen yritys, joka on omistettu houkuttelevien ja luovien kylpyhuonetuotteiden kehittämiselle; Heidän ponnistelujensa seurauksena he ovat nousseet maailmanlaajuiseksi johtajaksi tällä alalla. Heidän valmistaa kaikki kylpyhuonetta, ja niiden korkealaatuiset tavarat sisältävät kylpy- ja altaan yksiköt, hanat ja suihkut, turhamaisuusyksiköt ja kylpyhuonekalusteet, kylpyhuonepaketit, suihkualustat ja erilaiset vesiterapialaitteet.

Miksi sinun pitäisi valita Roca -kylpyhuoneet?

Tallenna ympäristö ja tila kylpyhuoneessasi. Tämän merkittävän keksinnön käyttöönotolla on ollut hyödyllinen ympäristövaikutus vähentämällä veden käyttöä erittäin älykkäällä tavalla. W+W on keraaminen esine, jossa yhdistyvät pesuallas ja WC yhdeksi yksiköksi. Tämä klassinen muotoilu yhdistää kaksi välttämätöntä kylpyhuonekomponenttia yhdeksi yksiköksi, joka säilyttää huomattavan määrän tilaa. Se on siis erinomainen valinta viittahuoneisiin ja kylpyhuoneisiin. Vesi valuma -alueelta suodatetaan ja käytetään uudelleen WC: n huuhtelemiseksi, jolloin voit säästää vettä ja puolestaan ​​rahaa jokaisella huuhtelulla. W+W on suunnittelun ja innovaatioiden eturintamassa.

Harkitsetko innovaatiouraa? Mieti termiä "säiliötä". Roca on jälleen mullistanut kylpyhuoneiden maailmaa ottamalla käyttöön säiliön sisäinen meridian, järjestelmä, joka integroi säiliön ja huuhtelun itse WC: n keraamisen sisälle, mikä mahdollistaa kompaktimman suunnittelun. Vesi vedetään säiliöön, ja sitten ilmaa toimitetaan huippuluokan puhallinjärjestelmän avulla. Tämä aiheuttaa veden pakottamisen wc -vanteen läpi, huuhtelemalla wc: tä. Tämä säästää sekä tilaa että vettä, koska wc -altaat eivät enää tarvitse säiliöitä sisällytettäväksi seiniin tai näkymään wc: n takana, kuten nyt.

Kylpyhuonekalusteet, joissa on erilaisia ​​tyylejä. Heima -kokoelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä kylpyhuonealueesi todella. Heimaa on saatavana kolmessa maalissa ja neljässä koossa, ja se voidaan yhdistää vastaavaan pylväsyksikköön ja moniin hyvin sopeutuneisiin altaisiin, jotta voidaan luoda vaatimuksesi ja makuun räätälöity malli. Laatikot voidaan laajentaa kokonaan, koska sisäisiä laatikkoja on ihanteellisia, jotka ovat ihanteellisia pienten esineiden säilyttämiseen turvallisesti. Heima-kokoelma huonekalukokoelma on suunniteltu pehmeän läheisyyteen ja laatikoihin sekä vaihtoehtoisiin jalkoihin.

Onko Roca tunnettu kansainvälinen tuotemerkki?

ROCA perustettiin vuonna 1929 Barcelonan lähellä Gavàssa, joka valmisti valurautaa säteilijöitä käytettäväksi kodin lämmitysteollisuudessa. 1990 -luvulla ryhmä ryhtyi ensimmäiset toimenpiteet kohti maailmanlaajuista kehitystä, pääasiassa kaupallisten sivukonttoreiden perustamisen ja paikallisten yritysten kanssa koskevien sopimusten neuvottelujen kautta. Nykyään RoCA: n yritysverkosto kattaa 170 maata, ja sillä on 85 tuotantolaitosta ja yli tuhat työntekijää eri puolilla maailmaa.

Mitä voit kertoa minulle Roca -käymälöistä?

WC. Rocan tärkeimpien kokoelmien, kuten Gap ja Laura, yksiköt erottuvat niiden mutkaamattomista, moderneista malleista ja sitoutumisesta loppukäyttäjän mukavuuteen. Takaisin seinälle tai seinään roikkuvat yksiköt ovat esillä, valmiina tarjoamaan vaikutelman uudesta ja pienennyksestä, kun taas läheiset kytkettyjä versioita säilyttävät vettä jokaisella huuhtelulla ja niitä on saatavana useissa väreissä. RoCA -käymälät ja bideke ovat laadukkaita laadukkaita sekä suunnittelun että rakentamisen suhteen että ominaisuusmuotoja, joista on tullut nykyajan ylellisyyden ruumiillistuma.

Vedensuojelu on ROCA: n ensisijainen tavoite, joka loi Eco -linjan, joka rajoittaa veden käyttöä säilyttäen samalla täydellisen toiminnallisuuden ja suorituskyvyn. Näitä malleja omaksuttava koti tai yritys huomaa, että niistä hyötyvät merkittävästi pienentyneet pitkäaikaiset toimintakulut, jotka ne tuovat itselleen. RoCA -käymälät ovat ylellisiä esineitä, joita on tutkittu perusteellisesti suunnittelun suhteen. On yhtä miellyttävää käyttää tuotteita, kuten Roca Veranta Close -kytketty wc -sviitti tai RoCA -elementtien läheinen kytketty wc -sviitti, kuin niiden tarkastelu on niiden erottuvan suunnittelun vuoksi. RoCA -käymälöitä kuvataan "nykyaikaiseksi ylellisyydeksi", ja ne edustavat nykyaikaisen WC -suunnittelun huippua.

Mitkä ovat Roca -hanat ja sekoittimet ja miten ne toimivat?

Roca -hanat ja sekoittimet erottuvat heidän silmiinpistävästä esteettisestä vetoomuksestaan, joka on yhdenmukainen heidän asemaansa yhtenä ylellisistä kylpyhuonevarusteiden parhaista tuotemerkeistä. Roca Singles Pro -sarjan malleja, kuten malleja, erotetaan silmiinpistävästä sekoituksestaan ​​suorasta kulmasta ja muodosta, joka sopii mukavasti käteen, kuten kotelon sivulle asetettu vivukahva osoittaa. Nämä Rocan nykyaikaiset hanat ja sekoittimet osoittavat yrityksen suunnitteluvaikutuksen rohkealla ja houkuttelevalla tavalla, mikä tekee niistä ihanteellisia trendikkäälle, modernille oleskeleelle.

Roca Urban Mono -sekoitin erotetaan herkästä, virtaavasta muodosta, joka kuvaa RoCA: n sitoutumista suunnittelemaan innovaatioita kauniilla tavalla. Veden virtausta ja lämpötilaa ohjataan yksikön takana olevalla vivukahvalla, ja nokka on suunniteltu näyttämään vapautuvan laajasta vesivirtauksesta. Kylpyhuoneen suunnittelu on jännittävä mahdollisuus jokaiselle suunnittelijalle, jolla on vahva visuaalinen lähestymistapa tilaan, jossa he työskentelevät. Vahva omistautuminen laadunvalvontaan kulkee käsi kädessä tämän asenteen kanssa ulkoisten esiintymisten merkitykseen. Jokaisen kappaleen messinkirungot ja keraamiset patruunat on rakennettu mielessä järkeviä teknisiä periaatteita varmistaen, että ne kestävät tulevina vuosina.

Mitä tiedät Roca -kylpyammeista?

ROCA -kylpyammeiden, kosketusnahojen sisäpuolella ja poikkeuksellisen lämmön pidättämisen tilavilla malleilla on vaikea tuntea stressiä, kun ne liotettaisiin yhden kylpyammeiden rauhoittaviin vesiin. Hinnat vaihtelevat lähtötason tuotteista ylellisiin vapaasti seisoviin versioihin, joten riippumatta budjetistasi, Roca on tuotemerkki, joka on ehdottomasti syytä tutkia! ROCA -kylpylät erottuvat puhtaista linjoistaan ​​ja kiinnittämättömästä lähestymistavasta tuotesuunnitteluun, mikä varmistaa käyttäjälle optimaalisen mukavuuden ja välittää samalla rauhallisuuden tunteen niiden kiinnittämättömien muotojen kautta.

ROCA -kylpyammeita on saatavana useissa kokoonpanoissa, mukaan lukien yksittäiset tai kaksinkertaiset kylpyammeet, upotetut tai vapaasti seisovat versiot ja monenlaisia ​​kokoja erilaisia ​​kylpyhuoneen lattiaasetteluja. Gap -kokoelman kylpylät ovat täydellinen seuralaiskappale vastaaviin kohteisiin huonekalukokoelmassa, mikä mahdollistaa kodin täydellisen tyyliharmonian. Kylpyammeet, kuten Roca Elements Bath, toimivat loistavana esimerkkinä yrityksen omistautumisesta huippuosaamiseen. Tämä tyylikkäästi yksinkertainen muotoilu, joka on sekä arkkitehtonisesti suunniteltu että miellyttävä käyttää, mikä tekee siitä täydellisen keskipisteen nykyaikaisessa, ylellisessä kylpyhuoneessa, joka kattaa puhtaiden linjojen ja tuoreen avoimen tilan ideat.

Mitä tiedät Roca -kylpyhuonekalusteista?

Gap -kokoelma, joka on yksi Rocan allekirjoitusprojekteista, on yksi heidän menestyneimmistä sarjoistaan ​​ja yksi heidän suosituimmista sarjoistaan. Puhtaan valkoisen tai houkuttelevan rypäleen yksiköt on järjestetty puhtaalla ja nykyaikaisella tavalla antaakseen heille tuoreen, kirkkaan ja omituisen ilmeen. Heidän turhamaisuuskaapit, joissa yhdistyvät käytännöllinen pesualue, joka on välttämätön säilytystila, ovat välttämättömiä jokaiselle, jolla on nykyaikainen muotiherkkyys, joka haluaa näyttää hyvältä. Roca on siellä, missä korkea muoti kohtaa huipputason suunnittelun, kuten heidän kauniisti muotoiltujen huonekalujen alueet osoittavat. Upeat suunnitteluvalinnat monille moderneille kylpyhuoneen malleille, jotka erottuvat heidän ajattomasta tyylikkyydestään, tarjoavat nykyaikaiset materiaalit ja hienot viimeistelyt.

Ne, jotka etsivät jotain hieman enemmän skandinaavisia, pitävät Victoria-N- ja Dama-N-kokoelmistaan, jotka perustuvat puhtaiden linjojen ja raikkauden periaatteisiin, jotta kylpyhuoneen alue saadaan nykyaikaan. Niitä voidaan sovittaa useisiin asetuksiin riippumatta siitä, annetaanko ne mustan ja valkoisen silmiinpistävien sävyjen tai puisten kappaleiden tarjoaman orgaanisen ilmeen suunnittelusta riippuen. Saatavana on sekä seinälle asennetut että lattialle kiinnitetyt versiot, jolloin käyttäjä voi olla luova kylpyhuone-alueensa järjestelyn kanssa. On suositeltavaa, että tarkastelet yksittäisiä kohteita määrittääksesi, mitkä värit ovat saatavilla.

Lisätietoja RoCA -altaista löytyy täältä.

Jokaisesta yrityksen RoCA: n tuottamasta esineestä näkyy vahva luottamus eurooppalaiseen muotoiluun. Tämä sisältää mitä tahansa huonekaluista terveysohjelmiin. On välttämätöntä, että nämä altaat sisällytetään kokoelmiinsa, koska ne tarjoavat ripauksen mannermaista tyyliä nykyaikaiselle oleskelutilaan. Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän RoCA -altaan ja nielujen kokoelman, joka tekee välittömän vaikutuksen kylpyhuonealueelle. Hienot muodot ja vahvat mallit ovat kaikki osa RoCA -lähestymistapaa suunnitteluun, jota meillä on mielellämme.

Kylpyhuoneen alueen asettamisessa puoliksi vastattu valuma-alue ja työtaso ovat viehättävät tulkinnat eurooppalaisesta elämäntavasta. Niiden avoin muoto antaa heille helposti sovittaa joko seinälle asennetut huonekalut tai työpöytä, jolloin käyttäjä voi olla luova ja luoda pesualueen, joka vastaa heidän tarpeitaan. Ne ovat tuoreita, houkuttelevia ja avoimia suunnittelussa. RoCA: n suunnittelemat tuotteet eivät pelkää olla rohkeita, käyttämällä epätavallisia pyyhkäisyjä ja muotoja sekä epätavallisia materiaalikombinaatioita heidän taideteoksissaan. Roca Bol -altaalla, hämmästyttävässä argenta-lasituksessa valmistuneessa herättävässä altaassa, he ovat osoittaneet haluavansa ottaa riskejä luodakseen jotain täysin ainutlaatuista. Kulma-altaan yksiköt, pienet viittahuonepesurakenteet ja muut tilaa säästävät ratkaisut ovat kaikki saatavilla projektille, jonka on saatavana parhaiten käytettävissä olevasta tilasta.

Mikä on Roca -kylpyhuoneiden laatu?

Liiketoiminta on kasvanut tuottamaan tavaroitaan viidellä mantereella ja toimimaan yli viisikymmentä maassa, ja sitä voidaan pitää todellisena globaalina yhtiössä millä tahansa standardilla, tuotesuunnittelun ja laadun ollessa tärkeimmät huomioitava tekijä. RoCA valmistaa kattavan valikoiman kauniita, toiminnallisia kylpyhuonetuotteita, jotka on kehitetty Euroopassa ja saatavana monilla hinnoilla minkä tahansa budjetin sopimaan. RoCA -kokoelmasta tulevat mallit sisältävät sekä perus- että koristeellisemmat, ja niitä on saatavana erikokoisina kylpyhuonetilaan. ROCA-alueilla saatavilla olevien kylpyhuonelautien pelkkä monimuotoisuus tarkoittaa sitä, että mikä tahansa kylpyhuone, olipa kyse sitten perheen kylpyhuoneesta, kylpyhuoneen alueesta tai vaatesätelöstä, voidaan muuttaa kauniiksi paikkaan, jolla on jotain, joka sopii kaikille, vaikka avaruus on rajoitettu.

Sen mukaan, mitä voit odottaa nykyaikaiselta valmistajalta, Rocalla on laaja kokoelma, joka sisältää sekä suuria että pieniä täysin vahvistettuja akryylihauteita, joita on saatavana monissa muodoissa ja kokoina. Akryyli ei ole vain vähemmän painoa kuin muut materiaalit, mutta se mahdollistaa myös suuremman muodon luomisen, mikä on yksi sen ensisijaisista eduista. ROCA tarjoaa luonnollisesti kokoelmassaan sekä valurauta- että teräskylpylöitä monissa muodoissa ja tyyleissä klassisesta moderniin. Jos etsit jotain, joka kehottaa ystäviäsi ja naapureitasi ottamaan enemmän kuin ohimennen katseen, kun he käyttävät kylpyhuonetta tai kasvituolia, älä etsi kauempana kuin Roca -altaan kokoelma. Suunnitteluun, he ovat poissa tästä maailmasta. Heidän tuotteensa vaihtelevat seinä-reunusta jalustaan ​​turhamaisuusyksiköihin, ja kun ne yhdistetään Roca-hanoihin ja kiinnikkeisiin, ne ovat valmiita käytettäväksi heti.

Mikä on Roca aukko ja miten se toimii?

Ainoastaan ​​suunniteltujen ja käsitteellisten sisustustuotteet voivat kilpailla luottamuksen ja tyylin kanssa, jonka aukko nousee, kun se tulee huoneeseen. Kokoelma, joka ilmenee vaivatonta viileää kaikkialla, aukossa on paljon tarjottavaa nykyaikaisen elinympäristön yhteydessä. Aukon huonekalukappaleet ovat viistoja ja aistillisia, ja ne toteutetaan kauniissa väripinnoitteissa, kuten kylmä beige tai rikas luksus. Kun kylpyhuoneen suunnittelu on sovitettu terveysvarastoihin, syntyy sekä esteettisesti houkutteleva että käyttäjäystävällinen. Pitkien säilytyskaappien ja lattia- ja seinälle kiinnitettyjen turhamaisuusyksiköiden lisäksi on tarpeeksi tilaa kylpyhuoneen puhtaana ja sotkea, mikä luo tyylikkään ja virkistävän ympäristön rentoutuakseen. Lattia- tai seinälle kiinnitetyt WC-sviitit sekä erilaiset altaan valinnat on järjestetty luonnollisiin, kompakteihin, mutta joustaviin kokoonpanoihin yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Nämä luottavaiset värit ja miellyttävä käyttäytyminen antavat tälle rentoksi, mutta koordinoitua asua Scaninavian eleganssista, olematta liian muodollista. Lisäominaisuus on mahdollisuus valita monista kylpyammeista, jolloin käyttäjät voivat varustaa kylpyhuoneet kokonaan aukkokalusteilla, jos he niin haluavat.

Mikä on Roca Dama-N -sarja?

Virkamiesten kokoelmana Dama n -sarja ryhtyy riskialttiisiin toimiin tavanomaisten kylpyhuonetuotteiden harkitsemiseksi tuoreilla ja luovilla näkökulmilla ja käsitteillä, jotka ovat sekä tyylikkäitä että toimivia. Dama n -huonekaluista tulee oma ainutlaatuinen ja tunnistettava luonne, kun näkevät WC -yksiköt ja altaat tästä uudesta näkökulmasta. Dama N on premium -tuotemerkki huonekalu- ja saniteettituotteita, jotka Rocan asiantuntijat ovat suunnitelleet integroitumaan saumattomasti nykyaikaisen asuintilan asettamiseen helposti. Seinä-vaikeista yksiköistä seinään komponentteihin on saatavana valikoima altaan tyylejä ja WC-pannuja täydentämään altaat eri muodoissa ja kokoissa. Kaapit ja turhamaisuusyksiköt, jotka tarjoavat säilytystilaa ja tulevat monenlaisina väripinnoitteina, jotka vaihtelevat tummasta kuvioidusta puusta valkoiseen ympäristönsä vastaamiseksi, ovat käytettävissä näiden terveysvarastojen kanssa täydentämiseksi.

Mitä voit kertoa minulle Roca Victoria-N Unikista?

Victoria-N Unik -kappaleet, joissa yhdistyvät puu, kromi ja keraaminen, luomaan joukko säilytyskaappeja ja VanityUnit-arvoja, herättävät rauhallisen varmuuden tunteen, kun ne on sijoitettu. Valitsemalla nämä esineet, sisustus muuttuu erittäin houkuttelevaksi ympäristöksi, joka herättää puhtauden ja järjestyksen tunteen koko alueella. Yhden ja kaksosen turhamaisuusyksiköillä on paljon potentiaalia luoda erittäin tyylikäs keskipiste sisätiloon. Heidän tyylikäs ilme, jota parantaa upotetut kromikahvat, myötävaikuttaa yleiseen rauhallisuuden tunteeseen. Essential Storage -tila tarjoaa sotkuisen ympäristön, joka sopii täydellisesti kaikille, jotka pitävät puhtaasta kylpyhuoneympäristöstä. Unik Mirror, muodikkaasti perusohjainen ohut esine, jolla on oma ylävalaistus täydellisen valon tasapainon saavuttamiseksi, on otettava huomioon. UNIK on raikasta ilmaa, kun se ripustetaan yhdessä ryhmänä, ja se on enemmän kuin kykenevä elvyttämään sisätilat vain olemalla siellä.

Onko sinulla tietoja Roca Debbasta?

Debba -huonekalut ja saniteettiesineet ovat kaunis kokoelma, joka on yhtä laaja leveys kuin visuaalisesti houkutteleva. Debba -huonekalut ja saniteettiesineet luodaan nykyajan asuintilaa ajatellen. Avoimen ja tuoreen ulkonäön jälkeen, ja koska sitä on saatavana monissa väreinä leveälle värivalikolle, jonka kanssa pelata, Debba on edelleen vahva suosikki asiakkaidemme keskuudessa, jotka pitävät moderneista klassikoista. Turhamaisuusyksiköiden valinta on tämän kokoelman keskipiste, jonka avulla käyttäjälle on joustavuus sisällyttää muodikkaan ja trendikkään huonekalun, joka on suhteellisesti suhteessa ympäristöön. Nämä yksiköt, jotka ovat saatavana joko laatikoista tai kaappeista, yhdistävät kätevän säilytyksen avoimella ja esteettömällä pesualueella, jota voidaan käyttää kylpyhuoneen keskipintakappaleena tai ainutlaatuisena elementtinä vierashuoneessa. Yhdistämällä nämä kappaleisiin neljä erillistä värimaailmaa, jotka ovat vaalean ja tumman puun, mustan tai valkoisen viimeistelyn, muodikkaan kodin, joka suosii perusedettyjä mieltymyksiä, Debba -kalusteet auttavat merkittävästi.

Lisätietoja Roca Laurasta on saatavana pyynnöstä.

Laura -kokoelman tuotteet ovat pehmeitä, moderneja, ja niissä on naisellinen näkökohta. Ne ovat edullinen vaihtoehto, kun kyse on uuden huonekalun ostamisesta tai jopa koko kylpyhuoneen kunnostamisesta. Laura on suunniteltu saavutettavuudella, joustavuudella ja tyylillä, ja se sisältää erilaisia ​​WC -yksikkötyylejä sekä erilaisia ​​altaan paketteja. Tämä on tuotevalikoima, jolla on paljon suositeltavaa: se on mukava käyttää, se on miellyttävä silmälle, se on halpaa ja se on yhteensopiva monien brassware -valintojen kanssa. Laura tarjoaa parannettua versiota jo resursseja säästävästä läheisestä linkitetystä wc-sarjasta, joka on suunniteltu tarkalleen entistä energiatehokkaammaksi. Super Eco Wc -sviitti käyttää vain puolta tavanomaisen wc: n vettä, alentamalla huuhtelukapasiteettia 3 litraan, mikä johtaa vähentyneisiin käyttökustannuksiin ja ympäristöystävällisempiin wc -kokemuksiin. Sillä on kaikki todellisen suunnittelun huippuosaamisen ominaisuudet ja se taataan 25 vuoden ajan.

Tiedot Mikä on Roca Meridian-N?

Jokaisella kylpyhuoneen terveyslaitteiden suunnittelijalla on vaikea tehtävä lähestyä jokaisen kylpyhuoneen peruskomponentteja uudella näkökulmalla. Tämän vuoden RoCA: n Meridian-N-kokoelma on suunniteltu osoittamaan yrityksen kyvyn tulkita tuttua uudelleen uudella tavalla. Yhdistämällä tällaisen monipuolisen valinnan asiakkaalle tarjotaan lukuisia valintoja kylpyhuoneen, kylpyhuoneen tai vaatehuonetilojen järjestämiseen ja järjestämiseen, jotka kaikki ovat nykyaikaisia, raikkaita ja muodikkaita. Suunnittelun kannalta altaat ovat saatavana useissa kokoonpanoissa, ja upotetut valinnat ovat samanaikaisesti epäsymmetristen yksiköiden ja pienten vaatesäiliöiden rinnalla. Kaksinkertainen altaan yksikkö, joka on jaettu kahteen kulhoon, jotta pesualue on erillinen, mutta yhtenäinen, sisältyy pariskunnalle, joka nauttii muodikasta. Meridian-N-kokoelman erottavan erottuvan tablettimuodon takia se on yhteensopiva monenlaisten sisustusarvioiden ja tyylien kanssa.

Onko Roca Hall mukava valinta?

Hall -saniteettiohjelmat leikkivät kulmilla innovatiivisilla tavoilla luodakseen kokoelman, joka on sekä tyylikäs että moderni muotoilussa. Tämä kokoelma, joka yhdistää joustavuuden eleganssiin, lisää yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen uhraamatta käytännöllisyyttä tai mukavuutta millään tavalla. Nämä komponentit, jotka tarjoavat käyttäjälle erilaisia ​​valintoja altaille ja WC -sviitteille, ovat yhtä sopivia julkiselle kylpyhuonealueelle kuin yksityisen asuinpaikan kannalta. Vihanhuonevaltaat ovat saatavana useissa kokoonpanoissa, mukaan lukien ohuemmat seinälle kiinnitetyt variantit ja viileän nurkkaan asennettava vaihtoehto tilanteille, kun tila on palkkiossa. Yksittäiset napautusreiät porataan jokaiseen komponenttiin, valmistaen sen pariksi tyylikkäällä monoekoittimella. Jokainen Hall -sarjan WC -yksiköistä erotetaan käyttämällä askeleen, kulmakatkaisua pääpannuyksikköön, joka luo esteettisesti miellyttävän ja erottuvan ilmeen. On osia, jotka ovat läheisesti kytkettyjä, seinälle asennettuja ja takaisin seinään. Kappaleet hyödyntävät vettä tehokkaasti vähentämään toimintakustannuksia minimiin.

Haluatko oppia lisää Roca Sensosta?

Sen lisäksi, että Roca Senso -sarja on kehittänyt yhden maailman parhaimmista asiantuntijoista nykyaikaisessa terveysvarastossa, se on suunniteltu infusoimaan viileän ammattitaidon tunne nykyaikaiseen kotitalouteen. Senso on kokoelma, jolla on ainutlaatuinen persoonallisuus, joka erottuu muista. Sensolla on uros -tunne, joka on sekä tyylikäs että puhdas, ja se on sekä vahva että kiillotettu. Mukana on erilaisia ​​altaan valintoja, jotka vaihtelevat pienistä viitta-altaista tyylikkäisiin seinä-kylpyhuoneen altaisiin, joista jokaisella on monenlaisia ​​ansa- ja jalustanvaihtoehtoja, jotka vastaavat yleistä haluttuja viimeistelyäsi. Yhden näiden altaiden ja yhden wc -yksiköiden yhdistelmää käyttämällä Senso tarjoaa parhaan mahdollisen käyttäjän vaatehuonevaihtoehdoissa. Sulje liitetyt tai seinät roikkuvat WC -yksiköt tarjoavat nykyaikaisia ​​WC -ratkaisuja, jotka käyttävät vähemmän vettä, alentamalla toimintakuluja ja joilla on vastaavasti pienempi ympäristövaikutus. Senso Bidet -sviitit, jotka ovat saatavana kylpyhuoneisiin, joissa on riittävä tila, lisäävät huoneeseen puhtauden ja tyylikkyyden huomaamatta puolta.

Mikä on Roca Kalahari?

Kalahari on ehdottoman kaunis kokoelma, jolla on kaikki tyylikkyyttä, herkkua ja vetovoimaa, joka on tarpeen kylpyhuoneen sisustuksen muuttamiseksi kokonaan. Kalahari -altaalla kulho on valmistettu käyttämällä yhtä scalloped -ruokaa, joka on muodostunut yhdestä borad -keramiikkalevystä. Näillä altailla, jotka ovat saatavana joko yhdessä yksikössä tai viileänä kaksoisaltaan tilassa, jotta saadaan ihanteellinen hänen ja hänen alueensa, ovat varmasti hyvä vaikutus pesuhuoneeseen. Tyylikäs kromipyyhekahva ei ole vain kätevä säilytysalue, vaan se toimii myös tyylikkäänä visuaalisena korostuksena itsessään. Näiden upeiden esineiden lisäksi on huonekalukokoelma, joka ilmaisee vertaansa vailla olevan toimeenpanojäähdytyksen tunteen koko avaruudessa. Vanity Basin -yksiköihin kuuluvat Kalahari -altaat, jotka on sisällytetty kauniiseen säilytysalueelle, jota on saatavana kolmessa eri viimeistelyssä: kiiltävä valkoinen, kiiltävä taupe ja antrasiitti harmaa. Saatavilla olevien hillittyjen sävyjen ja yksiväristen valintojen takia Kalahari on erinomainen ottelu nykyaikaisten, avoimien asuintilojen yhteydessä, joille esitetään äärimmäisen yksinkertaisuus ja koriste.

Haluatko tietää enemmän RoCA -elementistä?

Roca Elements on nykyajan ylellisyyden ruumiillistuma. Se on avoin, terävä ja itsevarma, joten siitä on ihanteellinen vaihtoehto loppukäyttäjälle, joka haluaa luoda modernin elinympäristön, joka iskee asianmukaisen tilan ja valon sekoituksen suurimmalle mahdolliselle mukavuuden ja mukavuuden tasolle. Tämä tunnettu suunnittelija David Chipperfield -sarjakokoelma on suunniteltu toimimaan vaivattomasti yhdessä. On mahdollista luoda siististi toteutuneesta keraamisesta saniteettiesineistä, kuution muodon omaksuminen ja reunojen pehmentäminen ja kulmat lempeällä käyrä. On mahdollista varustaa koko kylpyhuone, jonka elementtituotteet vaihtelevat kylpyammeista bideeihin ajatonta tyylikkyyttä johdonmukaisesti. Brassware -varusteet sijaitsevat läheisyydessä terveysvarastoihin. Nämä seinälle kiinnitetyt kappaleet, jotka on suunniteltu yksinkertaisuuden ja tehokkuuden vuoksi, herättävät voimakkaan mannermaisen chillin tunteen, ja niiden käyttäjäystävällinen järjestely lisää kokonaisvaikutusta. Kylpyhuoneen alueen asettelun järjestämisessä suihkupakettien, kylpyhalliinten ja yhdistelmäkylpy- ja suihkusarjojen monimuotoisuus mahdollistaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa yhdistelmän käytön.

Mikä on Roca mini?

On sanomattakin selvää, että RoCA: n mini huonekalupakkaukset ovat erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka etsivät lisäystä kylpyhuoneeseensa, joka on turhaa, tyylikästä ja nykyaikainen. Kun otetaan huomioon huolellisesti, kuinka yksittäiset komponentit toimivat yhdessä, nämä niput voivat riippua ihmeiden tekemisestä kylpyhuoneessa tai kylpyhuoneessa. Tässä on kaksi mahdollista kokoonpanoa, joko seinälle asennetulla peilillä tai peilikaapilla yhdistettynä turhamaisuusyksikön kanssa vaihtoehtona. Huolimatta siitä, että kabinettiyksikkö antaa selkeät edut ylimääräisen säilytystilassa, yksi peili tarjoaa vaihtoehdon tilanteissa, joissa tilaa on rajoitettu. Heijastavan pinnan sisällyttäminen turhamaisuusyksikön suunnitteluun on ilmeinen päätös, koska nämä valinnat tarjoavat mahdollisuuden luoda valmis, henkilökohtainen alue kaikille hoitovaatimuksillesi. Nämä houkuttelevat palat, jotka on kiinnitetty seinään, yhdistävät pesualueen säilytystilaan. Ne ovat olennainen osa nykyajan talossa, joka vaatii valon ja tilan infuusion. Ne ovat kompakteja, puhtaita ja siisteitä.

Haluatko tietää enemmän Roca Nexosta?

NEXO on täydellinen ROCA: n luoma hygieniarvio, joka on tyylikäs, veistoksellinen ja virkistävästi perustana suunnittelussaan ja rakentamisessa. Sen leveät pinnat, laajat kaarit ja melkein esteettinen uskollisuus jokaiselle palalle erottavat Nexon muista nykyaikaisista huonekaluista. NEXO -kappaleet voidaan yhdistää ja sovittaa toiminnan ja tarpeiden mukaan, mikä tekee niistä sopivia käytettäväksi nykyaikaisessa kodissa sekä kaupallisessa vierastalo- tai hotelliympäristössä. Kun tila on palkkio, Corner Cloakroom -alue on suoraviivainen ja kustannustehokas vaihtoehto. Laajat epäsymmetriset altaat ovat vahva ja vaativa lausuntokappale niille, joilla on tilaa niiden mukauttamiseen, kiinnittäen kaikki huoneeseen tulevien huomion. NEXO WC -pannuilla, jotka on varustettu mukautetuilla wc -kansilla ja istuimilla, on yksinkertainen, mutta tehokas muotoilu, jossa ei ole pölyloukkuja ja tarpeetonta koristelua. Nexolle on ominaista voimakas painotus minimalismiin, joten jos etsit aliarvioitumpaa ulkonäköä, tämä voi olla sinulle.

Onko Roca Polo hyvä ottelu sinulle?

Pololla on ohut malli, joka antaa sille melkein pajuisen ilmeen koko ajan, mikä antaa sille vaikutelman koneesta baleriinista. Kestävä tuoreuden tunne on painettu kylpyhuoneen sisustukseen, kun Roca Polo -terveysvarasto on viimeistelty minimalistisessa, herkässä viimeistelyssä, joka liittyy nykyisiin suuntauksiin, kuten alla olevista kuvista näkyy. Kyseessä Polo -wc -sviitit ja altaat ovat erinomainen valinta täydentävälle kalustejoukolle. Allas on saatavana yhdellä tai kahdella Hana -reikällä, ja valinnainen kaadettu jalusta voidaan lisätä ulkonäön loppuun saattamiseksi pitäen putket poissa näkyvistä. Polo -linja, jonka tarkoituksena on erityisesti pitää kustannukset alhaisina ja saavutettavina, on suosittu vaihtoehto vuokranantajien ja kehittäjien keskuudessa, jotka pyrkivät uudistamaan kylpyhuoneensa alueensa rajoitetulla budjetilla. Rocan menestys tämän tavoitteen saavuttamisessa samalla, kun kokoelmassa olevat esineet ovat käytännöllisiä ja nykyisiä, on ollut heidän puolellaan suunnitteluvoitto.

Roca Compact?

ROCA nauttii työssään jokaisessa tavaroiden suunnittelu- ja valmistusprosessin vaiheissa, piirustuspöydältä kylpyhuoneeseen. Anturi Compact osoittaa heidän huomionsa yksityiskohtiin ottamalla huomioon perusteellisesti heidän tuotteensa kaikki komponentit. Käyttäjän maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi kompaktien käden altaiden ylivuotopisteet sijoitetaan epäsymmetrisesti tilan säästämiseksi samalla kun lisäävät käytettävissä olevaa täyttöaluetta. Senso Compact on pesuallaskulho, joka ottaa perinteisen suunnittelun ja lisää siihen tuoreen ja mielenkiintoisen kierteen. Sillä on siinä hassu, samalla kun se ylläpitää vahvaa tarkoitusta ja kestävää rakennuslaatua. WC -yksiköt on asennettu hienovaraisilla lattiavarusteilla, ja kylpyhuoneessa olevan yksikön kokonaisvaikutukset otetaan huomioon. Perusjalanjäljen valinta ilman nurkoita ja kranniat tekevät puhtauden ylläpitämisestä tuulta nopealla pyyhkäisyllä. v Senso Compact -linja tarjoaa myös korkean hyötysuhteen, ekologisen veden säästöä WC -sviitin, joka on ihanteellinen tietoiselle kuluttajalle. Senso Compact on suosittu valinta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla sen kyvystä edistää puhtauden, tehokkuuden ja kestävän rakennuslaadun tunnetta.

Onko Roca Senso-neliö korkealaatuinen tuote?

Senso Square on joukko merkkipaaluja, jotka kattavat kaikki olennaiset. Tyyli ja voima yhdistyvät tässä hyvin harkitusti kokoelmassa, joka on käyttänyt useita tilanteita ja asetuksia. Nämä altaat, jotka on muokattu vähintään koristelulla, antavat käyttäjäystävällisten muotojen ja uuden modernismin puhua puolestaan. Suuresta, 1000mm leveistä basineista pääkylppäriin pikkuisten käsien ja vaatekomeron takia, on ratkaisu jokaiseen makuun ja budjettiin. Jokaisella vesistöalueella on samat suunnitteluelementit, joiden avulla ne voivat työskennellä yhdessä harmonisesti yhden alueen sisällä tai huoneesta toiseen kodin, vierastalon tai jopa hotellin kautta. Kaksi turhamaisuusyksikköä valinta tarjoaa paljon inspiraatiota sisustussuunnittelija silmä tyylikäs ja estetiikka. Pehmeä toiminta vetää ulos laatikot ja sileät kulmat, jotka ovat saatavilla eri muodikkaita värivalintoja, kuten punainen, musta ja valkoinen, tarjoavat tunteen hiljainen eleganssi ja skandinaavinen tyyli.

Roca kylpyhuoneen tiedot

 • Roca on espanjalainen yritys, joka keskittyy kehittämään kauniita ja innovatiivisia kylpyhuonetuotteita.
 • Italialainen yritys Roca osti vuonna 1999 sveitsiläisen Keramik Holding LAUFENin.
 • Tämä W + W-laite yhdistää pesualtaan ja WC :n yhteen yksikköön ja säästää arvokasta tilaa.
 • Se on integroitu keramiikkakulhoon pönttöön.
 • Roca on kuuluisa, pitkäaikainen brändi, joka sijaitsee Gavà, lähellä Barcelona.
 • Roca toilets ja bidee ovat poikkeuksellisen laadukkaita, sekä suunnittelu ja valmistus, ja sisältää moderni klassinen muotoja.
 • Heima-sarjan avulla voit mukauttaa kylpyhuonetta valitsemalla kolme viimeisintä ja neljä kokoa.
 • Roca-taps-ja sekoittimien tainnutus tekee niistä tyylikkäitä, nykyaikaisia elinalueita.
 • Roca tarjoaa laajan valikoiman, joka sisältää suuria ja pieniä akryylisiä kylpyammeita monissa eri muodoissa ja kokoisina.
 • Laura-kokoelmassa on saatavilla useita WC-yksikkömalleja ja valuma-alueita.
 • Roca hyödyntää Super Eco Toisi-sviittiä, jossa käytetään puolta vessanpytyn vesistä, mikä johtaa halvempiin huuhtelukustannuksiin ja ekologisempaan vessakokemukseen.
 • Roca Hall Sanitaryware käyttää luovia tapoja luoda kaunis ja nykyaikainen alue.
 • Roca Senso -linja luotiin lisäämään ammattimaisuutta nykyajan kotitalouksiin.
 • Tämä Roca Kalaharin kylpyhuonehuone-muuttaa kylpyhuoneen sisustuksen tyylikkääksi, hienotunteiseksi ja kiinnostavaksi.
 • Roca Elements on moderni luksus.
 • Loppukäyttäjä, joka haluaa luoda nykyisen elinympäristön, joka iskee oikeaan tasapainoon tilaa ja valoa mahdollisimman paljon mukavuutta ja helppous voi hyödyntää tätä vaihtoehtoa.
 • Tämä David Chipperfield kokoelma rakennettiin työskentelemään yksin.
 • Roca Element on saatavana valkoisena, taupina ja antrasiittiharmaana.
 • Roca Nexo on valikoima saniteettitarvikkeita, jotka on suunniteltu Roca olemaan kaunis, veistoksellinen ja virkistävän yksinkertainen.
 • Pieceä voidaan käyttää modernissa talossa sekä työpaikalla.

Kirjallinen
BrookPad Ryhmä

 Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan