Onko Rak Ceramics tunnettu kylpyhuoneen valmistaja?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone bidee bidee -wc opas historia Rakeramiikka WC

Tutki, onko Rak Ceramics tunnettu kylpyhuonemerkki.

Rak -keramiikka kylpyhuone

Onko Rak Ceramics tunnettu kylpyhuonebrändi?

Hampshiressä sijaitsevan AK -keramiikka on keraamisten laattojen ja saniteettiesineiden maailmanlaajuinen johtaja. Siinä työllistää 15 000 ihmistä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Intiassa, Bangladeshissa, Iranissa, Euroopassa, Australiassa ja Singaporessa. Samena Capital osti 30,6 prosentin osuuden liiketoiminnasta aiemmin tänä vuonna. AK -keramiikassa välitämme ympäristöstä, etenkin veden säilyttämisestä. Viimeisimmät Rak -käymälät sisältävät huuhtelujärjestelmän, joka säästää yli 33% vettä.

Rakelle on myönnetty ympäristösuoritustodistus tunnustamaan sen pyrkimykset noudattaa ympäristönsuojelun suorituskykyä ja suojausmääräyksiä. Rak Ceramics Wc: t ja -altaat ovat kuuluisa terveysvarasto -tuotemerkki. RAK -kompakti -altaiden sarja on ihanteellinen en sviiteille, vaatesäiliöille ja pienille kylpyhuoneille sen kompaktin muodon vuoksi. Rak-läheiset wc: t käyttävät vähemmän vettä huuhtelua kohden kuin useimmat perinteiset säiliöt, säästäen resursseja ja vähentämällä pitkäaikaisia ​​juoksevia kustannuksia. Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa. Hänen korkeutensa Sheikh Saud bin Saqr Al Qasimi, Ras Al Khaimahin ylin neuvoston jäsen ja hallitsija, perusti yrityksen vuonna 1989. Elokuussa 2015 Rak osti loput 20%: n vähemmistöosuuden Iranin laitoksesta.

Miksi sinun pitäisi valita Rak -kylpyhuoneet?

Hampshiressä toimiva Rak Ceramics tarjoaa palveluita asiakkaille yli 150 maassa, ja siitä on tullut yksi maailman suurimmista keraamisista laatta- ja saniteettituottajista. RAK -kylpyhuoneen liiketoiminta valmistaa saniteettivaihtoehtoja laajalle valikoimalle budjetteja ja makuja, ja se on vahvistanut voimakkaan läsnäolon Yhdistyneen kuningaskunnan kylpyhuonemarkkinoilla viimeisen kymmenen vuoden aikana. Rakeramiikan laadunvalvontaosastollamme olemme tutkineet perusteellisesti kaikkia Rak -käymälöitä, altaita ja huonekalukappaleita, ja niiden tavarat ovat samanlaisia ​​tunnetuimpien tuotemerkkiemme kanssa.

Mitä voit kertoa minulle Rak Ceramicista?

Rak Ceramics P.J.S.C. on yksi maailman suurimmista keramiikan tuotemerkeistä, jolla on yli vuosisadan kokemus. Yrityksellä on 15 000 työntekijää koko toiminnassaan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Intiassa, Bangladeshissa, Iranissa, Euroopassa, Australiassa ja Singaporessa. Laitoksen sisälle sijaitsevat yhteensä 10 laattakasvien, kaksi terveyslaitosta ja yksi hanat ja yksi astialaitos. Aiemmin tänä vuonna Samena Capital sijoitti yritykseen ostamalla 30,6 prosentin koron.

Mikä on Rak -keramiikan historia?

Vuonna 1989 Sheikh Saud bin Saqr Al Qasimi, korkeimman neuvoston jäsen ja Ras Al Khaimahin hallitsija, perusti keraamisten tuotteiden valmistajan Rak Ceramicsin. Samena Capitalin oman pääoman oman pääoman yksityinen myynti saatiin päätökseen kesäkuussa 2014 sen jälkeen, kun hallitus päätti myydä osuuden. Vuodesta 2012 lähtien Rak Ceramic on toimittanut miljardin neliömetrin laattoja hankkeisiin ympäri maailmaa, yrityksen mukaan.

Mikä on Rak -keramiikan palvelu?

Rak Ceramics tarjoaa pääsyn moniin RAK -jakelukanaviin, jotka on esitetty alla. Jakelijamme on täysi linja Rak -kylpyhuonetuotteita, jotka toimitetaan säännöllisesti pääjakelukeskuksestaan, joka sijaitsee aivan Birminghamista pohjoiseen. Tietäminen, että kaikki tavarat ovat saatavilla muutamassa päivässä, antaa sinulle varmuuden siitä, että asiat toimitetaan kohtuullisessa ajassa.

Mikä on Rak -keramiikan laatu?

Rak -kylpyhuoneet valmistavat vuosittain noin 5 miljoonaa saniteettiesineitä 16 erillisessä tilassa, joista suurin osa sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Keramiikka- ja saniteettivaihtoehdoissa ne olivat ensimmäisiä Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ISO -sertifiointia, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan sertifiointiorganisaatio CICS (keraaminen tutkimuslaitoksen sertifiointijärjestelmä) myönsi ensimmäistä kertaa vuonna 2007. Kaikki Rak Brassware -alueet ovat WRAS -sertifioituja Yhdistynyt kuningaskunta, mikä tarkoittaa, että he täyttävät tai ylittävät kaikki sovellettavat rakennus- ja veden sääntelyormit ja vaatimukset.

Onko Rak Ceramics pitkäaikainen sijoitus?

Rak Ceramics on sitoutunut ympäristön kestävyyteen, ja olemme taipuvaisempia tukemaan valmistajia, jotka eivät ole vain huolissaan ympäristöstä, vaan jotka edistävät aktiivisesti kestäviä ongelmia sen sijaan, että vain ilmoittaisivat heidän tukensa heille. RAK on todella omistautunut jatkuvasti parantamaan energiatehokkuutta valmistusprosessissa ja vähentämään pilaantumista, ei pelkästään niiden toimien alueilla, vaan myös omien työntekijöidensä ja heidän perheidensä hyödyksi. Kylpyhuoneessa he luovat jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja painottaen erityisesti veden säilyttämistä. Viimeisimmät RAK -käymälät on varustettu huuhtelumekanismilla, joka alentaa veden käyttöä yli 33%. Yhdistyneissä arabiemiirikunnat on annettu ympäristönsuojelun suorituskyvyn todistuksesta, joka kunniaksi yhtiön onnistuneille pyrkimyksille noudattaa ympäristönsuojelun suorituskykyä ja suojausta koskevia vaatimuksia ja lakeja.

Suunnittelu ja innovaatio ovat jokaisen liiketoiminnan kaksi tärkeää näkökohtaa. Mikä on Rak Ceramics?

Jokaisella teollisuudella on johtajia ja seuraajia. Kaupan paikallisessa paikallisessa tekniikassa ja ideoissa esitellään kylpyhuoneidensa pitämiseksi kilpailun edessä, trendikkäästi ja kestävän suunnittelun kestävyydessä. Rak ovat kiistatta alan johtajia. On sanomattakin selvää, että heidän tavaroidensa näyttäminen johdonmukaisesti joillakin maailman tunnetuimmista rakenteista osoittaa niiden kykynsä jatkaa suunnittelurajoja ja mielikuvituksia. Raken sanoin "yhteistyö on luovuuden ydin". Kylpyhuoneet luovat sekä visuaalisesti houkuttelevia ja käytännöllisiä, jotka ovat luoneet RAK-kylpyhuoneet yhteistyössä joidenkin maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden kanssa.

Mitä tiedät Rak -altaista?

Rakeramiikka -altaat erottuvat niiden puhtaista, perusmuodoista, joustavasta suunnittelumasta ja erittäin halpoista kustannuksista, jotka kaikki vaikuttavat sen erinomaiseen luokitukseen. Rak Ceramics Saniteettiesteet on rakennettu kestämään jokapäiväisen käytön vaikeudet, joko kotona, koulussa, julkisessa kylpyhuoneessa tai liiketoimintaympäristössä. Rak Ceramicsin omistautuminen korkealaatuiselle edullisilla kustannuksilla on ajautunut yrityksen maailmanlaajuisen terveysvarastojen toimitusteollisuuden eturintamaan. Rak -altailla ja pesualtaan on puhdas ja yksinkertainen muotoilu, ja niitä on saatavana monilla kohtuuhintaisilla hinnoittelualueilla. Kaikki nämä näkökohdat yhdistyvät, jotta Rakista on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa kunnostaa kylpyhuonetta tiukalla budjetilla.

RAK Compact -sarjan linja on käytännöllinen vaihtoehto kylpyhuoneen alueelle, kasttahuoneelle tai pienelle kylpyhuonetilaa, koska se on suunniteltu sopimaan tilaan, jolla on rajoitettu mitat. Myös kulma-altaat, puoliarvikkeet ja klassiset jalustamuodot voidaan löytää, jotka kaikki on suunniteltu alentuneilla ulottuvuuksilla, jotta ne mahtuvat vaikeisiin pääsyalueisiin. Rakeramiikan altailla on perus mutta tehokas muotoilu, joka sekoittuu hyvin minkä tahansa sisustuksen kanssa ja välittää vierailijoille puhtaudesta ja ammattitaitosta. On helppo ymmärtää, miksi ne ovat edelleen suosittu valinta lähtötason kokoelmien keskuudessa, koska ne ovat yhteensopivia laajan valikoiman messinkivalintojen kanssa, mukaan lukien monobloc -sekoittimet, pienet altaan hanat ja tavanomaiset kaksoisjoukot.

Mistä saan lisätietoja Rak Ceramics Wc: stä?

Rak Ceramics -wc: tä ja -altaat erottuvat niiden puhtaista linjoista, yksinkertaisista muodoista ja sopeutumiskyvystä mihin tahansa sisustukseen. Ne toimitetaan myös kilpailukykyisellä hinnalla, mikä tekee niistä yksi suosituimmista linjoistamme terveysvarastoissa. Rakeramiikan käymälöt ja bidet ovat täysin nykyaikaisia ​​koko ajan, ja mallien yksinkertaisuus mahdollistaa sviittien mukavuuden ja käytännöllisyyden näyttää.

Sulje pariksi, takaisin seinälle ja seinän roikkuuyksiköt ovat kaikki käytettävissä tässä kokoelmassa, jotka ovat valmiita infusoimaan nykyaikaisen elinvoiman kylpyhuoneen sisustukseen säilyttäen samalla avointa, saatavilla olevaa asettelua. Esimerkiksi Metropolitan vangitsee idean muodon ja toiminnan yhteistyöstä perusmuodoilla ja puhtailla reunoilla, jotka toimivat hyvin nykyaikaisessa ympäristössä. Bideiden vastaavien saatavuus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden nostaa sisätilojen eleganssia ja mukavuutta rikkomatta budjettia. Kun kyse on ekologisesti huolestuneesta kuluttajasta, RAK Close -sovellukset käyttävät huomattavasti vähemmän vettä jokaisessa huuhtelussa kuin useimmat tavanomaiset säiliöt, jolloin ne voivat säästää arvokkaita resursseja samalla alentaen pitkäaikaisia ​​toimintakuluja. Näin ollen, kun kyse on korkean suorituskyvyn, edullisen WC-yksikön valinnasta, RAK Ceramics Wc: t tarkistavat kaikki laatikot suunnittelu- ja rakennuslaadun sekä luotettavuuden ja kohtuuhintaisuuden suhteen, mikä tekee niistä valintasarjan lähtötasolle tavarat markkinoilla.

Onko Rak Ceramic kunnollinen tuote?

Erinomainen arvo, on epäröimättä, että ehdotan Rak Ceramicsia jokaiselle, joka etsii asiakaspalvelua, joka on todella kiinnostunut auttamaan heitä.

Missä Rakeramiikka valmistetaan?

Ras Al Khaimahin valmistuslaitosten lisäksi Rak Ceramics -yrityksellä on myös toiminto Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa. Rak Ceramics lopetti jäljellä olevan 20 prosentin vähemmistöosuuden Iranin tehtaallaan elokuussa 2015 muuttaen Rak Iranin emoyhtiön täysin omistamaan tytäryhtiöksi.

Mikä on yrityksen nimi, joka omistaa Rak Ceramics?

Hänen korkeudensa Sheikh Saud bin Saqr Al Qasimi, korkeimman neuvoston jäsen ja Ras Al Khaimahin hallitsija, perusti Ras Al Khaimahin Rakeramicsin vuonna 1989 tavoitteena saada hienoimmat laitteet ja uusin tekniikka, sekä parhaiden tavaroiden valmistus Mahdollinen myytävänä ympäri maailmaa.

Mikä on Rak Ceramics -kylpyhuone?

 • Hampshiressä sijaitsevan AK -keramiikka on keraamisten laattojen ja saniteettiesineiden maailmanlaajuinen johtaja.
 • Siinä työllistää 15 000 ihmistä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Intiassa, Bangladeshissa, Iranissa, Euroopassa, Australiassa ja Singaporessa.
 • Samena Capital osti 30,6 prosentin osuuden liiketoiminnasta aiemmin tänä vuonna.
 • AK -keramiikassa välitämme ympäristöstä, etenkin veden säilyttämisestä.
 • Viimeisimmät Rak -käymälät sisältävät huuhtelujärjestelmän, joka säästää yli 33% vettä.
 • Rakelle on myönnetty ympäristösuoritustodistus tunnustamaan sen pyrkimykset noudattaa ympäristönsuojelun suorituskykyä ja suojausmääräyksiä.
 • Rak Ceramics Wc: t ja -altaat ovat kuuluisa terveysvarasto -tuotemerkki.
 • RAK -kompakti -altaiden sarja on ihanteellinen en sviiteille, vaatesäiliöille ja pienille kylpyhuoneille sen kompaktin muodon vuoksi.
 • Rak-läheiset wc: t käyttävät vähemmän vettä huuhtelua kohden kuin useimmat perinteiset säiliöt, säästäen resursseja ja vähentämällä pitkäaikaisia ​​juoksevia kustannuksia.
 • Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa.
 • Hänen korkeutensa Sheikh Saud bin Saqr Al Qasimi, Ras Al Khaimahin ylin neuvoston jäsen ja hallitsija, perusti yrityksen vuonna 1989.
 • Elokuussa 2015 Rak osti loput 20% vähemmistöosuuden Iranin laitoksestaan.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan