Instructions on how to construct a greenhouse.

Instructions on how to construct a greenhouse.

Are you interested in learning how to construct a greenhouse?

 

Instructions on how to construct a greenhouse.

The most important aspects of greenhouse construction instructions.

Greenhouses come in many shapes and sizes, with wood or (more often) aluminum frames. From the exterior, make sure you have adequate room to wipe the glass each season. A large tree near your greenhouse may produce broken glass due to a falling limb. Many methods exist to secure a greenhouse's foundation to the ground. Prevent muddy soil paths in a greenhouse by using concrete slabs or paving stones.

Put gravel or wood chips between the retaining boards. There are three ways to accomplish this. An indoor greenhouse's main purpose is to magnify the sun's light while shielding plants from the cold. Buying a standard-size kit that doesn't need any changes may be cheaper than assembling everything yourself. Despite the fact that you will need to invest money, the outcomes will be well worth it.

Because many plants like direct sunshine, keep your greenhouse away from buildings and trees. If you use wood, select a species that is resistant to moisture and rot, such cedar or redwood. If properly maintained, this kind of coating may last up to ten years. Proper ventilation keeps insects out and promotes pollination within the greenhouse. If you have small children, consider installing polycarbonate glass panels in your greenhouse.

Ordinary horticultural glass may be hazardous. First, check sure the structure's nuts and bolts are level and secure. Then, clip each piece of glass onto the frame, while wearing gloves and safety goggles. The addition of a greenhouse can breathe new life into your landscape. It offers a controlled environment in which to propagate plants, allowing you to start some earlier in the season, shield others from frost, and grow exotic species in year-round warmth.

Valmistautuminen.

Greenhouses are available in a variety of forms and sizes, with frames made of wood or (more often) aluminum, which has the benefit of requiring less maintenance over time. Try to get the largest greenhouse you can afford or find space for, since you'll discover that plants rapidly consume the available area.

Lasitus.

There are three major options available to you here. Horticultural glass is the most common and least costly kind of glass available. Toughened glass is a more durable option - and one that is safer if you have youngsters playing in the yard. Polycarbonate panels, which are even harder than glass because they diffuse sunlight, decrease burning even more.

Pääsy.

From the outside, make sure you have enough space to walk around your greenhouse and clean the glass each season.

Ilmanvaihto.

It is essential to have the appropriate quantity of ventilation in order to maintain temperature regulation and air circulation. The lack of sufficient water raises the amount of humidity and increases the risk of plant disease developing. In addition to adjustable air vents, you may install thermostatically controlled automated vents that do not need a power source. Alternatively, you may use louvre windows, which provide adjustable and draught-free ventilation.

Varjostus.

During the summer months, you'll need to provide shade for your greenhouse to prevent it from scorching and your plants from being burned. There are three primary alternatives: Putting your greenhouse beneath a big tree is not a smart idea since a fallen limb may cause the glass to be shattered.

Lämmitys.

It may be necessary to heat your greenhouse during colder months or in order to cultivate specific plants. Once again, you have a variety of choices to choose from:

Kastelu.

Kapillaarimatting, joka pitää vettä ja vapauttaa sen kasvin tarpeiden mukaan, riittää suurimpaan osaan kasvihuonekaasujen sovelluksia. Vaihtoehtoisesti ulkopintavesihanasta voidaan ajaa maaperää pitkin. Voit myös asentaa ajoitetun kytkimen varmistaaksesi, että kasvejasi kastetaan automaattisesti - mikä on erityisen hyödyllistä, jos matkustat usein.

Polut on asetettu.

Kasvihuonetta suunnitellessasi on kätevin asettaa polkuja rakenteen ympärille ja sen sisällä ennen rakentamisen aloittamista. Kasvihuoneessa tapahtuvan maaperän reittien estämiseksi mutautumasta, rakenna reitti betonilaattoista tai päällystyskivistä tai yksinkertaisesti laittaa sora tai karkea puuryhmä pidätyslevyjen väliin, jotka on kiinnitetty maaperään lyötyihin tappiin.

Kasvihuoneen pohja on mahdollista kiinnittää maahan monin tavoin.

Osta erillinen, tarkoitukseen suunniteltu galvanoitu terässäätiö (joka voidaan ostaa myös FlatPack-muodossa), jolle kasvihuonekehys voidaan kiinnittää kehysvarusteilla, tai voit rakentaa oman tyhjästä. Pohja lisää kasvihuoneesi korkeutta ja tekee siitä yksinkertaisemman rakentamisen, mutta sitä ei vaadita - sinun on kuitenkin varmistettava, että kehys tai säätiö kiinnitetään turvallisesti tasaiselle, tasaiselle pinnalle. Tällä on kolme erillistä lähestymistapaa, joita voit käyttää:

Kasvihuoneen perustan asentaminen on yksinkertainen prosessi.

Alla on lueteltu menettelyjä, joita noudatetaan, jos haluat kytkeä säätiön ja kehyksen tiilikurssille sementtipohjaisella pohjalla. On hyvä idea tarkistaa pakkaus ennen kuin alat varmistaa, että kaikki pohja- ja kehyskiinnikkeet ovat olleet mukana.

 1. Kokota galvanoitu terässäätiö sinulle toimitettujen kokoonpano -ohjeiden mukaisesti. Tehokkaasti toimimaan on edullista käyttää tasaista ja tasaista pintaa, kuten vaneri- tai kovalevylevyjä. Luo kiinteä ja tasainen perusta pohjallesi asettamalla pohja pohjan sijainnin osoittamiseksi. Tämän on oltava 200 mm leveä, jotta se olisi tehokasta. Merkitse pohjan reunat kahden rakentajan linjojen yhdensuuntaisesti pohjan kummallakin puolella ja 150 mm: n päässä sisäpinnasta 50 mm: n päässä molemmilla puolilla.
 2. Kaivaa pohjakappale 100 mm: n syvyyteen ja täytä se betonilla projektin loppuun saattamiseksi. Varmista, että pinta on täysin tasainen. Kun betoni on täysin kuiva, aseta pohja sen päälle ja vedä viiva ulkoreunan ympärille lyijykynällä. Sitten aseta pohjan keskellä yksi tiilikurssi perustamaan perusta. Tutki, ovatko tiilien ulkopinnat tasossa kehyksen ulkoreunoilla, ja anna laastin parantaa 24 tuntia ennen jatkamista.
 3. Aseta pohja jo valmistetulle tiilisäätiölle.

Kuinka rakentaa kasvihuone.

Ennen kuin aloitat, tarkista kaksinkertainen, että sinulla on valmistajan ohjeet ja kaikki tarvittavat komponentit. Ennen kuin voit kiristää mutterit ja ruuvit kokonaan, sinun on koottava koko runko ja tarkistettava, että se on muun muassa suora ja neliö.

Onko kasvihuoneen rakentaminen halvempaa kuin ostaa?

Monet ihmiset uskoisivat voivansa säästää rahaa rakentamalla oman kasvihuoneensa sen sijaan, että ostaisivat yhden pakkauksena. Näin ei kuitenkaan aina ole. Vakiokokoisen sarjan ostaminen, joka ei vaadi muutoksia, voi olla kustannustehokkaampaa kuin kaikkien materiaalien kokoaminen itse. Jos ostat vakiokokoisen pakkauksen, joka ei vaadi muutoksia, saatat löytää sen alhaisempaan hintaan kuin kaikki materiaalit itse.

Is it worthwhile to invest in the construction of a greenhouse?

Onko Investointi Greenhousella hyvä sijoitus? Jos kysyt itseltäsi tätä, vastaus on kyllä, kasvihuone on kannattava sijoitus. Kasvihuoneen avulla voit tuottaa kasveja ja vihanneksia koko vuoden, koska se tarjoaa valvottu ympäristö. Huolimatta siitä, että teidän on tehtävä taloudellinen sitoumus, työnne tulokset ovat sen arvoisia.

Mikä on kasvihuoneen tarkoitus?

Sisäkasvihuoneen päätehtävä on vahvistaa auringon valoa ja samalla suojella kasveja kylmiltä lämpötiloilta.

Millaisen puun pitäisi käyttää kasvihuoneeseen?

Kasvihuoneet ovat kuitenkin märkiä, kosteat ympäristöt, ja useimmat puu lopulta taipuu ja rappeutuvat seurauksena jatkuvasta kosteuden läsnä kasvihuoneympäristössä. Jos päätät käyttää puuta, valitse laji, jolla on maine vastustuskykyinen kosteus ja rappeutuminen, kuten Cedar tai redwood. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää ulkokäyttöön tarkoitettua kemiallisesti käsiteltyä puuta.

Mikä on sopivin materiaali rakentaa kasvihuone?

Polykarbonaattimuovia pidetään yleisesti yhtenä tehokkaimmista kasvikasviaineista. Tämä muovi on polyeteenistä koostuva kaksonen tai kaksoseinämä. Tällaisen suojan elinajanodote on vähintään 10 vuotta, jos se säilytetään asianmukaisesti. Koska kyky ylläpitää lämpöä ja kosteutta, puutarhanhoito voidaan tehdä ympäri vuoden suhteellisen helposti.

Onko tarpeen ventiloida kasvihuoneita?

Kasvihuoneistot ja niiden kasvit ovat alttiita monille asioille, jos ne eivät saa tarpeeksi ilmaa. Se myös takaa, että kasvit saavat riittävästi tuoretta ilmaa, jota ne voivat käyttää fotosynteettisiä tarkoituksia varten. Olennaisia ovat myös se, että asianmukainen ilmanvaihto pitää hyönteisten tartunnat loitolla ja edistää elintärkeää pölytystä kasvihuoneessa.

Milloin on ihanteellinen aika vuodesta ostaa kasvihuone?

Suurin osa ajasta, ostaminen kasvihuone on paras tehdä talvikuukausina. 3-4 viikkoa ennen kuin haluat alkaa kasvaa, jos mahdollista. Osto maaliskuussa tai huhtikuussa voi olla liian myöhäistä, koska se vie aikaa käsitellä järjestystä, kuljettaa se, ja valmistella asennussijainti.

Onko tarpeen, että kasvihuone on suoraan auringonvalossa?

Suurimmassa osassa kasvihuone saa auringonvaloa vähintään 6 tuntia päivässä, erityisesti talvella. Ihanteellinen paikka paikantaa kasvihuone on pois rakennusten ja puiden, koska monet kasvit kukoistavat suorassa auringonvalossa. Osittainen varjo, toisaalta, voi olla parempi hyvin valoisa alueilla, korkealla sijaitsevat sijainnit, tai kasveja, jotka suosivat sävyä.

Mikä on puukasvihuoneen elinikä?

Se, että se oli ollut 60 vuotta, oli uskomatonta, varsinkin kun otetaan huomioon, että viimeinen kerta, kun sitä oli käytetty ja pidetty, oli noin kymmenen vuotta aikaisemmin. Tämä osoittaa, että korkealaatuinen puukasvihuoneilmiö saattaa kestää sukupolvien ajan.

Turvallisuus on tärkeintä.

Jos sinulla on lapsia (tai jos he joskus leikkivät pihalla), on hyvä idea asentaa polykarbonaattipaneelit kasvihuoneeseen tehdä siitä lapsiystävällisempi. Tavallinen puutarhalasi voi aiheuttaa vaaraa käyttäjälle.

 1. Aloittakaa laittamalla osat yhteen kasvihuoneeseen-ja liimaamaan ne yhteen. Järjestä ne huolellisesti ja varmista, että metalliosat ja pultit on asennettu oikein ympäri ja että angled osat ovat kallistumassa oikeaan suuntaan.
 2. Kun rakentaa ensimmäisen puolen, löysästi kiinnitä osat yhteen muutaman pultin kanssa. Toista prosessi vastakkaisella puolella, ja sitten sivuille samoin.
 3. Rakenteen laidat ja kiilat pitäisi nyt koota yhteen ja sekoittaa perustuksiin. Tässä vaiheessa sinun pitäisi jättää kaikki pähkinät ja ruuvit vapaaksi.
 4. Kiinnitä katto harjanteen palkki ruuvaamalla se löysästi kattokaton rakenteen kahden päätyun väliin. Asenna kattotutkimusvarusteet liu'uttamalla ne päälle ja kiinnitä sitten kattolasipalkit.
 5. Käytä sen jälkeen rakentajan neliötä ja henkitasoa varmistaaksesi, että koko kehys on suora ja että kulmat ovat neliömäisiä.
 6. Kun olet varma, että kaikki on tasaista ja totta, kiristä kaikki rakenteen mutterit ja pultit (mukaan lukien ne, jotka kiinnittävät rungon pohjaan).
 7. Halkaisijaltaan 25 mm: n kehyskiinnikkeitä käytetään metallin pohjan kiinnittämiseen tiilikorkkiin. Muista porata ne kokonaan pohjan läpi ja tiiliin - ja muista porata vain tiiliksi sementin sijaan.
 8. Katon tuuletusrakenne tulisi koota. Kun olet valmis ruuvaamalla kaiken yhteen, liu'uta se paikoilleen kattoharjaa pitkin. Valmis!
 9. Työnnä ja liu'uta ohut joustava kumilinja pieniin reikiin kehyksen ympärillä varmistaen, että se on täysin asetettu.
 10. Kun työskentelet tietäsi ylös katolla, aseta jokainen lasirunko kehykseen ja kiinnitä se leikkeillä, jos sinulla on käsineitä ja turvahalloja koko ajan. Kun olet saanut sen ripustamaan, sinun pitäisi löytää menettely nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Jatka aina varovaisesti, ole kärsivällinen ja tarkista, että käyttämäsi lasi on oikea koko kehyksen osalle, jonka olet lasitellut.
 11. Lasitusleikkeet tulisi asentaa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Pyrki pitämään heidät tasapuolisesti etäisyydellä.
 12. Kokota ovi, aseta lasi ja liu'uta se paikoilleen.

Ohjeet kasvihuoneen rakentamiseksi.

 • Kasvihuoneet ovat monia muotoja ja kokoisia, puulla tai (useammin) alumiinikehyksillä.
 • Varmista ulkopinnasta, että sinulla on riittävä tilaa pyyhkiä lasia joka kausi.
 • Kasvihuoneesi lähellä oleva iso puu voi tuottaa rikkoutuneen lasin putoavan raajan vuoksi.
 • Kasvihuoneen perustan turvaamiseksi maahan on olemassa monia menetelmiä.
 • Estä mutaiset maaperän polut kasvihuoneessa käyttämällä betonilevyjä tai päällystyskiviä.
 • Laita sora- tai putkirut pidätyslevyjen väliin.
 • Tämän saavuttamiseksi on kolme tapaa.
 • Sisäkasvihuoneen päätarkoitus on suurentaa auringon valoa samalla kun suojaa kasveja kylmästä.
 • Vakiokokoisen pakkauksen ostaminen, joka ei tarvitse muutoksia, voi olla halvempaa kuin kaiken itse kokoaminen.
 • Huolimatta siitä, että joudut sijoittamaan rahaa, tulokset ovat sen arvoisia.
 • Koska monet kasvit, kuten suora auringonpaiste, pidä kasvihuoneesi poissa rakennuksista ja puista.
 • Jos käytät puuta, valitse kosteudelle ja mätää kestävä laji, sellainen setri tai punapuu.
 • Tällainen pinnoitus voi kestää jopa kymmenen vuotta.
 • Oikea ilmanvaihto pitää hyönteiset pois ja edistää kasvihuoneen pölyttämistä.
 • Jos sinulla on pieniä lapsia, harkitse polykarbonaattilasien asentamista kasvihuoneeseesi.
 • Tavallinen puutarhaviljelmä voi olla vaarallinen.
 • Tarkista ensin varmasti, että rakenteen mutterit ja pultit ovat tasaisia ​​ja turvallisia.
 • Kiinnitä sitten jokainen lasipala kehykseen, kun käytät käsineitä ja turvasalaa.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.