Ideas for a little garden.

Pientä puutarhaa.

Lue lisää pienistä puutarhaideoista lukemalla tätä artikkelia.

 

Pientä puutarhaa.

Pientä puutarhaa.

Pienillä puutarhoilla voi olla suuri vaikutus. Piirrä juonen muoto ja rajat ensin, sitten kokeile muita käsitteitä selvittää, mikä toimii. Luo puutarhassasi eri alueita, jotta se näyttäisi isommalta ja mielenkiintoisemmalta. Jos pihasi on pieni, tee siitä enimmän rakentamalla aurinkokansi. Purkaminen tarjoaa miellyttävän alustan ruokailulle tai rentouttamiselle pienessä pihassa.

Käytä huonekaluja, jotka älykkäästi piilottaa, folds, ja pinkkejä. Bistro-sarja, jossa on kultakelpoinen pöytä ja tuolit tai vankkumattomat nojatuolit ovat ihanteellinen syöminen ulkona. Käytä koreja, kasvatettuja sänkyjä tai trellis-järjestelmiä puutarhan alueen maksimoimiseksi. Tee pitkäkestoinen ja helppo grillaus tai grilli. Jos olet rajoitettu tila, yritä monikäyttöinen BBQ/grilli.

Aseta yrttiesteet vaihtelevissa korkeuksissa herättämään kiinnostusta. Valaisemaan piha-tai ruokailutila ilman lattiatilaa, käytä seinälyhtyjä. Siirrä kasvit pois tieltä ja korvaa annuals pitää väri koko vuoden. Harkitse alhaisen kasvun voimistuvia kasveja, kuten timjamia tai kamomillaa tyhjällä alueella kodin edessä. Pieni puutarha ei sulje pois omia hedelmiä ja vihanneksia. Herbit, mansikat ja tomaattilajikkeet toimivat hyvin hirttokorissa, koska ne tarvitsevat vähimmäistilaa ja huolenpitoa. Jos tilaa on rajoitetusti, voit tuottaa vihanneksia pienissä ruukuissa tai kasvattaa pusseja.

Tehdään pieni ulkoalue, jossa on vinkkejä.

Pienet puutarhat voivat vaikuttaa merkittävästi. Pienikin ulkoilmatila voi muuttua joksikin ainutlaatuiseksi. Saatatte jopa saada sen näyttämään siltä, että teillä on enemmän tilaa kuin teillä todella on huonekalustenne järjestämisessä. Sallikaa meidän kertoa ehdotuksistamme pienen puutarhanne menestymisestä. Odota ja katso, miten käytät puutarhaa odotellessasi. On tärkeää ottaa aikaa ja varmistaa, että teet suurimman osan rajallisesta alueesi on suurennettu vielä enemmän, kun työskentelevät pienessä paikassa.

Päätä keskittyä ja alkaa kehittää strategiaa.

Ota huomioon paras tapa viettää aikaa ulkona, kun valitset mitä sisällyttää puutarhaan. Kun olet päättänyt yhteyspisteen, voit alkaa suunnitella aluetta sen ympärille. Pienen puutarhan suunnittelun onnistuminen riippuu huolellisesta ja luovasta suunnittelusta. Vedä alas muotoa ja rajoja juonen ensin, ja sitten kokeilla erilaisia ideoita nähdä, mitä voidaan sisällyttää, kuten patio, decking, tai pieni varasto, lopputuotteessa. Älä yritä ahdista liikaa pieneen tilaan! Harkitse asuinalueeltasi ja tee siitä mahdollisimman yksinkertainen, mutta keskity siihen, mitä haluat. Kun sinulla on liikaa ideoita, asioista voi tulla hieman kaoottisia.

Luo alueita ja asenna suojatoimia ihmisten suojelemiseksi.

Luo erillisiä alueita puutarhassasi, jotta alue näyttää suuremmaksi ja lisätä kiinnostusta yleistä suunnittelua koskeva suunnitelma. Älä mene yli laidan, mutta kaksi kolme palaa pitäisi riittää vaatimaton puutarha. Luo suuri polttopiste ja sitten sisällä pienempi vyöhyke osaksi suunnittelua. Tämän seurauksena voit arvostaa puutarhaa eri näkökulmista. Seulonta on erinomainen tapa jakaa ulkoalueesi näille eri alueille. Sitä voidaan käyttää myös kätkemään esineitä, jotka ovat välttämättömiä mutta epäkiinnostavia, joita et ehkä halua nähdä. Elävät ruudut, kuten pensasaidat ja istutetut kulutuspinnat, voivat auttaa teitä hyödyntämään mahdollisimman vähän tilaa vihreillä vistalla ja esteillä.

Rakentakaa aurinkokannen alue.

Kansi on erinomainen valinta pienelle pihalle, koska se tarjoaa mukavan alustan syömiseen tai lepoon. Puurakannat ovat pehmeämpiä jalkojen alla kuin muun tyyppiset lattiat, kuten sora tai jalkakäytävä, ja se voidaan helposti uudistaa tuoreella ulkopuolisella maalilla. Tapa, jolla asetat kannen, voi myös tehdä muutoksen alueen kokonaismäärään. Pitkitä kannen levyt pidentävät katettua tilaa, kun taas kannen levyt leveästi laajentaisivat katettua aluetta. Puisia tuotteita ostaessasi on tärkeää varmistaa, että puu tulee FSC-sertifioidusta lähteestä, mikä osoittaa, että metsät ovat ylläpidetty kestävällä tavalla.

Se tulisi pitää jossain turvassa.

Kun kyse on pienemmissä puutarhoissa, joilla on rajoitettu tila, puutarhan varastointi on välttämätöntä. Saatavana on useita fantastisia vaihtoehtoja, mukaan lukien erityisesti polkupyörien, roskakorien ja muiden esineiden mallit. Monitoiminnalliset huonekalut ovat erinomaisia ​​säästämään tilaa rajoitetussa tilassa. Saatat saada penkkejä, joissa on säilytystilaa puutarhalaitteiden tai lelujen varastointiin. Hyödynnä pienen alueen seiniä ja ovia koukkujen ja hyllyjen ripustamiseen hyödyntämään jokaista käytettävissä olevia neliötuumaa. Katsokaa aina aluetta sekä vaakasuorista että pystysuorista näkökulmista. Vihreät seinät ja vihreät katot säilytystilojen päällä voivat auttaa lisäämään kasvien käyttöiän määrää jopa kaikkein rajoitetuimmissa paikoissa.

Valitse ulkokalusteet, jotka säästävät huoneesi.

Voit myös hyödyntää älykkäitä tilaa säästäviä huonekaluja auttaaksesi sinua hyödyntämään käytettävissä olevaa tilaa. Jos haluat syödä ulkona, bistro -asetettu taittopöytä ja tuolit tai pinottavat nojatuolit ovat hyvä valinta. Haluatko tarjota viihdettä? Tee ylimääräistä tilaa ystäville ja perheelle käyttämällä huonekaluja, jotka vievät pois, taittuu ja pinotaan älykkäästi. Vaihtoehtoisesti jotain väliaikaisempaa, kokeile riippumatossa, ulkoilmatyynyä tai kannettavaa aurinko -lounasta katolla. Avaruuden säilyttämisen lisäksi suosittelemme aina ostamaan tavaroita, jotka kestävät pitkään. Jos päätät, että et enää tarvitse jotain, voit myydä sen uudelleen sen sijaan, että heität sen pois. Se on win-win-skenaario kaikille osapuolille.

Tee päätös värimaailmasta.

Käyttämällä värimaailmaa pienellä alueella, voit luoda yhtenäisen ulkonäön. Täydentävät värit, aivan kuten sisätilaa suunnitellessaan, toimivat hyvin koko ulkoalueella ja voivat auttaa luomaan tasapainoa. Ulkopintamaaleja, tahroja ja lakkoja voidaan käyttää koordinoimaan mitä tahansa irtoista aidoista, seiniin kansiin ja kaiken välillä. Puun, metalliin ja kiveen soveltuvat tuotteemme, jotka sopivat käytettäväksi puun, metallin ja kivin avulla, antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa tilaa että suojata pintoja sääolon haitallisilta vaikutuksilta. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Muista, että kasvit kukkivat, lehdet ja marjat voivat olla osa väriteemaasi, tai ne voivat olla rauhoittavia vihreitä, jotka sitovat kaikki puutarhasi elementit yhdessä.

Luo juonittelua asettamalla se eri korkeuksiin.

Lisää pienen puutarhasi korkeutta hyödyntääksesi käytettävissä olevaa aluetta. Tämä voidaan toteuttaa käyttämällä useita istutusmenetelmiä, kuten roikkuu korit, nostetut vuoteet tai kiipeilemällä trellisirakenteita. Nostamalla mielenkiinnon kohteena olevaa ja väriä maanpinnan yläpuolelle, vapautat ylimääräisen lattiapinnan muihin toimintoihin. Yrttiseinät ovat viime vuosien ajan kasvaneet suositumpiksi. Voit tehdä hyllyjä tai jopa taskuja kasvien kasvattamiseksi, jos haluat. Sinun on vain varmistettava, että kasvit kasveja, koska sateet eivät aina riitä.

Tee paikka grilli tai grilli kiinteistöllesi.

Jos sää sallii, me kaikki pidämme ruokailusta ja viihdyttämisestä ulkoilmassa. On olemassa useita fantastisia pieniä BBQ-valintoja, jotka ovat täydellisiä alueita, joilla on vähän tilaa. Jotta tilaasi voitaisiin käyttää paremmin, voit harkita BBQ :n ostamista pyörillä, jota voidaan käyttää myös grillinä. Vaihtoehtoisesti voit harkita investointia firepimiin, jota voidaan käyttää myös grillinä. Monitoimiset huonekalut auttavat sinua tekemään kaikista neliösenttiä saatavilla. Tärkein suositus on etsiä BBQ, joka on sekä kauan kestävä ja yksinkertainen puhdistaa. Haluamme viettää mahdollisimman paljon aikaa syömistä ja viihdyttävää, ja niin vähän aikaa kuin mahdollista siivota jälkiämme.

Käytä mielikuvitustasi, kun kyse on kasvistosta.

Kasvit kattilat ovat nopea ja yksinkertainen menetelmä lisätä sirpaleiden väri puutarha ilman, että omistaa suuria osia piha sängyt ja rajaistutuksia. Kun tarvitset lisää tilaa, siirrä ne pois tieltä ja kasvi, jossa on suosikki annuals pitää väri koko vuoden. Sängyt ja rajat ovat hyödyllisiä eri syistä. Pane heidät työskentelemään kovemmin pinoamalla kasveja niihin. Tämä on tekniikka, joka on kasvatettava kasveja vähenevän korkeuden eri kukoistuskausia, jotta voidaan säilyttää vuoteet värikäs pidemmän aikaa. Aloita puutarhan takaosasta, jossa on korkein kasvi ja etene eteenpäin. Kasvien kiipeilytehtaat sängyn takana, joka pystyy kiipeämään trellis (tai kehys, jos sänky ei takaisin ylös raja). Kasvit, kuten appelsiini ja Hydrangeas, jotka kukoistavat keskellä puutarha, ovat erinomaisia valintoja. Ne auttavat täyttämään keskellä puutarha ja, jos trimmaa lopussa kauden, ei ole liian korkea. Harkitse matalan kasvavien kasvien käyttöä tyhjällä alueella talon edessä, kuten timjamia tai kamomillaa, jotka ovat sekä aromaattisia että leviävät laajalti. Harkitse suurin mahdollinen kasvien koko. Kun valitset kasveja pienelle puutarha, varmista, että erilaisia valintoja on kyky kehittyä niiden enimmäiskoko. Jotkut puut ja pensaat voivat kasvaa jättiläismäisiksi mittasuhteiksi, jotka voivat nopeasti ylikorvata pienen puutarhan.

Salli jonkin valaistuksen.

Puutarhan valoja voidaan käyttää valaisemaan puutarhaa auringon laskeuduttua. Seinälyhtyjen käyttäminen puutarhan tai ruokailutilan sytyttämiseen ilman lattiatilaa on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu. Ne tarjoavat laajan valikoiman valaistuksen, ja meidän kokoelma sisältää sekä klassinen että moderni malleja sopii erilaisia estetiikkaa. Vaihtoehtoisesti puutarhavaloja voidaan käyttää luomaan tunnelmaa, kun puutarhan tietyt osat valaistaan varovasti. Jos käytät niitä loisten, aitojen, puiden ja muiden esineiden ympärille pienessä puutarhassasi, - voit luoda lämpimän ja tervetuliaisilmapiirin. Pöydän valot ja lyhdyt, toisaalta, ovat kannettavia ja voivat käyttää akkuja tai aurinkoenergiaa, ja ne luovat kauniin centerteoksen myös ulkona ruokailupöydissä. Tarvitsemme valaistusta, jotta voimme käyttää paikkaa iltaisin, ja sinun pitäisi aina varmistaa, että kävelytiet ja portaat ovat oikein sytytettynä. Tärkein neuvo on kuitenkin välttää liian valaiseva alue, jotta voidaan luoda kutsuvia ja rauhanomaisia asetuksia.

Tuot omat hedelmät, kasviksia ja salaatit takapihallesi.

Pieni puutarha ei sulje pois mahdollisuutta kasvattaa omia hedelmiä ja vihanneksia. Herbit, mansikat ja tomaatinlajit ovat kaikki hyvin ripustetuissa koreissa, koska ne vievät vähän lattiatilaa ja tarvitsevat vähän huoltoa. Vaihtoehtoisesti voit kasvattaa omaa ruokaasi pienissä ruukuissa tai kasvattaa pusseja, jos sinulla on rajallinen määrä tilaa. Esittele se, mitä aiot syödä ahtaissa paikoissa! Ota huomioon vaikeasti saatavilla olevat esineet. Jotta voidaan viljellä ainutlaatuisia kasveja, että todella rakastat syödä ja välittää, se on mahdollista mukauttaa yrtti ja muut syötävät valinnat.

Puutarhanhoitoideoita päätelmä

 • Pienellä suunnittelulla pienillä puutarhoilla voi olla suuri vaikutus.
 • Piirrä ensin juonen muoto ja rajat, kokeile sitten muita käsitteitä selvittääksesi mikä toimii.
 • Luo puutarhaan erilaisia ​​vyöhykkeitä, jotta se tuntuu isommalta ja mielenkiintoisemmalta.
 • Jos pihasi on pieni, tee siitä parhaalla mahdollisella tavalla rakentamalla aurinkokaula.
 • Kansi tarjoaa miellyttävän alustan ruokailuun tai rentoutumiseen pienellä pihalla.
 • Käytä huonekaluja, jotka pistävät älykkäästi, taittuu ja pino.
 • Bistro -sarja, jossa on taitettava pöytä ja tuolit tai pinottavat nojatuolit, on ihanteellinen ulkona syömiseen.
 • Käytä ripustettuja koria, nostettuja sänkyjä tai trellisjärjestelmiä puutarhan alueen maksimoimiseksi.
 • Tee pitkäaikainen ja helppo puhdistaa grilli tai grilli.
 • Jos olet rajoitettu avaruudessa, kokeile monikäyttöistä BBQ/grilli.
 • Aseta yrttiesteet vaihteleville korkeuksille kiinnostuksen herättämiseksi.
 • Käytä seinä lyhdyt valaisemaan pihaa tai ruokailutilaa ottamatta lattiatilaa.
 • Siirrä kasvit pois polulta ja korvaa yksivuotisilla, jotta väri on menossa ympäri vuoden.
 • Harkitse tuoksuvia matalan kasvavien kasvien, kuten timjamin tai kamomilla, sijoittamista avoimeen tilaan kodin edessä.
 • Pieni puutarha ei sulje pois omien hedelmien ja vihannesten kasvattamista.
 • Yrtit, mansikat ja tomaattilajikkeet toimivat kaikki hyvin roikkuvat korit, koska ne tarvitsevat minimaalista huonetta ja hoitoa.
 • Jos sinulla on rajoitettu tila, voit tuottaa vihanneksia pienissä ruukuissa tai kasvatuslaukkuissa.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.