How to remove and replace a toilet seat?

kylpyhuone opas miten asentaa moderni kylpyhuone putkisto älykäs wc -istuin WC-istuin

Learn more about removing and replacing a toilet seat.

 in plumbing shop

What are the key benefits of removing a toilet seat?

Installing a toilet seat is one of the simplest and most time-efficient DIY bathroom tasks, requiring just a few minutes. Calculate the usable space in your toilet, taking into account how far it will reach from the wall and how much space it would need in front of it. Toilet seats do not always suit the same, so double-check yours before ordering. Toilet seats that are bent or scratched can wobble and roll around when being sat on. To find the best seat for your toilet, you will need to measure it. Many seats are adaptable to the most popular styles of toilet bowls. The distance between the repairing holes-the position of the screws-is normally 150-160 mm. Installing a new toilet seat is exactly the same as taking off the existing one. BrookPad SplashLet is a smart toilet that mixes modern functionality with bidet-like cleaning capabilities. Smart toilet seats are becoming more common in European homes. Once you have removed the old Brook Pad SplashLet seats, it is time to put in the new ones.

 • Toilet seats are not always compatible, so double-check before purchase.
 • The process of replacing a toilet seat is identical to that of removing an old one.

If you want to learn more before purchasing a toilet seat?

Installing or removing a toilet seat is a relatively simple task. All you would need are some simple tools to replace your toilet seat, whether it is outdated, scratched, or you want a new style. Installing a toilet seat is one of the easiest and quickest DIY bathroom projects, taking just a few minutes. Before buying a toilet seat, you can have a few questions. Here's a quick guide to the main distinctions and mechanisms of smart toilets. What are the different kinds of toilets? Is not a toilet just a fancy word for a bath? That is not the case at all! There are several different styles of toilets on the market, and it is crucial to think about all of your choices because the kind you want would have a big effect on the look of your bathroom. BrookPad examines many of the many facets of toilets to assist you in making your choice. Mikä on tehokkain menetelmä wc: n asentamiseen? Consider how and when a toilet would be used when purchasing one, particularly if it would be in a suite or cloakroom. Measure the available space in your bathroom, taking into consideration how far it can extend from the wall and how much space it will need in front of it, to determine the optimum dimensions of a toilet. Before making a buy, make a scaled plan of your bathroom.

 • Installing or removing a toilet seat is a straightforward process.
 • When buying a toilet, think about how and when it will be used, especially if it will be in a suite or cloakroom.

Do all toilet seats have the same dimensions?

Do all toilet seats fit the same? No, since toilets come in a range of sizes, not all toilet seats fit the same, so double-check yours before purchasing. In most European households, there are three major kinds of toilet forms. The rounded, D-shaped, and elongated seats fall into this category. Replacement toilet seats may normally be modified to match older or non-standard toilets; however, the touch points or hinges must be supported. The majority of toilet seats are oval in form, but some are more modern square or D-shaped. As a result, keep this in mind when shopping for a replacement in a store or from the initial manufacturer. It is a smart idea to weigh the toilet bowl before purchasing a cushion.

 • Do all toilet seats have the same dimensions?
 • This category includes circular, D-shaped, and extended chairs.

What are the benefits of replacing my toilet seat?

Miksi minun pitäisi vaihtaa wc -istuin? WC -istuimia voidaan muuttaa moniin tarkoituksiin. Istuin voi olla taivutettu tai naarmuuntunut, kalusteet voivat olla kuluneet, aiheuttaen sen heiluttavan ja rullauksen istumisen aikana tai haluat vain toisen mallin. Kun olet asennettu uusi kylpyhuone, istuin asennetaan melkein aina sinulle, joten jos ei, istuimen asentaminen wc: hen on toinen tekosyy. Harkitse myös vanhan wc -istuimen vaihtamista a BrookPad SplashLet Älykäs wc -istuin.

 • WC -istuimet voidaan räätälöidä useisiin käyttötarkoituksiin.
 • Istuin voi olla vaurioitunut tai vaurioitunut, kiinnikkeet ovat saattaneet kulua, aiheuttaen sen heiluttavan ja rullaa istuessasi sen päällä, tai voit vain mieluummin erilaista.

toilet in bathroom

Mikä on paras tapa punnita wc -istuin?

Et ehkä halua ostaa wc -istuinta, joka ei sovi, joten tämä on kiistatta prosessin tärkein osa. On hyvin helppoa mitata uudella wc -istuimella. Sinun on arvioitava wc: n korjausreikien pituus, leveys, korkeus ja rako. Aseta mittanauhan toinen pää korjausreikien väliin ja laajenna sitä koko wc: n etuosaan. Mittaa pannun halkaisija sen laajimmassa asennossa. Mittaa rako kiinnitysreiän ja säiliön tai seinän välillä korkeuden määrittämiseksi. Ota huomioon kahden korjauseron välinen etäisyys, koska se eroa istuimesta toiseen. Mittauspituus, leveys, korkeus ja etäisyys reikien kiinnitysten välillä.

 • Pitkän mittaamiseksi aseta mittanauhan toinen pää kiinnitysreikien väliin ja venytä se aina wc: n etuosaan.
 • Korkeuden laskemiseksi mittaa kiinnitysreikien ja säiliön tai seinän välinen etäisyys.

Onko wc -istuimille normaalin kokoisia?

Koska wc: tä on niin monia, että kaikilla wc -istuimilla ei ole yhtä kokoa. Saatat joutua punnitsemaan wc: n oikean istuimen määrittämiseksi. Katso ohjeet alla olevasta osasta. Vaikka useimmat istuimet ovat joustavia vastaamaan perinteisimpiä wc -kulhotyyppejä, tarvitset joitain päämittauksia. Kiinnitysreiän välinen rako - ruuvien sijainti. Tämä on yleensä normaali pituus 150-160 mm. Jos se on alle 180 mm, voit valita koko BrookPad SplashLet Älykäs istuinvalikoima.

 • Kaikille wc -istuimille ei ole asetettua kokoa, koska käymälöitä on niin monia erillisiä.
 • On mahdollista, että joudut punnitsevan wc: n valitaksesi parhaan istuimen.

Kuinka voin päästä eroon vanhasta wc -istuimesta?

Suurin osa wc -istuimista on asennettu wc: hen. Ne sidotaan yhteen kaksi pulttia penkin takana, jotka yleensä peittävät muoviset kannet. Saavuttaaksesi ne kunnolla, sinun on tarpeen rypistyä tai nousta lattialle. Irrota joitain muovikorkkeja, jotka peittävät mutterit litteällä ruuvimeisselilläsi. Jos olet ollut vanhemmassa paikassa pitkään, tämä voi olla monimutkaisempi. Poista korkit varovasti työskentelemällä läpi niiden, valppaana olla satuttamatta wc: tä. Voit nähdä ruuvien yläosat siipimutesien kiinnittäessä istuimen paikoilleen, kunnes olet poistanut korkit. Istuimen iästä riippuen nämä mutterit ovat yleensä muovia, mutta ne voivat myös olla metallista. Löysää mutterit pihdillä ja valitse ne sitten käsin. Kun olet puhdistanut wc -kannen, muista desinfioida se oikein. Istuin voi sitten nostaa ylös, mutta sinun on kuitenkinketettävä se ruuvimeisselilläsi merkinnästä riippuen. Jos ne ovat edelleen loukussa, saatat joutua näkemään ne varovasti pienellä hacksalla. Tapa, jolla tiettyjä wc -istuimia pidetään paikallaan, vaihtelee, mutta suurin osa suoritetaan samalla tavalla. Jos istuimesi on erilainen, katso varusteita nähdäksesi, voitko selvittää, kuinka se saadaan ulos. Pidä menettely vain seuraavassa kerralla. Kun olet puhdistanut vanhan wc -istuimen, harjaa koko wc antibakteerisella puhdistusaineella.

 • Suurin osa wc-istuimista on esiasennettu.
 • Kaksi penkin takana olevaa pulttia yhdistävät ne, jotka yleensä piilotetaan muovipeitteillä.
 • Saatat joutua kumartumaan tai laskeutumaan lattialle päästäksesi niihin oikein.

toilet seat in bathroom

Mikä on paras tapa asentaa uusi wc -istuin?

On aika asentaa uusin BrookPad SplashLet istuin, kun olet vaihtanut vanhan. Varusteet sisällytetään uuteen penkkiin. Tuore wc -istuimen asentaminen on pääosin vastaavan sen poistamista. Aluksi kohdista ja kiinnitä uudet varusteet asettamalla pultit wc: n Yhdysvaltojen kiinnitysreiteihin. Varmista, että istuimesi on keskitetty ja lepää tasaisesti wc -kulhosi ympärysmitta. Kun olet tyytyväinen istuimen sijaintiin, kiristä siipipähkinät käsilläsi tai pihdillä. Varmista, että nykyinen istuin on linjassa wc -kulhon kanssa ennen sen asentamista. Koska istuimen molemmilla puolilla on kaksi pulttia, siellä olisi kaksi siipimuttia kiinnitettäväksi. Jos viimeisimmällä wc -istuimella oli muovikorkki, aja ne pulteille ja siipimutesille niiden kiinnittämiseksi. Sinun pitäisi pystyä vaihtamaan wc -istuimen helposti ja käyttämään viimeisintä SplashLet Älykäs wc, jos hyväksyt nämä toimenpiteet.

 • Kun olet vaihtanut vanhaa BrookPad SplashLet Istuin, on aika asentaa uusi.
 • Uusi penkki toimitetaan kaikki tarvittavat kalusteet.
 • Uuden wc -istuimen asentaminen on paljon sama kuin vanhan poistaminen.

 

Mitä minun pitäisi tarkistaa, kun ostat wc -istuimen?

Ehdotamme, että otetaan seuraavat mitat täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Asento wc: n kahden kiinnitysreiän välillä tunnetaan kiinnityskeskuksen etäisyytenä. Leveys laajimmassa pisteessä - wc -pannujen laajin kohta. WC -pannujen kokonaissyvyys on etäisyys, jonka se ulkoneo seinästä tai säiliöstä.

Mitkä ovat monen tyyppiset wc -istuimet?

Muoto ja koko eivät ole samoja. Suurin osa vanhemmista ja perusaiheiden istuimista on pyöreitä tai soikeita, kun taas nykyaikaisissa käymälöissä voi olla neliömäinen wc -istuin tai 'D' -muotoinen wc -istuin. Seurauksena voi olla pyöreä, avoin tai U-muotoinen, soikea tai laajennettu istuin.

Kuinka voin määrittää wc -istuimen muodon?

Mittaa etäisyys pultin reikien keskikohdan välillä, jotka kiinnittävät istuimen kulhoon) ja wc: n etureunan nähdäksesi, onko se pyöreä vai pitkänomainen. WC: llä on pyöreä etuosa, jos sen halkaisija on 44 cm.

Mitkä ovat erilaiset wc -istuimen koot?

WC -istuimia on kaksi kokoa: pyöreä ja pitkänomainen, kuten aiemmin todettiin. Jokainen wc -istuin kuuluu johonkin näistä kahdesta kategoriasta, kuten pakkauksessa todetaan. Koska mittaus ei ole aina helppoa havaita vain vilkaisemalla istuinta, mittaus on ratkaisevan tärkeää.

Onko wc -istuimia erikokoisia?

WC -istuimia ei ole saatavana erikokoisina, mutta niitä esiintyy kahdessa eri muodossa: pyöreä ja pitkänomainen, jotka vastaavat kahta erillistä wc -kulhotyyppiä. Useimmissa kotitalouksissa pyöreät wc -istuimet ovat edelleen normi, ja nämä ovat wc -istuimia, joita näet eniten.

Onko parempi, että sinulla on puisia tai muovia wc -istuimia?

Tämä on aine. WC -istuimet on yleensä rakennettu joko muovista tai puusta, ja jokaisella materiaalilla on etuja ja haittoja. Muovituolit ovat kevyempiä ja kestävät pidempiä, vaikka parkettituolit ovat kestäviä ja raskaampia. Puisten wc -istuimien nähdään myös tarjoavan suurenmoisen tunteen kylpyhuoneeseen monien yksilöiden toimesta.

Mikä on WC -istuimen poistamisen ja vaihtamisen menettely?

Kaksi muovipulttia ja mutteria kiinnittävät monia moderneja wc -istuimia wc -kulhoon. Pultit on poistettava. Pidä mutteria, kun se on kiinnitetty pulttia istuimen poistamiseksi. Käytä tiukkoja tiloja altaan jakoavaimella. Jos työskentelet pienessä paikassa, saatat tarvita altaan jakoavaimen (työkalu oikeassa reunassa). Poista wc -istuin wc: stä.

Kuinka otat wc -istuimen, jolla ei ole näkyviä ruuveja?

Kätketyt hiekkalaatikot on suojakäsineiden avulla suojakäsineitä. Käytä ilmastointiteippiä ja varmista kansi. Päätä pultin suunta ja saranat tarkastelemalla niitä. Poista normaalit muovikorkit liuottamalla paksupääruuvimeisseli niiden alle ja nostamalla ne ylös.

Onko vessanpöntön paikka helppo korvata?

Uusi wc-istuin on helppo tehtävä. Kaikki mitä tarvitset on joitakin yksinkertaisia työkaluja ja muutaman minuutin korvata omasi, onko se, koska se on vanhentunut tai koska haluat vain eri tyyli. Poista vanha wc-istuin ja korvaa se uudella, joka käyttää pakkauksessa olevaa laitetta.

Kuinka usein vessanpöntön istuinta pitäisi korvata?

Kun on kyse wc-istuimista, kuinka kauan ne kestävät? Vessaistuinten pitäisi kestää keskimäärin viisi vuotta. Näin ollen on kohtuullista olettaa, että wc-istuimet on vaihdettava 5-7 vuoden välein.

Onko vessanpenkit korvattu putkimiehillä?

Esimerkiksi yleismies tai putkimies korvaa wc-istuimen 10-15 minuutin kuluttua, mutta se voi viedä useita tunteja ensimmäisen kerran, esimerkiksi kun ostat väärän muotoisen istuimen ja joudut palaamaan kauppaan.

Mikä on paras tapa suojella vessapenkkiäni?

Yksi tällainen asia on luiskahtaa vessanpönttöön. Niiden pähkinöiden kiristäminen, jotka kiinnittävät sen kulhoon, pitäisi estää liukastumista, mutta ne löystyvät lyhyen ajan ja liikkeeseenlaskun jälkeen. Syy tähän on se, että pulttireiät ovat tarkoituksella suurempia, jotta pultit eivät murru posliinista.

Mikä on paras tapa saada ruosteinen pultti ulos?

Ruoste voidaan liuottaa vetyperoksidilla. Poistaa ruosteen ja löysää pähkinöitä ja pultteja, soveltaa vetyperoksidia kiinnittimiin ja antaa sen levätä muutaman minuutin. Sen lyöminen harjalla voi auttaa poistamaan kaikki ruoste, joka on kerääntynyt muttereita ja pultteja.

Miksi vessapaikkani on yleensä löysä?

Koska vessanpönttöön reiät ovat isompia kuin pulttien halkaisija, - vessan istuimet heiluvat usein, mikä rentouttaa muttereita.

Ovatko kaikki WC-istuimet yhteensopivia kaikkien vessojen kanssa?

Voisinko käyttää vessanpönttöä vessassa? Jos wc-kulhot ovat vakio-tai standardinmukaiset, kaikki istuimet sopivat yhteen. Jos tekijä luo kulhon, jossa on epätavallisia ulottuvuuksia, - niiden on toimitettava istumapaikka.

Onko kaikilla vessoilla samat mitat?

Useimmilla käymälöillä on 50 cm. Jos olet korvaamassa olemassa olevaa pönttöä, etsi yhtä, joka on yhtä kovakourainen kuin vanha. Jos haluat asentaa vessanpytyn, jossa on suurempi kokoluokka, sinun täytyy säätää putkijärjestelmää tai siirtää seinää.

Onko mahdollista korvata oma vessa?

Valmistetaan ja puhdistetaan aluetta, lisätään uusi vahakehä, asetetaan uusi wc ja suljetaan rengas, yhdistetään pähkinät, astiat, pultit ja pulttilakit, kiinnitä tankki-ja venttiilisäiliö, lisätään wc-istuin, ja lopuksi istuin on kaikki vaiheet samassa menettelyssä.

Miten saan ruosteisen pultin ulos talostani?

Jos ruoste on läpäissyt kiinnityksen, ainoa tapa poistaa se on käyttää WD-40 :n läpitunkevaa suihketta.Sitä pitäisi soveltaa pulttiin ja sitten käyttää vasaralla. Tämä auttaa WD-40-läpipäästöä läpäisemään asentaminen ja ruuvin irtoaminen siten, että se voidaan helposti poistaa.

Miten wc-paikat pysyvät paikoillaan?

Suurin osa wc-tuoleista on suunniteltu liitettäviksi vessanpönttöön. Nämä ovat vierekkäin kaksi pulttia, jotka on naamioitu yleensä muovipäällysteisiin. Riippuen istuimen iästä, nämä pähkinät on yleensä valmistettu muovista, vaikka ne voivat olla myös metallia. Irrota pähkinät pihdeillä ja poista ne käsin.

Mikä on pohjavessan istuimen selkänojan tarkoitus?

Bottom-mounted toilet seat hinges use a classic method of installation that entails putting two bolts into your pan and tightening them from beneath. Wing bolts are often used. If you can reach beneath the toilet and feel the bolt, a bottom fixed toilet seat is most likely what you need.

Comfort is improved with smart toilets and bidet toilets.

BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines modern toilet functionality with the ability to clean like a bidet. "Gentle" and "smart bathroom" connote not only a more relaxed, but also a healthier state of mind. In European homes, smart toilet seats are becoming more popular. Bidet toilets come with a variety of functions, including hot water, air drying, automatic on/off, and low-maintenance self-cleaning nozzles. Smart toilets have the potential to reduce global erosion while still saving money on toilet paper. Before visiting Japan, you will never truly comprehend the concept of a "smart toilet." Never be scared to do anything new.

 • Se BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines regular toilet functions with bidet-like cleaning.
 • "Gentle" and "smart bathroom" imply a more calm, as well as a healthier frame of mind.

 

The main conclusion about What is the procedure for removing and replacing a toilet seat?

 • There are three primary types of toilet shapes in typical European houses.
 • This category includes circular, D-shaped, and extended chairs.
 • Replacement toilet seats may usually be customized to fit older or unusual toilets, but the touch points and hinges must be maintained.
 • Place one end of your tape measure between the fastening holes and extend it all the way to the front of your toilet to measure length.
 • Measure the distance between the attaching holes and the cistern or wall to determine the height.
 • The positioning of the screws is determined by the distance between the fastening holes.
 • The majority of toilet seats come with pre-installed covers.
 • They are connected by two bolts at the back of the bench, which are usually disguised by plastic covers.
 • To reach them correctly, you may need to squat or get down on the floor.
 • Kun olet vaihtanut vanhaa BrookPad SplashLet Istuin, on aika asentaa uusi.
 • Uusi penkki toimitetaan kaikki tarvittavat kalusteet.
 • As previously said, toilet seats come in two sizes: round and extended.
 • As mentioned in the packaging, every toilet seat fits into one of these two types.
 • A handyman or plumber, for example, can change a toilet seat in 10 to 15 minutes, but it may take you several hours the first time, like when you buy the wrong-shaped seat and have to return to the store.
 • Hydrogen peroxide may be used to dissolve rust.
 • Apply hydrogen peroxide to the fasteners and let it sit for a few minutes to remove rust and loosen nuts and bolts.
 • Smart toilets and bidet toilets provide more comfort.
 • Se BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines regular toilet functions with bidet-like cleaning.
 • "Gentle" and "smart bathroom" imply a more calm, as well as a healthier frame of mind.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan