Kuinka eristää vesiputket kotona.

kylpyhuone kylpyhuoneen uusinta putken eristys putkimies putkimies tarvitaan putkisto wc

Lisätietoja vesiputkien eristämisestä lukemalla tämä artikkeli.

 

putken eristys

Kuinka eristää kodin vesiputket?

Putken jäätymisen estämiseksi käytä vaahtoputkia. Kotisi on lämpimämpää, jos eristät parvi -lattian seurauksena, parvi tulee kylmemmäksi, mikä lisää parvella jäädytettyjen vesiputkien riskiä. Askel askeleelta ohjeet annetaan tässä opetusohjelmassa. Putken eristyksen parvella tai toimistossa DOE on antanut ohjeita.

Putken eristyksen sisäosan lovi käyrän muodostamiseksi ovat ideoita. DOE: n mukaan liikaa on parempi kuin ei tarpeeksi energiaa. Eristä lisäksi kylmävesisäiliö ja putket. Putkien peittäminen vaahtoeristyksellä on tehokkain menetelmä. Lämpöhäviö eristämättömistä kuumavesiputkista vähenee 2 ° F - 4 ° F: lla. Ei tarvitse odottaa kuumaa vettä säästää aikaa. Elistämällä kylmävesiputket estät niitä jäätymästä ja imemästä lämpöä ilmasta. Voit helposti eristää paljaat putkistot, säästää rahaa. Itsitä putket ja säästä rahaa.

Putket on eristettävä vaahtoputkilla, jotta ne jäädyttävät.

Parven lattian eristäminen tekee talostasi lämpimämmän, koska se pitää lämpöä jäänyt talon pääosaan ja estää sitä pakenemasta. Tämän seurauksena parvi -alue muuttuu kuitenkin viileämmäksi, mikä tekee parvella vesiputkista alttiimpia jäätymiselle. Putkilla tulisi olla jäljessä, jotta ne voidaan pitää turvassa. Jäljitys on yksinkertaisesti eristävien vesiputkistojen prosessi, ja se tehdään yksinkertaiseksi käyttämällä polyuretaaniputkia. Se estää niitä jäätymästä ja auttaa myös lämmön pidättämistä kaikissa paljaissa kuumavesiputkissa, jotka virtaavat kodin lämmittämättömien alueiden läpi. Tässä opetusohjelmassa näytämme sinulle, kuinka tehdä seuraavat asiat askel askeleelta:

 • Putkistojärjestelmän oikean vesiputken eristyksen valitseminen
 • Vesiputket tulisi hidastaa.

Tarvitset materiaalit:

 • Putken eristys tunnetaan vaahtoputkina, ja se on eräänlainen eristys, jota käytetään putkien suojaamiseen.
 • Kanavateippi on eräänlainen liima, jota käytetään kanavien ja muiden aukkojen tiivistämiseen.

Tarvitset työkalut:

 • Putken eristys leikataan käyttämällä Tenon -sahaa, joka löytyy täältä.
 • Hiittimen laatikkoa käyttämällä voit tehdä tarkkoja viiltoja putken eristyksessä.
 • Tatamitta on laite, joka mittaa kahden pisteen välisen etäisyyden.
 • Kynä ja paperi - Jos sinun on tehtävä muistiinpano vesiputkien koosta.

Turvallisuus ensin ja ensiapupaketti suositellaan.

Katso neuvoja siitä, kuinka olla turvallinen parvella ennen parviprojektien aloittamista. Tähän oppaaseen sisältyy täydellinen luettelo vaadittavista suojavarusteista ja muista parvihankkeista, jotka ovat sisällytettyjä, samoin kuin tärkeitä tietoja siitä, kuinka liikkua ja toimia turvallisesti parvella. Näitä asioita ei sisälly tässä artikkelissa tarjottavien materiaalien ja työkalujen luetteloon. Tee varovainen lukeaksesi ohjeet ja kaksinkertainen, että sinulla on kaikki mitä tarvitset parvella olevien vesiputkien oikein eristämiseksi.

Millaista eristystä vesiputkille tarvitaan?

Vesiputkien koko on tarpeen mitata ennen kuin voit aloittaa niiden asettamisen. Tämä takaa, että saat oikean kokoisen letkun suurimmalle istuvuudelle. Tämä edellyttää vierailua ullakolle. Lopun lattiaeristysprojektien tapauksessa, jotka sisältävät jäljellä olevat vesiputket, suosittelemme, että suoritat tämän vaiheen ennen eristyksen asentamista. Tämä johtuu siitä, että kun vesiputket on peitetty, niitä voi olla vaikea käyttää, mitata ja eristää niitä.

 1. Mittaa putken näkyvän pituuden halkaisija (leveys) parvessa ja tee siitä huomautus (kuten havainnollistettu). Putken eristystämme tarjotaan kolmessa erikokoisina eri putkien halkaisijoiden mukaisesti: 15, 22 ja 28 senttimetriä (mm). Valitse koko, joka toimii parhaiten putkien kanssa.
 2. Mitataan ja pannaan merkille kaikkien näkyvien putkien pituus vaadittavan putken pituuden laskemiseksi. Putkien eristys on saatavilla kahdella eri pituudella: metri ja kaksi metriä (m). Valitse putken pituudet, jotka soveltuvat siihen, miten putket on järjestetty. Toinen pituudeltaan putki on suositeltavaa, koska on liian paljon eikä tarpeeksi on parempi kuin ottaa liian vähän.

Mikä on paras tapa virittää vesiputkia?

On aika virittää vesiputket nyt, kun putken eristys on valittu. Sen on julkaissut energiaministeriön julkaisema luettelo suosituksista, jotka koskevat putkiston eristämistä kotiinne tai työpaikkoihinne. Joihinkin ehdotuksiin kuuluu putkien eristäminen tai eristäminen putkien ympärillä eikä putkistojen eristyksen sisätilojen irrottamista putkistojen eristystä varten.

 1. Avaa putki, joka on eristettynä ja joka on supistettu putkeen. Voit taittaa ullakon eristyksen putket, jotka nousevat lattian läpi tai pitkin palkkeja. Sitten voit taittaa eristyksen takaisin peittääksesi putken putken ja varmistaaksesi sen. Jatka eristystä putken koko keston ajan.
 2. Putkien eristys on katkaistava putken käyrän avulla, jotta se voi muodostaa tiiviin ja turvallisen yhteyden. Täyttääkseen sen, laita putken eristys mitre-laatikkoon ja leikkaa 45 asteen kulma, jossa on haluttu pituus.
 3. Petaa kaksi leikkausta mahdollisimman tiiviisti yhteen ja sinetöi yhteys ilmastointiteipillä sen varmistamiseksi, että vähiten lämpöä on menetetty.
 4. Poista välilasku (kuvitettuna) tai muu este, kuten tee -risteys leikkaamalla sen toiselle puolelle ja lisäämällä putki. Sen jälkeen luodaan vaakasuora viilto, jotta putken eristys voidaan kääriä kohteen ympärille.
 5. Leikkaa pieni putki letku ja laita se hanakahvan päälle, ja peitä se nauhalla, jotta se pysyy paikallaan, kunnes se on tarpeen.
 6. Kaikkia putkia on jatkettava, kunnes ne ovat täysin eristettyjä. Jos sinulla on vesisäiliö vesiputkien lisäksi, - ehdotamme, että eristät myös nämä. Kylmän vesisäiliön eristämistä koskevassa artikkelissamme on hyödyllisiä vinkkejä.

Putkien eristämiseen käytettiin piippukääreitä.

Vaahtoputken kääröt suojaavat putkia. Eristyksen lisääminen seinissä. Käyttäen hanaa peitteissä, jotta vesi pysyy kuivana. Asennetaan pakkasenkestäviä ulkoilmaharkkoja kylmässä ilmastossa, jossa putkien sisään-ja uloskäynnit on eristettävä.

Mikä on tehokkain tapa eristää vesiputket?

Jos putkissa on enemmän eristeitä, on suositeltavaa käyttää vaahtomuovia hihoja, jotka suojaavat niitä elementeiltä. Hihat koostuvat usein kumia tai vaahtoa ja ne voivat olla jopa kuusi jalkaa pitkä. Enemmän kuin tarpeeksi peittääkseen pitkän putken tällä materiaalilla. Jos olet ostamassa, ole varma, että urakoitsija ostaa sopivan koon putkillesi.

Onko tarpeen eristää vesiputket?

Kuumien vesijohtojen sulattaminen vähentää lämpöhäviötä ja voi lisätä veden lämpötilaa 2 ° F-4 ° F kuumempana kuin eristetyt putket voivat tarjota, jolloin lämpötilaa voidaan laskea kuumavesihanojen päälle. Voit myös säästää aikaa, koska sinun ei tarvitse odottaa niin kauan kuumaa vettä, kun vaihdat hana tai suihkupää, joka auttaa säästämään veden käyttöä.

Mikä on paras tapa eristää vesiputket, jotta ne eivät jäädy?

Tehokkain tapa tehdä tämä on peittää ne vaahtoeristys. Varmista, että se, jonka ostat, sopii putkeen. Älä unohda niitä ullakolla tai autotallissa, koska ne usein altistuvat viileää ilmaa koko talven. Jos teet niin, voit estää vesivauriot ja ylevät vakuutukset.

Onko mahdollista eristää putket käyttämällä kuplamuovia?

The use of bubble wrap helps to control the temperature. It will aid in the retention of both cold and heat. In the winter, use it to insulate your pipes, and in the summer, use it to fill a water bottle. In order to protect the root systems of outside plants from freezing conditions during the winter, use bubble wrap as a barrier around the plants.

Is it against the law to insulate hot water lines?

It is necessary to insulate residential hot water pipes in order to comply. Pipe insulation must be at least the thickness of the pipe diameter, and pipes greater than two inches in diameter must have at least two inches of pipe insulation, according to the regulations.

Is it necessary to insulate your cold water pipes?

First and foremost, insulating cold water pipes helps to keep them from freezing. Second, since cold water pipes absorb heat, they will pull heat from the area surrounding them throughout the winter, provided that space is well insulated. In addition to keeping your cold water pipes cool and dry, insulation also helps to prevent condensation from collecting on them.

Is it necessary to insulate copper water pipes?

Insulating your pipes is definitely worth the investment, to put it simply. This is particularly true if you choose to do the project yourself. However, there are a few factors to take into consideration first. If your house already has exposed plumbing, it will be much simpler to insulate it yourself, which will result in significant cost savings.

Which is more effective: foam pipe insulation or fiberglass pipe insulation?

When foam insulation is placed over a heated pipe, it shrinks as well, which may result in gaps between pieces of insulation. Rubber is an excellent insulation for cold pipes, although it is a more costly option. Fiberglass is non-flammable and is often the most affordable material.

The basics of pipe insulating:

 • Foam tubes should be used to insulate pipes.
 • Insulating your loft floor helps warm your home.
 • However, the loft area gets colder, causing water pipes to freeze.
 • In this lesson, we'll walk you through the steps.
 • The DOE has released guidelines for insulating pipes in your loft or office.
 • Others advise taping or tying the insulation around the pipes and notching the inner pipe insulation to form a curve.
 • According to the DOE, having too much is better than having too little.
 • Insulate your cold water tank as well as your water lines.
 • The best method to insulate water pipes is using foam insulation.
 • Insulating hot water pipes reduces heat loss and may offer 2°F–4°F hotter water than uninsulated lines.
 • You'll save time since you won't have to wait for hot water.
 • Insulating cold water pipes prevents them from freezing and sucking heat from the surrounding environment.
 • If your home already has exposed plumbing, you may easily insulate it yourself, saving money.
 • Insulating your pipes is a worthwhile job if you do it yourself.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan