Kuinka asentaa älykäs bidee?

bidee -asennus bideetyypit Smart Wc wc

Lisätietoja älykkään wc- ja asennussuositusten lisäämisestä tavalliselle wc: lle.

Kuinka vaihtaa tavallinen wc älykkäällä wc: llä?

Anna tämän artikkelin lukea sinulle luonnollisella äänellä, jotta voit tehdä muita asioita:

Kuinka lisätä älykäs wc tavanomaiseen wc: hen?

Oletko koskaan hylännyt tarvikkeiden kiinnittämisen käsitteen wc: hen niiden kiinnittämisen vaikeuksien vuoksi? Useimpien ihmisten on vaikea asentaa älykkäitä käymälöitä ensi silmäyksellä. Mutta tosiasiassa, jos sinulla on kaikki tilat lähellä käymälöitäsi, se on erittäin suoraviivainen. Oletko yrittänyt löytää ratkaisun kysymykseen: "Kuinka lisäät bideelle normaaliin wc: hen?" Ja se näyttää haastavalta tehtävältä? Älä välitä siitä.
Tietäminen kuinka sovittaa bidee normaaliin wc: hen voi olla vaikeaa. Mutta jos tiedät, mitkä vaiheet ja vaatimukset bideen asentamiseksi wc: hen ovat, se on sinulle helppoa. Jotta voit ymmärtää paremmin, mitä aiot tehdä, sinun on päätettävä sellainen bidee, tarvitset laitteet ja lopulta käytetyt kappaleet. Sinun on päätettävä, onko wc -sovelluksesi lisätty siihen bidee. Kolme bidee -muotoa asentamiseksi on myös joitain yksinkertaisempia yleisiä toimenpiteitä. On joitain asioita, joista sinun on tarkkailtava, kun valitset bideen. Toivottavasti tämän lukemisen lopussa olet positiivisempi kuin koskaan, kun kyse on bideeta.
 • Se on sinulle helppoa, jos ymmärrät bideen kiinnittämisen menetelmät ja kriteerit wc: hen.
 • Jotta saat paremman kuvan siitä, mitä aiot saavuttaa, sinun on selvitettävä, minkä tyyppinen bidee sinulla on, mitä työkaluja tarvitset ja lopuksi, mitä komponentteja käytät.
 • Sinun on ensin selvitettävä, soveltuuko wc bideen lisäämiseen.

Mitkä ovat bideetyypit?

Bidetin muodon ymmärtämisen lisäksi sinun on myös tarkistettava muut ominaisuudet, kuten: sisäänvedettävät suuttimet, yövalotila, vedenlämmitin, lämmitetty istuin, roiskeitasko tai mukana olevat osat. Muiden ominaisuuksien tunteminen on kriittistä, koska ne myös edistävät asennusprosessia.
Suurin osa tarvittavista osista bideen tehokkaaseen asentamiseen on annettu sarjassa. Mutta koska jokainen kylpyhuone on erilainen ja sillä on erilainen pipe system with 1/2 "or 3/8" water valve tai joskus jopa muun tyyppinen. sovitin 1/2 - 3/8 It is important to understand your water system and to select appropriate adapters that will allow you to connect the device to the water system. Two things that are almost always required are the t-valve and the water supply hose. It is because almost all bidets require them for installation. The t-valve is a joint used in the pipe fitting to separate or merge the flow of water. Se näyttää like the letter T and allows you to redirect the flow of water to the bidet. A water supply bidet hose is a hose that can be attached to the water supply lines. With a hose attached to the shut-off valves where the main sections of the water supply are installed. This water will flow then to your bidet.
 • Aside from the bidet's shape, additional features to look for include retractable nozzles, night light mode, water heater, heated seat, splash protection, and included components.
 • It is because they are required for practically all bidet installations.
 • The t-valve is a pipe fitting junction that separates or merges the flow of water.
Kuinka asennan bideen tavanomaiseen wc: hen?

How do I add a bidet to a normal toilet?

Yksi positiivinen asia bidettien lisäämisessä wc: hen on se, että vaikka sinulla on erilaisia ​​putkistoja, useimmat vaiheet ovat samat. Kytke ensisijainen vesiventtiili pois päältä. Tämä on venttiili, josta kaikki wc: n vesi tulee, ja se voi yleensä sijaita seinään kytkettyyn wc: n pohjassa. Niille, jotka haluaisivat asentaa SplashLet Älykäs wc -istuin tai ekosplashbidee -kiinnitysbideke, irrota ensin wc -istuin käyttämällä nuppeja istuimen molemmilla puolilla. Sitä vastoin, jos haluat käyttää kädessä pidettäviä bideita, etsi sopiva paikka kahvan kiinnittämiseen.
Jos sinulla on yksi vesiventtiili, sinun on jaettava se T-venttiilin kanssa kahteen suuntaan. Ensimmäinen suunta on kylpyhuoneen laitteelle, ja toinen on bideen virtaaminen vedellä. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kiinnittää se ruuvilla. Tällä hetkellä sinulla pitäisi olla yksi ilmainen vesiventtiili bideelle. Kytke letku tähän venttiiliin. Jotkut letkut toimivat helposti vain pienellä taivutuksella. Jos käytät a kämmenlaite, mitä sinun on tehtävä, on levätä suuttimen kahvassa ja olet valmis.
Suihku wc -istuimia varten asenna laite wc -kulhon yläosaan kiinnityslevylle. Olet valmis. Varmista kuitenkin, että bidee -kiinnitystä varten suuttimen keskellä on kuitenkin. Jos kyseessä on bidee-kiinnityssuihku, sinun on kiinnitettävä wc-istuin uudelleen ja varmistettava, että sen alla olevaa ruiskutuskiinnitystä ei puristeta. Avaa vesiventtiili ja testaa bidee. Jos näet vuodon, sinun on kiristä kytketyt osat ja testata vielä yksi.
 • Jos haluat hyödyntää kädessä pidettäviä bideita, sinun on kuitenkin löydettävä sopiva sijainti kahvan kiinnittämiseksi.
 • Jos sinulla on vain yksi vesiventtiili, jaa se T-venttiilellä kahteen suuntaan.
 • Bideellä on vettä ensimmäiseen suuntaan ja kylpyhuoneen laite toisessa.

Helppo bidee -asennus.

Nämä ovat yksinkertaisia ​​vaiheita bideen yhdistämiseksi tavanomaiseen wc: hen. Nämä vaiheet ovat yleensä mahdollisia suurimman osan bideelle. Ole kuitenkin varma, että tässä annetut vaiheet ovat yleisiä ohjeita. Huomaa vain kaksi keskeistä osaa, kuten letkuvesiventtiilityyppi, etkä koskaan kadota. Nyt tiedät kuinka voit parantaa hygieniaa lisäämällä bidee -toiminto wc: hen. Bideen asentaminen on helppoa nykyiseen wc: hen.

 • Jos haluat kytkeä bideen tavanomaiseen wc: hen, noudata näitä helppoja vaiheita.
 • Suurinta osaa bidekeistä voidaan käyttää tähän vaiheeseen.

Onko mahdollista muuntaa tavallinen wc bideeksi?

Et voi asentaa vapaasti seisova bidee, jos sinulla ei ole putkistotaitoja, mutta voit asentaa bidee -wc -istuimen! Tämä osoittaa, että bideelläsi oleva vesi on yhtä puhdas kuin suihkussa tai pesuallasi vesi. Sitten saastainen vesi virtaa wc -kulhoon, kun käytät bidee -pesua.

Onko tarpeen saada voimaa bidee -käymälöille?

Jotkut bidet eivät edes tarvitse virran käyttöä. Bidet, joilla on lisäominaisuuksia, toisaalta melkein aina tarvitsevat voimaa. Ominaisuuksille, kuten kauko-ohjattu pääsy ja istuimen lämmitys, esimerkiksi monitoiminen bidee-wc-istuin hyödyntää virtaa.

Onko rahat sen arvoista ostaa älykäs wc?

Ympäristön parempi käymälät eivät vain autta ympäristöä, vaan tekevät myös kylpyhuoneestasi paljon mukavammalta. Riippumatta siitä, kunnostatko kylpyhuonettasi vai ajatteletko yksinkertaisesti uuden wc: n hankkimista, älykkäiden wc: ien tulisi olla luettelossasi. Ne eivät ole vain viileitä ja erittäin teknisesti edistyneitä, mutta myös elämästäsi yksinkertaisempi.

Voidaanko tavallinen wc muuntaa bideeksi?

En näe miksi tarvitsen älykästä wc: tä.

Upea tuote vanhemmille aikuisille ja haasteelliselle väestölle. Älykkäät käymälät sopivat paremmin vammaisille tai vanhemmille henkilöille, joiden on vaikeampi hoitaa itseään, mikä puolestaan ​​auttaa heidän yleistä hyvinvointiaan. Poikkeuksellinen veden hyötysuhde: Se ei vain käytä vähemmän vettä, vaan se huuhtelee oikealla määrällä joka kerta.

Onko älykästä wc: n hankkimisesta hyötyä?

Korkean teknologian wc voidaan varustaa monilla innovatiivisilla tekniikoilla, kuten geisereillä, jotka hallitsevat vedenkulutusta ja virtausta, jolloin sinulla on ylellisempi kylpyhuonekokemus. Tämä tekee heistä erinomaisen vaihtoehdon ympäristöystävälliselle asiakkaalle ja energiamenojen säästämisestä kiinnostuneille. Tuotemerkki tarjoaa myös mukavuuksia, kuten itse sulkeutuvia kannet ja yövalot.

Pidätkö mieluummin, että bideen vesi on kylmä?

Kaikissa elektronisissa bidee -istuimissa on saatavana lämmin vesi ja lämmitetyt istuimet. Lämpötilan säätäminen bideen kaukosäätimessä antaa sinulle mukavimmat tulokset. Lämmin vesi on hienoa lihaksen rentouttamiseen ja kehon epäpuhtauksien poistamiseen. Myöhemmin sinusta tuntuu, että sinulla oli juuri suihku.

On syytä olla lämmitetty bidee, eikö niin?

Niin kauan kuin vesi on lämmin, puhtauden tunne kasvaa usein, mutta tämä ei tarkoita, että se johtaa puhtaampaan ihoon. Todellisen suorituskyvyn suhteen lämpimän veden kiinnitettävien bidee -wc -istuimien ja kylmän veden kiinnitettävien bidee -wc -istuimien välillä on huomattava ero.

Pitääkö minun päivittää wc?

Kuten monille uusinnoille, pidä wc -päivitys suhteessa talosi nykyiseen markkinoiden arvoon, väittää kiinteistöjen arvioija BrookPad. Kun ensimmäistä kertaa kodinomistajat ostavat aloitushuoneiston, ei ole ihanteellista kuluttaa tuhansia dollareita ylellisessä wc: ssä ja bideellä. Edullinen ja käytännöllinen budjetissa, vaikka wc ei tarvitse vaihtaa, sinun ei silti pitäisi käyttää rahaa uuteen.

Aiotko palkata putkimiehen asentaaksesi bidee?

Sinun ei tarvitse putkimiehen palveluita käyttääksesi bidee -wc -istuinta, mutta tarvitset sähköasentajan palveluita. Sähköpistorasian asentamiseksi Sulje wc, tarvitset sähköasentajan.

Onko bideen asentaminen helppoa?

Bidetistä on tulossa suosiota Yhdysvalloissa, etenkin kotitalouksissa, joissa pääpesuallas on kehon pesu wc: n käytön jälkeen. Itsenäisen bideen asentaminen talossasi tarvitsee omistettuja putkistolinjoja, bidee -wc -istuimia ja kädessä pidettäviä bidet -ruiskuttajia. Bidee -wc -istuimet ja kämmenlaitetut bidee -ruiskut ovat kuitenkin helppo asentaa, eivätkä ne ota paljon tilaa kylpyhuoneeseesi.

Onko bidee puhdas?

Onko bidee puhdas? Kyllä, vastaus on oikea. Hygieenisin vaihtoehto on käyttää bideeä ennen suihkussa pääsyä, minkä jälkeen sen kuivaustoiminto tai vain pieni määrä wc -paperia alueen kuivaamiseksi. Aseta sen sijaan iho siten, että siinä ei ole mitään tahrasta, ja kuiva paperi on vähemmän ärsyttävä.

Bideen asennus on päättynyt.

 • Jos haluat tietää, mitä aiot tehdä, sinun on selvitettävä, millainen bidee sinulla on, mitä laitteita tarvitset, ja viime kädessä mitä komponentteja käytät.
 • WC -rakenne on välttämätöntä, ennen kuin voit asentaa bideen.
 • T-venttiili on asennus, joka liittyy tai jakaa veden virtausta.
 • T-muotoinen ja antaa sinun hallita veden virtausta bideellä.
 • Bidee -letku on letku, joka yhdistyy vesiputkiin.
 • Käyttämällä letkua, joka on kytketty sammutusventtiileihin, jotka sijaitsevat lähellä vesihuollon pääosaa.
 • Seuraavaksi vesi virtaa bideellesi.
 • Heat-and-water features are included in all electronic bidet seats.
 • Use the temperature control on the bidet remote to achieve the most comfortable results.
 • Using a bidet before entering the shower is the most hygienic option, as it allows for a more thorough drying process afterwards.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan