Miten Valita Kylpyhuoneen Hanat?

altaan hanat kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonekatsat suihku napauttaa

Lisätietoja kylpyhuoneen hanojen valinnasta?

moderni kylpyhuoneen hana

Miten valita kylpyhuoneen hanat?

Kylpyhuonehanoille ja hanavalikoimille on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja. Ihanteellinen tapa hyödyntää altaan hanat on spin vastapäivään kahva, jonka avulla vesi virtaa heti kun kahva kääntyy vastapäivään. Perinteiset hanat saattavat sopia loistavasti Edwardilaiseen sviittiisi, mutta miten olisi huippusuunnittelija? Ennen asennusta altaan sekoittimen hanat liitetään altaaseen. Joidenkin altaiden pohjassa olevat hanareiät valetaan osittain alta pois.

Moderni ja antiikki malleja saatavilla eri kokoja. Tarkista aina ostamasi hanan mitat sekä asennustila. Altaan sarakkeen hanat voidaan laittaa seinälle, normaali menetelmä. Kylpyamme mikseri hana on kylpyamme hana, joka palvelee kaksi erillistä toimintoa. Kylpysuihkusekoittimet ovat tyypillisesti tankoventtiilejä, joissa on integroidut hanat ja suihku.

Yhdistä hana-ja suihkuominaisuudet yhteen kätevään pakettiin. Kun käytät yhtä lajia, se sekoittuu ja voit pelata hanan asetuksilla, kunnes saavutat sopivan veden lämpötilan. Se tuo suihkupään kautta ulos samaa vettä kuin aiemmin. Sekoittimen hanat keräävät samanaikaisesti vettä sekä kuumasta että kylmästä vesilähteestä, sekoittamalla kaksi puroa ennen annostelua yhden nokan kautta. Kylpyamme mikseri hanat ovat tunnetusti huono ja ei auta uiminen.

Yksinkertaisesti säädellä veden lämpötilaa, kun se virtaa hanoista sekoitushanalla. Jatkuvan teknologian kehityksen ja kasvavan asiakaskysynnän ansiosta designer-hanojen suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Perinteiset hanat ovat saatavilla laaja valikoima malleja täydentää vintage-tyylinen kylpyamme tai allas, joka tarjoaa asiakkaalle useita vaihtoehtoja. Kolmenlaisia reikähana järjestelmiä on olemassa: yksi reikä, kaksinkertainen reikä, kolminkertainen reikä. Mustat hanat nykyaikaisesta teollisuustyylistä ovat heti vetoava.

Ne korostavat modernia ulkoasua samalla kun ne ovat helppoja ylläpitää. Gold kylpyhuoneen hanat ovat loistava tapa lisätä vaurautta, väriä ja yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen antaen samalla välitöntä luksusta. Perinteiset kylpyhuoneet on tyypillisesti koristeltu kultaisilla hanoilla. Nyt saatavilla useita sävyjä, kuten rose gold ja kiillotettu kulta, jota voidaan käyttää nykyaikaisissa kylpy-ja altaan malleja.

Mitä Kannattaa Etsiä, Kun Ostaa Kylpyhuoneen Hanoja?

Kun se tulee kylpyhuoneen hanat, on lukuisia vaihtoehtoja. Altaan hanat ja kylpy hanat luokitellaan moniin luokkiin. Pilar hanat, joissa on yksi hana kullekin kuuma ja kylmä vesi syötteet, ovat mahdollisesti vanhin eräänlainen hana. Kylpyhuoneen sekoittimen hanat yhdistävät kuuman ja kylmän veden syötteet yhteen pistorasiaan, jota voidaan käyttää kylpyammeen tai altaan täyttämiseen. Muodikas vaihtoehto perinteisille kylpyvetureille on asentaa seinään asennettavat hanat tai Lattiapäällysteet. Kun valitsemalla altaan ja kylpyamme hanat, on olemassa muutamia teknisiä tekijöitä pitää mielessä. Suosittelemme aina, että pyydät neuvoa ammattimaiselta putkimieheltä.

Vanhojen hanojen korvaaminen uusilla on helppoa, jos käytät samaa tyyppiä ja kokoa kuin vaihdettavat hanat. Jos asut matalapaineisella alueella, Etsi kylpyhuonehanat, joissa todetaan, että ne on tarkoitettu käytettäväksi matalalla vedenpaineella. Toiset voivat määrätä vähimmäispaineen. Kylpyhuoneremontteihin ja uudisrakennushankkeisiin on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja. Suunnittele kylpyhuoneen järjestely ja ota huomioon kylpyammeen ja lavuaarien koot ja tyypit sitä tarvitaan. Sen jälkeen voi miettiä, mitkä hanat sopivat heille parhaiten. Ota neuvoksi hyvämaineinen putkimies, kun on kyse putkien sijoittelusta ja siitä, millaiset hanat toimivat oikein.

Sitten voit suodattaa vaihtoehtoja vielä enemmän riippuen suunnittelun tyyli haluat. Perinteiset hanat saattavat sopia hyvin Edwardilaiseen sviittiisi, mutta miten olisi huippuluokan designer-napautus, joka antaa lausunnon? Äläkä unohda värivalintaa: perinteinen kiiltävä kromi, mattamusta tai jopa kulta ovat kaikki vaihtoehtoja.

Mikä on oikea tapa käyttää kylpyhuoneen hana?

Kahvaa vastapäivään kääntämällä vapautuu sisäinen venttiili, jolloin vesi alkaa virrata heti, kun kahvaa käännetään vastapäivään. Sekoittimen hanat toimivat samalla konseptilla kuin tavalliset hanat, sillä poikkeuksella, että ne tarvitsevat sekä kuuman että kylmän vesihuollon kytkettäväkseen. Riippuen siitä, missä käännät kahvaa, saat kylmää, lämmintä tai kuumaa sekavettä.

Mikä on kylpyhuoneen hanan nimi?

Yksikahvainen altaan hanat, tunnetaan myös nimellä monobloc hanat, ovat yleisin eräänlainen pesuallas hana käytetään nykyaikaisissa kylpyhuoneissa. Useimmissa Hanoissa on yksi vipu, joka ohjaa virtausta ja lämpötilaa; on kuitenkin muita, joissa on kaksi vipua, toinen kuumaa vettä ja toinen kylmää vettä varten, joiden avulla voit hallita enemmän lämpötilaa.

Mitä tarkalleen ovat altaan sekoittimen hanat?

Suurin osa tavanomaisista altaan sekoittimen hanoista on yksinkertaisesti kytketty altaaseen. Hanareiät on usein esiporattu tai esiporattu altaaseen ennen asennusta. Tiettyjen altaiden, pääasiassa saksalaisten altaiden, alapinnan hanareiät on osittain valettu pois. Putkimies käyttää reikiä tarpeen mukaan. Seinälle sijoitetut hanat tarjoavat modernimman ulkonäön. Ne on pultattu kylpyhuoneen seinään, ja kaikki LVI on piilotettu alle laatat pitää kaikki hyvin. Niillä on kaunis ulkonäkö ja ne on helppo puhdistaa. Tall spouts, kääntyvä spouts, klassinen malleja Historiallinen nieluja, ja digitaalisia, jotka ohjataan sähköisesti ovat joitakin muunnelmia saatavilla tänään. Suunniteltu yhdistämään kuuma ja kylmä vesi, altaan sekoittimen hanat mahdollistavat yksinkertaisen lämpötilan säätämisen yhdellä nokalla, mikä tekee niistä ihanteellisia kylpyhuoneen pesualtaille. Tämä takaa, että veden lämpötila pysyy vakiona, mikä on tärkeää sekä mukavuuden että turvallisuus.

Mikä on toiminta altaan hana?

Pyörittämäsi osa hanasta on ruuvin yläpää, joka pujotetaan hanan koteloon. Aina kun avaat hanan, ruuvi nousee, jolloin pesukone nousee sen mukana ja vesi voi syöksyä putkesta ylös ja virrata ulos nokasta, kuten on osoitettu.

Onko kaikkien allashanojen koko sama?

Haluat varmistaa, että työtason altaan yläosan ja pisteen, jossa nokka lähtee hanasta, välillä on riittävästi tilaa, koska kaikki hanat ja työtason altaat eivät ole samankokoisia... Tarkista aina ostamasi hanan mitat sekä tila, johon se asennetaan.

Entä Allaspilarihanat, onko niitä olemassa?

Nämä ovat tyypillisiä yksi kuuma ja yksi kylmä hana järjestelmiä, jotka on löydetty kylpyhuoneissa kautta historian ja niitä kutsutaan usein "klassinen" sellainen hana järjestelmä. Ne voidaan sijoittaa altaan, mikä on tavanomainen menettely, tai ne voidaan kiinnittää seinään. Moderneja ja antiikkisia kuvioita on saatavilla eri kokoisina. Suunniteltu yhdistämään kuuma ja kylmä vesi, altaan sekoittimen hanat mahdollistavat yksinkertaisen lämpötilan säätämisen yhdellä nokalla, mikä tekee niistä ihanteellisia kylpyhuoneen pesualtaille. Tämä takaa, että veden lämpötila pysyy vakiona, mikä on tärkeää sekä mukavuuden että turvallisuuden kannalta.

Mikä on toiminta altaan hana?

Pyörittämäsi osa hanasta on ruuvin yläpää, joka pujotetaan hanan koteloon. Aina kun avaat hanan, ruuvi nousee, jolloin pesukone nousee sen mukana ja vesi voi syöksyä putkesta ylös ja virrata ulos nokasta, kuten on osoitettu.

Onko kaikkien allashanojen koko sama?

Haluat varmistaa, että työtason altaan yläosan ja pisteen välissä on riittävästi tilaa ja piste, jossa nokka poistuu hanasta, koska kaikki hanat ja työtason altaat eivät ole samankokoisia ... tarkista aina hanan mittaukset Ostat, samoin kuin tila, johon se asennetaan.

Kylvihuihkujen sekoittimet ovat juuri miltä ne kuulostavat.

Kylpytutkimussekoitin on kylpyhana, joka suorittaa kaksi erilaista tehtävää. Kaksi toimintoa on saatavana: ensin yhdistää kuumat ja kylmät syötteet kylvyn täyttämiseksi ja toiseksi suihkussa sen sijaan, että painikkeet ovat haluttaessa. Niitä on saatavana useissa kokoonpanoissa, mukaan lukien kylpyyn kiinnitetyt, seinälle asennetut ja lattia-asteittaiset. Jälkimmäisessä tapauksessa kylpyamme on tarkoitettu käytettäväksi itsenäisen kylpyammeen kanssa. Suihkunsekoittimien käyttö on loistava tilaa säästävä vaihtoehto, kun kylpyhuoneessa ei ole tarpeeksi tilaa itsenäiseen suihkuun. Vaihtoehtoisesti, kun halutaan ylimääräinen suihkutoiminto. Se tosiasia, että se on sekoitusyksikkö, on helppo valita ihanteellinen lämpötila, joka on myös termostaattisesti säännelty. Kylvihuihkujen sekoittimet ovat yleensä baariventtiilejä, joissa on molemmat hanat ja niihin integroitu suihku, antaen käyttäjälle molempien maailmojen parhaat puolet yhdistämällä hanan ja suihkun toiminnot yhdessä kätevässä paketissa.

kylpyhuoneen hanat

Mikä on kylpyhuihkisekoitinhanan toiminta?

Kun käytät yhden tyyppistä kylpylasekoittimen napautusta, se vain sekoittuu ja antaa sinun kokeilla TAP -asetuksia, kunnes löydät sinulle mukavan veden lämpötilan. Kun siirryt suihkutilaan, se lähettää saman veden ulos suihkupään kautta kuin ennen.

Voitko kertoa minulle, ovatko kylpyhuihkisekoitin hanat erinomaisia ​​vai huonoja?

Ei suihkuventtiili, vaan kylpyhuoneen napautus. Kylpyhekoitimet ovat tunnetusti huonoja, eivätkä ne ole kovin hyödyllisiä suihkussa. Varmista, että myös tarvikkeet ovat tasapainoisia. Se ei toimi, jos yksi tarjonta toimitetaan ja toinen on verkkovirta.

Mitkä ovat sekoittimet ja miten ne toimivat?

Mitkä ovat sekoittimet ja miten ne toimivat? Sekoittimet ovat yksinkertaisesti eräänlainen hanan malli, jossa sekä kuuma että kylmä vesi tulevat yhdestä hanasta kuin erillisistä nokkeista, joissa kuuma ja kylmä vesi tulevat erikseen.

Entä kylpyläsekoittimet?

Yhden nokan avulla sekoittimet vievät vettä sekä kuumista että kylmistä putkista ja sekoita se toisiinsa ennen kuin vapautat sen kylvyn tai altaan. Näiden laitteiden käyttö tekee sopivan veden lämpötilan saamiseksi helpon. Aika, vesi ja energia on ensisijainen tavoite. Termostaattisen kylpyhuihkisekoitimen tapauksessa käytetään baariventtiilin sovitusta, joka sisältää molemmat hanat että suihkun. Yhdistämällä hanan ja suihkun ominaisuudet, se tarjoaa käyttäjille lämpötilaan säädetyn uimaympäristön nauttia.

Mikä on kylpylastimien hanat?

Sekoitinhana vie vettä sekä kuumista että kylmistä vesilähteistä samanaikaisesti yhdistämällä kaksi virtaa ennen sen jakeluun yhden nokan kautta. Perinteisiä veden saamismenetelmiä ovat erillisten kuumien ja kylmien pylväiden hanan käyttäminen veden virtaamiseksi eri suuntiin.

Mitkä ovat sekoittimet ja miten ne toimivat?

Mitkä ovat sekoittimet ja miten ne toimivat? Sekoittimet ovat yksinkertaisesti eräänlainen hanan malli, jossa sekä kuuma että kylmä vesi tulevat yhdestä hanasta kuin erillisistä nokkeista, joissa kuuma ja kylmä vesi tulevat erikseen.

Voitko kertoa minulle, ovatko kylpyhuihkisekoitin hanat erinomaisia ​​vai huonoja?

Ei suihkuventtiili, vaan kylpyhuoneen napautus. Kylpyhekoitimet ovat tunnetusti huonoja, eivätkä ne ole kovin hyödyllisiä suihkussa. Varmista, että myös tarvikkeet ovat tasapainoisia. Se ei toimi, jos yksi tarjonta toimitetaan ja toinen on verkkovirta.

Onko edullista käyttää sekoittimia?

Voit yksinkertaisesti hallita veden lämpötilaa, kun se kaataa hanat sekoittimen hanalla. Tämä helpottaa veden lämpötilaa tarkasti ajeltu tai pesemällä vedellä, joka tulee hanasta, tai kun kylpyamme on vedellä, joka tulee hanasta.

Mitä tarkalleen ovat kylpypylväät?

Tyypillinen kylpylahankokoonpano, joka koostuu yhdestä hanasta kylmän syötteelle ja toinen hana kuumaan syötteeseen. Vaikka antiikkityylit ovat edelleen muodissa, on saatavana lukuisia nykyaikaisia ​​vaihtoehtoja. Kylpypilarihanat voidaan korvata melko yksinkertaisella tavalla. Kylpy- ja valuma -hanat, joissa on kaksi reikää, tunnetaan pylväshanaksi. Ne ovat perinteisempi hanatyyppi, jota voidaan käyttää kahden reikän kylpyammeissa ja altaissa. Niissä on kaksi erillistä hanaa, yksi kuumaan veteen ja toinen kylmään veteen, ja niitä voidaan käyttää kodeissa, joissa on matalapainevesijärjestelmiä, niiden suunnittelun vuoksi.

Onko mahdollista asentaa kylpyammoja pesuallas?

Monipuolisuus. Sekoittimia voidaan käyttää kylvyssä sekä kylpyhuoneen pesuallas tai altaan, jolla on samanlainen menestys. Sekoittimen hanasta kylpyammeessa ja esimerkiksi erilliset kuumia ja kylmiä hanoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.

Onko mahdollista asentaa altaan hanat kylpyammeeseen?

Allas -hanat ovat myös erikokoisia kierteitä (1/2 BSP vs. 3/4 BSP), joten jos haluat käyttää niitä, sinun on muutettava TAP -liittimiä/flexi -letkuja niiden mukauttamiseksi. On tärkeää huomata, että oikea kylpyporausreikä on isompi ja voi aiheuttaa ongelmia, jos et käytä 1/2 BSP: n yläosan aluslevyissä.

Entä vanhanaikaiset hanat?

Perinteisiä hanoja on saatavana monenlaisissa tyyleissä, jotka vastaavat vintage-tyylistä kylvyä tai valuma-aluetta, mikä antaa asiakkaalle runsaasti vaihtoehtoja. Reiän hanajärjestelmiä on kolme tyyppiä: yksi reikä, kaksoisreikä ja kolminkertainen reikä. Lisäksi on olemassa silmiinpistäviä lattiavarastoja, jotka on tarkoitettu toimimaan vapaasti seisovan kylpyammeella.

Mikä on suunnittelijan hanat ja miten se toimii?

Suunnittelijapanojen suosio on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina jatkuvan teknologisen kehityksen ja lisääntyneen kuluttajien kysynnän ansiosta. Kylpyhuonihanat ovat nyt nousseet muotihierarkian huipulle suunnittelun kannalta. Ylentolaisten viimeistelyjen lisääminen altaisiin tai kylpyammeisiin on mahdollista. Jotkut muodot ovat morfoituneet käyriin ja pyörteisiin, jotka ovat melkein orgaanisia. Rakenteet, joissa on terävät reunat ja selkeät rakenteelliset linjat, löytyy suunnittelualueen vastakkaisesta äärimmäisyydestä. Jotkut suunnittelijan hanat ovat loistava yhdistelmä kahdesta. Äskettäin tuotelinjaan on lisätty uusia värejä, kuten kiillotettu messinki, kulta ja Matt Black.

Mitä mieltä olet mustista kylpyhuoneista?

Mustat kylpyhuonekaput ovat saatavana useissa tyyleinä ja kokoina kylpyhuoneen tuoretta, puhdasta valkoista keramiikkaa. Niitä on usein saatavana Matt -viimeistelyssä, ja ne antavat dramaattisen aksentin nykyaikaiselle järjestelyyn samalla kun ne ovat helppo ylläpitää. Trendikästä teollisuustyylistä johdetut mustat hanat ovat heti tyylikkäitä. Käyttämällä vain valkoista ja mustaa voit korostaa aikakauden nykyajan yksitoikkoista kylmyyttä. Vaihtoehtoisesti aksentti seinä, laatta tai lattiaväri voidaan käyttää, jotta huoneelle annetaan eksentrinen luonne.

Mitä mieltä olet kultaisista kylpyhuonekapeista?

Kultaiset kylpyhuonehat ovat erinomainen tapa lisätä rikkautta, väriä ja ainutlaatuisuutta kylpyhuoneeseen ja tarjoaa samalla välittömän ylellisyyden lisäyksen. Perinteiset kylpyhuoneet ovat perinteisesti sisällyttäneet kultahanaja koristeeksi. Niitä on kuitenkin nyt saatavana useissa väreissä, mukaan lukien ruusukulta ja kiillotettu kulta, joita voidaan käyttää nykyaikaisissa kylpy- ja valuma -alueilla. Nykyaikaisen sviitin yhdistäminen nykyaikaiseen kultaiseen kylpyhuonekappiin on vain kaunis.

Pääkohdat kylpyhuonekappien valinnassa?

 • Pilarihanat, jotka sisältävät yhden hanan jokaiselle kuumalle ja kylmälle veden tarjonnasta, voivat olla vanhin hanan tyyppinen.
 • Kylpyhuoneen sekoittimet yhdistävät kuuman ja kylmän veden syövän yhdeksi pistorasiaan, joka voi täyttää kylvyn tai altaan.
 • Joidenkin altaiden, erityisesti saksalaisten altaiden pohjassa, hanan reikiä osittain heitetään pois.
 • Putkimiehesi pilaa reikiä tarpeen mukaan.
 • Suunniteltu yhdistämään kuumien ja kylmien vesilähteiden yhdistämiseksi, altaan sekoittimien hanat mahdollistavat helpon lämpötilanhallinnan yhden nokan kautta, mikä tekee niistä täydellisiä kylpyllas.
 • Tämä varmistaa yhdenmukaisen veden lämpötilan, mikä on välttämätöntä mukavuuden ja turvallisuuden kannalta.
 • Kaksi toimintaa on saatavana: Ensinnäkin yhdistämällä kuumat ja kylmät syötteet kylpyhuoneen täyttämiseksi ja toiseksi haluttaessa suihkussa koskettamalla painiketta.
 • Ajan säästö, vesi ja energia ovat ensisijainen tavoite.
 • Sekoittimia voidaan hyödyntää kylvyssä, samoin kuin altaan tai pesuallas, jolla on yhtäläiset tulokset.
 • Esimerkiksi sekoittimen napautus kylvyssä ja erillisiä kuumia ja kylmiä hanoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.
 • Allas -hanat ovat myös erikokoisia kierteitä (1/2 BSP vs. 3/4 BSP), joten jos haluat käyttää niitä, sinun on vaihdettava liittimet/flexi -letkut niiden sovittamiseksi.
 • Kultaiset kylpyhuonehat ovat loistava tapa lisätä vaurautta, väriä ja yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen antaen välitöntä ylellisyyttä.
 • Perinteiset kylpyhuoneet on tyypillisesti koristeltu kultaisilla hanhailla.
 • Niitä on nyt saatavana monissa sävyissä, mukaan lukien ruusukulta ja kiillotettu kultaa, joita voidaan hyödyntää modernissa kylpyamme- ja valuma -altaan malleissa.
 • On hienoa yhdistää moderni sviitti nykyaikaisten kylpyhuonehanojen kanssa.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan