How to Choose a Bathroom Radiator?

Kuinka valita kylpyhuoneen jäähdytin?

Mitkä ovat näkökohdat valittaessa kylpyhuoneen jäähdyttimen?

kylpyhuoneen jäähdytin

 

Mitkä ovat kylpyhuoneen jäähdyttimen näkökohdat?

Kylpyhuoneen jäähdytin toimii kuin jäähdytin missä tahansa muussa talon huoneessa. Se on suunniteltu siirtämään lämpöä jäähdyttimistä ympäröivään ilmaan konvektion kautta. Koon tulisi aina sopia kylpyhuoneesi alueeseen. Liian suuri pyyhekaupu näyttäisi olevan paikallaan ja maksaa sinulle huomattavasti enemmän energiakustannuksia. Sähköisten kylpyhuoneen jäähdyttimien tarkoituksena on vastustaa kosteutta, roiskuvaa vettä ja liiallista kosteutta, jota voi löytyä kylpyhuoneesta tai viittaisesta.

Niitä voidaan käyttää pyyhekautanen tai keskuslämmitysten jäähdyttiminä, kunnes se on kytketty keskuslämmitysjärjestelmään. Sähköiset kylpyhuonekäähdyttimet toimivat konvektion kautta, lämmönsiirtoprosessin, jota jäähdyttimet käyttävät työnsä suorittamiseen. Tämä tarkoittaa materiaalin lämmittämistä sen työlämpötilaan vaatii vähemmän energiaa kuin muut materiaalit. Sähkölämpöpatterit ovat kalliimpia kilowattituntia kohti (kWh) kuin kaasua. Käyttökustannusten odotetaan olevan jopa kolme ja puoli kertaa suurempi kuin lämmittämällä korkean tehokkuuden kaasukattila ja perinteiset jäähdyttimet. Kauniit esimerkit esteettömistä kylpyhuoneen jäähdyttimistä houkuttelevat harrastajia, jotka haluavat antaa lausunnon kylpyhuonellaan. Käytä ammatillista neuvoa varmistaaksesi, että alueellasi on oikean kokoinen jäähdytin.

Sähkölämpöpatterien tarjoama lämpökuvuus on samanlainen kuin kaasun keskuslämmitys, mutta ei niin kustannustehokas ajamiseen. Pyyhekiskoja käytetään pyyhkeiden tai kylpytaukkojen lämmittämiseen, jotta käyttäjät voivat kuivua suihkun jälkeen tai jättää uima -altaan, rannan tai kylpylän lämpimällä pyyhkeellä ja/tai kylpytallilla. Koska käytön jälkeen pyyhelämmitin kuivattaa pyyhkeen, se vähentää pyykinkuormia ja vedenkulutusta, koska pyyhkeitä ei tarvitse pestä niin usein. 24 tunnin keskimääräisen pyyhekautauslämmittimen käytön kustannukset lasketaan 0,23 puntaa 24 tunnin päivän välein. Kylpyhuonetuotteiden, kuten kylpyammeiden, suihkukoteloiden ja kylpyammeiden, suunnittelu on kehittynyt nopeasti, ja ne vaikuttavat eurooppalaiseen hohtoon ja teknologiseen kehitykseen.

Mitä etsiä ostaessasi kylpyhuoneen jäähdyttimen

Kylpyhuoneen jäähdytin toimii samalla tavalla kuin jäähdytin missä tahansa muussa kodin huoneessa, vaikka ne rakennetaan usein eri tavalla pyyhkeiden sallimiseksi tai seinälle asennettuna kylpyhuoneen käytettävissä olevien lattiapinnan maksimoimiseksi. Lämmitys voi olla joko seinälle kiinnitetty tai lattia-asennettu, ja jos niissä on ylimääräisiä pyyhekiskoja, niitä kutsutaan pyyhekaupaksi. Suurimmalla osalla pyyhekiskoja, etenkin niiden kokoisia, ei ole tarkoitettu lämmittämään koko huonetta. Luo yksityiskohtainen suunnitelma kylpyhuoneeseesi ottaen huomioon vesilinjojen sijainti päättääksesi, missä jäähdyttimesi on tehokkain ja minkä kokoinen se voi olla. Jos LVI on huolenaihe, sähköinen kylpyhuoneen jäähdytin voi olla parempi vaihtoehto. Jos rakennat täysin uutta kylpyhuonetta, saat ammatillista neuvoa lämmityskapasiteetin määrästä, jota tarvitaan koko tilan riittävään lämmittämiseen. Tämän kapasiteetin aliarviointi voi olla kallis virhe, joten pyydä ammatillista ohjausta. Sen jälkeen etsi malleja, jotka edustavat valitsemasi suunnittelua; Saatavana on laaja valikoima vaihtoehtoja, mukaan lukien antiikkisia viktoriaanisia tai Edwardian tyylejä sekä dramaattisia seinä-ripustettuja moderneja lausuntojäähdyttimiä. Mitä valitset, koon tulisi aina olla hyvä ottelu kylpyhuoneessasi käytettävissä olevalle tilalle. Liian iso pyyhekaupu näyttää olevan paikallaan ja maksaa sinulle paljon enemmän rahaa energialaskuissa, kun taas liian pieni pyyhekäähdytin aiheuttaa kylpyhuoneesi liian kylmäksi talvikuukausina.

Mitkä ovat keskuslämmityspohjaiset jäähdyttimet ja miten ne toimivat?

Yleensä, kun ajattelemme jäähdyttimiä, ajattelemme tavanomaista tyyppisiä säteilijöitä, jotka liittyvät kotitalouden keskuslämmitysjärjestelmään ja joita käytetään koko huoneen lämmittämiseen. Tämä tarkoittaa, että ne lämmitetään kuumalla vedellä ja että ne on asennettava lisensoitu LVI -ammattilainen. Suunnittelut voivat olla joko lattia seisova tai seinä roikkuu; Jotkut ovat kuitenkin sekoitus kahta tyyliä. Jäähdyttimien tarkoituksena on lämmittää huone huoneessa siirtämällä lämpöä jäähdyttimistä ympäröivään ilmaan konvektion avulla. Tätä varten he vetävät kylmää ilmaa järjestelmään pohjasta, lämmitävät sen, kun se kulkee jäähdyttimen evien yli ja purkaa lämmitetty ilma ylhäältä.

Mitkä ovat parhaat energiatehokkaat jäähdyttimet keskuslämmitykseen?

Alumiini on hyvä lämmön johdin, mikä tarkoittaa, että jäähdyttimeteräksenä käytettäessä se lämpenee vaadittavaan huoneenlämpötilaan lyhyessä ajassa verrattuna muihin materiaaleihin. Verrattuna muihin jäähdyttimen metalleihin tämä tarkoittaa, että materiaalin lämmittämiseksi sen käyttölämpötilaan tarvitaan vähemmän energiaa.

Mitkä ovat keskuslämmitysten jäähdyttimet ja miten ne toimivat?

Kuten ehkä tiedät, keskuslämmitysten jäähdyttimet, jotka tunnetaan myös nimellä Heat Revoctors, ovat erityisesti suunniteltuja lämmönvaihtimia, jotka koostuvat usein erillisistä pylväsosista, jotka on kytketty toisiinsa sisäisten kanavien verkon kautta.

Mikä on keskuslämmitysten jäähdyttimen toiminta?

Konvektio on lämmönsiirtomekanismi, jota jäähdyttimet käyttävät työnsä suorittamiseen. Kun jäähdyttimen vesi lämmitetään, ympäröivä ilma lämmitetään myös konvektion kautta ja kuuma ilma kiertää sitten huoneen ympäri, kun vesi jäähtyy. Kun kuuma vesi kiertää järjestelmän läpi, se alkaa jäähtyä, kun se kulkee putkien läpi.

Mikä on sähköisten kylpyhuonekäähdyttimien määritelmä?

Sen sijaan, että ne olisivat kytketty keskuslämmitysjärjestelmään, ne ovat jäähdyttimiä, jotka on kytketty suoraan rakennuksen sähköiseen syöttöön. Kun niitä käytetään kylpyhuoneessa, kuten kylpyhuone tai viitta, niitä voidaan käyttää erikseen, mikä on täydellinen silloin, kun haluat käyttää jäähdytinta, vaikka keskuslämmitys ei ole, joten sinulla on pyyhkeiden kuivaus- ja lämpenemislaitos ympäri vuoden pyöristää. Kylpyhuoneen sähkökäytäjissä ne on erityisesti suunniteltu kestämään kosteutta, roiskuvaa vettä ja korkeaa kosteutta, joita voi löytyä näissä olosuhteissa. Voit valita pyyhekiskojen välillä, jotka tarjoavat sekä lämpöä että säilytystilaa, ja sähkölämpötilat, jotka tarjoavat tehokkaan lämmityksen isommilla alueilla.

Mikä on sähköisten kylpyhuonekäähdyttimien toiminta?

Talosi veden kiertävät jäähdyttimet työskentelevät täsmälleen samalla tavalla. Sähköpyyhkeet on varustettu sähköelementillä ja veden hylkivällä nesteellä pyyhkeiden imeytymisen estämiseksi. Elementti kuumentaa nestettä, ja pyyhekisan lämmitetään konvektiolla, mikä on prosessi, joka tapahtuu nesteen lämmittäessä.

Onko kylpyhuoneissa mahdollista käyttää sähköjäähdyttimiä?

Vaikka kylpyhuoneisiin voidaan asentaa sähkökäytättimiä varmasti, ne ovat todella parempia kylpyhuoneen käytölle, koska niiden toiminnallisuus on. Toisin sanoen, voit pitää kylpyhuoneesi lämpimänä ja nauttia nautinnosta kääriä itsesi lämpimään näyttelyn jälkeiseen pyyhkeeseen tuhlaamatta sähköä lämmittämällä koko asuinpaikkaa.

Ovatko sähkölämpötilat kannattava sijoitus?

Sähkölämpöpatterien tarjoama lämpökuvuus on verrattavissa kaasun keskuslämmityksen tarjoamiin, mutta ne eivät ole yhtä kustannustehokkaita toimintaan. Käyttökustannusten ennustetaan olevan jopa kolme ja puoli kertaa korkeampi kuin lämmityksestä aiheutuvat korkean tehokkuuden kaasukattilan ja tavanomaisten säteilijöiden kanssa.

Käytävätkö sähkökäytättimet huomattavaa määrää sähköä?

Tämä johtuu siitä, että he hyödyntävät 100 prosenttia tilaa lämmittämisestä, mikä tekee niistä energiatehokkaan menetelmän talosi lämmittämiseksi. Päinvastoin kuin maakaasu, sähkölämpötilat ovat kalliimpia kilowattituntia kohden (kWh) kuin kaasussa, joten sähkökäytäjän käyttömenot voivat nousta nopeasti.

moderni kylpyhuoneen jäähdytin

Kuinka pyyhekaupat ilmestyvät?

Nämä ovat jäähdyttimiä, joiden tarkoituksena on lämmittää huoneen, samalla kun ne tarjoavat myös kätevän paikan ripustaa pyyhkeet, jotka tarjoavat käytännössä kaksoistoiminnon. Tyypillisesti ne ovat seinälle kiinnitettyjä, mutta myös lattialle kiinnitettäviä vaihtoehtoja on ostettava. Pyyhekäähdyttimiä kutsutaan usein pyyhekiskoiksi, mutta erottelu on, että pyyhekaupa on yleensä suurempi, tehokkaampi laite, joka ei ole tarkoitettu vain lämpenemiseen, ja se voi olla jopa huoneen ainoa lämmityslähde. Useimmissa tapauksissa ne on kytketty keskuslämmitysjärjestelmään, mutta monien tyyppien kaksoispolttoaine- ja sähkövaihtoehdot ovat myös ostettavissa. Tavanomainen lämmitetty pyyhekisko on keskuslämmitysjärjestelmään kytketty pyyhekisko samalla tavalla kuin jäähdyttimet on kytketty lämmitysjärjestelmään. Kattila, jota maakaasu ruokkii, on järjestelmän ytimessä, lämmittää vettä ja jakaa sitä koko talosi kupariputken verkon kautta.

Mikä on pyyhekäähdyttimien toiminta?

Mikä on lämmitetyn pyyhekisan toiminta? Hydroniset tai vakiona olevat lämmittimet yksinkertaisesti putotaan kodin keskuslämmitysjärjestelmään ja toimivat lämmittämällä, kun kuumaa vettä pumpataan niiden läpi. Elementti kuumentaa nestettä, ja pyyhekisan lämmitetään konvektiolla, mikä on prosessi, joka tapahtuu nesteen lämmittäessä.

Tarjoavatko kylpyhuoneessa pyyhekaupat lämmön?

Pyyhekisara lämmittää kylpyhuoneen tehokkaasti, mikäli se on oikeassa suhteessa alueelle, johon se on asennettu. Jopa pienen lämmitetty kisko, kuten alla esitetyn, on tarkoitus pitää käsipyyhkeitä, eikä todennäköisesti tee suurta eroa kylpyhuoneen lämpöä talvikuukausina.

Pyyhekautaa koskevan jäähdyttimen tarkoitus ei ole täysin selvä.

Niitä käytetään pyyhkeiden tai kylpytaukkojen lämmittämiseen, jotta käyttäjä voi kuivua suihkun jälkeen tai poistuessaan uima -altaalta, rannalta tai kylpylästä lämpimällä pyyhkeellä ja/tai kylpytallilla. Niitä voidaan käyttää myös vaatteiden lämmittämiseen. Koska pyyhelämmitin kuivaa pyyhe sen jälkeen, kun se on käytetty, se säästää pyykkikuormituksia ja veden käyttöä, koska pyyhkeitä ei tarvitse puhdistaa niin usein.

Ovatko pyyhekäähdyttimet älykäs investointi?

Tosiasia on, että pyyhekiskot eivät ole vain käytännöllisempi vaihtoehto kuin tavanomaiset säteilijät, koska ne pitävät pyyhkeesi maukolaisena ja kuivina, mutta ne ovat myös upea lisä kaikkiin kylpyhuoneisiin. On mahdollista, että isompi kylpyhuone tarvitsee ylimääräisen lämmityslähteen, jotta tila pysyy riittävän lämpimänä.

Onko pyyhekäähdyttimien käyttö kallista?

Lämmitettyjen pyyhekiskojen käyttäminen on erittäin kustannustehokas vaihtoehto. Kylpyhuoneen lämmitysratkaisut, kuten sähkölämmitetty pyyhekaula, ovat sekä halpoja että tehokkaita. Keskimääräisen pyyhekautauslämmittimen suorittamisen kustannukset 24 tunniksi arvioidaan olevan 0,23 puntaa joka 24 tunnin välein tämän laskelman avulla, mikä olisi konservatiivinen arvio sinulle tyypillisistä kustannuksista.

Mitä tarkalleen on pyyhekisko?

Lämmittämättömät pyyhekiskot asetetaan seinälle tai lattialle, ja niiden tarkoituksena on pitää pyyhkeet lämpiminä ja kuivina käytettäessä. Ne ovat tyypillisesti pienempiä kuin huonekäähdyttimet, mutta ne voidaan kuitenkin kytkeä keskuslämmitysjärjestelmään tai toimia sähköllä ja olla kovaan johdolla seinään tai kattoon. Kylpyhuoneen käytettävissä olevasta alueesta riippuen pyyhekäähdytin voidaan sijoittaa isomman pylvään tyyppisen jäähdyttimen lisäksi, joka tarjoaa huoneen lämpenemistä.

Miltä jatkojen jäähdyttimet näyttävät?

Jäähdyttimet, jotka on erityisesti suunniteltu sopimaan pienempään kylpyhuoneeseen, ovat saatavana useilta valmistajilta. Ne on rakennettu samoilla korkealaatuisilla rakenteilla ja materiaaleilla kuin isommat versiot, ja ne voivat silti olla erittäin voimakkaita huolimatta pienestä koosta ja kyvystään mahtua tiukkoihin paikkoihin.

Mitkä ovat perinteiset kylpyhuonekäähdyttimet ja miten ne toimivat?

Klassinen jäähdytin, jolla on mojova, vanhanaikainen viehätys, näyttää fantastiselta historiallisessa talossa, mutta se näyttää myös hyvältä modernissa tai nykyaikaisessa ympäristössä. Tarjoamme laajan valikoiman kromikromin viktoriaanisia, Edwardian- ja klassisia tyyliä säteilijöitä, joista voit valita, saatavana sekä seinän roikkuu- että lattia -asennettuna. Pystysuorat versiot mahdollistavat seinätilan tehokkaamman käytön, kun sitä tarvitaan samalla kun säilyttävät historiallisen ulkonäön.

Mitkä ovat nykyaikaiset kylpyhuonekäähdyttimet ja miten ne toimivat?

Viime vuosina kylpyhuonetuotteiden, kuten kylpyammeiden, suihkukoteloiden ja kylpyammeiden, suunnittelu on kehittynyt nopeasti, eurooppalaisen hohdon ja teknisen kehityksen innoittamana, ja jäähdyttimet eivät ole poikkeus tästä suuntauksesta. Kun katsot silmiinpistäviä moderneja kokoelmia, se tulee heti ilmeiseksi.

Mikä on suunnittelijan kylpyhuoneen jäähdyttimet ja miten ne toimivat?

Upeat esimerkit kylpyhuonekäähdyttimistä, jotka ovat nyt saatavilla Aallot, kelat, pystysuorat pylväät ja värivaihtoehdot voivat kaikki löytää jäähdyttimestä, jota voidaan todella pitää yksinään merkittävänä suunnitteluominaisuutena luksushotellin tapaan.

Mikä on hienoin jäähdytin kylpyhuoneeseen tai suihkuun?

Monet ihmiset uskovat, että pyyhekäähdytin on paras kylpyhuoneen jäähdytin. Tämä johtuu siitä, että se yhdistää perinteisen jäähdyttimen huomattavan lämmityskapasiteetin muodon ja muodon kanssa, joka mahdollistaa kylpy- ja käsipyyhkeiden helpon roikkumisen ja varastoinnin.

Tarjoaavatko kylpyhuoneissa pyyhekaupat lämmöä?

Kyllä, koska heidät luotiin tekemään molemmat. Muista, että kuten minkä tahansa muun kodin huoneen kanssa, pelkästään vaatimattoman pyyhekämpettimen lämmönlähtö ei välttämättä ole riittävä lämmittämään suurta kylpyhuonetta mukavaan lämpötilaan. Käytä asiantuntija -ohjeita varmistaaksesi, että sinulla on oikean kokoinen jäähdytin tilallesi.

Onko mahdollista asentaa vakiosäähdytin kylpyhuoneeseen?

Useimmissa tapauksissa tämä on hyväksyttävää edellyttäen, että jäähdytin on erinomaisessa toiminnassa ja että se on asentanut täysin koulutettu asiantuntija kaikkien asiaankuuluvien lakien mukaisesti.

Onko mahdollista käyttää pyyhetelinettä kylpyhuoneen jäähdyttimen sijasta?

Tämä on vaihtoehto, jos kylpyhuone on pieni tila tai jos siinä on ylimääräinen lämmityslähde, kuten lattialämmitys, mikä tekee siitä toteutettavissa. Jos sinulla on kylpyhuone, joka on keskimääräinen tai suurta, pelkästään pyyhekautallinen kisko ei välttämättä riitä pitämään lämpötilaa miellyttävänä koko huoneessa, ja hieman kylmä, kun suihkussa tai kylpyhuoneessa on hieno kokemus.

Joitakin tärkeitä tekijöitä kylpyhuoneen jäähdyttimen valitessa ovat seuraavat:

 • Keskitetysti lämmitetyt kylpyhuonekäähdyttimet voivat olla joko seinälle asennettavia tai lattialle asennettavia, ja jos ne sisältävät ylimääräisiä pyyhekyklejä, niitä kutsutaan pyyhekappaleiksi.
 • Useimmat pyyhetelineet, etenkin pienemmät, eivät lämmitä huonetta.
 • Alumiini on hyvä lämpöjohdin, mikä tarkoittaa, että jäähdyttimen materiaalina sitä lämpenee nopeasti tarvittavaan huoneenlämpötilaan muihin materiaaleihin verrattuna.
 • Konvektio on lämmönsiirtomekanismin säteilijät käyttävät työnsä suorittamiseen.
 • Käyttökustannusten odotetaan olevan jopa kolme ja puoli kertaa korkeammat kuin lämmittämällä korkean tehokkuuden kaasukattila ja tavanomaiset säteilijät.
 • Tämä johtuu siitä, että he hyödyntävät 100% lämpötilatehosta, mikä tekee niistä energiatehokkaan menetelmän talosi lämmittämiseen.
 • Toisin kuin maakaasu, sähkölämpötilat ovat kalliimpia kilowattituntia kohden (KWH) kuin kaasua, joten sähkökäytäjän käytön kustannukset voivat kiihtyä.
 • Suurempi kylpyhuone voi tarvita enemmän lämmitystä pitämään tila riittävän lämpimänä.
 • Lämmitetyt pyyhekisat ovat erittäin kustannustehokkaita.
 • Lämmittämättömät pyyhekiskot asetetaan seinälle tai lattialle pyyhkeiden pitämiseksi lämpiminä ja kuivina.
 • Monet ihmiset uskovat, että pyyhekäähdytin on kylpyhuoneessa paras jäähdytin.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.