Opas kylpyammeiden ostamiseen

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku ideoita moderni muotoilu

Lisätietoja kylpyammeiden ostamisesta lukemalla tämä artikkeli.

Moderni kylpyamme

Kuinka ostaa kylpyamme.

Ennen kylpyhuoneen kunnostamista tai uuden kylvyn asentamista, mieti kuinka iso haluat kylvyn. Älä tunne, että kylpyasi on piilotettava nurkkaan. Sen sijaan aseta se kauemmas huoneeseen ylellisemmälle ilmeelle. Suurempi kylpyamme suositellaan, jos sinulla on tila, mutta pienempi kylpyamme voi olla sopiva, jos et. Lasikuituputket ovat helposti naarmuuntuneita, eivätkä kestä kovin kauan, ja niiden elinikä on noin kaksitoista vuotta. Aiotko käyttää kylpyä suihkualueena, ja jos on, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitinta vai käytätkö erillisiä sekoittimia?

Suihkut ja kulmakylpylät on merkitty "vasenkätisesti" tai "oikeakätisesti" tarvittaessa. Kohde on oikeakätinen, jos nuoli osoittaa oikealle; Se on vasenkätinen, jos nuoli osoittaa vasemmalle. Kaksipäinen kylpyamme on ihanteellinen pienille alueille; Voit istua molemmissa päässä huolehtimatta siitä, että istut pistokkeessa tai lepäämällä hanassa. Kulmakylpy on valmistettu kulmaan, ja kolmionmuotoisia kylpyammeita voidaan käyttää sekä suihkuina että istuimina. Itsenäinen kylpyamme antaa sinulle ylellisyyden tuntea olosi kylpylässä.

Etsi kylpyamme, jossa on korkea takaosa. Oikean kylpyammeiden koon valitseminen on tärkeää pettymyksen välttämiseksi. Kuusi säädettävää suihkua kylpyammeessa hieroi koko vartaloa. 12 ilmasuihkua sijoitetaan valitsemasi kylvyn pohjaan. Tässä kromaterapiajärjestelmässä on 21 strategisesti sijoitettua suihkua, joissa on sisäänrakennettu väriä muuttava LED-valojärjestelmä tasapainon palauttamisessa.

Haluatko kuunnella musiikkia uimisen aikana? Tätä järjestelmää voidaan hyödyntää poreallas- tai SPA -järjestelmällä mieltymyksistäsi riippuen. Akryylinitriilibutadieenimetallia ei enää käytetä kylpyammeissa, koska se on kevyt ja helppo ylläpitää. Supercrylis -kylpy on paljon kestävämpi ja eristetty kuin perinteinen valurautainen kylpy. Yhden arkin teräskylpy on tukeva ja yksinkertainen puhdistaa.

Kylpyamme toimitetaan täysin varustettuna. Kun ostat vapaasti seisova kylpyamme, on paljon lisävarusteita, jotka on pidettävä mielessä. Suihkuverhot ovat kahdenlaisia ​​suihkuverhoja, joita voidaan käyttää suihkussa kylpyammeessa. Ylivuoto estää sinua ylittämästä kylvyä saastaisella vedellä. Kuten painike, napsauttajajäte voidaan painaa vain sisään tai ulos.

Harkitse lisärokkasuojan lisäämistä, jos valitset kylpyamme kaarevilla näytöillä. Osta kangaslattiamatot, jotta voit uptaa vuodot ja anna sinun päästä helposti sisään ja ulos kylpyammeesta. Kynttilät voivat auttaa luomaan miellyttävän ilmapiirin ja tekemään kylpyajasta nautinnollisempaa. Lämmin vesi rentouttaa vartaloa ja antaa meille mahdollisuuden nukkua, kun siihen on upotettu kireä vartalo. Säännöllisesti suihkussa voi luoda kuivaa, kutiavaa ihoa, samoin kuin pahentaa ihoon häiriöitä, kuten dermatiitti ja ekseema tietyillä ihmisillä. Kylpyajan tulisi kestää vähintään 20 minuuttia, mutta kuuma vesi menettää lämmön paljon nopeammin.

Hienoimpien kylpyammeiden kokoelmalla voit liota tai suihkuttaa tyylikkyyttä.

Pitkän, kuuman liotus kylpyammeessa, joka on täynnä kuplia kovan päivän jälkeen, on lopullinen rentoutumisessa. Nykyaikaisissa kylpyammeissa on kuitenkin oltava muun muassa lasten kylpyajan ja lemmikkieläinten pesu. Koska monet talot ovat rajalliset kylpyhuoneissa, ne voidaan yhdistää suihkuihin, jotta voidaan luoda pesualue, joka on sekä toimiva että houkutteleva.

Missä huoneessa aiot sijoittaa uuden kylpyammeesi?

Riippumatta siitä, että uudistat koko kylpyhuoneesi tai vain korvaamalla nykyinen kylpyamme, sinun on tehtävä tarkkoja mittauksia alueeltasi varmistaaksesi, että uusi kylpy sopii. Suoran korvauksen saaminen voi tarkoittaa, että sinun on saatava sellainen, joka on samankokoinen kuin nykyinen, mutta se ei tarkoita, että sinun on nauttia samasta uimakokemuksesta. Tutki mahdollisuutta vaihtaa kylpyasi uudella hanalla ja järjestää heidän sijoittelunsa, tai voit mennä uuden tyyppiseen kylpyammeeseen, jolla on joitain uusia ominaisuuksia.

Niille, jotka alkavat tyhjästä, harkitse kuinka suuri haluat kylvyn olevan ennen kuin katsot valintaamme. Jos sinulla on tilaa, älä tunne, että kylpyasi on kiinnitettävä nurkkaan; Yritä sen sijaan sijoittaa se kauemmas huoneeseen ylellisemmälle ulkonäölle.

Mitkä ovat erityyppiset kylpylät?

 • Kylpylät, joissa on kynsijalat ja jalustat.
 • Kylpyammeet, jotka ovat upotettuja tai alkoholisia.
 • Kylpyt, jotka ovat saatavilla pudotusperusteisesti.
 • Kylpylät, jotka ovat vapaasti seisova.
 • Kylpyt, jotka on kiinnitetty nurkkaan.
 • Kylpyamme on poreallas tai poreallas.
 • Kylpyt ovella, joka avautuu tai portti.

Mikä on oikea nimi kylpyammeelle, jolla ei ole suihkua?

Vapaasti seisovien kylpyammeiden on tarkoitus seisoa yksin missä tahansa huoneen sijainnissa, ja ne ovat usein uimaympäristön pääpaino. Vapaasti seisovat kylpyammeet valmistuvat yleensä kaikilta puolilta ja ovat helposti saatavilla.

Onko naisen välttämätöntä käydä kylvyssä joka päivä?

Vaikka uimalla ei ole optimaalista taajuutta, asiantuntijat suosittelevat, että useimmat ihmiset käyvät suihkussa useita kertoja viikossa, mikä riittää useimmille ihmisille (ellet ole synkkä, hikinen tai sinulla on muita syitä suihkua useammin). Muotot, jotka ovat vain kolme tai neljä minuuttia pitkiä ja keskittyvät kainaloihin ja nivusalueelle, voivat olla riittäviä.

Mitä tekijöitä minun pitäisi harkita ostaessani kylpyamme?

Yleisesti ottaen, jos talosi pystyy tukemaan sitä ja sinulla on tarvittava huone, suurempi kylpyamme neuvotaan. Jos sinulla on tarvittava huone, erillinen ja kulmakylpylä ovat erinomaisia ​​valintoja. Jos sinulla on kuitenkin rajoitettu määrä käytettävissä olevaa tilaa, alkovi, pudotus ja liotus voi olla sinulle sopivampi.

Millä kylpyammeilla on pisin elinajanodote?

Lasikuitu kylpyamme on edullisin kylpyamme, jonka voit ostaa. Valitettavasti se on alttiita naarmuuntumiselle eikä pidä hyvin ajan myötä, ja elinikä on noin tusina vuotta. Lasikuitu, jolla on akryylipinta, kestää pidemmän ajan.

Oikeiden kylpyhuonan hanan valitseminen

Voi tuntua oudolta harkita tätä ennen kylvyn valitsemista, mutta sinun on ensin valittava, millainen hana sopivin sinulle, koska tämä määrittää kuinka monta hanan reikää kylpy tarvitsee. Sekoittimen hanalle tarvitaan yksi reikä, kun taas erillisille hanoille tarvitaan kaksi reikää. Jos haluat saada hanat, jotka on asennettu seinälle tai lattialle ja saavuttaa kylvyn yli, et tarvitse ylimääräisiä hanan reikiä.

Kylpyammeet, joissa on jo leikattuja, säästävät niitä itse poraamisen aikaa ja vaivaa, on saatavana tietyissä tyyleissä, kun taas toiset eivät ole. Tämä tarjoaa sinulle vaihtoehdon joko porataan numeroon, jota tarvitset valituille kylpyhuoneen hanoille tai jättämällä kylpyammeen sellaisenaan. Se on kaikki sinun tehtäväsi.

Mieti, käytätkö kylvyä suihkualueena vai ei, tarvitaanko kylpy- ja suihkusekoitin vai ei, vai käytätkö erillisiä sekoittimia kylvyssä ja suihkussa. Kylpy- ja suihkusekoittimia on saatavana kahdessa lajikkeessa: mekaaninen ja termostaattinen. Mekaaniset sekoittimet ovat tyypillisiä, kun taas termostaattiset sekoittimet tarjoavat yksinkertaisen ja tarkan lämpötilanhallinnan, vähentävät palovammoja 38 ° C: n estäjästä ja sammuttavat veden automaattisesti muun muassa kylmän vesihuoltoongelman sattuessa. Muita saatavilla olevia versioita ovat kylmät vartalosekoittimet, jotka ovat viileitä kosketukseen ja ovat erinomainen vaihtoehto lapsille, joissa on lasten tai vanhempia ihmisiä.

Kylpyt sekä vasemmalle että oikeakätisille ihmisille

Suihkut ja kulmakylpyamme merkitään tarvittaessa vasemmaksi tai oikeakätiseksi tuotesivulle. On kriittistä tehdä sopiva valinta, tai muuten pala ei välttämättä toimi tilassasi. Harkitse uuden suihkun tai kulmakylvyn sijaintia ja kuvasi itseäsi sitä talon edestä. Käännä kylpy siten, että levein pää (suihkuputkien tapauksessa L: n tai P: n silmukan lyhyt jalka) on kylvyn yläosassa. Jos nuoli osoittaa oikealle, esine on oikeakätinen; Jos nuoli osoittaa vasemmalle, esine on vasenkätinen.

Monenlaisia ​​kylpyjä

Kun etsit täydellistä kylpyhuonetta kylpyhuonellesi tai kylpyhuonellesi, muista, mihin haluat käyttää sitä, samoin kuin käytettävissä olevaan tilaan-pidä mittauksesi lähellä.

Suorat kylpylät

Suorat kylpyammeet ovat suosituin kylpyamme, ja ne voidaan asentaa pienimpiin tiloihin. Niitä on saatavana joko teräksessä tai akryylinä, ja niillä on ohut muotoilu klassisella muotolla, joka toimii hyvin monissa kokoonpanoissa. Tämä muotoilu on saatavana myös tilaa säästävässä versiossa kylpyhuoneisiin, joissa on rajoitettu tila.

Tällaista kylpyammetta ympäröi yleensä kylpypaneeli ulkonäön loppuun saattamiseksi, ja se sijoitetaan usein seinää vasten tai kulmaan säästämään avaruudessa ja maksimoimaan toiminnallisuuden. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos asennat kylpynäytön tai verhon, voit käyttää kylpyä myös suihkuna.

Kylpyammeet, joissa on kaksi päätä

Rentoudu kaksoispäisen kylvyn kummassakin päässä ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että istut pistokkeessa tai lepäämällä hanassa, koska kaksoiskäyttöisessä kylvyssä on kaksi viemäriä. Tällaisessa suorassa kylvyssä, joka on usein hiukan laajempi kuin normaali kylpyamme, on pistoke ja napautukset keskellä, toisin kuin sivut.

Kylpyt suihkulla

Vain pienellä koon nousulla tavanomaisessa kylpyammeessa suihkussa yhdistävät suihkun mukavuuden kylvyn nautintoon, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan pienikokoisille tiloille. Suihku- ja uimatilan yhdistämiseksi yhdessä suihkuputkia on saatavana joko P- tai suorareunaisessa L-muodossa.

Kylpyamme nurkassa

Kulmakylpyammeet ovat jälleen yksi erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on rajoitetusti tilaa ja haluat yhdistää uima- ja suihku -alueet. Kuten nimi osoittaa, kulmakylpyt on suunniteltu sopimaan siististi nurkkaan. Kulmakylpy on usein suurempi ja lyhyempi kuin suora kylpyamme, minkä ansiosta on yksinkertaisempi asettaa kuin suora kylpyamme. Niiden tarjoamasta lisäleveydestä kolmionmuotoisia kylpyammeet, jotka tunnetaan myös nimellä kolmionmuotoiset suihkut, voidaan käyttää voimakkaasti suihkut. Lisäksi joillakin versioilla on sisäänrakennettu istuin, mikä on ihanteellista, jos joudut kiivetä kylpyammeeseen auttaaksesi pienten lasten tai lemmikkien pesemisessä.

Mallit, joissa kylpyamme on vasemmalla tai oikealla, on saatavana sekä symmetrisissä että epäsymmetrisissä kokoonpanoissa. Kylpypaneeli vaaditaan myös kulmakylpylän ulkonäön loppuun saattamiseksi.

Kylpylät, jotka ovat vapaasti seisovia

Jos sinulla on paljon tilaa työskennellä ja haluat tuntea olosi kylpylässä, itsenäinen kylpyamme on tie. Sen sijaan, että heidät pakotetaan tiukkaan nurkkaan, niitä voidaan käyttää todella herättävän keskipisteen luomiseen kylpyhuoneeseesi.

On otettava huomioon useita elementtejä, mukaan lukien yksityiskohtaiset, klassiset tyylit sekä tyylikkäämpiä, nykyaikaisia ​​malleja. Lisää mukavuutta, harkitse tohvelihautetta, jossa kylpyammeen takaosa on korkeampi kuin loput kylvystä. Etsi rulla-kylpyammeet, joissa on reuna, joka vierittää kylpyn reunan yli historiallisemman ilmeen, samoin kuin litteät kylpyammeet. Onko se aito kynsijalka? Vapaasti seisova kylpyamme ei tarvitse viimeistelypaneelia riippumatta siitä, sijoitetaanko se suoraan lattialle vai jaloille. Viemäröinti- ja saari -kylpyammeet toisaalta saattavat tarvita asiantuntijan käyttöä.

Kylpyt kylpylässä

Hemmotteluun ei tarvitse käyttää rahaa, kun voit nauttia rauhallisesta ja runsasta kokemusta oman kodin mukavuudesta kylpyläkylvellä. On mahdollista ostaa suora tai kulma kylpy, jossa on sisäänrakennettu poreallasjärjestelmä, ja voit mukauttaa sitä ominaisuuksilla, kuten integroidut eteeriset öljyn hajottimet ja LED-valaistus, jotta kylpyamme olisivat entistä miellyttävämmät. Monet järjestelmistämme voidaan tilata jo asennetulla wellness-järjestelmällä, jonka avulla voit nauttia kylpylän kaltaisesta kokemuksesta riippumatta siitä, mitä suunnittelustasi suunnittelet. Tarkista, onko valitsemasi malli yhteensopiva järjestelmän kanssa.

Kylpyläjärjestelmät kuvataan yksityiskohtaisesti

 • Whirlpool Systems - Hieronta -tunne saadaan kuusi säädettävää suihkua kylpyammeessa. LED-vieritysvalot sisältyvät huippuluokan järjestelmään.
 • Airspa -järjestelmät ovat eräänlainen SPA -järjestelmä. Kuplien tuottamiseksi 12 ilmasuihkua on asennettu valitun kylvyn pohjaan. Lisäksi voit päättää sisällyttääkö väriä muuttavat kromaterapiavalot.
 • Bathsound Systems - Haluatko kuunnella musiikkia kylvyn aikana? Tämä järjestelmä linkittää Bluetooth-yhteensopivaan älypuhelimeesi ja sitä voidaan käyttää yhdessä poreallas- tai AirSpa-järjestelmän kanssa mieltymyksistäsi riippuen.
 • Kromaterapiajärjestelmät-koostuu 21 strategisesti sijoitetusta suihkukoneesta ja sisäänrakennetusta värivaiheesta LED-valojärjestelmästä tasapainon palauttamisessa.

Tyypilliset kylpyammeiden mittaukset ovat seuraavat:

Koska saatavilla on niin monia erilaisia ​​kylpyammeet, alueelta sopivan koon löytäminen on kriittistä sen varmistamiseksi, että et ole tyytymätön.

Kylpyammeet, jotka ovat suorat tai suorakulmaiset

Malleja on laaja valikoima, joka vaihtelee välillä 150-180 cm ja leveys 70-80 cm. Jos sinulla on seinä, jonka pitkä on noin 180 cm, voit asentaa suoran kylpyamme.

Kulmakylpylöitä on saatavana monissa muodoissa ja kokoina.

Nämä kylpyammeet ovat tyypillisesti 120-160 cm, mutta leveys on 90-140 cm, mikä tekee niistä leveämpiä kuin suorat kylpylät. Kulmakylpyamme puolestaan ​​saattavat helpommin hyödyntää kylpyhuoneen hankalia kulmia ja ne voidaan sijoittaa kaltevan katon alle.

Kylpyammeet, jotka säästävät avaruudessa

Avaruuteen säästävien versioiden suora / nurkka muoto on ihanteellinen pienille kylpyhuoneille, joten kylvyn ottaminen on helppoa tukkeutumatta kylpyhuoneesi tilaa. The smallest dimension for a space-saving bathtub is 105 x 70cm in length and width. There are many different lengths available, ranging from 120-140cm for a straight tub to 150-160cm for an asymmetrical corner tub.

Bathtubs that are freestanding

Traditionally, freestanding bathtubs were only found in big bathrooms, but today there are versions that are more suitable for smaller spaces. Our freestanding bathtubs are about 170cm long, 80cm broad, and 50-60cm deep on average. An island bathtub may be readily installed in a 10m2 floor area if you use these common measurements.

Bathtubs with whirlpools

Tämän kokoisen alueen kylpyammeet ovat melko suuria, mutta niitä on saatavana useissa eri muodoissa, mukaan lukien 170 x 75 cm, 180 x 85 cm ja 180 x 80 cm suorissa kylpylöissä ja 160 x 90 cm tai 140 x 140 cm kulma -allissa .

Materiaalit kylpyhuoneeseen

Synteettinen materiaali, kuten akryyli, Toplax® tai Duoplax®, ja hartsi on korvannut metallin valittuna materiaalina kylpyammeille, koska se on kevyt ja helppo ylläpitää. Meillä on myös laaja valikoima teräskylpylöitä, joista valita.

Akryyli

Akryylikylpyammeet ovat fantastinen budjettivalinta, koska niitä on vähemmän vaikea asentaa kuin teräskylpylät ja koska niitä on saatavana laajemmassa muodoissa. Vahva vaihtoehto, jossa on lehtipuurunko ja pohjapöytä, samoin kuin alapinta, joka on vahvistettu lasivahvistetulla polyesterillä, ne ovat suosittu valinta (GRP). Seurauksena on, että herkän akryyliskyäkat, jotka taipuvat astuessasi niihin, ovat ohi. Akryylihauteet, toisin kuin teräskylpylät, ovat jatkuvasti lämpimiä kosketus. Akryylikylpyammeet eivät ole ohuita, joten niiden puhdistaminen ja mahdollisesti tapahtuvien naarmujen hiominen on helppoa. Vältä kuitenkin raskaiden esineiden pudottamista kylpyammeesi, koska tämä voi aiheuttaa sen murtumisen ..

Supercast

Jos haluat kaikki klassisen valurautakylvyn edut uusimpien akryylin tarjoamien innovaatioiden kanssa, etsi kauempana kuin Supercast -kokoelmamme. Supercast vahvistaa olennaisesti akryylihautetta, mikä tekee siitä yhtä vankan ja kestävän kuin valuraudan ja tarjoaa samalla suuremman eristyksen, jolloin kylpy pysyy lämpimämpänä pitkään. Sillä on myös korkea kiiltävä pinta, se on helppo puhdistaa ja se on kevyempi kuin valurauta- tai teräskylpy. Tämä innovatiivinen tehdaskäyttöinen pinnoite yhdistää akryylin mukavuuden ja lämmön valuraudan voimaan ja kestävyyteen, jotta kestävyys ja vahvuus on lopullinen.

Toplax® tai Duoplax® ovat kahta erityyppistä Toplaxia.

Nämä kylpyammeet on valmistettu akryylin ja abs -sekoituksesta (akryylinitriili butadieenistyreeni), mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja helppoja ylläpitää. He tekevät myös hyvää työtä lämmön säilyttämisessä.

Hartsi

Polymeerin tai geelikerroksen päällyste levitetään lasikuitun pintaan, jotta kylpyamme tunteisi olonsa erittäin pehmeäksi kosketukseen. Se on erittäin kestävä hankaukselle samalla kun se on kevyt.

Teräksestä valmistetut kylpyammeet

Yhdestä kierrätettävästä teräslevystä valmistettu teräskylpy on muodostettu painamalla arkki muottiin halutun muodon saamiseksi. Sitten se on suojattu kovalla kuluttavalla ja kiiltävällä eenalilla pinnoitteella varmistaakseen, että se näyttää kauniilta ja kestää pitkään. Teräskylpylät ovat kuitenkin alun perin viileitä kosketukseen johtuen siitä, että ne välittävät lämpöä tehokkaasti ja lämmittävät nopeasti. Mieti, onko tämä paras vaihtoehto sinulle ja talosi, koska jos kylpyamme ei ole täysin täynnä, sivut ovat erittäin kylmiä, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka rauhoittava se tuntuu. Suosittelemme yksinomaan pylväskylpylöihoja (tunnetaan myös nimellä kuuma ja kylmä kylpylahat) käytettäväksi teräskylpyamme kanssa, koska niissä on kaksi ennalta porattua HAP-reikää.

On mahdollista, että tarvitset

Kun olet valinnut haluamasi kylpyammeen ja materiaalin, josta se rakennetaan, siirrymme muutaman lisävarusteen yli, jotka sinun on ehkä täytettävä ulkonäkö. Varusteet ja jalat ovat mukana. Lähes kaikki kylpyammeemme toimitetaan täydellisesti kaikilla tarvittavilla varusteilla-tarkista kaksinkertainen tarkista, mikä sisältyy ennen ostoksesi tekemistä. Jos olet kuitenkin ostanut itsenäisen kylpyamme, voi kuitenkin olla vielä muutama lisävaruste, joka on otettava huomioon. Tutustu kylpyjalkovalikoimaan täydentämään valittua malliasi ja älä unohda tarkistaa putkien suojaa ja seisomaan myös putkia. Vapaasti seisovissa kylpyammeissa, joissa on hana -reikiä, käytetään putken suojaa piilottaakseen putkistoon, joka johtaa hanat. Käytetään kylpyammeissa, joilla ei ole hanan reikiä, jalusta putket nostavat hanat siten, että ne ulottuvat reunojen yli ja kylpyammeeseen.

Jäte kylpyhuoneesta

Jätteet, jotka tunnetaan myös nimellä pistokkeet, eivät ole vain välttämättömiä kylvyn toiminnan suhteen, mutta ne ovat myös merkittäviä sen ulkonäön suhteen. Kylpyjätteet toimitetaan ylivuodolla, mikä auttaa estämään sinua täyttämästä kylpyä likaisella vedellä.

Perinteisemmälle kylpyhuoneelle suositellaan pistoketta ja ketjujätettä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat nykyaikaisemman ulkonäön, valitse ponnahdusikkuna tai napsauttajajäte. Pop-up-kylpyjätettä ohjataan kytkimellä, joka sijaitsee ylivuodon yläpuolella: Avata ja sulkea jätteet, käännät vain kytkintä. Clicker -jäte toimii samalla tavalla kuin painike, koska sitä voidaan painaa vain sisään tai ulos. Varmista, että tarkista valitun kylvyn jätteiden yhteensopivuus ennen sen ostamista.

Kylvynäytöt ja suihkuverhot ovat kahden tyyppisiä suihkuverhoja.

Kylvyn käyttäminen suihkussa tarvitsee näytön tai suihkuverhon asentamisen, jotta vesi voi vuotaa huoneeseen kylvyn käytön aikana. Pyyhekiskot ja integroitu säilytystila on saatavana monista kylpynäytöistämme, joiden avulla voit pitää kylpyhuoneesi puhtaana ja siistinä, kun taas pyyhe on silti helpon ulottuvilla vaatteiden pesun jälkeen. Koriste -ikkunat ovat saatavana kehyksillä tai ilman sitä, turvalasissa tai akryylissä ja monissa hoidoissa, kuten kirkkaat, läpinäkymättömät, himmeät ja kaarevat tai suorat. Suoran näytön vaihtoehdon avulla voit valita yhden, kahden tai neljän paneelin suunnittelun välillä.

Jos avaat yhden paneelin kuten tavallinen ovi, jokin vesi vuotaa oven avautuessa. Kaksipaneelisuunnittelulla, joka on lähinnä hanat, on jonkin verran suurempi, mikä tarjoaa hieman enemmän suojaa roiskumiselta, kun suihku on päällä. Etsi malleja, joilla on pääsy sivulta, jolloin voit käyttää suihkua ilman liotusta. Nelipaneelin variaatioita on saatavana. Kun sitä ei käytetä, se voidaan taittaa kokonaan takaisin tallentaaksesi säilytystilassa. Kylvyssä ollessa näytöt, joissa on lukuisia paneeleja, ovat hyödyllisiä, koska ne voidaan taittaa kokonaan tieltä ja pitää poissa tieltäsi. Kaarevat näytöt ovat ihanteellisia, jos olet valinnut kylvyn kaarevalla reunalla tai jos haluat vain vähän enemmän suojaa roiskeilta kuin suora näyttö tarjoaa sinulle.

Paneelit kylpyhuoneeseen

Kylpyvalintasi ja missä se on asennettu, kannattaa ehkä harkita paneelien lisäämistä kylpyhuoneen ulkonäön loppuun saattamiseksi. Kylpyammeiden kylpypaneelit ovat saatavana puuvaikutuspinnoitteina, kuten tammi ja pähkinä, samoin kuin valkoisilla kuvioilla, kuten kieli ja ura.

Kylpypaneeleja voidaan käyttää paitsi putkistojen tai putkistojen salamiseksi, jota et halua nähdä, mutta niitä voidaan käyttää myös lisää säilytystilaa tai esteettistä vetoomusta kylpyhuoneeseesi.

Uimaturvallisuus on erittäin tärkeää.

Sijoita kylvyn mattoon välttääksesi liukumista ja liukumista kylvystä ja ulos. Tarjoamme kankaan lattiamatot mahdollisten vuotojen upottamiseksi ja varmistamiseksi, että on turvallista päästä sisään ja ulos kylpyammeesta. Lisäksi toimitetaan kumimatot, joissa on liukastumiskahvat, turvallisuuden takaamiseksi seisoessaan kylpyammeessa suihkun tai kylpyhuoneen käyttämiseksi.

Lisävaruste kylpyhuoneeseen

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, älä unohda kaikkia pieniä lisäominaisuuksia, jotka auttavat loppuun uuden kylpyammeesi. Harkitse kylvyn kehon ostamista auttamaan sinua mukavuuksien järjestämisessä. Hajauta vaihtoehtoisesti joitain herkullisesti tuoksuvia kynttilöitä, jotka auttavat luomaan rentouttavaa ympäristöä.

 • What are the benefits of taking a bath?
 • Uima on osoitettu parantavan sydämen terveyttä ....
 • Taking a bath may make it simpler for you to breathe.
 • Bathing has been shown to be beneficial to the brain and neurological system.
 • Bathing has been shown to be beneficial to muscles, joints, and bones.
 • Taking a bath may help to maintain your blood and immunity....
 • Bathing helps to restore balance to your hormones.

Mikä on kylvyn ottamisesta, joka saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi?

Veden lämpö rauhoittaa vartaloa ja auttaa meitä nukahtamaan nopeammin. Kun kireä runko on upotettu lämpimään veteen, kuuma vesi nostaa kehon lämpötilaa samalla rentouttaen lihaksia. Lihasten rentouttaminen ei vain auta meitä tuntemaan olonsa fyysisesti, vaan auttaa meitä myös tuntemaan olonsa paremmaksi psykologisesti.

Mitkä ovat uimisen haittapuolet?

Suihku säännöllisesti voi aiheuttaa kuivaa, kutiavaa ihoa, ja sen on jopa osoitettu pahentavan ihosairauksia, kuten ihotulehdus ja ekseema tietyissä tapauksissa. Suihkutus säännöllisesti, etenkin erittäin kuumassa vedessä ja talvella, johtaa kuivaan ihoon, joka on punainen ja ärtyvä.

Noin kuinka monta kertaa viikossa sinun pitäisi käydä kylvyssä?

Sitoudu itsesi liottamaan kylpytynnyriäsi kerran päivässä (tai enemmän, jos haluat) seuraavan kymmenen päivän ajan. Tee itsellesi päivittäinen aikaväli noin puolen tunnin ajan - 15 minuuttia kylpyyn, plus aikaa ennen ja jälkeen siirtymisen - ja kiinnitä siihen.

Kuinka kauan minun pitäisi viettää liotus kylpyammeessa?

Hyvä liotus kylpyammeessa tulisi kestää vähintään 20 minuuttia, mutta kuuma vesi menettää lämmönsä paljon nopeammin, joten suunnittele vastaavasti. Aina on mahdollisuus tyhjentää kylpyveden osa ja juoksee kuumaa vettä hanasta, mutta on muitakin, tehokkaampia vaihtoehtoja.

Osta kylpyamme: pääpisteet

 • Lasikuitu kylpyamme on budjettiystävällisin kylpyamme.
 • Tuotteet näyttävät tarvittaessa suihku- ja kulmakylpylän nimityksen.
 • Suorat kylpyammeet ovat yleisin kylpyammetyyppi ja sopivat kaiken kokoisiin huoneisiin.
 • Kylpyamme nurkassa
 • Sinun tulisi myös hyödyntää nurkkakylpylöitä, joiden avulla voit sekoittaa uimista ja suihkun.
 • Huippuluokan järjestelmässä on LED-vieritysvalot.
 • Airspa -järjestelmät ovat kylpyläjärjestelmiä.
 • Kromaterapiajärjestelmät-21 strategisesti sijoitettua suihkukoneita ja sisäänrakennettu värillinen LED-valojärjestelmä, mikä auttaa palauttamaan tasapainon.
 • Kylpyhuoneeseen liittyvät tarvikkeet
 • Metalli on korvattu akryylillä, Toplax®: lla tai Duoplax®: lla ja hartsilla kylpyammeissa, koska se on kevyt ja helppo ylläpitää.
 • Teräskylpylöitä on myös saatavana.
 • Teräskylpylöidemme käytöstä tarjoamme asiakkaille kaksinkertaisesti porattuja pylväskylpynauhoja (tunnetaan yleisesti nimellä Hot- ja Comp Bath -hanat).
 • Nelipaneelin variaatioita on saatavana.
 • Kun se on taitettu, se käyttää vähemmän tallennustilaa.
 • Jos olet valinnut kylpyamme, jossa on kaareva reuna, kaarevat näytöt ovat täydellisiä. Lisäksi kaarevat näytöt tarjoavat jonkin verran suuremman suojan roiskeilta kuin suorat näytöt.
 • Kylpylät on osoitettu hyödyttävän aivoja ja neurologista järjestelmää.
 • Uima on osoitettu hyötyvän lihaksista, nivelistä ja luista.
 • Säännöllisesti suihkussa voi luoda kuivaa, kutiavaa ihoa, samoin kuin pahentaa ihoon häiriöitä, kuten dermatiitti ja ekseema tietyillä ihmisillä.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan