Pienen kylpyhuoneen ideaa.

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita opas

Tässä on kylpyhuoneen suunnitelmia auttaa sinua uuden sisustuksen kanssa.

Pienen kylpyhuoneen ideaa.

Ideoita pikku kylpyhuoneesta.

Kylpyhuoneen ei tarvitse olla. Jopa pieni kylpyhuone voidaan muuntaa älykkään tilan säästämistä ideoita ja ihana décor. Väri, kuvio, ja jopa varastointi voidaan käyttää luoda ihanteellinen pieni kylpyhuone. Harkitkaa kylpyä, joka sopii pieneen tilaan. Maalaa vanha kylpyhuone tai lisää puupanelingit pieneen kylppäriin.

Kylpyammeen sijaan, kokeile trailless-suihkua, jossa on kelatut sivupaneelit. Kylpyhuone on suosittu, koska se näyttää hyvältä valkoista vastaan. Vaaleanpunaiset vessan ideat sisältävät marmoripohjaisen peilin, tapettia ja turhamaisuutta. Opt. Rohkeat vastustajat ovat sinisiä ja vihreitä torjuakseen pinkkiä. Geometrinen kukkakauppa pienessä kylpyhuoneessa.

Lisää punottu peili ja kukkia. Samuel, pesualtaasi tai suihkusi voi olla kaareva. Kylpyhuone, jossa on kattoikkuna ja työkalukaapit. Penkki ja silkkiset pyyhkeet tekevät yksinäisestä ammeesta Zen Havenin. Lämmin ja hiljainen ympäristö puulattiat.

Lattialla voi olla pieni kylpyhuone. Kapea, oblongin allas näyttää isommalta. Kun on kyse kylpyhuoneesta, harkitse lääkekaappien peilikuvia. Lisää erillinen kylpy ovaalikylpyyn. Täytä huoneen koko peilin avulla.

Henkilön huoneen koko ei aina vastaa silmän vaikutelmaa. Huonekalujen siirto on ihanteellinen pikku vessoille. Laajenna tilaa monikäyttöisille ja vapaille huonekaluille. Kylpyhuoneet voidaan tehdä toiminnallisesti ja tyylikkäämmin nykyaikaisilla kalusteet, varastointi ja décor. Pienemmät rullat ovat saatavilla liikuntarajoitteisille.

Käyttökelvoton kiinnitystila tallentuu sisäänrakennetun hyllyn kautta vyötärölle. Pienen kylpyhuoneen, tee kaikesta pehmeää ja luonnollista. Se voi olla tärkeä keskittymispiste pienessä kylpyhuoneessa. Käyttäkää pidempää säilytystä. Lisätään kaksi allasta pieneen kylppäriin, jotta se näyttäisi kylpylältä.

Lattialla on pieni kylpyhuone. Kylpyhuone näyttää isommalta. Pehmeät neutronit ja luonnonkuviot voivat luoda rauhanomaisen turvapaikan. Pienet vessat hyötyvät kirkkaista väreistä, jotta ne näyttäisivät suuremmilta. Kylpypaneelit sopivat seiniin tai lattiaan.

Lämpötila kohoaa ammeessa. Vaihtakaa kylpyhuoneen valot. Monet uskovat, että tumma paletti on sopimaton pienelle alueelle, mutta sitä voidaan käyttää tehokkaasti. Esimerkiksi syvä sininen kiiltävä musta laatta luo aistillisuuden tunteen. Aika-tyyppinen kylpyamme täydentää tämän kauniin ja modernin perheen kylpyhuoneen.

 

1. Kylpyhuone

Pienen vessan ei tarvitse olla ahdas tai epämukava, jos käyttää ovelia temppuja. Muutamia älykkäitä avaruusratkaisuja ja kauniita koristeita voi muuttaa pieninkin kylpyhuone sekunneissa. Vuokraisännän luvalla voit tehdä pieniä muutoksia rikkomatta pankkia. Näytämme, miten käytetään väriä, kuviota ja jopa varastointia täydellisen kylpyhuoneen luomiseen. Kylpyhuoneen ideoista löytyy lisää ideoita.

2. Suunnitelma pieni kylpyhuone?

On mahdollista suunnitella pieni kylpyhuone uhraamatta tyyliä. Päätä, mitä ominaisuuksia, kuten kylpy tai ylimääräinen varastointi, tarvitset kylpyhuoneessa. Rakentaa salattu suunnitelma, jonka avulla yksilöt voivat kävellä sovussa. Pidä vessa siellä, missä se on, koska siirtämällä lian pino voi olla kallista. Kattavat laatat ja lattialämmitys kylmät aamut ovat valinnaisia.

3. Tee kylpyhuone.

Koska tankkaaminen tai vesitiivitys koko huone on tarpeen, lisäämällä kylpyhuone kotiisi on kalliimpaa kuin vain lisätä suihku. Poistamalla suljettuja suihkuovia ja raskaita tarjoilua, kylpyhuone voi tuntua suuremmalta ja avoimemmalta.

4. Käytä suihkuverhoa.

Asenna suihkuverho ylärajaan pienessä kylpyhuoneessa, joka sopii vain pieneen kylpyyn. Tämä edullinen liikkuva huone jakaja voi auttaa sinua luomaan enemmän yksityisiä ja miellyttävä uimakokemus.

5. Käytä älykästä bidee.

Älykäs vessa säästää tilaa tarjotessaan bidee toimintoja suoraan pönttöön. Tämä parantaa mukavuutta, antaa sinulle enemmän moderni ulkonäkö, säästää tilaa ja rahaa vessapaperilla.

6. Kaappikaapin vastaavuus

Perinteiset taksit tarjoavat eleganssia pieneen kylpyhuoneeseen. Sisävarasto pitää pintoja puhtaina, kun taas maalattu tammiovet ovat kiillotettu, perinteinen ulkoasu.

7. Käytä outoja kylpyjä.

Kylpyhuone syöjien alla vaatii huolellista suunnittelua. Etsi asettelu, jossa käytetään hankalia kulmia ja rinteitä. Vaikka ei ole tarpeen saada kylpyhuonetta, suihkut ja altaat on sijoitettava huoneen korkeimpaan kohtaan.

8. Kylpyhuoneen kaappi.

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät ovat tehneet monista vanhainkodeistaan vanhentuneita. Jos se on tarpeeksi iso ja tarpeeksi lähellä kylpyhuonetta, siitä voi tulla suihku. Etsi ammatillisia neuvoja, jotta voit arvioida, voiko nykyinen putkisto kestää uuden lisäyksen.

9. Käytä kylpy seiniä.

Useimpien vessoissa on paljon tyhjiä seinänseinämiä. Pienellä suunnittelulla voit hylätä laipioita kaappeja ja säästää lattiatilaa käyttämällä älykkäitä, korkeita tallennusvaihtoehtoja. Hyllyt, ohuet seinäkaapit ja korit voivat olla koristeita pyyhkeiden, hygieniatuotteiden ja muistojen varastoimisessa.

10.Hävitä kylpyamme.

Jos et nauti läpimäristä, - saatat haluta jättää ammeen kokonaan. Se vapauttaa tilaa isolle kylpyhuoneelle, jossa on sadetakka. Hämmästytät!

11.Kylmätilaideat

Tämä pieni koristeellinen kallistuva seinämä on hyvä tapa virkistää pieniä tiloja. Vaaleanpunaiset ja vahvat rakenneviivat evoke tasokas Art Deco vibe. Voit tarjota kontrastia, valitse matt musta allas ja vastaavat tarvikkeet.

12.Muuri-set-hana

Käyttämällä niin monta kiinnitys ja varusteet kuin mahdollista voi säästää tilaa samalla kun tarjotaan pieni kylpyhuone, silmänkääntöön. Minimalistiset tapit, kuten tämä tummaihoinen, voivat nostaa jopa perusbudjettisuunnittelun.

13.Kylpypeili maksimoi tilaa.

Peilit ovat kuin pieni kylpyhuone. Aseta seinävalot suuren valopeilin kummallekin puolelle heijastumaan valoa.

14.Bathe, uudella tavalla.

Eikö sinulla ole tilaa kylpyammeelle ja suihkulle? Sen sijaan, että juuri paikannusvarusteet, yrittää suututtaa kylpyamme paremmin sopii olemassa oleva alue. Toisin kuin monet nykyaikaiset washhuoneet, satunnainen, jaunainen kulma pehmensi stark, uniimat linjat.

15.Päivitä vanhentunut kylpyhuone maalilla.

Maalit ovat parannuskeino rumuuteen. Sen taikavoiman ansiosta kylpyhuoneesta tuli puuterihuone. Eikö olekin ihana ympyrä? Se on asennettu alkuperäiseen kaksipuoliseen nauhaan.

16.Muokkaa kylpyhuoneen kiinnittimiä.

Kun avaruus on rajoitettu, jokainen sentti lasketaan, joten ajattele ulkopuolella, jotta pieni kylpyhuone toimii. Häiriösuihku, jossa on kelatut sivupaneelit, mahdollistaa suihkualueen käytön paremmin, kun sitä ei käytetä. Suihkulattiat, kuten tämä helppo nakki laatta, tarjoavat hienovaraista eroa.

17Invest kylpyammeessa.

Pienistä vessoista voi helposti tulla klaustrofobinen, kun pakkaus on täynnä huonekaluja ja sisustusta, mutta se ei tarkoita, että niiden täytyy olla mauttomia ja tylsiä. Villit hirttovalot ja vesitiivis galleria tarjoavat ainutlaatuisia kosketuksia ilman, että ne vievät liikaa tilaa.

18 Käytä peilipinnoita.

Glossyn kylpyhuoneen laatat heijastavat valoa ja tekevät kylpyhuoneesta isomman. Siivous on tuulenvire, ja sen monipuolinen seinäpeite mahdollistaa monia suunnitteluvaihtoehtoja. Tämä iridenssiherringen kuviointi sopii täydellisesti kasvitieteelliseen suunnitteluun.

19Kylpyhuone on suosittu.

Puunpaneeli pienten, vaaleanpunaisten kylpyhuoneiden seinillä lisää merkkiä. Tämä viehättävä verhous on erilainen vedenkestäviä viimeistelyjä ja lisää tyylikkään, historiallisen kosketuksen mihin tahansa malliin. Tyylikkäät, tilaa säästävät esineet ovat parhaita.

20.Padate vanha kylpyhuone, jossa on mustat kalusteet.

Valkoinen kylpyhuone, jossa on mustat kalusteet ja kalusteet, erottuu. Allas- tai työtason hanan korvaaminen on yleensä suoraviivainen ja palautuva modifikaatio.

21. Laata vanha kylpyamme.

Vaikka mustavalkoinen laatoitus on klassista, näiden seinien vanha taustakuva teki tilan näyttämään tummalta ja klaustrofobiselta. Uuttamisella oli suuri vaikutus. Viimeistelyihin sisältyi Sconcesin vaihtaminen ja koristeominaisuuksien, kuten kaapin nuppien ja suihkuverhon, päivittäminen.

22.Lisällytä molemmat.

Koristele kylpyhuoneesi tarinankerrontateemoilla. Tämä rannikkoalueiden inspiroima kylpyhuoneen sisustus sekoittuu merenkulun ja karkean hehkuvan elementteihin.

23. Hienoimmat vaaleanpunaiset kylpyhuoneen suunnitteluideat.

Koska et voi repiä kaikkea, pukeudu vaaleanpunaiseen kylpyhuoneeseen. Peili, kuvioitu taustakuva ja maalattu turhamaisuus kohtelevat vaaleanpunaista laattaa. Tasaamaan vaaleanpunainen kylpyhuoneestasi valitsemalla vahvat, vastakkaiset värit, kuten sininen ja vihreä.

24.Jota kylpyhuoneen oven suunnittelu.

Sisälle kääntyvä saranoitu ovi voi vähentää käyttökelpoista aluetta pienessä kylpyhuoneessa. Sen vaihtaminen tasku -ovella edellyttäisi osan seinästä. Onneksi meillä on vielä kaksi ratkaisua tähän vaikeaan kysymykseen. Tavallisesta ovesta voi tulla liukuva lato -ovi. Voit myös kääntää kylpyhuoneen oven suunnan. Siihen sisältyy oven saranojen siirtäminen reiän vastakkaiselle puolelle. Yhden päivän ammattitaitoisille diyereille, joilla on oikeat työkalut.

25.lehden kylpyhuoneen taustakuva.

Geometrinen kukkataustakuva antaa lausunnon pienessä kylpyhuoneessa. Viimeistele punotulla peilillä ja tuoreilla kukilla.

26. Kylpyamme hyllyllä.

Kylpyn vaatimattomassa hyllyllä on tuoreita kukkia, tuoksuva kynttilä ja pullo viiniä.

27. Kylpyhuoneen peilit ovat salamaisia.

Havainto vaikuttaa ympäristöön. Kokeile plain peiliä tai päinvastoin. Tarvitset vain tyylikkään älykkään työtason kosmetiikan peilin nähdäksesi itsesi hienoimmassa valossa.

28.Bath -laatta -omituisuudet

Kokeile vaihtoehtoista suuntaa mosaiikillesi, kuten tämä diagonaalinen sillirungon suunnittelu seinällä.

29.Muo rohkea kylvyn suihku.

Ainutlaatuiset suihkumallit, mukaan lukien tämä hunajakennon kaltainen tessellaatio. Tällä tavoin sinulla voi olla ylellisyyssuunnittelu kuluttamatta paljon koko tilaan.

30. Huoneesi tarvitsee kattoikkunan.

Tämä on yksi kunnianhimoisimmista kylpyhuoneen suunnitteluideoista, mutta se toimii. Kylpyhuoneessa kattoikkuna voi kirkastaa merkittävästi ja laajentaa tilaa.

31. Bathtubissa tulisi olla käyrät.

Kaareva pesuallas tai suihku voi auttaa sinua palauttamaan tilaa. Se ei ehkä tunnu paljon, mutta pienessä tilassa jokaisella tuumalla on merkitystä.

32.Sort kaapit.

Älä unohda kaapin sisältöä. Jaa kaapit työkalujen ja kylpytuotteiden osastoihin. Large baskets hold hair dryers, flat irons, and brushes, while smaller trays hold cosmetics and cosmetic products.

33.Rethink your sink.

If you are remodeling or building a new tiny bathroom, consider a corner sink. No need for a large traditional sink. A corner sink performs the same function, but takes up less space and needs less cleaning.

34.Opt for a patterned floor rather a plain one

Surprisingly, this bathroom has no windows. Tall mirrored medicine cabinets and a glass shower accentuate the interior illumination. Wolf used built-in cabinets to save floor space. A herringbone wood floor gives the illusion of a larger, warmer bath.

35.Install open bookcases in the WC.

A tall cubby provides storage fast, especially if you don't have a vanity or medicine cabinet. Keep in mind that cosmetics, nail polish, and perfume should be stored away from moisture.

36.Reduce your shower bath's size.

Sinulla on siis kylpyhuone, mutta haluat kauniin suihkukylvyn? Sokea on pitkä ja kuuma kylpy, - joka on pienempi, mutta ei lyhyempi.

37.KYLPYHUONETTA

Käytä kaavoitusta, jotta pieni tila vaikuttaa isommalta. Tämä nokkela kylpyhuone on pieni ja yksinkertainen, mutta hyvin määritellyt alueet saavat sen tuntumaan suuremmalta. Todellisuudessa wc ja pesuallas ovat noin puolen metrin päässä toisistaan, mutta puupanelointi ja kallistuva selkäsauna auttavat ymmärtämään eristäytymistä.

38.Valmis kylpy voi antaa illuusion suuremmasta tilasta.

Pienessä kylpyhuoneessa vapaa kylpy on hyväksyttävä. Ovaalin kylpy antaa enemmän tilaa. Se voi myös näyttää kylpysuolaa, kasveja ja muita tavaroita.

39.Taps on lavuaarin puolella.

Voit saada ihanteellisen suunnittelun jopa pieni kylpyhuone, vain ajatella ulkopuolella laatikko. Valitse slimline, oblong altaan ja runsaasti kapasiteettia, mutta ei paljon leveys. Sivujen lisäys auttaa ratkaisemaan kaikki ongelmat, jotka aiheutuvat rajallisesta leveydestä, koska vesi virtaa niin pitkälle kuin mahdollista.

Kun tulee kylpyhuoneen lasi, ole luova.

Hajusteeton suihku, jossa on hauraat paneelit, lisää tilaa tässä kauniissa kylpyhuoneessa. Harmaat marmoriset seinälaatat ja messinkivalot-tuottavat pienen säihkyvän pieneen tilaan.

41.Seinä voi nelinkertaistaa huoneen koon.

Se ei tuplaa kokoa, mutta näyttää siltä. Peilit voivat muuttaa ulkonäköä ja huoneen tunnetta heijastamalla valoa ja antamalla tilaa. Monet sisustussuunnittelijat hyödyntävät sitä optimoidakseen tilan. Käytä peiliä, joka kirkastaa kylpyhuonettasi, peität koko seinän sillä tai ripustat ison!

42.Suljettu varasto pitää kaiken siisttinä.

Epäsiisteys tiskillä voi musertaa jopa kaikkein hienoin kylvyn. Salatakseen asioita, Samuel ehdottaa liinavaatekomeroa tai turhamaisuutta, jossa on laatikot ja ovet. Näytä esittelysi, vain suosikkisi, hyvin suunnitellut tuotteet.

43.Sen pitäisi olla kevyt ja kirkas.

Puulattiat ja turhamaisuus antavat nykyiselle kylpyhuoneelle lämpimän ja rauhallisen olon. Ikkunan valo heijastelee minttuvihreää sävyä. Avoin alue, joka ympäröi freestanding amme ja kevyen verhon kangasta, saa huoneen näyttämään suuremmalta.

44.Accent-värit kylpyammeeseen.

Anna seinävärisi määrittää väripaletti, kuten punainen, sininen ja aqua tässä huoneessa.

45.Spa Essentials -asetukset.

Muunna eristyksesi Zen-retriitiksi kutsumalla jakkaraa ja silkkisiä pyyhkeitä. Kylpykylpysuolat selkeään astiaan rohkaisee itsehillinnäisyyttä.

46.Bath Floating Shelves

Koristelkaa läpikuultavia hyveellisiä hyllyjä ja kosmetiikkaa lääkekaapista. Kun kaikki on edessäsi, aamurutiinisi on paljon nopeampi.

47.Tallenna tilaa kylpyhuoneessa.

Ylimääräinen varastointi on tärkeää pienessä asunnossa. Puukupeilla on oleellisia, mutta piilotetussa lasissa on kukkia.

48.Korjaa vessan virheet.

Kun tilaa on rajoitettu, sulkemalla aukon osien välillä on järkeä. Optimoida tilaa pienessä kodissa, - pitää vesitiivis-huonetta vessanpöntön vieressä suihkussa.

49.Tapeissa on oltava seinämä.

Seinälliset sekoitinhanat ovat erinomaisia pienille vessoille, koska ne kätkevät putket ilman isoa altaan jalustasta. Siellä voi olla kirjahyllyjä tai pyykkikoria.

50.Työ kukkarossa.

Muuri asennetut modulaariset huonekalut ovat suosittu varastointi, koska se on yksinkertainen ja tyylikäs. Korkeus, leveys ja syvyysasetukset mahdollistavat sen, että voit luoda puolimukautettuja huonekaluja, jotka sopivat omaan tilaasi. Värit ja tekstuurit vaihtelevat pehmeästä sävystä vahvaan sävyyn.

51.Osta monikäyttöinen, freestanding huonekaluja.

Pieni jalanjälki ei saa estää luovuuttasi. Jos kylpyhuoneesi on pieni, liikkuvat huonekalut ovat erinomainen valinta. Toisin kuin asennetut kylpyhuoneen kaapit, vapaa varastointi ja tuolit voidaan ottaa mukaanne, kun liikutte.

52.Nykyaikaiset vessat johtavat harhaan.

Henkilön huoneen koko ei aina vastaa silmän kuvaa tilasta. Kallistamalla kylpypuoli ja seinä samalla suunnittelulla, on mahdotonta määrittää, missä pysähtyy ja toinen alkaa, jolloin alue vaikuttaa isommalta. Marble on erityisen hyödyllinen tässä hakemuksessa, koska yksittäiset laatat ovat tuskin havaittavissa.

53.Samat laatat lattiaan ja seiniin.

Samojen laattojen käyttö seinissä ja lattialla saa pienen kylpyhuoneen näyttämään isommalta. Jatkuva tiili-ja seinänripustuslaitteet antavat tälle perheelle kylppärin. Jos luonnollinen kivi ei ole tyyli, lisää väriä pyyhkeet, varastointi, ja tarvikkeet.

54.Lisää lasikylpy.

Jos et voi majoittaa tavallista kylpyä kylpyhuoneessasi, - harkitse shapelyn tohvelikylvyä. Pienempiä rullia on tarjolla niille, jotka pitävät perinteisistä varusteista, mutta eivät tilaa.

55.Furnish asteikolla.

Suuret huonekalut voivat varjostaa pientä tilaa, joten valitse osat, jotka sopivat tilaan. Pieni kylpyhuone tarvitsee vain turhamaisuuden ja säiliön, joka voidaan asentaa seinälle tai laittaa kylpyyn. Se ei tarkoita, ettetkö voisi olla ainutlaatuinen. Maalaa sitten turhamaisuusyksikkö valitulle värillesi.

56.Kiertohyllyt ovat fantastisia.

Hyllytetyt hyllyt pitävät vessat siistimmin ja pois lattialta ja säästävät tilaa. Hyllyjen tekeminen väärennetyillä seinillä piilottaa putkia on tarpeellinen ominaisuus. Käytetään uudelleen valaistusta, joko lineaarista tai kohtaa.

57.Lisää hylly.

Yhtenäisyys on välttämätöntä myös pienissä tiloissa. Asenna pieni sisäänrakennettu hylly vyötärölle, jotta voit näyttää taidetta, kasveja, kynttilöitä ja vessoja ilman arvokasta kaappitilaa.

58.Kylpyhuoneet, jotka ovat vähän vielä tehdä suuri vaikutus.

Pienen kylpyhuoneen ei tarvitse olla este tyylillä. Viimeisimmät virtaviivaistetut kalusteet, tilansäästö ja trendikasvu-voivat muuttaa jopa pienimmät vessat. Valmistaudu varastamaan nämä upeat avaruusremonttiideat. Yritys,

59.Vessatapetti

Kaunis tapetti, jolla on valtavat, dramaattiset kuviot, voi jopa tehdä pieniä tiloja, kun niitä käytetään oikein pienissä kylpyhuoneissa. Vaaleanpunainen, vaaleanpunainen rakenne näyttää tyrmäävältä-kirkkaalta vihreältä turhamaisuudelta ja valkoisilta metrolaatoilta.

60.Kokeile ombre-vaikutuksia.

Tämä pieni kylpyhuone osoittaa, miten vähän mielikuvitusta voi tuottaa vau-tekijä jopa pienin huoneita. Nämä nerokkaat laatat luovat illuusion suuremmasta tilasta-laajentaen näköyhteyden lattiasta kylpyammeeseen.

61.Soak auringossa!

Varastotila on usein rajoitettu, kun seinät täytetään kylpyhuoneen sviitit, suihkukopit, ja ikkunat. Asenna pyyhe-teline kylpyammeen yläpuolella hotelliin. Teollisuusmalli, jossa on kompakti, helppopääsyiset hyllyt ja ruosteinen valitus.

62.Trim amme on

Pieni kylpyhuone, välttää yhteisiä kylppärin suunnittelun virheitä, kuten cramming riittämättömät pois-hylly laitteet pieneen tilaan on välttämätöntä. Valitse pyöristetty turhamaisuus tilaa varten ja luo saumaton virta. Tahallinen malli vapauttaa tilaa ja antaa illuusion enemmän.

63.Pidä kylpyhuone yksinkertaisena.

Jos olet hämmentynyt, miten suunnitella pieni kylpyhuone, pidä se pehmeä ja luonnollinen. Puhdista huonekaluja ja asusteita, jotta voit luoda ahdasmielisyyden tunteen.

64.Peilit voivat suurentaa sitä.

Peililaattoja voidaan käyttää kuvion ja heijastusten avulla seinään. Nämä maanalaiset laatat tarjoavat mallisuuntautuneempi versio peilistä kuin litteä peili.

65.Tee kylvystä tähti.

Freestanding kylpyamme voi olla ihana polttopiste pienessä kylpyhuoneessa. Ne eivät ole niin suuria kuin luulet, ja pienempiä versioita on saatavilla tiukemmista tiloista. Käytä kaunista sahausta, jotta saat silmän ylös-ja annat illuusion avaruudesta.

66.Käytä huonekalujasi hyvin.

Valitse talliyksikkö, joka ulottuu enimmäissäilytykseen pienissä kylpyhuoneissa. Peilinen kaappi näyttää isommalta pienessä kylpyhuoneessa.

67.Tee kylvölämmitys monipuolinen.

Modernit säteilylämmittimet ovat tyylikkäitä ja toimivia, mutta ne voivat viedä arvokasta seinätilaa. Putkien innovatiivinen suorakulmainen muoto yhdistää jäähdyttimen, pyyhe-ja tallennuslaatikon, maksimoida seinätilaa.

68.taskuovi

Liukuovet voivat auttaa optimoimaan tilaa pienillä alueilla. Voit käyttää kylpyhuoneen pohjapiirustusta ilman kompromisseja oven selvityksien suhteen. Maalaa liukuovi saman väristä kuin seinät.

69.Hae kylpylävinkkejä.

Rauhoittava vetäytyminen voidaan luoda käyttämällä pehmeitä neutraaleja haleja ja luonnon kosketusmateriaaleja. Earthkin-tyylinen seinämaalitaulu ja harmaa puu-tiilet virtaavat seinistä lattiaan. Lämpimän puun äänet ja hirttokasvit luovat rauhallisen tunteen. Kaksi allasta täydentää kylpylän kaltaista kokemusta, jos tila sallii.

70.Kylpyhuoneen lattia.

Tämä kolmiulotteinen kuution muotoilu on loistava tapa hahmottaa pieni kylpyhuone. Loput suunnittelu olisi pidettävä yksinkertaisena, minimaaliset varusteet, virtaviivainen turhamaisuus, ja lasisuihkuruutu, jotta lattia kiiltää.

71.Korjaa kylpytikkaat seinälle.

Puiset tai metallikadat ovat tyylikäs tapa varastoida ja kuivata pyyhkeitä, erityisesti pienissä vessoissa. Tämä hyödyllinen vertikaalinen muoto lisää ruosteinen, maa tuntee tämän modernin mallin.

72.Korjaa kylpyteline.

Kylpyteline tai tarjotin on edullinen ja nopea tallennusvaihtoehto, erityisesti pienissä vuokra-kylpyhuoneissa, joissa lompakointi on vaikeaa. Tämä ovela varastointi ratkaisu, saatavilla puu, kromi, tai kullan-vaikutus, pitää kaikki mukavuudet kätevä, kun taas tarjoaa täydellinen paikka kynttilä.

73.Vessan käyminen

Kylpyhuone näyttää isommalta kohtelemalla lattiatilaa. Kylpyhuoneita, joissa on seiniä, varastokaappeja ja vessat ovat isompia. Nämä kohteet auttavat tekemään puhdistus helpompaa vähentämällä määrä vaikeiden paikkojen puristaa moppi.

74.Irrota hanat.

Jos pieni kylpyhuone on vain tarpeeksi pieni kylpyamme, poista taps ja korvata ne tyylikäs freestanding tap maksimoida tilaa. Voit jopa valita vastaavan freestanding-hana loppuun.

75.Kylvyn lämpötila nousee.

Kylpy, joka lisää tilaa, auttaa tekemään kylpyhuoneesta isomman. Tämä klassinen malli on vaaleanpunainen kylpy, - joka on koholla jaloissa.

76.Esimerkiksi puolittain kallistunut kerros.

Tiling vain märät osat pieni kylpyhuone ja jättää seinät untiled Tile-free on hieno tapa avata tilaa ja antaa sille laajeneva tunne, kun samalla säästää rahaa.

77.Minimoi kylpy.

Kun on pieni kylpyhuone ei tarkoita, et voi olla loistava nimenhuuto kylpy. Pienet peitot ovat lyhyempiä, mutta ne voivat olla rentouttavia.

78.Sekoita ammeessa.

Kylpyamme voidaan käsitellä jatkona seinille tai lattian puhtaalle, nykyiselle ulkoaselle. Suuret laatat voivat auttaa luomaan illuusiota enemmän tilaa kylpyhuoneessasi.

79.Monokromaattinen.

Pidä asiat yksinkertaisina pienessä kylpyhuoneessa, jossa on musta ja valkoinen väri. Valkoiset laatat tulevat visuaalisesti laajentamaan tilaa, kun taas mustat aksentit tarjoavat kosketuksen eleganssia. Valkoinen kylpyhuone näyttää klassinen ja kaunis, kun yhdistettynä musta paneloitu kylpy ja dramaattinen lattiat.

80.Kontrasti rohkeasti.

Jos haluat olla enemmän uskalias kotona sisustusta, pieni kylpyhuone on ihanteellinen paikka tehdä se. Pienemmät tilat antavat itsensä dramaattisille väreille. Mielesi muuttaminen ei ole niin kallista. Tämä synkkä ja romanttinen muotoilu sekoittaa mustia kuusikulmaisia laattoja vaaleanpunaisella kallistuksella.

81.Paranna kylpyhuoneen valaistusta.

Moderni valaistus voi muuttaa jopa pienimmät vessat. Rivi alkoviat, joissa on matalan tason LED-kiitoradat hiljaiseen kylpyyn pitkän päivän jälkeen. Käytä älykkäitä valoja tai himmennin säädellä kirkkaus ja lämpö.

82.Koe pimeällä.

Ajatus siitä, että tumma paletti on sopimaton pienelle alueelle, on laajalti järjestetty, mutta sitä voidaan käyttää hyvin. Esimerkiksi inky tai keskiyön sininen näyttää hyvältä kiiltävä musta laatta luoda tunne tilaa. Yhdistämällä se aikatyyliseen kylpyammeeseen-luo makuuhuoneen vessan.

83.Tee laatta optinen harha.

Käytä optisia harhoja, jotta kylpyhuoneesi tuntuu suuremmalta ja tilavammalta. Tilaus voi auttaa. Vertikaaliset laatat saavat huoneen tuntumaan pidemmältä, kun taas V :n muotoiset laatat saavat tilan tuntumaan avoimemmalta ja ilmaiselta.

84.Yksinkertaista kylpyhuoneen varastointia!

Lääkkeitä, partateriä ja pumpulia ei pitäisi näyttää, mutta suuria varastokaappeja pienessä kylpyhuoneessa voi olla vaikea sopia. Valitse lisää tilaa säästäviä ratkaisuja, kuten tämä pitkä, likainen kaappi pyyhkeitä varten. Harkitse varastojen lisäämistä olennaisiin kiinnikkeisiin, kuten pesualtaaseen ja asennetun kaapin valintaan, jossa on peililasin peilikuva.

85.Valitse polttopiste kylpyhuoneesta.

Vaikka seinät olisivat pieniä, voit tehdä niistä yhden pääkohdan. Käytä tilkkulaattoja tai digitaalisesti painettua backsplash -kansiota. Käytä varastointi vaarantamatta yleistä kauneutta maksimoida tilaa-nämä heksagaaliset hyllyt ovat ihanteellinen työ.

86.Kylpy ja suihku

Onko tilaa erilliselle suihkulle ja kylpyyn? Mene kylpyyn ja suihkuun. Valitse yksi, jossa on porrastettu suihkualue. Valitse hauras läpinäkyvä läpinäkyvä suihku, joka antaa valoa, jotta kylpyhuone tuntuu suuremmalta.

87.Suihkumeikki

Asenna täysimittainen suihku, jossa on kaksi suihkupäätä pienessä kylpyhuoneessasi, jos käytät harvoin kylpyä. Spa-kuten suihkut, joissa on hieronta suihkupäitä ja säänkestäviä äänikaiuttimia.

88.-Ei. Huonekalut ovat kunnossa.

Vältä kädensija ja nuppeja huonekaluissa. Valitse laatikot ja ovet, jotka aukeavat työntövoimalla tai harjulla voit avata. Tämä voi kuulostaa vähäiseltä, mutta ahtaassa tilassa, joka sentti on tärkeä.

89.Käymälöiden tyhjentäjät

Emme tiedä, miksi laatikot eivät ole ensimmäinen vaihtoehto. Ne ovat erinomaisia pitämään pieniä esineitä, kuten hiusharjat, hammaslankaa, ja pinsetit edellyttäen, että ne on järjestetty tidy avaruusers.

90.Pidä pesuhuoneen pinta puhtaana.

Kylpyhuoneen tarvikkeet, kuten pyyhe renkaita, hammasharjan haltijoita, ja saippuasarjat voidaan asentaa seinälle, vapauttaa arvokasta vastatilaa. Ruostumattomat terässarjat välttävät ruostumista.

91.Kylpykylpy

Pienessä kylpyhuoneessa liikkuva varastointi on hengenpelastaja. Viehättävämpiä vessoja ja flanneleita varten, yksikön freestanding muodossa mahdollistaa helppo uudelleenjärjestely. Jos tila on rajallinen, se voidaan varastoida toisessa kylpyhuoneessa.

92.Merkitse alueet.

Monikromaattiset huissit, maalaispuu ja kalkin aksentit tekevät tästä kylpyhuoneesta erottelman. Paloalueiden aukoton käyttö auttaa luomaan illuusion laajemmasta pohjapiirroksesta. Vaikka kallistus on käytännöllisempää, puuefekti on rennompi.

93.Suihkuverho ravistettu.

Läpinäkyvät suihkut ovat hyvä tapa pitää vettä kylvyssä ja päästää valoa sisään. Tällä hetkellä teollisuus tarjoaa kuitenkin enemmän kuin perusluonteisia malleja. Kun ei käytetä, tämä kaunis Cristal-tyylinen paneloitu versio voidaan taittaa seinää vasten.

94.Tee kiehtovia vinosilmiä.

Vessassa putkien peittämiseen tarvitaan usein valemuuri. Koska kaikki tämä tila ei voi pitää putkia, voit käyttää sitä luodaksesi hyllyalkoven. Avustavat ominaisuudet, kuten kylpy tai suihku, jotka ovat välttämättömiä, ovat käden ulottuvilla.

95.Kiinnityslaite WC

Nyrkkeily kylpyhuoneesi putkissa on hyvä tapa yksinkertaistaa pientä aluetta. Se tarjoaa myös lisäpinnoja kasveille ja sisustukseen sekä varastoimisille. Puhtailla riveillä ja kauniilla viimeistelyllään tämä harmaa muotoilu on saatavana pakkauksissa tai sarjoissa.

96.Kysynnän kylvövarasto.

On vielä tärkeämpää olla luova ahtaissa tiloissa, kun se tulee kylpyhuoneen varastointiin. Jos kylpyhuoneessasi on alkovi, pane peilikaappi korkeammalle kuin normaali, jättäen leveän tilaa käsipyyhkeitä varten.

97.Valitse avoimet vessat.

Avoin suoja, joka ei estä valoa, saa pienen kylpyhuoneen näyttämään ilmaiselta ja avoimelta. On myös hyvä tietää, missä hygieniatuotteet ja pyyhkeet pidetään, erityisesti perheen kylpyhuoneissa, joissa on aamujono. Jos sinulla ei ole varaa täyteen kylpyhuoneen kunnostukseen, apuvälineet voivat auttaa sinua maksimoimaan pienen tilan. Mennä yksivärinen, trendikäs tyyli, tai vaaleanpunaisia sävyjä enemmän nykyaikaista tyyliä. Suuntauksen tyyli voidaan käyttää valoihin, peileihin, pieniin koristeisiin ja pehmeisiin huonekaluihin.

98.Tee älykkäitä huonekaluja ja avunantajavalintoja.

Muunna pieni konsolitaulukko vintage-inspiroiduksi kylpyhuoneen altaaksi. Muurin asennetut hanat tallentavat tilaa. Freestanding altaan yksikkö avaa kylpyhuoneesi ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä enemmän lattiaa. Jos olet rajoitettu huoneeseen, voit myös tallentaa muutaman koreja alla.

9. Korvaa suihkuventtiili.

Jos tila on rajallinen, kylpy tarjoaa parhaat puolet molemmista maailmoista. Lisää miellyttävä kokemus, aseta suihku kylpy on pidempi sen sijaan kuin lyhyt. Valitse rohkea laatta kylvyn erottamiseksi muusta huoneesta.

100.Pidä yksivärinen paletti.

Lisäosat voivat tarjota väriä, rakennetta ja kuviota. Valkoinen voi suurentaa kylpyhuoneen ja tehdä siitä isomman. Elegantti valkoinen kylpyhuone, jossa on mustelma. Miten laattataan katto? Puoliveriset seinät olisivat ihania. Enemmän tilaa ja vähemmän laattoja. Valkeettomat laatat, joissa on valkoinen katto, korostaa kattovaloja.

Ideoita pienestä kylpyhuoneesta.

 • Muutamia älykkäitä avaruusratkaisuja ja kauniita koristeita voi muuttaa jopa pieninkin kylpyhuone.
 • Näytämme, miten käytetään väriä, kuviota ja jopa varastointia täydellisen kylpyhuoneen luomiseen.
 • Pidä kiinni kylpyammeestasi, jotta se sopii paremmin rajatulle alueelle.
 • Jos kylpy ja erillinen suihku eivät ole toteutettavissa, - harkitse käymätöntä suihkua, jossa on kelatut sivupaneelit.
 • Marmoripeili, tapetti ja maalattu turhamaisuus-ovat hienoin tapa koristella pinkki kylpyhuone.
 • Geometrinen kukkatapetti antaa lausunnon pienessä kylpyhuoneessa.
 • Samuel Curving-allas tai suihku voi lisätä työtilaa.
 • Kylpyhuone, jossa on kattoikkuna ja jaetut hyllyt työkaluille ja hygieniatarvikkeille.
 • Seinä voi nelinkertaistaa huoneen koon.
 • Henkilön huoneen koko ei aina vastaa silmän kuvaa tilasta.
 • Freestanding kylpyamme voi olla ihana polttopiste pienessä kylpyhuoneessa.
 • Jos sinulla on tilaa, lisää kaksi koria tehdäksesi pienen kylpyhuoneen.
 • Pienen kylpyhuoneen tilkkulattia lisää luonnetta.
 • Kylpyhuoneesi näyttää isommalta, jos sinulla on ylimääräistä kerrostatilaa.
 • Hiekasta, nyky-ulkonäöstä, kylpyamme-panelointi sopii seiniin tai lattiaan.
 • Lisää kylvyn lämpötilaa miellyttävämpään kokemukseen.
 • Kylpyhuoneen valaistus muuttaa tunnelmaa.
 • Jos sinulla on kuukautistyylinen kylpyamme, sinulla on tyylikäs ja nykyaikainen perheen kylpyhuone.

Kirjallinen
BrookPad Ryhmä.Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan