Lamppujen ostaminen.

design suunnitteluideoita opas Koti kodinparannus miten valaistus älykoti

Etsitkö lisätietoja hehkulampun osto -oppaasta?

Lamppujen ostaminen.

Hehkulampun ostoopas

Talosi sopiva lamppu vaatii oikean korkin sovituksen. Vertaa Wattsia ja lumeneja uuden polttimon voiman määrittämiseksi. Vanhentuneen spiraalin tai sauvanmuotoisen CFL: n korvaaminen uudemmalla LED-lamppulla voi säästää rahaa. Älä pelkää korvata vanhoja hehkulamppuja. LED -valot ovat halvempia, tuottaa vähemmän lämpöä ja kestävät huomattavasti pidempään.

Halogeenivalot ovat kirkkaampia heti, mutta niillä on lyhyempi elinikä ja suuremmat juoksevat kustannukset. Älykkäiden lamppujen avulla voit hallita useita valoja etäyhteyden kautta älypuhelinsovelluksen tai älykkään kodin avustajan kautta. Opi, mitä Philips Hue Lighting voi tehdä sinulle ja kodillesi tässä videossa. Diall valmistaa koristeellisia hehkulamppuja olohuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen ja käytävään. Diall -valot on suunniteltu korvaamaan tavalliset lamput samalla korkki -asennuksella.

Yrityksen tavarat vaihtelevat upeista timanteista upeisiin maapalloihin. Kun ostat lampun, harkitse säteen kulmaa. Lamppuun käytetyn lasin värilämpötila ja ulkonäkö ovat myös merkittäviä. Jos haluat himmenninkytkimen, varmista, että sinulla on himmennettavat LED -valot. Tarkista sisäänrakennetut kaiuttimet, Wi-Fi-toistimet, liiketunnistimet ja kasviystävälliset kasvupultit.

Kytkin, kaukosäädin tai himmennin voi hallita kolmea LED -valoa. Voit muuttaa värilämpötilaa, kirkkautta ja jopa valon sävyä tarpeisiisi. Yhdellä kytkimellä voit säätää valaistuksen kirkkautta ja värilämpötilaa. Työnnä vain valokytkin kahdesti siirtyäksesi rauhoittavasta 30% kirkkaasta lämpimästä valkoisesta 100%: n häikäisevään neutraaliin valkoiseen.

Vaiheet menestykseen lamppulla ovat suoraviivaisia.

Mahdollisuus seisoa hehkulamppujen rivien edessä voi olla pelottava, ja oikean valitseminen voi osua tai kaipaa, jos sinulla ei ole oikeita tietoja. Onneksi on saatavana joitain tietoja. Joten yritätkö selvittää, onko kyse BC: stä vai vertaa Wattsia ja lumenia, voimme auttaa sinua löytämään asianmukaisen lampun ja kirkkaamaan talosi nopeasti. Ota yhteyttä nyt.

Ymmärrä korkkiliittimesi.

Ensimmäinen asia, joka sinun on määritettävä ennen ostoksia, on millainen korkki sopiva tarvitset. Valitse nykyisen lampun ruutuun symboli, jos sinulla on sellainen, tai katso polttimon pohjaa nähdäksesi onko se yhteensopiva. Tämä vasemmalla oleva kuva on esimerkki siitä, mitä löydät hehkulamppupakkauksista, jotka auttavat sinua tunnistamaan hehkulampun ostosi korkki. Täällä luetellaan yleisimmät korkkivarusteet; Yhdistä vain lampun asennus luetteloon määrittääksesi tarvitsemasi asennuksen.

Cap Converter on termi, jota käytetään viittaamaan laitteeseen, joka muuntaa yhden tyyppisen valuutan toiseen.

Jos et pysty löytämään polttimoa, joka sopii korkkiin sopivuuteen, voit käyttää tätä polttimonmuutosta, jonka avulla voit käyttää E27 Edison -ruuvin lamppuasi B22 -bajonetin korkin sovituksessa ongelman ratkaisemiseksi. Mikä loistava käsite!

Tunnista erityyppiset sipulit.

Kun valitset hehkulampun muodon, on mielessä muutamia tekijöitä. Onko uuden lampun välttämätöntä, että se on täsmälleen sama muoto kuin edellisellä? Esimerkiksi, jos vaihdat valokeilan lampun, tarvitset valokeilanmuotoisen polttimon muutoksen loppuun saattamiseksi. Muut sipulit toimivat parhaiten tietyntyyppisen lampun kanssa; Esimerkiksi kattokruunut toimivat parhaiten kynttilänmuotoisella valolla.

Vanhentuneiden lamppujen vaihtaminen

Jos olet korvaamassa vanhanaikaisen energiansäästöspiraalin tai tikkumaisen PIENLOISTELAMPUN uudemmalla LED-polttimolla, voit säästää rahaa vaihtamalla uudempaan LED-polttimoon. Nämä uudet valot eivät ole vain miellyttävämpi ulkonäkö, mutta ne ovat myös energiatehokkaampia. Hehkulamput on useimmiten poistettu markkinoilta, mutta älä ole huolissasi, jos sinun on vaihdettava yksi niistä; kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita vertailukelpoinen valinta lamppu teknologiat lueteltu alla olevassa taulukossa. Meidän koriste bulb collection, meillä on kaikkea kauniista timanteista henkeäsalpaaviin palloihin, ja ne näyttävät niin upeilta, että et edes tarvitse kevyttä kantta niiden alle piilottamiseen.

Halogeenivalot: LED-lamppuihin verrattuna halogeenilamput tarjoavat enemmän välitöntä kirkkautta, mutta niiden käyttöikä on lyhyempi ja käyttökustannukset korkeammat.

LED-lamppuja kutsutaan myös Valodiodeiksi (LED). LED-valot ovat edullisempia käyttää, tuottaa vähemmän lämpöä ja kestää paljon kauemmin kuin vanhemmat Lamput. Älä anna led-lamppujen korkeiden alkukustannusten lannistaa; näiden loistavien valojen alhainen energiankulutus tuo pitkällä aikavälillä enemmän säästöjä kuin lamppujen kustannukset. Saatavilla on himmennettäviä LED-valoja.

Smart LED-lamput: Smart Lamput avulla voit hallita lukuisia valoja etänä sovelluksen älypuhelimeen tai äänen kautta smart home assistant. Älylamput ovat yhä suositumpia. Nämä lamput ovat sekä LED-lamput ja smart lamput, ja ne ovat saatavilla eri värejä ja tyylejä, sekä erilaisia älykkäitä toimintoja. Tässä videossa opit lisää siitä, mitä Philips Hue lighting voi saavuttaa sinulle ja kodillesi:

Tunnista säteilysi.

Hehkulampun kirkkaus määritettiin aiemmin wattimäärällä, joka oli alan standardi kirkkauden määrittämiseen. Lampun virrankulutus mitataan watteina (W), ja nykyaikaiset lamput tarvitsevat paljon vähemmän sähköä tuottaakseen saman valomäärän, mikä on erinomainen uutinen ympäristölle sekä energialaskullesi. Se on nyt tarpeen ajatella kannalta lumenia (edustettuna "lm") sijaan wattia, kun tarkastellaan kirkkautta uuden polttimo, toisin kuin edellisessä järjestelmässä.

Mikä lumen on?

Lumenit ovat mittayksiköitä lampun lähettämän valon määrästä. Kun se tulee lumenia, enemmän on parempi, kun se tulee valon kirkkautta! Jos haluat tutkia vanhojen hehkulamppujen vastaavan tehon ja valovirran ja verrata niitä erilaisiin energiansäästölamppuihin, tarkista alla oleva taulukko (LED, halogeeni ja pienloistelamput). Kun kyseessä on LED-lamppu, jonka valoteho on 805 lumenia, 10 watin LED-lampun kirkkaus vastaa 60 watin hehkulamppua 1970-luku. lumenien määrä, jonka tarvitset hehkulampusta, määräytyy valon toiminnan mukaan ja sen mukaan, käytätkö sitä ensisijaisesti ympäristövalaistukseen (tai yleiseen), korostusvalaistukseen tai tehtävävalaistukseen esimerkiksi lukemiseen, ruoanlaittoon, työskentelyyn tai opiskeluun. Tutustu hyödylliseen viitesivuumme, jos olet epävarma siitä, mikä sopii valonlähteeseesi.

Mikä Kelvin on?

Pähkinänkuoressa kelvinit ovat mittayksikkö sille, kuinka kylmää tai lämmintä valo on, ja Kelvin-asteikko on valon värilämpötilan mittayksikkö. Valkoisempi valo saadaan aikaan lisäämällä Kelvinien määrää (ilmaistuna K: na) tietyllä avaruuden alueella. Alhaiset Kelvin-lämpötilat tarjoavat lämpimämmän ja viihtyisämmän valaistuksen, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi olohuoneessa, ruokasalissa, makuuhuoneessa ja eteisessä. Korkea Kelvins antaa enemmän energiaa Neutraali valkoinen valo, joka auttaa luomaan energisoiva, kirkas, elävä ja raikas tunnelma – ihanteellinen käytettäväksi muun muassa keittiössä, kylpyhuoneessa, tutkimuksessa ja työpajassa. Kun se tulee Diall Lamput, paketti on keltainen tarkoittaa lämmintä valoa ja sininen ehdottaa neutraalia valoa. Tämä tieto voi löytyä koristelamppujen laatikoiden takaosasta, itse lampun takaosasta.

Ymmärrä oma tyylisi.

Koristeelliset sipulimme kirkastavat kotisi erilaisilla malleilla ja muodoilla, kauniista timanteista henkeäsalpaaviin maapalloihin ja kaikkeen väliin. Koska ne on valmistettu sekoituksella LED -tekniikkaa ja vintage -suunnittelua, ne voidaan yksinkertaisesti asentaa korvaamaan tavanomaiset sipulit, joilla on sama korkki.

LED -hehkulamput ovat eräänlainen lamppu, joka käyttää LED -tekniikkaa.

LED -filamenttivalot ovat visuaalisesti houkuttelevia sekä kytkettynä ja sammuttaessa. LED -lamput ovat usein läpinäkymättömiä tai sumuisia, joita voidaan myös viitata "helmiksi" tai "opaaliksi" tietyissä ympyröissä. Ne saattavat tehdä lampun vaikuttavan erittäin selkeästi, mutta nyt on saatavana uusia versioita, jotka ovat täysin läpikuultavia, jolloin lamppu näyttää täysin läpinäkyvältä. Toisin kuin heidän edeltäjänsä, LED -filamentin lamput on suunniteltu näyttämään enemmän perinteiseltä lampulta, täydellisenä niiden ylimääräisen luonteen erottuvilla keltaisilla LED -filamenteilla, jotka muistuttavat meitä alkuperäisestä Edison -filamentista; Kauniisti tyylikäs, mutta ilman edeltäjiensä korkeita käyttökustannuksia ja lyhyttä elinaikaa. Pöytä- tai seinävalaisimissa tai aksenttivaloina käytettäessä nämä sipulit tarjoavat lämpimän, vieraanvaraisen kultaisen pehmeän hehkua, joka on ihanteellinen mukava ympäristön luomiseen oleskelutiloilla tai makuuhuoneissa.

Onko parempi käyttää kirkasta tai keltaista lasia?

Lisäksi, kun kyse on LED -hehkulampun valinnasta, sinulla on myös valinta valita kirkasta lasia tai meripihkanväristä lasia. Heidän LED -filamenttiensa monimutkaisuus on osoitettu molemmissa tapauksissa, kun keltainen lasivalinta tarjoaa huomattavasti lämpimämmän värilämpötilan ja retro -antiikkisilmumon esiintymisen. Vaikka sekä keltaisia ​​että kirkkaita lamppuja on saatavana monissa muodoissa ja himmennettävinä tai himmentämättömiä lajikkeita, keltaiset valot tarjoavat lämpimän valkoisen valon, kun taas kirkkaat sipulit voivat tuottaa sekä neutraalin että lämpimän valon.

Ymmärrä värilämpötila.

Kun valitset uusia sipulia, muista ottaa värilämpötila huomioon; Tämän avulla voit luoda erilaisia ​​mielialoja tai suorittaa erilaisia ​​toimintoja värilämpötilasta riippuen.

Lisätietoja lamppuista

Tässä on vielä muutama näkökohta ja ominaisuudet, jotka pidetään mielessä valitsemalla uudet lamput: palkkien kulmat. Kun ostat hehkulamppua, on myös välttämätöntä harkita ostamasi lampun säteen kulmaa. Pienen säteen kulma tuottaa suunnattua valoa, joka kiinnittää huomiota tiettyyn alueeseen tai esineeseen. Matalapalkin kulmavalot toimivat paremmin pienissä tiloissa, kun ne on klusteroitu yhteen lähemmäksi toisiaan. Ei-suuntainen valo tuottaa leveä säteen kulma. Suuremmissa tiloissa kirkkaat valot, joissa on laajemmat palkkikulmat, toimivat paremmin kuin kapeat säteen kulmat. Lampun aineella voi olla myös vaikutus kulmaan, jossa se paistaa. Esimerkiksi muovipolttimoilla voi olla alhaisempi säteen kulma kuin lasisilmit verrattuna muun tyyppisiin sipuleihin.

Älykkäät lamput ovat lamppuja, jotka on kytketty Internetiin.

Jännittävä joukko sipulia, jolla on taitavia ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu kaiutin, Wi-Fi-toistimet, liiketunnistimet ja kasviystävällinen kasvava polttimo on saatavana myös osana älykästä LED-lamppualueemme. Kasviystävällinen kasvava lamppu käyttää tehokasta valon aallonpituutta fotosynteesin parantamiseksi ja sisäkasvien terveellisen kasvun kannustamiseksi. Etsi seuraavat symbolit lampun laatikosta kaupasta määrittääksesi, mitä haluat sen tekevän:

Kytkimellä ohjataan sipulit

Nämä kytkinohjatut valot on suunniteltu toimimaan nykyisellä kytkimellä, joten sähköjärjestelmääsi ei tarvitse muuttaa; Korvaa vain polttimo uudella. Valitaan kolme erillistä sisäänrakennettua toimintoa, jokaisella on ainutlaatuinen toiminto: Kun käytät 2-in-1-napsautusta ja vaihda askel himmentävä lamppu nykyisen kytkimen kanssa, voit helposti hallita valon kirkkautta. 30%: sta 100%: iin valonlähtö voidaan saavuttaa yhdellä kytkimellä! Voit hallita valon värilämpötilaa nykyisellä kytkimellä ja 2-in-1-napsautuksella ja muuttaa värinsiirtolämpötilan polttimoa. Paina valonkytkimen kahdesti nopeasti peräkkäin, jotta voit muuntaa rauhoittavan lämpimän 2700 000: n rauhoittavasta lämpimästä valkoisesta 4000K: n neutraaliksi valkoiseksi. Nykyisen kytkimen ja napsauttamalla ja vaihda 3-in-1-lamppu, voit säätää valaistuksen kirkkautta ja värilämpötilaa. Paina valokytkintä kahdesti, jotta voit muuntaa rentouttavasta 30 prosentin kirkkaasta lämpimästä valkoisesta sataprosenttiseksi loistavaksi neutraaliksi valkoiseksi lukemiseen tai muihin toimintoihin.

LED -valot, jotka voidaan himmentää

Kaikkia LED-lamppuja ei ole tarkoitus olla himmennettäviä, ja niitä on saatavana sekä himmennettävinä että himmentämättömiin kokoonpanoihin tarpeidesi tyydyttämiseksi. Jos haluat käyttää himmenninkytkintä, ole varma, että valitset LED -lamput, jotka voidaan himmentää; Tämä on merkitty laatikossa yllä esitetyn symbolin avulla. Monissa tapauksissa voit yksinkertaisesti poistaa nykyiset valot ja korvata ne himmennettävillä LED -lamppuilla, jolloin voit pitää nykyisen himmentimen kytkimen. Himmaskytkimen vaihtaminen sellaiseen, joka on tarkoitettu toimimaan matalan tason himmentävien LED -lamppujen avulla, tarvitaan todennäköisesti, jos korvaava LED -lamppujen välkkyminen tai kuulet sumisevan melun, kun kytket ne päälle tai pois päältä. Tämä johtuu siitä, että vanhempien tyyliset himmenninkytkimet eivät pysty "ymmärtämään" LED-lampun matalaa kuormitusta. On kuitenkin tärkeää huomata, että himmennettäviä LED -valoja voidaan käyttää himmenninkytkimen kanssa tai ilman sitä tilanteesta riippuen.

Sipulit, joita voidaan hallita etäisesti

Kauko-ohjattavien lamppujen avulla voit valita monista valaistusvalinnoista. Voit säätää värilämpötilan, kirkkauden ja jopa valon värin luodaksesi ihanteellisen ympäristön sinulle. Kaukosäätimen väripyörä tarjoaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa väriä vastaamaan mielialaa. Helppo ymmärtää ikonografia, se on suoraviivaista käyttää, ja sinun on tehtävä vain aloittaaksesi valot ja aloita.

Johtopäätös hehkulampun osto -opasta?

 • Talosi sopiva lamppu vaatii oikean korkin sovituksen.
 • Vertaa Wattsia ja lumeneja uuden polttimon voiman määrittämiseksi.
 • Vanhentuneen spiraalin tai sauvanmuotoisen CFL: n korvaaminen uudemmalla LED-lamppulla voi säästää rahaa.
 • Älä pelkää korvata vanhoja hehkulamppuja.
 • LED -valot ovat halvempia, tuottaa vähemmän lämpöä ja kestävät huomattavasti pidempään.
 • Halogeenivalot ovat kirkkaampia heti, mutta niillä on lyhyempi elinikä ja suuremmat juoksevat kustannukset.
 • Älykkäiden lamppujen avulla voit hallita useita valoja etäyhteyden kautta älypuhelinsovelluksen tai älykkään kodin avustajan kautta.
 • Opi, mitä Philips Hue Lighting voi tehdä sinulle ja kodillesi tässä videossa.
 • Diall valmistaa koristeellisia hehkulamppuja olohuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen ja käytävään.
 • Diall -valot on suunniteltu korvaamaan tavalliset lamput samalla korkki -asennuksella.
 • Yrityksen tavarat vaihtelevat upeista timanteista upeisiin maapalloihin.
 • Kun ostat lampun, harkitse säteen kulmaa.
 • Lamppuun käytetyn lasin värilämpötila ja ulkonäkö ovat myös merkittäviä.
 • Jos haluat himmenninkytkimen, varmista, että sinulla on himmennettavat LED -valot.
 • Tarkista sisäänrakennetut kaiuttimet, Wi-Fi-toistimet, liiketunnistimet ja kasviystävälliset kasvupultit.
 • Kytkin, kaukosäädin tai himmennin voi hallita kolmea LED -valoa.
 • Voit muuttaa värilämpötilaa, kirkkautta ja jopa valon sävyä tarpeisiisi.
 • Yhdellä kytkimellä voit säätää valaistuksen kirkkautta ja värilämpötilaa.
 • Työnnä vain valokytkin kahdesti siirtyäksesi rauhoittavasta 30% kirkkaasta lämpimästä valkoisesta 100%: n häikäisevään neutraaliin valkoiseen.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan