Ostaminen opas kylpyhuoneen valaisimet.

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonevalaistus design suunnitteluideoita opas

Haluatko oppia lisää ostaa kylpyhuoneen valaistus?

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuoneen valaistus osto-opas

Kylpyhuone on yksi kodin useimmin käytetyistä huoneista. Suunnittelijan avulla voit luoda käytännöllisen ja miellyttävän kylpyhuoneen valaistusjärjestelmän. Jokainen valaisin on mitoitettu märkään, kosteaan tai kuivaan käyttöön. Suurin osa sisävalaistuksesta on tarkoitettu kuivatiloihin, mutta vessat tuottavat ainutlaatuisia vaikeuksia. Kylpyhuoneet ovat yleensä talon pienimpiä huoneita, mutta se ei tarkoita, että niiden pitäisi olla tylsiä.

Erilaisia valaistusvaihtoehtoja voidaan käyttää luomaan upeita valaistusjärjestelmiä jopa pienimmissä kylpyhuoneissa. Jos sinulla ei ole luonnonvaloa, valaistusjärjestelmän täytyy valaista tämä elintärkeä alue, joten varmista, että se toimii oikein. Kattovalot, kaappivalot ja Seinävalot ovat kaikki erinomaisia vaihtoehtoja. Kylpyhuonevyöhykkeet ja IP-Luokitukset ovat olennaisia tekijöitä harkittavaksi. IEC: n johdotusmääräykset jakavat kylpyhuoneen riskialueisiin.

Toimiakseen kunnolla vedenkestävien kalusteiden on oltava vesitiiviitä. Sumunpoisto pitää lasin kirkkaana ja kirkkaana. Asenna kylpyhuoneeseesi LED-valoilla varustettu poreallas, jotta voit rentoutua mahdollisimman paljon. Voit luoda oman ainutlaatuisen kokemuksesi yhdistämällä kylpyammeemme porealtaaseen tai wellness-järjestelmään värinvaihtovaloilla. Upotettavien alasvalojen asentaminen on hyvä tapa rentoutua päivän päätteeksi tai elvyttää aamulla. Jos on vain parvi eristys niiden yläpuolella, suosittelemme asennetaan lämmönhajottimet tai eristyssuojat.

Valaistus ehdotuksia kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi talon useimmin käytetyistä huoneista, ja hyvästä syystä. Se on paikka, jossa valmistaudut aamulla ja jossa voit rentoutua rankan työpäivän tai koulun jälkeen. Tämä mielessä, on tärkeää valita sopiva valaistus tilanteeseen. Suunnittelijan avustuksella voit kehittää kylpyhuoneen valaistusjärjestelmän, joka on sekä toimiva että rentouttava, jolloin voit harjoittaa suosikkiasi samalla kun rentoudut. Kokosimme listan kylpyhuoneista Valaistus ehdotuksia, jotka parantavat tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa oman alueen.

Onko aika päivittää kylpyhuone vai tehdä täysi remontti?

Tarvittava aika ja raha vaihtelevat suuresti projektisi koosta riippuen. Onko sinulla yksinkertainen halu vaihtaa nykyinen kylpyhuoneen valaistus samalla kun käytät samaa valaisinta uudessa kylpyhuoneessasi? Ehkä koko huoneen valaistus uusitaan osana suurempaa kylpyhuoneremonttia. Joka tapauksessa mittojen kerääminen auttaa sinua saamaan paremman käsityksen valinnoistasi. Jos olet aloittamassa kylpyhuoneremontti hanke, suosittelemme, että valitse Valaistus ennen töiden aloittamista. Jos sähkö - tai asennustöitä tarvitaan, voit määrittää, onko sitä harkittava.

Onko kylpyhuoneen valaistus erilainen?

Niille teistä, jotka ovat tutkineet erilaisia valaistus valintoja talosi, olet ehkä huomannut, että jokainen valaisin on luokitus käytettäväksi märkä, kostea tai kuiva ympäristöissä. Varusteiden väliset erot heijastavat olosuhteita, joihin ne on tarkoitettu. Suurin osa sisävaloista on suunniteltu kuiviin ympäristöihin, mutta kylpyhuoneissa on omat haasteensa.

Onko kylpyhuoneen valaistus erilainen?

Valaistusmääräykset säätelevät, mitä valoja voidaan käyttää kylpyhuoneen eri alueilla, jotka tunnetaan vyöhykkeinä, ja valojen tulee olla IP-mitoitettu käytettäväksi näillä alueilla määräysten noudattamiseksi. Kerron tarkemmin Vessavyöhykkeistä myöhemmin. On tiettyjä kohteita et voi käyttää, kuten kannettava valaistus kylpyhuoneessa, mikä tarkoittaa mitään pöytä-tai lattia valot ovat sallittuja.

Onko mahdollista, että kylpyhuoneessa on valoa?

Periaatteessa, jos haluat asentaa valot kylpyhuoneessa, jotka ovat määritellyillä alueilla, " kalusteet on oltava IP-luokitus on vähintään 5. (selitetty alla). Määrättyjen vyöhykkeiden ulkopuolella voidaan kuitenkin käyttää mitä tahansa tavanomaista valaistusta ilman lupaa.

Ovatko LED-valot kunnossa käytettäväksi kylpyhuoneissa?

Ledit: viime vuosina valodiodi (LED) lamput ovat nousseet varteenotettaviksi vaihtoehdoiksi kylpyhuoneen valaistukseen. Värilämpötilat vaihtelevat 2700K-3000K ja CRI 90 tai yli ehdotetaan, kuten muut. LEDien kirkkautta, joka mitataan lumeneissa, on tutkittava tarkasti.

Kuinka monta valoa kylpyhuoneessa pitäisi olla?

Mikä valaistuksen taso tarvitaan kylvyssä? Vastaus riippuu yksilöstä ja hänen tekemästään työstä. 10 footcandles (fc) voi olla paljon joku, joka on juuri heräämässä ja laahustaa kylpyhuoneeseen käyttää palveluja. Näön parantamiseksi suihkun jälkeen tarvitaan todennäköisesti 100fc paremman näkyvyyden saamiseksi parranajossa.

Otetaan esimerkiksi kylpyhuone.

Kylpyhuoneet ovat usein kodin pienimpiä huoneita, mutta se ei tarkoita sitä, että suunnitteluvalintoja pitäisi rajoittaa. Erilaisia valaistus voidaan käyttää yhdessä toistensa luoda kaunis valaistus järjestelmien pienimmissäkin kylpyhuoneissa. Jos sinulla ei ole luonnonvaloa, valaistusjärjestelmäsi on vastuussa tämän olennaisen tilan valaisemisesta, joten varmista, että se toimii kaikkiin aiottuihin tarkoituksiisi ennen kuin jatkat.

Kylpyhuoneen valaistus tulee eri tyylejä.

Kylpyhuoneesi valaisemiseen on kaksi vaihtoehtoa, ja molempia on käytettävä yhdessä toistensa kanssa. Tehtävävalaistus auttaa sinua päivittäisten rutiiniesi, kuten parranajon tai kosmetiikan, suorittamisessa tehokkaammin. Upotettavat alasvalot, valonheittimet, kaappivalot ja peilivalot ovat valaistusvaihtoehtoja. Ambient valaistus kylpyhuoneessa. Ympäristön valaistus voi auttaa sinua luomaan sopivan ympäristön, alkaen saada valmis menemään rentouttava. Kattovalaisimet ja Seinävalot ovat saatavilla lisävarusteina.

Alasvalot, jotka on upotettu.

Ne ovat nykyaikaisia, tyylikäs, ja voidaan helposti sisällyttää mihinkään suunnitteluun, koska ne on integroitu kattoon ja antaa tasainen pintaa vasten ne valaisevat. Asenna mihin tahansa kulmiin, koloihin tai alkoveihin, jotta wow-tekijä saadaan todella esiin. Nämä ovat fantastinen vaihtoehto pienelle kylpyhuoneelle, koska ne eivät vie paljon tilaa, mutta tarjoavat kuitenkin paljon valaistusta.

Asennuksessa turvallisuus on etusijalla.

Varmista huolellisesti, että haluat käyttää alasvaloja. Näiden valojen asennus edellyttää reikien poraamista kattoon, mikä periaatteessa vaarantaa katon palonkestävyyden. Palokelpoiset valot on tarkoitettu auttamaan tämän tilanteen palauttamisessa, ja luokitus (aikayksiköinä mitattuna) osoittaa, kuinka tehokkaasti valo viivyttää palon kehittymistä ja näin ollen, kuinka paljon aikaa on jäljellä pelastumiseen.

Valokeila

Valonheittimet koostuvat yhdestä valaisimesta, johon voi mahtua yksi tai useampi lamppu. Valitse kaksi tyyliä: Baari (Lamput lineaarinen muotoilu) ja levy (Lamput kaareva muotoilu) (Lamput ryhmitelty usein pyöreä tai neliön pohja). Valonheittimet voidaan säätää nopeasti ja yksinkertaisesti yhdellä valaisimella.

Valaistus peilissä

Valaistun peilin avulla voit yhdistää kaksi kylpyhuonetarvetta yhdeksi. Ne ovat älykkäitä tilasäästäjiä seinään asennettujen peilien muodossa, joissa on joko sisäänrakennettu tai kytketty valo lisätehtävien valaisemiseksi. Etsi peilejä, joissa on sumunpoisto, joka takaa, että lasi on aina loistavasti valaistu ja sumuton.

Valaistus kaapin

We have a wide selection of bathroom cabinet lights that will brighten the area around or within your bathroom cabinet. Install within the unit to serve as task illumination, making it simpler to dig through the contents for toiletries and medications. Alternatively, you could place it below or even on the side of the cabinet to provide additional ambient lighting.

Lights in the ceiling

Bathroom ceiling lights are often flush or semi-flush mounts, depending on the design. There is either no or very little gap between the light fixture and the ceiling, allowing for the entire height of the room to be used with these kinds of fixtures. As a result, they are an excellent choice for tiny bathrooms.

Lights on the wall

Try bathroom wall lights if you want something a little more decorative. They may be hung at eye level, where they will become a beautiful focal point in your home, or they can be more utilitarian, such as a shaver light.

Zones and IP classifications are important considerations.

Because of the high levels of steam and moisture found in bathrooms, any light fixtures installed in your bathroom must be water-resistant to ensure proper operation. When it comes to the appropriateness of lighting for bathrooms, there are two criteria that we consider: danger zones and IP ratings.

Bathroom zones and IP ratings are important considerations.

The International Electrotechnical Commission's wiring rules split a bathroom into danger zones. These zones indicate the distance between people and water sources, and as a result, they dictate what kind of lighting may be used safely where. When it comes to electrical items, the IP (Ingress Protection) rating, also known as the IP code or the International Protection Marking, determines how well they are sealed against solid and liquid foreign substances. In the case of bathroom lights, the second digit is critical, and the higher the number, the better the resistance to water.

Extravagances for the discerning palate

Consider installing a spa bath with LED lights in your bathroom for the ultimate in bathroom pleasure. Combining one of our bathtubs with a whirlpool or wellness system that includes color-changing chromotherapy lights will allow you to create your own unique experience. These lights, along with the strong jets, offer a really unique bathing experience, whether you're looking to unwind at the end of a long day or re-energize first thing in the morning.

Ensinnäkin turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Are you thinking of installing recessed downlights? As a result, recessed downlights may need heat diffusers or insulation guards to be installed around them if there is just loft insulation above them rather than people living in them. The use of them is mandatory with old-style halogen bulbs since they produce a great deal of heat; nevertheless, we suggest them for LED lights as well because using them without them may decrease the life expectancy of your lights.

Points to remember while buying bathroom lights.

 • The bathroom is one of the most often used rooms in the home.
 • With a designer's help, you may create a practical and pleasant bathroom lighting system.
 • Each fixture is rated for wet, moist, or dry usage.
 • Most indoor lighting is intended for dry settings, but toilets provide unique difficulties.
 • Bathrooms are usually the smallest rooms in the house, but that doesn't mean they have to be boring.
 • Various lighting options may be used to create stunning lighting schemes in even the tiniest of bathrooms.
 • If you don't have natural light, your lighting system will have to illuminate this vital area, so make sure it functions properly.
 • Ceiling lights, cabinet lights, and wall lights are all excellent options.
 • Bathroom zones and IP ratings are essential factors to consider.
 • The IEC's wiring regulations divide a bathroom into risk zones.
 • To work properly, water-resistant fixtures must be water-proof.
 • De-Mist-toiminto pitää lasin kirkkaana ja kirkkaana.
 • Asenna kylpyläkylpy LED -valot kylpyhuoneeseen maksimaalisen rentoutumisen saavuttamiseksi.
 • Voit luoda oman ainutlaatuisen kokemuksen yhdistämällä kylpyammeemme poreallas- tai wellness-järjestelmään, jolla on väriä muuttavia kromoterapiavaloja.
 • Upotettujen alamäkeiden asentaminen on hieno tapa rentoutua päivän päätteeksi tai energisoida uudelleen aamulla.
 • Jos niiden yläpuolella on vain parvieristystä, suosittelemme asentamaan lämmön hajottimia tai eristyssuojaa.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

 Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan