Bidet ja bidee -wc -istuimet mitä ne ovat?

bidee bidee -wc Bidee - Smart Wc älykäs wc älykäs wc -istuin

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää bidekeistä ja bidee -wc -istuimista?

itsenäisesti bidee

Erillinen bidee-täyttötila kylpyhuoneessa

Bidet erehtyy usein outoihin pesualtaan, vesisuihkulähteisiin, erillisiin käymälöihin tai parittomiin pisuaaleihin. Toiset uskovat, että bidekeitä käytetään pestä jalkojensa tai jäähdyttämään juomansa (suihkun sooda, kukaan?). Ehkä olet oppinut ihmisistä, jotka suihkuttavat koko wc: tä ... ja itse!
Ehkä näit juuri viileän kiinteistöluettelon Master -sviitistä hänen ja kaapinsa ja ylellisen kylpyammeen kanssa bidee -wc: llä ja ajatteli: "Mikä on bidee?" Bidetistä on tulossa yhä enemmän tärkeitä osia nykyajan eurooppalaisista kylpyhuoneista, ja ne ovat jo pitkään olleet tärkeitä osia muiden kansakuntien kylpyhuoneista. Me menisimme paitsi mitä bideetit ovat, myös bidee on paras budjettiisi!
 • Bidet ovat joskus vääriä epätavallisia nieluja, vesisuihkulähteitä, erillisiä käymälöitä tai epätavallisia pisuaareja.
 • Toisten olettavat, että bideellä on tarkoitus puhdistaa jalkansa tai rentouttaa juomansa (suihku -sooda, kukaan?).

Bidekejä, joilla on kaiken tyyppisiä

Joihinkin wc: n bidee-lisäosiin sisältävät bidee-tarvikkeet ja ruiskut. Ne ovat kustannustehokkaimpia, koska ne vain ajaa vedenpaine. Sen sijaan, että poistettaisiin wc -istuimen, bidee -kiinnikkeet menevät sen alla. Suuttimen suihketta säädetään kääntämällä kiinnitysvarteen valitsin. Bidee-sprinkleri (tunnetaan myös nimellä bidet-suihke tai shattaf) on kädessä pidettävä versio keittiön suihkeesta tai puutarhaletkusta. Pidä sitä sylissäsi, osoita se suuntaan, jonka haluat pestä, ja aloita puhdistus.
Aasian ja Tyynenmeren alueella tämä bidee-muoto on erityisen yleinen. Bidet -ruiskuttajia pidetään yleensä kotelossa wc -säiliössä tai seinällä. Näitä ruiskuttajia voidaan käyttää myös moniin tehtäviin. Ne ovat hyödyllisiä suihkuovien huuhtelemiseen, koirien pesemiseen uima -altaassa ja myös kertakäyttöisten vaippojen harjaamiseen vaipparuistimilla.
 • Bidee-kiinnikkeet ja ruiskut ovat esimerkkejä wc: n bidee-lisäosista.
 • Koska ne ovat vain vedenpaine, ne ovat kustannustehokkaimpia.
 • Bidet -kiinnikkeet asetetaan wc -istuimen alle sen sijaan, että ne poistettaisiin.
Älykäs wc antaa paljon tilaa

Raikas ilma + paljon tilaa

Paljonko bidee maksaa?

Koska saatavilla on niin monia erilaisia ​​bideke -tyylejä, voit olla epävarma, mikä on turvallisin. Onneksi bidee on edullinen. Integroidut bidee -käymälät (bidee, joka sisältää koko wc -ottelun, ei vain istuimen), maksaa tuhansia dollareita hinta -asteikon huipulla. Koska useimmista eurooppalaisista kylpyhuoneista puuttuu tilaa tai putkistoa erilliselle kiinnikkeelle, tavanomaisen posliinbideen asentamisesta tulee kohtuuttoman kallista.
Mitkä ovat edulliset bidee-vaihtoehdot? Liitteet ja ruiskuttajat bidekeihin ovat todella kustannustehokas tapa testata yksi. 40 eurolla voit saada yksinkertaisen ympäröivän lämpötilan bidee-liitetiedot tai 80 euroa, voit saada kaksoislämpötila-mallin. Kokeile ergonomista, paineenohjattua bidee-ruiskuttajaa vertailukelpoisella hinnalla, jos haluat kädessä pidettävän bideen. Bidee -wc -istuimet ovat tapa saada suuri bidee -kokemus rikkomatta budjettia. Lämpimät vesimallit, joissa kaikki kellot ja pillit vaihtelevat alle 250 eurosta lähtötason malleista, hieman yli 650 euroon premium-malleissa. Ja seuraavan kerran, kun joku kysyy: "Mitkä ovat bidee -käymälät?" Tiedät tarkalleen, mistä he puhuvat. Voit myös harkita yhden asentamista omaan kylpyhuoneeseesi.
 • Perinteisen posliinidehideen asentamisesta tulee kohtuuttoman kallista useimmissa eurooppalaisissa kylpyhuoneissa, koska tilan puuttuu tilaa tai putkistoa erilliselle laitteelle.
 • Bidet -kiinnikkeet ja ruiskut ovat todella edullinen tapa kokeilla yhtä.
 • Ympäröivän lämpötilan perusbidee-kiinnitys maksaa 40 euroa, kun taas kaksoislämpöinen variantti maksaa 80 euroa.
Pidä hauskaa ja käytä bidee -wc: tä

Vesi + kuuma lämpötila + onnellinen mieliala

 

Näin bidee -wc -istuin toimii

Kun käytät bideeä, saatat huomata, että takaapäin harjaaminen wc -paperilla on epätyydyttävä, epäluotettava ja vanhentunut. Harvat bidee -wc -istuimet käyttävät nanohiukkasia suuttimien sterilointiin makealla vedellä vain ennen kuin niitä käytetään. Ja kun olet valtaistuimella, wc -pesu pysyy puhtaana ja hygieenisenä ablutiosi rajoitetun pituuden vuoksi. Tulosten parantamiseksi suihkepää voi olla täysin paikallaan tai siirtyä pois pesukoneen keskuksesta. Kun vesi lämpenee ennen spin -syklin aloittamista, pesukoneen huuhtelu voidaan häiritä väliaikaisesti.

Ennen kuin painat etäpaneelin "puhdista" -painiketta tai paina bidee -ohjauksen yläosassa olevaa painiketta aktivoidaksesi sen, suutin sijaitsee bideen sisällä. Se ajaa vettä anturilla kulhon käyttämiseksi (joka todennäköisesti asetetaan seinälle tai kytkettynä istuimeen), ja se myös ajaa vettä kulhon puhdistamiseksi. Suihkuajan avulla se lyö sinua sivulle.

Veden lämpötila, vedenpaine, suuttimen sijainti ja ruiskutussyvyys voidaan säätää. Joissakin bidee -wc -istuimissa on kuumia ilmakuivaajia istuimen kuivaamiseksi. BrookPad Voi opastaa sinua bideetan rakentamisprosessin läpi kylpyhuoneeseesi. Lisää eurooppalaisia ​​asentavat älykkäitä wc -istuimia ja bidee -ruiskuttajia, jotka on suunniteltu koteihinsa eurooppalaisiin kylpyhuoneisiin. Suutin puhaltaa itse ja sijoittaa itsensä bidee-istuimeen.

Jos wc -paperia on saatavana, voit yksinkertaisesti kuivua. Tarvitaan vain muutama neliö! Monet ihmiset mieluummin kuivuvat itsensä nimetyllä pesulaitteella tai pyyhkeellä. Aloita toiminta wc -paperiarkilla, jos olet kiireessä. Vain muutamassa minuutissa ilmakuivain saa sinut kuivumaan.

 • Takaisin harjaus wc -paperilla voi olla epätyydyttävä, epäluotettava ja vanhentunut, kun käytät bideeä.
 • Nanohiukkasia käytetään muutamassa bidee -wc -istuimessa suuttimien puhdistamiseksi makealla vedellä, ennen kuin niitä käytetään.
 • Ablutions -keston vuoksi wc -pesu pysyy puhtaana ja saniteettia ollessasi wc: ssä.

Mikä on älykkään wc -istuimen tehtävä?

Älykkäällä wc -istuimella on yleensä bidee ja lämmitetty istuin, samoin kuin mahdollisuus räätälöidä jokainen makuusi - ja jopa ohjelmoida useita käyttäjiä.

Mikä on älykäs huuhtelu wc, ja miten se toimii?

Älykäs wc on wc, jonka älykäs tekniikka on integroitu tai tekniikka, joka voi olla vuorovaikutuksessa ja kommunikoida käyttäjän kanssa. Näitä wc: tä löytyy älykkäistä kodeista ympäri maailmaa sekä Japanin kaltaisilla korkean teknologian alueilla.

Onko tarpeen, että älykkäillä käymälöillä on kuumaa vettä?

Sisäänrakennettuja vedenlämmittimiä on saatavana nykyaikaisissa elektronisissa bidee-istuimissa. On myös hyödyllistä, että vedenlämmitin on rakennettu bidee -istuimeen, koska se tekee asennuksesta paljon yksinkertaisempaa. Sinun ei tarvitse erillistä kuumavesiyhteyttä, koska sinulla on jo kylmä vesihuolto wc: n takana.

Onko kannattavaa investoida älykkäisiin käymälöihin?

Älykkäät wc: t ovat molemmat ekologisesti ystävällisiä ja lisäävät ripauksen luokkaa kylpyhuoneeseesi. Smart toilets are worth consideration whether you are redesigning your bathroom or just looking for a new toilet. They are not only cool and techy, but they also make your life simpler.

Is it true that a heated toilet seat makes it easier to poop?

You may take control of your intestines and show your frustrations the exit door with a bidet heated toilet seat. With this seat, you may customize the water pressure and temperature to meet your specific demands. Warmer temperatures encourage you and your muscles to relax, allowing things to flow more naturally.

What is the definition of a clever height toilet?

In contrast to the typical 15 inches of a typical toilet, today's "comfort height" or "proper height" toilets have bowls that are 17 to 19 inches high. Taller persons, the elderly, and persons with mobility issues may benefit from the greater bowl height, which may be beneficial to their knees and back.

Is it necessary for me to update my toilet?

Keep the toilet update appropriate to your home's market worth, as with other remodels, says appraisal expert Leslie Sellers. In a starter house, you do not want to spend thousands of dollars on a beautiful toilet and bidet. On a Shoestring: You do not need to replace your toilet unless it is broken.

Do bidets squirt crap all over the place?

Bidets do not splatter all over the place. Most current bidet toilet seats provide a precise and consistent spray of pressured water exactly where you need it.

Is it necessary to have power for bidet toilets?

Some bidets do not even need the use of power. Bidets with additional features, on the other hand, almost always need power. For features like remote-controlled access and seat heating, a multi-functional bidet toilet seat, for example, utilizes power.

Is bidet water hot or cold?

Warm water and heated seats are available on all electronic bidet seats. The temperature of the bidet may be adjusted using the bidet's remote control for optimal comfort. Warm water relaxes muscles and completely cleans you, making you feel as if you have just had a shower.

Is there a difference between a bidet for a guy and a bidet for a woman?

Bidets are suitable for both men and women and will keep them fresh and clean throughout the day. Furthermore, they are ideal for persons with arthritis who have difficulty wiping or maintaining clean.

After using a bidet, how do you dry off?

You may use toilet paper or a towel to dry if you are using a typical bidet. Towels are supplied on a ring adjacent to most public bathrooms with bidets. Using a paper towel, on the other hand, is more sanitary and safe.

Is it true that a bidet cleans you?

Most bidets enable you to adjust the water pressure, giving you more control over how you clean. You may experiment with various water pressures and washing for longer or shorter periods of time after you have a bidet to find what makes you feel the cleanest.

What is a toilet us life expectancy?

Toilets have an average lifespan of 10-15 years. The toilet, one of the most often used fixtures in your house, has an average lifetime of 10-15 years. The toilet can endure a lot given how often it is used. Unfortunately, you will need to replace your toilet at some point.

Is it possible to install a bidet to my toilet?

Bidet seats are available. Add-on bidets are divided into three categories. Some, like the BrookPad SplashLet smart toilet seat, are toilet seats with sprayers that replace the seat already on your toilet.

Ymmärrät nyt, kuinka älykästä wc: tä käytetään.

Smart toilets have the ability to benefit not just your health and convenience, but also your community and the environment as a whole. BrookPad seeks to minimize carbon footprints by using as many renewable components as possible, beginning with the pack. The use of a smart toilet device could reduce toilet paper consumption while also reducing global deforestation. Bidet näyttävät olevan etujen kannalta ei-brainer. Do not be afraid to take a risk. BrookPad Tunnustaa, että suurin osa meistä on huolestunut bideen käytöstä, mutta tunnustamme myös, että kun olet tottunut siihen, et menetä wc: täsi. The time has come to make a shift.

 • BrookPad aims to reduce carbon emissions by employing as many renewable materials as possible, starting with the pack.
 • The deployment of a smart toilet gadget might help to cut down on toilet paper use while also lowering global deforestation.

The following are the main conclusions concerning bidets and bidet toilet seats.

 • What Are Bidets and Bidet Toilet Seats? A stand-alone bidet is used to fill space in a bathroom.
 • Bidet ovat joskus vääriä epätavallisia nieluja, vesisuihkulähteitä, erillisiä käymälöitä tai epätavallisia pisuaareja.
 • Ympäröivän lämpötilan perusbidee-kiinnitys maksaa 40 euroa, kun taas kaksoislämpöinen variantti maksaa 80 euroa.
 • Bidet-wc-istuimet ovat kustannustehokkain menetelmä erinomaisen bidee-kokemuksen saamiseksi.
 • Lämpimät vesivariantit, joissa on kaikki kellot ja pillit, vaihtelevat noin 250 eurosta hiukan yli 650 euroon ylellisyyttä.
 • Ja tiedät tarkalleen, mitä he puhuvat seuraavan kerran, kun joku kysyy: "Mitkä ovat bidee -käymälät?"
 • Bidet -kiinnikkeet ja ruiskut ovat edullinen tapa kokeilla yhtä.
 • Yksinkertaisen ympäristön lämpötilan bidee-kiinnittymisen kustannukset ovat 40 euroa, kun taas kaksoislämpötila on 80 euroa.
 • Nykypäivän "mukavuuskorkeus" tai "sopivan korkeuden" wc: llä on kulhot, jotka ovat 17–19 tuumaa korkeita, toisin kuin tavallisen tavanomaisen wc: n tavanomaiset 15 tuuman.
 • Korkeammat ihmiset, vanhukset ja liikkuvuusongelmat voivat hyötyä korkeammasta kulhon korkeudesta, mikä on hyvä heidän polvilleen ja takaisin.
 • WC: n, joka on yksi kodin yleisimmin käytetyistä kalusteista, on keskimääräinen elinikä 10-15 vuotta.
 • Bidekejä on saatavana kolme tyyppiä.
 • Jotkut, kuten BrookPad SplashLet Älykäs wc-istuin, ovat ruiskutusvarustetut wc-istuimet, jotka korvaavat WC: n olemassa olevan istuimen.
 • Tiedät nyt, kuinka älykästä wc: tä käytetään.
 • BrookPad Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä käyttämällä mahdollisimman monta uusiutuvaa materiaalia pakkauksesta alkaen.
 • Älykäs wc -gadgetin käyttöönotto voi auttaa vähentämään wc -paperin käyttöä vähentäen samalla globaalia metsien häviämistä.
 • Alkaen pakkauksesta, BrookPad yrittää vähentää hiilipäästöjä käyttämällä mahdollisimman monta uusiutuvaa materiaalia.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan