Pedram Shojai kaupunkimunkki

Terveys Elämäntapa Motivoiva New Age -meditaatio Pedram Shojai Buddhalaisuuden filosofia Omahyvä Kaupunkimunkki

Itäinen viisaus ja modernit hakkerit lopettaa ajan ja löytää menestys, onnellisuus ja rauha

Pedram Shojai kaupunkimunkki

Osta kirja - Pedram Shojai kaupunkimunkki

Mikä tarkalleen on kirjan The Urban Monk -kirjan aihe?

Se on kenttäopas siitä, kuinka neuvotella modernista elämästä enemmän munkkimaisen ajattelutavan kanssa, ja se julkaistiin vuonna 2016. Se perustuu itäisiin hengellisiin perinteisiin, nykyiseen tieteeseen ja esi-isiemme ja freemien kokemuksiin, ja se on Jam, joka on pakattu käytännöllisillä ehdotuksilla vanhan tiedon sisällyttämiseksi nykyajan elämäämme. Käsitetään monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​kysymyksiä, mukaan lukien stressi, huonot ruokailutottumukset, ajan, energian puute ja tarkoituksen tunne muun muassa.

Kuka lukee kirjan The Urban Monk?

  • Elämäntavan hakkerit
  • Ne, jotka ovat stressaantuneita ja joilla on huono energiataso
  • Ne, jotka ovat kiinnostuneita kaikenlaisista itäisistä hengellisistä perinteistä

Kuka on Pedram Shojai, ja mikä on hänen taustansa?

Itämaisen lääketieteen tohtori Pedram Shojai on entinen taolainen munkki, joka on tutkinut Qigongia ja harjoittanut kung fu ja Tai chiä monien vuosien ajan. Hän on myös entinen taolainen munkki. Hän on podcastin The Urban Monk, Well.orgin luoja ja dokumenttielokuvien elinvoiman, alkuperän ja vaurauden tuottaja. Hän on myös julkaistu kirjailija. Hänen muihin teoksiinsa kuuluvat pysäytysaika ja sisäalkemia, jotka molemmat ovat saatavilla Amazonissa.

Mitä siinä tarkalleen on minulle? Opi elämään munkin elämää - tarvitsematta luopua tavallisesta urastasi.

Viime aikoina monet meistä ovat kehittäneet kiinnostuksensa idän vanhoihin hengellisiin perinteisiin, jotka ovat kiinnittäneet uteliaisuuttamme. Ollakseni rehellinen, meillä kaikilla on kuitenkin tehtävää, maksettavat laskut ja perheet huolehtimaan siitä, että meidän on priorisoitava. Kerran viikossa jooga-luokka on meille vaikea, puhumattakaan kuukauden mittaisesta meditaation perääntymisestä; Se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Meillä ei ole mitään aikomusta matkustaa Himalajaan ja luostarin perustamiseen. Siitä huolimatta, kuinka voimme toivoa saavuttavan sisäisen rauhallisuuden, jonka vuorilla asuvat munkit ovat saavuttaneet? Kaupunkimunkina oleminen tarkoittaa muinaisen tiedon integrointia nykyajan kaupunkien-tai esikaupunkien-elää, jota suurin osa meistä asuu nyt tämän määritelmän mukaan. Ja ei ole ketään parempaa oppia kuin Pedram Shojai siitä, miten tämä saavutetaan onnistuneesti.

Shojal is a former Taoist monk who now lives in the United States. As a result of his own life experiences and understanding of traditional traditions, he has made it his life's mission to assist others in living more meaningful lives. Shojai has helped many individuals via his Urban Monk podcast, his teaching, and publications such as The Art of Stopping Time, among other mediums. Allow these notes to be of assistance. Among the topics covered in these notes are why cutting wood and fetching water are more than simply household duties; why meditation should be seen more like an operating system than as an icon; and why you should study kung fu.

Our forefathers and foremothers may teach us how to live more in harmony with our needs.

Vaikka teknologiset, lääketieteelliset ja elintasot ovat parantuneet huomattavasti viime vuosina, me nykyaikaiset ihmiset eivät ole tarkalleen lajien onnellisimpia tai terveellisimpiä. Meillä ei ole aikaa, energiaa, unta ja fyysistä aktiivisuutta. Olemme masentuneita, ahdistuneita ja vieraantuneita luonnosta, ja olemme täynnä roskaruokaa. Meillä ei ole myös suuntaa elämäämme, mikä myötävaikuttaa huomattavasti kurjuuteen. Mitä tarkalleen tapahtuu? Ja mitä, jos jotain, voimme tehdä asialle? Yksinkertainen selitys on, että nykyaikaiset elämistottumuksemme ovat synkronoituneita vaatimuksemme kanssa. Meidän on muutettava elämäntapaamme tämän ongelman ratkaisemiseksi tehokkaasti. Meidän ei tarvitse aloittaa alusta, mikä on siunaus. On paljon vanhaa tietoa, josta voimme hyötyä. Suurin osa siitä on luovutettu meille itäisten hengellisten perinteiden kautta, mutta osa siitä tulee vielä aikaisemmasta lähteestä: esi -isämme ja etumatkat.

Tärkein oppitunti on, että edeltäjamme voivat opettaa meille kuinka elää tavalla, joka on enemmän sopusoinnussa. Sinun ei tarvitse noudattaa mitään erityistä uskonnollista tai filosofista filosofiaa tullaksesi kaupunkimunkiksi. Sinulla on vapaus opiskella kaikista valitsemastasi tietolähteestä. Esi -isiemme ja freemit ovat erinomaisia ​​lähtökohtia, koska heidän elämänsä olivat luonnollisessa sopusoinnussa ihmisen vaatimuksiin. Jos eläisimme enemmän kuin he tekivät, pystyisimme käsittelemään monia nykyaikaisia ​​kysymyksiämme. Ota esimerkiksi uni, joka on yksi perustarpeistamme. Kun aurinko laski, esi -isillamme ja esi -isillämme ei ollut mitään muuta kuin tulen, kuun ja tähdet lempeää hehkua auttamaan heitä näkemään yöhön. Seuraava pimeys osoittautui kuitenkin lahjaksi. Heidän ruumiinsa valmistettiin unille ärsykkeiden indusoiman fysiologisten vasteiden seurauksena.

Me toisaalta nykyaikaiset ihmiset jatkavat itseemme hehkulamppujen ja elektronisten näyttelyiden keinotekoista kirkkautta vähäpäähän tunteihin. Tämä pettää aivomme uskomaan, että se on edelleen päivänvalo, mikä johtaa hormonien tuottamiseen, jonka tarkoituksena on pitää meidät hereillä, mikä vaikeuttaa nukahtamista ja heräämistä aamulla. Joten mitä voimme tehdä valmistautuakseen nukkumaan perinteisemmin kuin esi -isämme? Yksinkertainen: Sammuta kaikki elektroniset laitteesi klo 19.00 jälkeen. Parempaa vielä, sammuta myös talosi valot ja anna kynttilöiden pehmeän hehku täyttää tilan. Se on ihanteellinen tapa kääntää päivän päätteeksi. Sen tarkoituksena on myös osoittaa yleisempi kohta: olla kaupunkimunkki, sinun ei tarvitse olla luostarin jäsen. Voit tehdä merkittäviä muutoksia elämässäsi joutumatta menemään vuorille joidenkin yksinkertaisten, mutta tehokkaiden tekniikoiden avulla.

Meidän on vietettävä enemmän aikaa fyysisesti aktiiviseksi, vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ja hyödyntämään upeaa ympäristöä.

Sängyn valmistautuminen on vasta alkua siitä, mitä voimme oppia esi -isiiltämme ja etumaisiltamme. Jos tarkastelemme tarkkaan, kuinka he asuivat, paleoliittiset esi -isämme ja esikaupunkimme voivat tarjota meille täydellisen mestarikurssin siitä, kuinka välttää monia nykyisiä kysymyksiä. Yksinäisyys? He olivat läheisten laajenneiden perheiden ja heimoryhmien jäseniä. Onko fyysisen toiminnan puutetta? He viettivät päivät metsästämällä saalista, keräämällä hedelmiä, matkustavat metsien läpi, kallioiden skaalaamisen, ryöstäjien yli hyppäämisen ja saalistajien pakenemisen. He viettivät myös yöt metsästämällä saalista ja keräämällä hedelmiä. Onko luontoon katkaisu? Heidät ympäröivät jatkuvasti, ja elääkseen heidän piti olla läheisesti perehtynyt ympäristöönsä. Luettelo jatkuu, mutta saat ydin sanotun. Ennen kuin siirrymme huomion itäiseen henkiseen toimintaan, harkitsemme mitä muuta voimme tehdä elää enemmän kuin esi -isämme ja Freemoters.

Tärkein viesti on seuraava: Meidän on vietettävä enemmän aikaa fyysisesti aktiiviseksi, vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ja hyödynnettävä upeaa ympäristöä. Älä mene lankaan termeillä "kaupunki" tai "munkki". Ne eivät ole synonyymejä. Kaupunkimunkiksi tunnistavan henkilön ei tarvitse olla kaupunkiliippu, joka viettää päivät erikseen pohtimaan elämän merkitystä. Sisäisen rauhan tunteen saavuttamiseksi sinun on ensin vastattava tarpeitasi, joihin monille meistä sisältyy fyysisen aktiivisuuden lisääminen, seurustelu ja enemmän aikaa luonnossa.

Esi-isiemme ja freemit täyttivät nämä vaatimukset yksin, vain asumalla metsästäjä-keräilijänsä asuu. Niiden meistä, jotka asuvat nykymaailmassa, toisaalta, on ponnisteltava tarkoituksellista. Jos jätetään omille laitteillemme, voimme helposti viettää kaiken aikamme keinotekoisessa ympäristössä, istua tuoleilla tai sohvilla ja katsella televisioita, kannettavia tietokoneita tai matkapuhelimia sen sijaan, että kiinnostaisit toisiaan. Hyvä uutinen on, että toimintojen puuttumista ei ole puutetta päästäksemme sinne ja liikkuaksemme samalla kun kokoontuvat useammin ihmisten kanssa. Vapaaehtoistyö paikallisen luonnonsuojelujärjestön kanssa, ilmoittautuminen selviytymiskyvyn koulutuskurssille tai osallistuminen ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, kalastukseen, lintuihin, retkeilyyn, pyöräilyyn, kalliokiipeilyyn, melontaan ja niin edelleen, ovat kaikki erinomaisia ​​tapoja muodostaa yhteyden luontoon.

Monet näistä ulkoilutoiminnoista voivat myös toimia miellyttävänä liikunnalla, samoin kuin erinomaiset mahdollisuudet tavata uusia ihmisiä tai vahvistaa olemassa olevia yhteyksiä, jos ne tehdään oikein. Yksinkertaisesti liittyminen ulkoilma -ryhmään, kutsumalla ystäviäsi tai perhettäsi seuraamaan sinua seuraavalla matkalla tai aloittamaan keskusteluja matkalla näkemäsi satunnaisten ihmisten kanssa.

Kaupunkimunkki on paljon vaivaa sekä fyysisesti että henkisesti.

On mahdollista, että ajattelet: "Odota hetki." On ehdottomasti erinomaista terveysneuvontaa mennä ulkona ja liikkua enemmän, mutta mitä sillä on munkkiksi tulemisen kanssa? Nämä kaksi tapahtumaa näyttävät olevan täysin kytkettyjä. "On kuitenkin mahdollista, että tunnet tällä tavalla, koska sinulla on tiettyjä tyypillisiä väärinkäsityksiä siitä, millaista on olla munkki. He eivät vain istuneet luostamissaan koko päivän, harkitsevat. Muinaisten aikojen munkit olivat aktiivisia jäseniä Yhteiskunta. Ulkona he viettivät suurimman osan ajastaan ​​tekemällä fyysisesti kovia tehtäviä, kuten veden keräämistä ja puun leikkaamista. Zen -buddhalaisilla oli tästä muinainen sananvara, joka meni jotain tällaista: "Ennen Zeniä, haketa vettä, pilkkoa puuta . "Zenin jälkeen mene hakemaan vettä ja leikkaa puuta." Toisin sanoen munkkiksi tuleminen edellyttää paljon muutakin kuin pelkästään "henkistä" henkilöä. Samanlainen lausunto voidaan antaa kaupunkimunkiksi tulemisesta.

Tärkein oppitunti on, että kaupunkimunkiksi tuleminen vie paljon vaivaa sekä fyysisesti että henkisesti. Monet muinaiset itäiset munkit osallistuivat vastuullaan taistelulajien koulutukseen, kuten Tai Chi ja Kung Fu. "Kung Fu" on kiinalainen termi, joka kääntyy "kovaksi työksi". Kuvaus sopii laskuun hyvin. Taistelulajien oppiminen voi olla vaikea, tuskallinen ja aikaa vievä prosessi, joka vaatii kurinalaisuutta, omistautumista ja sinnikkyyttä taiteen hallinnan saavuttamiseksi. Riippumatta siitä, kuinka paljon yrität välttää niitä, et koskaan onnistu. Sinun on omaksuttava ne mahdollisuuksina ajaa itsesi fyysisten ja henkisten rajoitusten ulkopuolelle. Näin etenet taistelulajien koulutuksessa.

Se on myös keino, jolla kehittyy ihmisenä. Kova kung fu oppimisprosessi on vertauskuva vaikealle prosessille oppia valloittamaan elämä itse. Tästä syystä munkit ovat omistaneet elämänsä sille. Kung fu antoi heille tavan kehittää mentaliteettia, jota he halusivat soveltaa kaikilla elämänalueilla, ja he olivat kiitollisia siitä. Ollaksesi kaupunkimunkki, voit seurata heidän jalanjälkiään opiskelemalla kung fua, tai chiä tai mitä tahansa muuta omaa taistelulajiasi. Tavoitteena ei ole vain oppia itsepuolustustekniikoita. Se on oppia lähestymään kaikkea elämässä ikään kuin se olisi eräänlainen kung fu, sanan kirjaimellisimmassa merkityksessä.

Saatat kiivetä kallioilla, välttää teknisiä laitteita yöllä tai vain kiristää hampaitasi, kun työnnät itseäsi loppuun vaikean työn (kuten puun leikkaamisen tai veden noutamisen) voidaksesi tuntea itsesi onnistuneeksi. Kyse on Kung Fusta. Kaikki riippuu edessäsi olevien vaikeuksien hyväksymisestä, niiden näkemisestä mahdollisuuksina henkilökohtaiselle kehitykselle ja omistautumisesta vaikeaan tehtävään niiden voittamiseksi....

Hitaasti ja hellävaraisesti syöminen voi auttaa laihtumaan ja parantamaan ruokavaliotasi.

Tässä vaiheessa pyrkimyksessäsi tulla urbaaniksi munkiksi olet muuttunut nykyaikaisesta sohvaperunasta ihmiseksi, joka harjoittaa merkityksellistä toimintaa. Vietät enemmän aikaa ulkona ja teet enemmän liikuntaa. Olet päättänyt oppia kung fua tai tai chiä. Polttopuiden tekeminen ja veden hankkiminen ovat kaksi päivittäistä askareitasi. Vaikka et ehkä kirjaimellisesti, kehität vaikeampaa, munkkimaisempaa mentaliteettia, joka suhtautuu vaikeuksiin ja kotitalouksien velvollisuuksiin. Jotta pysyt kaiken tämän aktiviteetin mukana, sinun täytyy todennäköisesti syödä ruokavalio, joka on ravitsevampi kuin keskiverto nykyaikainen henkilö. Huolimatta siitä, että kuluttamamme ruoan kanssa on monia vaikeuksia, suurin osa niistä johtuu kahdesta asiasta: ravitsemuksellisen laadun puutteesta ja liiallisesta kalorien määrästä. Toisin sanoen kulutamme liikaa ravintoaineita, joissa ei ole ravintoaineita. Mihin toimiin voimme ryhtyä näiden kysymysten ratkaisemiseksi?

Tärkein viesti on seuraava: hitaasti ja varovasti syöminen voi auttaa sinua laihtumaan ja parantamaan ruokavaliotasi. Monilla meistä on epämiellyttävä taipumus syödä aterioita kiireesti. Liian usein pureskelemme liian nopeasti ja liian harvoin pureskelemme riittävästi. Sitten nielemme nopeasti ja jatkamme seuraavaan suuhunne, jatkaen prosessia kunnes ateriamme on ohi ennen kuin kehomme ja aivomme ovat edes voineet tunnistaa sen kulutetuksi. Syy tähän on se, että jos emme käytä aikaa nauttia ateriaamme, pureskella sitä hyvin ja antaa sen asettua mahaamme, emme pysty kunnolla arvostamaan sitä, sulattamaan sitä ja tunnistamaan, milloin olemme täysin tyytyväisiä siihen. Tämän seurauksena päädymme kuluttamaan liikaa ruokaa emmekä saa siitä kaikkia ravinteita.

Hidasta hitaasti välttääksesi tämän. Pureskele ruokaa vähintään 10 kertaa jokaisella suullisella – ehkä jopa 20 tai 30 kertaa. Nauti mauista ja kuvioista. Juo hitaasti, pysähdy hengittääksesi ja toista sitten prosessi, kunnes olet puoliksi täynnä. Sen jälkeen pidä 5-10 minuutin tauko, jotta vatsasi saa sinut kiinni. Tällä hetkellä saatat olla täysin tyytyväinen ja voit kutsua päivällistä menestykseksi. Ylisyömistä on vältetty! Tämä auttaa kysyntää ja tarjontaa koskevissa kysymyksissä. Jos olet huolissasi aterioiden ravintoarvosta, ota toinen lehti itäisten hengellisten perinteiden kirjasta ja usko pehmeiden, nestepohjaisten ruokien voimaan. Antiikin ajoista lähtien monet munkit ovat syöneet suuria määriä keittoa, muhennosta ja congeetä (eräänlainen riisipuuro). Nämä ravitsevat ateriat ovat täynnä ravinteita, jotka ovat helposti sulavia ja täysin uutettuja, koska ne koostuvat ravitsevista vihanneksista, jotka kypsennetään hitaasti alhaisella lämmöllä.

Kyse ei ole vain lisää energiaa; Kyse on myös energian virtaamisesta helpommin kehon ja mielen läpi.

Seurauksena, jonka olemme toistaiseksi keskustelleet suosituksia, pystyt paremmin täyttämään vaatimuksesi unen, fyysisen toiminnan, ruokavalion, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja luonnossa vietetyn ajan suhteen. Se on itsessään erinomainen uutinen, mutta siihen liittyy lisäetu: Sinulla on enemmän energiaa, mikä on jotain, josta monista nykyaikaisista ihmisistä puuttuu. Parempi uni, lisääntynyt fyysinen aktiivisuus ja terveellisempi ruokavalio voivat kaikki auttaa sinua tuntemaan olosi energisemmaksi, joten sen ei pitäisi olla yllättävää. Ajan viettäminen luonnossa on toisaalta energianpoisto, jota usein laiminlyödään nykyään: liikuntaa. Puiden, kukien ja muiden elävien asioiden läsnäolo voi olla erittäin energistä, vaikka istut vain liikkumattomana tai kävellä rauhallisesti raikkaassa ilmassa. Sosiaalisten suhteiden parantaminen voi myös olla virkistävää, mutta ymmärtääksemme, miksi näin on, meidän on ensin tutkittava energian luonne.

Tärkein viesti on seuraava: Kyse ei ole vain energian lisäämisestä; Kyse on myös energian virtaamisesta helpommin kehon ja mielen läpi. Energia ei näy tyhjästä. Sinun on selvitettävä, kuinka se luodaan sisäpuolelta tai hankittava se ulkopuolelta, ja sitten sinun on selvitettävä, kuinka se täytetään jatkuvasti, kun liikut sen läpi. Nukkuminen, liikunta, syöminen ja aikaa viettäminen luonnossa ovat kaikki esimerkkejä siitä, miten tämä tehdään. Varmistaaksesi, että käytettävissäsi on riittävä energia, sinun on varmistettava, että täytät kaikki nämä neljä vaatimusta. Energian puute voi johtua unen, liikunnan, asianmukaisen ruokavalion tai ulkona vietetyn ajan puuttumisesta.

Vaikka sinulla olisi runsaasti energiaa säästääksesi, siitä ei ole vähän hyötyä sinulle, jos se jää loukkuun sisälläsi. Energian on annettava virtaa vapaasti, jotta se voisi suorittaa työnsä - ja mitä vapaammin se voi virtaa, sitä enemmän virrat tunnet. Kun kehosi pysyy istuvana pitkään, se voi fyysisesti tyhjentyä, mikä on toinen syy siihen, miksi säännöllinen liikunta on niin välttämätöntä. Kyky ajatella selvästi voi olla heikentynyt, jos olet stressaantunut, tunnet olosi loukkuun elämässäsi tai kärsivät emotionaalisista traumoista, joita ei ole vielä parantunut. Nämä vammat ovat usein seurausta siitä, että muut ihmiset aiheuttavat meille haittaa monin tavoin, ja juuri tässä vaiheessa sosiaaliset suhteemme pääsevät energiayhtälöön. Seuraavissa kappaleissa keskustellaan joistakin tekniikoista energian estämiseksi, jännityksen vähentämiseksi ja paranemisesta menneisyyden traumoista.

Voit parantaa energiavirtaasi harjoittamalla Qigong -harjoituksia, meditoimalla ja vähentämällä istumista vietettyä aikaa.

Minkä tahansa liikunnan muoto, niin kauan kuin se ei aiheuta sinun uupunut, voi auttaa sinua tuottamaan enemmän energiaa ja saamaan veren virtaamaan paremmin: kävely, juoksu, uinti, tanssi, nostamalla painoja, tehtäviä-mitä tahansa, mikä sisältää liikettä auttaa sinua tuottamaan enemmän energiaa ja saamaan veren virtaamaan paremmin. Kaikista aiemmin keskustelemasta ulkoilutoiminnasta, samoin kuin Kung Fu, Tai Chi ja muut taistelulajeja, olisi sisällytettävä myös tähän luokkaan. Älä unohda tehtäviä, kuten puun leikkaaminen ja veden kerääminen; Tämä voi olla hieno tapa saada kehosi liikkumaan ja veren pumppaamiseen! Jopa kaiken tämän mielessä, jos haluat parantaa energiavirtausta vielä enemmän, voit tehdä sen seuraavalle tasolle kolme muuta asiaa: Qigong, meditaatio ja poistuminen puskalta. Tärkein oppitunti on, että voit parantaa energiavirtaasi harjoittamalla Qigongia, meditoimalla ja viettämällä vähemmän aikaa istuen kuin normaalisti.

Qigong on kiinalainen termi, joka kirjaimellisesti tarkoittaa "energiatyötä". Kuten nimi viittaa, se on muinainen tapa käyttää energiaa ("qi") Ja sen käyttö ("gong") Suorittaa tehtäviä. Treenit koostuvat liikkeen, meditaation, asennon ja syvien hengitysmenetelmien yhdistelmästä. Tekemäsi qigong-harjoituksen mukaan se on menetelmä, joka joko ravistelemalla tai liikuttaa varovasti energiaa ulos kehostasi. Nähdä miten se toimii, vain etsiä joitakin opetusvideoita internetissä ja seurata. Sitä pitäisi harjoitella 5-10 minuuttia aamulla, illalla, työtaukojen aikana, tai milloin tunnet olosi stressaantuneeksi tai häkeltyneeksi. Kirjoittajan oman kokemuksen mukaan tämä hakkerointi voi parantaa merkittävästi ihmisten energiavirtaa.

Kuitenkin, vaikka säännöllisesti osallistut qigong tai jonkin muun tyyppinen harjoitus, se vie vain tähän asti, jos viettää suurimman osan ajastasi istumassa. Jos sinulla on toimistotyö, yritä sijoittaa työasemaan, joka pakottaa elimesi työskentelemään kovemmin säilyttääkseen tasapainonsa. Lisäksi, kun olet siellä, voit työstää kung-fu kantoja antaa jalkasi hyvä harjoitus! Ole varovainen, ettet innostu ulkonäöstäsi. Muista, että stressi ja tunteellinen ahdinkoisuus voivat aiheuttaa sen, että energiaasi estetään henkisesti sekä fyysisellä tasolla. Liikunta, johon kuuluu hengitys meditaatio voi tarjota joitakin helpotusta stressiä. Kun kyse on emotionaalisesta epämukavuudesta, on olemassa kaksi meditointitekniikkaa, jotka voivat auttaa. Seuraavassa jaksossa käymme läpi kaikki nämä toiminnot tarkemmin.

Meditaation on osoitettu olevan terapeuttista.

Aloitetaan stressisellä mietiskelyllä. Tee olosi mukavaksi istuma-asennossa, aseta ajastin 5-10 minuuttia ja keskity vain hengittämiseen. Hellää hengitystä ja hengitystä on tehtävä nenän kautta alamaiseen vatsaan. Laita vasen kätesi vasempaan polveen-ja oikea käsi nenään, jotta liike saadaan valmiiksi. Inhalia ja exhale vuorotellen nenän molemmilta puolilta käyttäen peukalolla ja etusormella yhteen sieraimeen kerrallaan, sitten toiseen. Hengitä rauhallisesti vasemman nenäsi läpi ja mene oikean sieraimesi läpi. Hengitä sitten hitaasti nenästä vasempaan sieraimeen. Jatka sanomaan se uudelleen ja uudelleen. Tuntuuko sinusta, että jännityksesi sulaa pois? Se on fantastista, mutta se on vain mietiskelyn räjäyttävä kyky. Se voi myös tukea emotionaalisten haavojen parantamista ja avautumista muille.

Tärkein viesti on seuraava: Meditaation on osoitettu olevan terapeuttista. Aloittakaa muutama minuutti hengittämistä, ennen kuin siirrymme seuraavaan käytäntöön. Jatka keskittymällä sydämeesi ja asettamalla kätesi yhteen rukousasentoon sen edessä, jotta prosessi saadaan päätökseen. Vedä syvään henkeä sydämeesi ja huomaa, miten se alkaa lämmetä. Keskity siihen, että tämä tunne muuttuu ehdottoman rakkaudeksi-jokaiselle elävälle olennolle planeetan pinnalla. Jokainen hengitys pitäisi täyttää tätä rakkautta, ja jokainen hengitys pitäisi täyttää se lähetetään kaikkiin suuntiin.

Laajenna rakkauttasi kaikille-ystäville, rakkaille, vastustajille, ventovieraille ja niille, joita sinun täytyy antaa anteeksi-ottamalla paljon enemmän syvään henkeä. Levitä rakkauttasi, kunnes se peittää koko planeetan. Salli sen sisällyttää aurinkokunta, galaksi ja koko maailmankaikkeus. Istua pari minuuttia tämän tunteen kanssa sydämessäsi, jotta meditaatio on lähellä. Se on pidettävä mukanasi loppupäivän ajan. Anna sen pehmennätä käytöstäsi ja auttaa sinua tuntemaan enemmän yhteyksiä yksilöihin, joihin olet yhteydessä.

Tätä kutsutaan sydämenlyöntiseksi meditaatioksi, ja se toimii lämmittelynä viimeisen meditaation aikana, jota tarkastelemme, eli toipumaan menneisyytesi traumaattisista tapahtumista. Käy läpi kaikki prosessit, joita kävimme läpi kerta toisensa jälkeen. Sen jälkeen, kun olet kokenut musertavan, varauksettoman rakkauden sydämessäsi, - käännä huomiosi emotionaalisen vauriosi lähteelle-ja ohjaa rakkauden tunne sitä kohti. Pidä sitä silmällä, kun se paranee tällä hetkellä. Sitten kuva matkustaa ajassa taaksepäin ja parantaa tilannetta siellä. Laita itsesi takaisin tilanteeseen, jossa haavoituit, jäädytä se ja anna rakkauden tuntea kaikki mukana olevat. Sitten purkaa skenaario ja antaa sen pelata niin kuin haluat sitä. Kaada sydämesi tunteita tähän kuvaan, ja anna sen leimata itsensä alitajuntaasi. Olet nyt valmis seuraavaan vaiheeseen.

Ajattele meditaatiota mielen käyttöjärjestelmänä, ei symbolina tai symbolismina.

Kun otetaan huomioon, että meditaatiosta on tullut viime vuosina ilonpilaaja, ajatus siitä, että sillä voi olla terapeuttisia etuja, voi vaikuttaa vanhentuneelta. Mutta odota hetki-vaikka olet aiemmin perehtynyt meditaation etuja, on jotain uutta voit ottaa pois tästä artikkelista. Koska ajatukset ja käytännöt saavat suosiota, ne ovat usein liian yksinkertaistettuja ja tulkinnanvaraista yleisön keskuudessa. Valitettavasti tämä on ollut jo vanha sovittelutaito. Tämän vuoksi monet ihmiset ovat nyt lähestymässä sitä väärästä näkökulmasta, jopa me, jotka jo harjoittelemme sitä. Onneksi nykymetafora auttaa meitä pääsemään takaisin oikeille raiteille. Tärkein viesti on seuraava: ajattele meditaatiota mielen käyttöjärjestelmänä eikä symbolina tai symbolismina.

Meditaation ajatellaan usein olevan jotain, mitä teemme reaktio stressiä monet ihmiset. Se on samanlainen kuin "help" - symboli, joka näkyy tietokoneen työpöydällä. Kun järjestelmä ylikuormittuu, klikkaa sitä. Sitten vain istut ja annat kaiken huolehtia itsestään. Kun se on tehty, klikkaa vain pois ja palaa normaaliin rutiini. Meditaatio voi olla tehokas keino rauhoittaa itsesi, - kun olet jo stressaantunut tai ahdistunut. Mutta se on paljon enemmän, minun mielestäni. Ensinnäkin se on ennalta ehkäisevä toimenpide liian stressaavaa toimintaa vastaan. Tehokkain tapa hyödyntää koko meditaation mahdollisuus on pitää sitä "henkinen käyttöjärjestelmä" pikemminkin kuin symboli. Mielestäni se pitäisi sisällyttää koko mielenterveyden puitteisiin-jotain, joka jatkuvasti hyräilee taustalla-vaikuttaa siihen, miten ajatella ja ajatella asioita.

Mutta, jos meditaatio on eräänlainen käyttöjärjestelmä, miten "asennettava" yksi? Joten tässä on yksinkertainen mutta tehokas tekniikka: Koko päivän, vie muutaman hetken miettiä, mitä olet tekemässä ja miksi teet sitä. Tutki fyysistä ja henkistä tilaasi selvittää, millaisia ajatuksia ja tunteita tunnet. Sen sijaan, että taistelette tai työntäisin pois epämiellyttäviä ajatuksia, tunnustamme ne ja tunnustamme niiden läsnäolon. Huomion kiinnittäminen niihin, niiden hengittämiseen ja niiden liukenemisen salliminen on riittävää. Sen jälkeen voit jatkaa bisneksiäsi. Jos jatkat tätä menetelmää säännöllisesti, se tulee lopulta olemaan toinen luonto sinulle. Tällä hetkellä olet onnistunut integroidussa meditaatio osaksi henkistä käyttöjärjestelmää, jonka avulla voit toimia tehokkaammin. Te olette matkalla sisäiseen rauhaan luettuamme seuraavan kirjeen, kuten näemme.

Rauhallisuuden lähde on sisällä.

Harkitse seuraavaa skenaariota: olet ruokakaupassa seisomassa jonossa kassalla. Kassakassa on jotain pielessä, ja se aiheuttaa ongelmia koko prosessissa. Olet odottanut viisi minuuttia ja odotat yhä. Mitä mieltä olet tästä? Jos olet kuin suurin osa yksilöistä, sinulla on varmaan stressiä. Mutta sen sijaan, että hiomaat hampaitasi, - mitä jos tutkisit itsesi ja käyttäisit viisi minuuttia aikaa mietiskelemään?Jos olet aiemmin meditoi osa henkistä käyttöjärjestelmää, olet valmis saavuttamaan juuri se-nipsittämällä jännitystä alkuunsa, nauttia muutaman minuutin rauhaa, ja edistää kehitystä munkki-kaltainen ajattelutapa kuin seurauksena. On olemassa valtavia eroja siinä, miten nämä kaksi henkilöä reagoivat ja kokevat skenaarion. Tarinan opetus on sen sijaan parempi kuin itse kassatilanne.

Tärkein opetus tässä on, että rauhallisuus löytyy sisältä. Jonossa seisominen on tietenkin vain kokemuksen alku. Modernissa elämässä on monia asioita, jotka voivat aiheuttaa meille stressiä. Monet meistä arvostaisivat työtämme kaikkein tärkeimpänä asiana elämässämme. Kyse ei ole vain vaatimuksista, joita he asettavat meille. Se on tosiasia, että ne ovat välttämättömiä selviytymisellemme. Siksi työpaikoilla voi olla kyse elämästä ja kuolemasta tietyissä tapauksissa. Menetit asiakkaan. Lyhyen ajan jälkeen olet huolestunut työsi, tulojesi ja elinkustannuksiesi menettämisestä. Elämäsi uhkaavan uhan takia-kehosi joutuu taistelemaan-tai lento-tilaan, joka aiheuttaa stressihormoneja verenkiertoon.

Sillä välin mielesi toistaa päivän tapahtumat-ja alkaa pakkomielteiseksi kaikesta, mikä meni pieleen. Se on seurausta tästä, että et vain menetä asiakkaasi kerran todellisuudessa, mutta myös menetät hänet uudelleen ja uudelleen ajatuksissasi, joka laukaisee kaikki huolet työsi jälleen kerran. Mutta ota huomioon, mitä täällä tapahtuu. Se ei ole niinkään mahdollisuus menettää asiakas, koska se on ajatus menettää asiakkaansa. Se on sarja ajatuksia, että sinulla on kokemusta tämän tapahtuman. Kaikki nämä ideat ovat joko palautettuja (asiakkaan menettäminen) tai odotettavissa oleva tulevaisuus (uuden asiakkaan löytäminen) (työpaikan menettäminen). Tästä syystä meditaatio on niin hyödyllistä. Se auttaa teitä saamaan huomionne ja palaamaan nykyhetkeen. Ja tämä estää ajatuksesi karkaamasta hallinnasta päässäsi.

Loppujen lopuksi, kaiken sen emotionaalisen tumulon pyörittämisen täytyy olla lähtöisin sinusta-aivan kuten sisäinen rauhallisuus sinun täytyy olla myös sinun sisälläsi.

Meditaatio voi auttaa hidastamaan ajan kulumista ja asemasi kosmoksessa.

Olemme tulleet tekemään matkamme muistiinpanojen läpi, - mutta seikkailusi Urban Monkista on vasta alkamassa. Tällä hetkellä energiasi virtaa, jännityksesi on vähentynyt, meditaation käyttöjärjestelmä on toiminnassa ja kungfu mentaliteetti on juurtunut tietoisuuteesi. Olette nyt valmis käsittelemään kahta asiaa, jotka vaivaavat monia meitä nykyaikakaudella: ajan puute ja suuntien tai tarkoituksen puute. Tässä viimeisessä osassa, tarkastelemme kahta viimeistä välitysharjoitusta, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään näitä asioita. Tärkein viesti on seuraava: Meditaatio voi auttaa hidastamaan ajan kulumista ja asemasi kosmoksessa.

Meillä ei yleensä ole aikaa olla liian kiireisiä. On totta, että olemme ylikuormitettuja, ja tämä on ongelma sinänsä. Vietämme paljon aikaa, emmekä vain pikkuasioista, kuten television katselusta, vaan myös laiminlyömällä kiinnittämällä huomiota ympärillämme tapahtuviin tapahtumiin. Näin ollen aika kulkee ohi ikään kuin se ei olisi koskaan ollutkaan siellä.

Meidän on hidastettava ajan kulkua, jotta voimme arvostaa sitä enemmän. Se, että meditaatio koskee ennen kaikkea huomion kiinnittämistä nykyiseen tilanteeseen, tekee siitä ihanteellisen työn. Voitte kokeilla tätä harjoitusta, jos todella haluatte nähdä sen hidastavan toimintakykyä: istukaa joen rannalla, keskittykää veden ääriin ja antakaa sen huuhtoa huolenne pois. Ota huomioon, miten se on sekä jatkuvasti muuttuva ja aina johdonmukainen-täsmälleen kuin aika. Tämän takia sanotaan, että aika on kuin joki. Salli vähintään 20-30 minuuttia, jotta tiedot voivat upota. Mikään ei viittaa siihen, kuinka arvokas aikasi on-kuin tietää, että kuolema on väistämätön tosiasia. Loppujen lopuksi tämä on viimeinen meditaatio. Shaivite Hindu -uskon kautta, se on vahva muistutus siitä, että elämämme on lyhyt panos elämän ympyrä, joka on mittaamattoman suurempi kuin me itse.

Valmiina? Valmistaudu seuraavaan: teeskentele olevasi kuollut. Kuvittele, että kehosi rappeutuisi elävästi-matojen ja muiden loisten kanssa. Pidä sitä silmällä, kun se hajoaa maaperään. Voitte nyt istua ja katsoa, kun kukat kukkivat maasta, johon olette palanneet, sekä perhoset, jotka ympäröivät niitä ympäröivissä ilmassa. Elämä jatkuu ilman sinua, ja saat olla osa sitä vain lyhyen ajan, kunnes kaikki päättyy. Yritä tehdä tilanteesta paras mahdollinen.

Kirjan viimeinen luku, Urban Monk.

Yksi tärkeimmistä viesteistä näissä huomautuksissa on se, että yhdistämällä muutaman nykyajan hakkerit ja ehdotukset useita menetelmiä ja harjoituksia periytyvät meidän esi-isämme ja vanhat itäiset hengelliset perinteet, voit käsitellä monia henkilökohtaisia asioita, jotka kiusata ihmisiä näinä päivinä. On osoitettu, että teknisten valonlähteiden sulkeminen ja ulkoisen toiminnan aloittaminen, joko yksin tai muiden kanssa, voi auttaa sinua nukkumaan paremmin, liikuttaa enemmän, sosiaalistaa enemmän ja viettää enemmän aikaa luonnossa. Kasvattaa energiasi Kung Fu, qigong, ja meditaatio voi auttaa sinua tuntemaan enemmän energiaa, vähentää stressiä, hidastaa aikaa, ja luoda tunteen tarkoitus. Lisäksi, ruokailu enemmän hitaasti ja myös keitot, muhennosta, ja congees sinun ateria kierto voi auttaa laihtua ja parantaa ruokavaliotasi. Käytännön neuvoja: Älä yritä niellä enempää kuin voit pureskeltua. Muistakaa, että kun aloitatte urbaani Monkin muuttumisen, teidän ei pitäisi yrittää käsitellä kaikkea kerralla. Valitse yksi hakkerointi ja tee siitä "100 päivän gong", pikemminkin kuin monet hakkerit. Se tarkoittaa, että yrität saada sen täyteen 100 päivää ennen seuraavaan haasteeseen. Syy tähän on se, että kestää noin 100 päivää luoda uusi käyttäytyminen on tapa-ja juuri se mitä sinun täytyy tehdä näiden tekniikoiden onnistumiseksi. Jotta näitä käytäntöjä voitaisiin hyödyntää pitkällä aikavälillä, niitä ei voi vain kokeilla kerran tai kahdesti, vaan ne on sisällytettävä päivittäiseen rutiiniin.

Osta kirja: Pedram Shojai.

Kirjallinen BrookPad Pedram Shojain kaupunkiapinaan perustuva ryhmäVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan