Claudia Hammondin lepotaide

Claudia Hammond Terveys Elämäntapa Mielenterveys Motivoiva oma -apu Psykologia Sosiaalipsykologia Lepotaide

Kuinka löytää hengähdystaukoa nykyaikana

Claudia Hammondin lepotaide

Osta kirja - Claudia Hammondin lepotaide

Mikä on kirjan lepotaite?

Lepotaide (2019) on dokumentti, joka tarkastelee perusteellisesti lepoa. Lepotestin tuloksia, yli 18 000 henkilön online-kyselyä 135 maasta lepoa koskevaksi, käytetään lähtökohtana tutkiakseen, mitkä toiminnot ihmiset pitävät rauhallisimpana ja miksi kaksi kolmasosaa vastaajista koki, että he eivät saaneet tarpeeksi Nuku heidän elämässään. Siinä tutkitaan 10 yleisintä levätämenetelmää sekä jokaiseen näihin rentouttaviin toimintoihin liittyvät haasteet ja todistetut edut, jotka kaikki perustuvat tieteelliseen tutkimukseen.

Kuka on, joka lukee kirjan lepotaite?

  • Jokainen, joka on kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista
  • Ne, jotka arvostavat omaa hyvinvointiaan
  • Yksilöt, jotka nauttivat viettää aikaa yksinään itse

Mikä on Claudia Hammondin henkilöllisyys?

Kirjailija ja psykologiaprofessori Claudia Hammond on saanut monia palkintoja. Hän toimii myös podcastien ja radio -ohjelmien isäntänä, mukaan lukien BBC Radio 4: n All the Mind ja BBC World Service -terveystarkastus. Hänen muiden teoksensa joukossa ovat mielessä rahan, ajan vääntyneen ja emotionaalisen vuoristorata.

Mitä siinä tarkalleen on minulle? Opit integroimaan enemmän rauhallisuutta elämääsi lukemalla tämän artikkelin.

Et ole yksin, jos huomaat, että elämä on toisinaan vaikeaa. Elämä on jatkuva stressin lähde. Jokainen pieni asia kasvaa, työpaineesta stressiin kotona, avaamattomat sähköpostit astiaan jättämättömiin - ja jatkuva eksistentiaalinen ahdistus ei helpompaa. Hyvä uutinen on, että stressille on yksinkertainen lääke: unta. Juuri tästä syystä loput testi, joka on kaikkien aikojen suurin REST -tutkimus, yritti tunnistaa tarkalleen nämä toiminnot, joita yksilöt pitävät kaikkein rauhallisimpana. Tietokilpailu kesti 40 minuuttia ja sai vastauksia yli 18 000 yksilöltä 135 maasta vuonna 2016. Kymmenen lepoaite oli myös kymmenen rauhallista toimintaa. Nämä muistiinpanot tarjoavat käsityksen viidestä edellä kuvatusta kymmenestä toiminnasta. Heidän selityksensä molemmille miksi nämä toiminnot ovat palauttavia ja kuinka oikean lepoajan saaminen voi parantaa elämääsi kietoutuneita koko kirjan ajan.

Opi, kuinka tekemättä jättäminen voi parantaa muistiasi, minkä tyyppiset musiikkityyppiä on kaikkein rauhoittavin ja kuinka löytää oikea tasapaino yksinäisyyden ja sosiaalisen elämän välillä näissä muistiinpanoissa.

Stressillä on kielteisiä vaikutuksia terveydelle ja hyvinvoinnille. Lepo voi olla hyödyllistä.

Voit löytää sen työpaikkaasi. Voit löytää sen kotona. Tätä ainetta löytyy melkein kaikkialta ympäri maailmaa. Nykyiset ahdistukset, samoin kuin menneisyydestä ja tulevaisuuden pelkoista, voivat olla syy siihen tietyille ihmisille. Jos kaikki tämä arvoitus korostaa sinua, se on vain luonnollista - stressi on juuri sitä, mitä täällä keskustellaan! Elämme suuren stressin aikana. Välimäisen maailman jatkuva kimppu edellyttää kroonisen toiminnan ajattelutapaa, joka on jatkuvasti päällä. Vaikuttaa siltä, ​​että se ei ole tarpeeksi aikaa ottaa se helposti. Tai jos siellä on, on edelleen nagging, syyllinen tunne, ettet ansaitse mitään lepoa. Lepojen jättämisen seuraukset voivat kuitenkin olla paljon vakavampia kuin lyhyt syyllisyystunnus. Tärkein oppitunti tästä on, että stressi on haitallinen terveydelle ja hyvinvoinnille. Lepo voi olla hyödyllistä.

Liiallisen stressin seuraukset ovat olleet tiedossa jo pitkään. Mielenterveyssäätiön vuonna 2018 tekemän tutkimuksen mukaan puoli miljoonaa ihmistä Britanniassa kärsii työperäisestä stressistä. Saman tutkimuksen mukaan lähes kolmella neljäsosalla briteistä stressitaso oli niin korkea, etteivät he pystyneet toimimaan normaalisti tiettynä aikana ympäri vuoden. Stressaantuneet nukkuvat yleensä vähemmän kuin ne, jotka eivät ole stressaantuneita. Ja tämä on sillä voi olla katastrofaalisia vaikutuksia. Erään Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan väsymys oli syynä 13 prosenttiin työtapaturmista. Kuusitoista prosenttia kyselyyn vastanneista tunnusti nukahtaneensa rattiin viime aikoina.

Loukkaantumisen lisäksi riittämätön uni liittyy lukuisiin mahdollisiin terveysongelmiin, jotka vaihtelevat verenpaineesta ja aivohalvauksesta mielialahäiriöihin, lihavuuteen ja paksusuolen syöpään vain muutamia mainitakseni. Tämän vuoksi riittävän unen saaminen on ratkaisevan tärkeää. Yliväsymys, johtuipa se unenpuutteesta tai levon puutteesta, vaikuttaa kielteisesti kognitiivisiin taitoihin. Uupumus voi johtaa muistikatkoksiin, keskittymisvaikeuksiin ja huonoon päätöksentekoon. Lisäksi toimintaa, joka yleensä olla yksinkertainen voi tulla hyvin vaikea tehdä. Aikuiset eivät ole ainoita, jotka kärsivät laadukkaan unen puutteesta. Yhdistyneen kuningaskunnan kouluista on poistettu taukoajat viimeisten 20 vuoden aikana, jotta lisätunneille olisi enemmän aikaa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, vain 1% keskiasteen kouluissa on iltapäivällä tauko, vaikka tutkimukset osoittavat, että taukoja parantaa oppilaiden huomiota. Me kaikki voisimme hyötyä siitä, että saisimme enemmän unta, olemmepa sitten suuria ikäluokkia, milleniaaleja tai Z-sukupolven jäseniä.

Mutta asia on näin: on oikeastaan vain yksi keino saada tarpeeksi unta - ja se on nukkua. Levottomuuden vastakohta näkyy monenlaisissa toiminnoissa, joihin saatamme ryhtyä valveilla ollessamme.

Vaikka mikään erityisesti ei ole yleinen rentoutumisen muoto, monien on vaikea tehdä niin.

Kun kuulet sanan "lepo", niin mikä tulee ensimmäisenä mieleen? Ehkä näet itsesi harrastamassa mindfulness-harjoituksia, veggailemassa television ääressä tai käymässä rauhassa kävelyllä. Rentouttavia aktiviteetteja, kuten unelmointia tai kuuman kylvyn ottamista suositellaan. Lepotestin yli 18 000 vastaajan joukossa moni mainitsi nämä lempiharrastuksikseen rentoutua pitkän työpäivän jälkeen. Huolimatta siitä, että ne kaikki kuuluvat top kymmenen, yksikään niistä ei ole viiden parhaan joukossa, mikä on yllättävää. Tämän takia voi tulla yllätyksenä, että listamme ensimmäinen levollinen toiminta, joka sijoittuu sijalle viisi, ei ole oikeastaan lainkaan sellaista toimintaa. Se ei tee yhtään mitään. Tärkein opetus tässä on, että tekemättä mitään erityisesti on suosittu eräänlainen rentouttava toimintaa, mutta monet yksilöt on vaikea tehdä niin.

Huolimatta siitä, että toimettomuus voi tuntua äärimmäiseltä rentoutumisen muodolta, toimettomuutta ei usein nähdä suotuisasti nykykulttuurissa. Istuminen pitkiä aikoja tai viettää päiviä sängyssä voi myös edistää erilaisia terveysongelmia, kuten vähentynyt kalsiumin imeytymistä ja lihasmassaa. Onneksi on olemassa joitakin lupaavia etuja niille, jotka eivät halua tehdä mitään. Ensinnäkin ikävystyminen voi vaikuttaa myönteisesti kykyyn olla luova. Yhdessä tutkimus, kaksi joukkoa osallistujia ohjeistettiin keksiä niin monta eri sovelluksia muovikuppi kuin he voivat keksiä. Ensimmäinen ryhmä sai jonkin aikaa puhtaaksikirjoittaa numeroita puhelinluettelosta käsin, ennen kuin se haastettiin keksimään luovia ideoita. Toinen ryhmä hyppäsi heti sisään ja alkoi tehdä töitä. Arvaa, kuka keksi vielä luovempia tapoja hyödyntää muovikuppeja? Sama ryhmä, joka oli määrätty tylsään puhelinluettelohommaan, arvasit oikein!

It is also possible to enhance your memory by doing absolutely nothing. A 2004 research looked at individuals who had suffered from amnesia after having a stroke. 15 words were assigned for them to remember. One group engaged in mental activities for ten minutes, while the other sat in a darkened room for the same time period. Then they were put to the test in terms of their recollections. On average, the first group remembered 14 percent of the words, while the second group – which we'll refer to as the do-nothing group – remembered 49 percent of the words on average.

As a result, doing nothing at all may be beneficial in certain situations. But what if you find it difficult to justify participating in a relaxing period of doing nothing at all? One approach is to do virtually nothing — for example, crocheting, coloring books, or jigsaw puzzles – for a few hours each day. After enough repetition, you will be able to do the task without having to think about it, allowing your mind to roam guilt-free.

Listening to slow music may be quite soothing, as long as you like the song and it is not too complicated to understand.

Consider the following scenario: you are a participant in a psychological experiment at your institution. You've just been tasked with the job of deciphering some very challenging anagrams. The issue is that your brain simply can't seem to figure out how to decipher the codes. What do you think these words are? Ajatella! The situation is made worse by the fact that the other player is making fast progress. He is able to quickly answer the anagrams and takes advantage of the additional time to harass you. He has doubts about your intellect. He wonders aloud how you were able to get into college in the first place. You'll be terribly irritated before you know it. And you're still angry after discovering that this pompous knucklehead wasn't even a participant in the first place. He was working with the researchers as an accomplice.

In this section, the researchers offer you a question: What kind of music would you listen to to help you relax and unwind? Which is better: a basic melody or a complicated melody? The main point to take away from this is that listening to slow music is soothing as long as you like the song and it is not too complicated. The findings of this experiment, conducted in 1976 by Serbian-American psychologist Vladimir Koneni, were unequivocally positive. In the end, the vast majority of participants (79 percent) preferred simpler and quieter music. Listening to music ranked fourth on the list of the most popular restful activities in the Rest Test. However, this does not imply that all music is relaxing.

Varied types of music have different effects on our emotions. Music in a major key that is fast and discordant is more likely to elicit feelings of exhilaration, while slow and dissonant music in a minor key is more likely to elicit feelings of sorrow. So, what kind of music has the power to lull you into a state of deep relaxation? This may be accomplished by playing a slow tune with smooth, flowing rhythms in a major key. This seems to be something we instinctively understand. According to the findings of another research, one set of volunteers laid down on a blanket and rested for seven minutes, while another group cycled hard on exercise bikes. When asked what kind of music they would want to listen to later, those on the quilt had a mixed response — they either wanted something upbeat to get them going or something calm to keep them in a relaxed mindset. The slower music was chosen by a large majority of the riders.

Tämä ei kuitenkaan sulje pois muun tyyppisiä musiikkia rauhoittavana, kuten perus-, hidas musiikki. Esimerkiksi äskettäisen tutkimuksen mukaan 96 prosenttia 600 osallistujasta totesi, että musiikki auttoi heitä rentoutumaan ja nukahtamaan nopeammin. Heidän unensa edeltävä musiikkivalintansa puolestaan ​​olivat hyvin monipuolisia. Itse asiassa 32 prosenttia vastaajista valitsi klassisen musiikin, kun taas monet muut valitsivat Ed Sheeranin ja kourallinen valitsi talonmusiikkia. Toisin sanoen, rentouttava musiikki ei ole rajoitettu YouTuben yleisiin rentoutumisluetteloihin tai muihin sellaisiin sivustoihin. Vaatimukset ovat todellisuudessa paljon selkeämpiä: musiikin ei pitäisi olla liian nopeaa tai liian monimutkaista - ja mikä tärkeintä, sen pitäisi olla jotain, josta pidät.

Pienet määrät yksin aikaa voivat olla uudistamassa, jos valitset oikean sijainnin ja oikean vuorokauden ajan.

Ehkä olet havainnut, että monet muuallakin suosituimmista levottomuuden lähteistä ovat toimintoja, jotka edellyttävät yksin olemista. Seurauksena on, että yksinään ei ole yllättävää, että yksin oleminen pisteet ovat lueteltuina numeroon kolmannessa (katso alla). Voimme kaikki ymmärtää halua olla yksin aika ajoin. Jotkut vastaajat, etenkin alle 30 -vuotiaat naiset, jotka vastasivat kyselyyn, sanoivat, että pelkästään laadukkaan ajan kuluttaminen on heidän ensisijainen menetelmä rentoutua. Sosiaalisempia aktiviteetteja, kuten aikaa ystävien ja perheen kanssa, eivät edes tehneet kymmenen parhaan joukon luetteloa. Sillä välin, mihin piirrämme viivan miellyttävän eristyksen ja masentavan yksinäisyyden välillä? Tärkein oppitunti tästä on: Pienet määrät yksin aikaa voi olla uudistaa, jos valitset oikean sijainnin ja oikean kellonajan.

Samalla tavalla, että tekemättä jättäminen ei ole rauhoittavaa tietyissä olosuhteissa, yksin oleminen rentoutuu vain muissa. Se on yleensä rentoutumisen päinvastainen, kun sinut pakotetaan olemaan yksin, kuten vankiloissa yksinäisessä synnytyksessä. Psykologisen tutkimuksen mukaan äärimmäisellä eristyksellä voi olla kielteinen vaikutus vangin kognitiivisiin taitoihin. On mahdollista, että stimulaation puuttuminen voi lopulta johtaa yksilöihin unohtamaan kuka he ovat, mikä johtaa heidän identiteettitunteensa menettämiseen. Samoin muut pelkästään pakotetun ajan, kuten pitkittyneen työttömyyden ajanjaksot, eivät ole kovin rentouttavia.

Sosiaalisten suhteidesi laatu vaikuttaa siihen, tunnet olosi rauhalliseksi vai yksinäiseksi. Jos sinulla on vähemmän ystäviä kuin haluat, saatat kokea yksinäisyyden tunteita, kun olet yksin. Yllättäen suurella määrällä ystäviä on sama vaikutus. Iowan osavaltion yliopiston tutkimuksen havaintojen mukaan on vähemmän tärkeää, että sinulla on tietty määrä ystävyyssuhteita, kuin on syvät yhteydet näihin ystäviin. Jos sinulla on läheisiä ystäviä, joille voit palata, huomaat, että yksin aikasi uudistuu. Sinun on ensin ymmärrettävä, että olet yksin, jotta se olisi palauttava aika. Loppujen lopuksi yksilöt viettävät noin 29 prosenttia herätysaikastaan ​​harjoittamalla yksinäisiä aktiviteetteja, kuten töihin matkustamista, päivittäistavarakauppoja ja matkapuhelimien katselua. Näitä harrastuksia ei toisaalta pidetä usein terveinä yksin.

Avain rauhanomaisen eristyksen saamiseen on asettaa omat parametrit siihen. Kyse ei ole vain siitä, että päästään pois ihmisistä, työstä tai kiusallisista vastuista. Jonkin aikaa itsellesi antaa sinun myös olla enemmän sopusoinnussa tunteiden kanssa ja keskittyä omaan identiteettisi, vapaa muiden vaatimuksista ja tuomioista. Mutta muista, että sinun ei pitäisi enää rasittaa itseäsi tänä aikana.

Ajan viettäminen luonnossa voi olla sekä rentouttavaa että hyödyllistä mielialallesi.

Missä vietät yksin yksin? Jos olet kuin suurin osa amerikkalaisista, vietät sen kotona. Missä haluaisit viettää parhaalla mahdollisella tavalla yksin? Jos olet edelleen kuin suurin osa ihmisistä, ratkaisu löytyy luonnosta. Vaikka voimme olla omistautuneet kaupungin asukkaat, jotka ovat viettäneet koko elämämme välttäen hyttysten puremia, monet meistä yhdistävät luonteen jonkinlaiseen rentoutumiseen. Ajan kuluttaminen luonnossa on edelleen korkeaa rauhallisen toiminnan luettelossa, joka sijoittuu toiseksi muualla testissä huolimatta siitä, että emme tee sitä niin usein kuin haluaisimme. Tärkein oppitunti tästä on: Ajan viettäminen luonnossa voi olla sekä rentouttavaa että hyödyllistä mielialallesi.

Luonnon mukaan monien, jotka puolustavat viettämään enemmän aikaa lintujen ja puiden kanssa, on kyky helpottaa huolemme ja kirkastaa mielialamme. Siitä huolimatta, onko annos luontoa todella palauttavaa vai uskommeko vain olevan niin? Katsotaanpa muutama tutkimus. Stanfordin yliopiston tutkijat mitattiin yhdessä Stanfordin yliopiston tutkijoiden kanssa mitattiin aivoskannereita toiminnan arvioimiseksi. Seurasi 90 minuutin kävelymatka, puolet osallistujista käveli kuuden kaistaisen moottoritien varrella ja toinen puoli kävelee luontopolkua pitkin. Palattuaan heidän aivojaan tutkittiin toisen kerran. Vain yksilöillä, jotka kävivät metsässä, oli alhaisempi aktiivisuus samalla aivojen alueella. Tämä tarkoittaa, että heillä oli vähemmän negatiivista ajattelua kuin yksilöillä, jotka kävelivät kaupungin ajorataa pitkin.

Pienellä luonnon annoksella voi myös olla potentiaalia parantaa mielialaa ja kykyä keskittyä, vaikka annos olisi vain virtuaalisessa muodossa. Osallistujille annettiin haastava tietokonetyö, ja sitten heille annettiin 40 sekunnin mikrokatkaisu katseen joko harmaalla katolla tai identtisellä katolla, joka oli muutettu peittämään rehevällä vihreällä niityllä. Kokeen tulokset julkaistiin vuonna 2015. Vihreällä katolla katselivat pystyivät ylläpitämään pitoisuuttaan pidempään ajanjakson jälkeen mikrokatkaisun jälkeen.

Näin ollen aikaa luonteeltaan tai jopa yksinkertaisesti altistumiseen sille on monia terveys- ja hyvinvointietuja. Löydätkö luonto rauhanomaisena vai ei, riippuu kuitenkin persoonallisuudestasi ja merkityksestä, jonka asetat tietyille maisemille. Varsinkin jos olet käynyt samassa metsässä lapsesta lähtien, sillä voi olla sinulle erityinen emotionaalinen merkitys. Sitä vastoin epämiellyttävä meduusat voivat johtaa siihen, ettet enää pidä trooppista merenrantaa yhtenä suosikkipaikoistasi.

Lukeminen on suosituin harrastus niille, jotka haluavat rentoutua.

Joten on mahdollista, että hyttysten elinikäinen fobia estää sinua harjoittamasta luonnonterapiaa rentouttavana harrastuksena. Ehkä haluat pysyä sisällä, käpristynyt hyvällä kirjalla. Olla huolissaan. Muissa testissä 58 prosenttia osallistujista sanoi, että lukeminen oli heidän mieluisin menetelmä lepoa. Lukeminen ylitti muut harrastukset, kuten tietoisuus ja television katselu. Ja toisin kuin myöhäisillan näytön käyttö, lukeminen ennen sänkyä ei näytä liittyvän huonompaan yleiseen unen laatuun. Lukemat valinnut osoittivat enemmän itsetuntoa ja optimismia kuin ne, jotka eivät. Tärkein asia ottaa pois tästä on, että lukeminen on suosituin rentouttava toiminta.

Lukemista luonnehditaan usein passiiviseksi harrastukseksi, mutta tämä ei ole täysin totta. Lue lisää saadaksesi selville miksi. Alkajaisiksi se on kognitiivisesti verottavaa-tarkkailet kirjainten muotoja ja liität ne yhteen sanojen muodostamiseksi, mikä on ajoittain vaikeaa. Sitten vertaat lukemaasi siihen, mitä jo tiedät. Lukemisen on osoitettu olevan myös fyysisesti stimuloivaa. Tarkastellaanpa esimerkiksi seuraavaa zimbabwelaisen kliinisen psykologin Victorin vuonna 1988 tekemää koetta Nell. Nell kutsui itse kuvatut lukutoukat tutkimukseensa Etelä-Afrikkaan, jossa hän testasi lukemisen fysiologisia seurauksia heidän keholleen.

Ensimmäisessä vaiheessa hän saattoi osallistujat ennui-tilaan laittamalla heidät läpinäkyviin suojalaseihin ja pelaamalla valkoista kohinaa 10 minuuttia putkeen. Hänen seuraava tehtävä tarvitaan osallistujia tekemään yksi seuraavista: Lue 30 minuuttia, sulkea silmänsä ja levätä viisi minuuttia; katse valokuvia; tai tehdä mielenterveyden aritmeettinen ongelmia tai logiikan vaikeuksia kunkin tehtävän aikana, Nell otti mittaukset niiden hengitys, pulssi, ja lihasten toimintaa. Lukemista, mahdollista poikkeusta lukuun ottamatta matematiikan, osoitettiin olevan toimintaa, joka tarjosi eniten fysiologista stimulaatiota osallistujille verrattuna muihin toimintoihin. Toisin sanoen lukeminen on rentouttavaa toimintaa, joka ei täysin sulje aivoja. Sillä ei myöskään ole vaikutusta fyysiseen kehoon.

Koska lukeminen nähdään istumatyönä, aiemmissa tutkimuksissa on aliarvioitu sen mahdollisuudet. Vuonna 2009 julkaistussa amerikkalaistutkimuksessa, jossa yritettiin osoittaa joogan ylivertaisuutta, erehdyttiin vertaamaan sitä lukemisen aktiivisuuteen. Stressitasot ja verenpaine laskivat merkittävästi 30 minuutin joogan jälkeen. Sama toistui kuitenkin puolen tunnin Newsweekin juttujen lukemisen jälkeen, mikä on huomattavasti vähemmän fyysisesti vaativa harjoitus kuin lukeminen. Olemme yhä ymmällämme sen suhteen, miksi lukeminen on niin rentouttavaa. Yksi vinkki voi löytyä kyvystäsi ohjata kokemusta: sinulla on kyky lukea omalla vauhdillasi ja omalla tavallasi. Lukeminen - oli se sitten fiktiota tai tietokirjallisuutta – voi viedä myös toisten ihmisten elämään ja auttaa sinua pakenemaan omaasi. Lukemisen tunne voi viipyä mielessäsi tunteja, päiviä tai jopa vuosia sen jälkeen, kun olet lukenut sen loppuun. Ja sen sijaan, että puhdistaisit ajatuksesi, se täyttää ne uusilla.

Varaa aikaa sopivalle levollisuudelle aikataulussasi.

Kuten olemme nähneet, lepo on kriittinen yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Meidän on nautittava sitä riittävästi voidaksemme elää tervettä elämää. Levon ottaminen vakavasti on ensimmäinen askel tämän tavoitteen saavuttamisessa. Emme pidä unta ylellisyytenä, mutta hyvä uni mielletään säännöllisesti nyky-yhteiskunnassa mukavaksi. Todennäköisesti olet tietoinen siitä, kuinka monta tuntia nukuit viime yönä, sekä nukuitko hyvin vai et. Mutta kuinka monta tuntia nukuit edellisenä yönä? Miten nukuit? Riittikö se? Jokainen nukkuu eri tavalla, joten on tärkeää löytää sellainen uni, joka toimii parhaiten sinulle. Kymmenen kilometrin lenkkeily joka aamu voi olla parhaalle kaverillesi hyvä tapa rentoutua, mutta jos juoksu ei tunnu sinusta rentouttavalta, älä tee sitä - ainakaan levon nimissä. Tärkein opetus tästä on priorisoida sopiva levollisuus. Tässä muutama vinkki.

Ehkä ei ole yhtäkään rauhallisuutta koskevaa lääkettä, joka toimii kaikille. Siitä huolimatta loput testin havaintojen mukaan henkilöt, jotka saivat korkeimman yleisen hyvinvoinnin, lepäävät keskimäärin viisi tuntia päivässä. Se voi tuntua olevan paljon, mutta todennäköisesti lepäät edes huomaa sitä päivän aikana. Tunnistaminen, kun lepäät, on tärkeä osa lepokeskittymistä - olipa kyse sitten työmatkan aikana tai kun valmistelet illallista itsellesi. Kyse on myös suhteellisesta kysymyksestä: Henkilöt, jotka ilmoittivat saavansa lepoa päivittäin, näkivät hyvinvointiansa laskun, samoin kuin henkilöt, jotka ilmoittivat saavansa yli kuusi tuntia unta. Kaikki ovat omalla tavallaan ainutlaatuisia. Jos huomaat, että kolme tuntia rentoutumista on sinulle paljon, älä työnnä itseäsi enää.

Yksi haastavimmista näkökohdista rentoutua aikaa on sen mukana tulevan syyllisyyden käsittely. Tämä pätee erityisesti nykymaailmaan, kun ihmiset ovat pakkomielle olla kiireisiä eivätkä anna itselleen vapautta levätä. Elämään rauhallisempaa elämää sinun tulisi harjoitella, että annat itsesi pitää taukoja ja osallistua rentouttaviin aktiviteetteihin. Voi myös olla hyödyllistä suunnitella rentoutumisaika kalenterissasi muiden sitoumuksesi ja velvollisuuksiesi keskellä. Kun olet kiinnitetty aikaa, ajattele sen sijaan päivittäiseen rutiiniisi lyhyempien rauhallisuuden-tai jopa mikrotaukojen-integrointia. Katso muutama minuutti, unelma, katso ikkunasta, piirrä tai muuten vie aikaa.

Viimeinen varovaisuuden sana: On helppo unohtaa lepoajan lopullinen tavoite, kun olet syventynyt sen etsimiseen. RESTHISTYYYS on edut, kun sitä harjoitetaan maltillisesti. Jos olet kuitenkin niin huolissasi riittävän unen saamisesta, että se alkaa aiheuttaa huolestuttavaa, voi olla aika arvioida tilanne uudelleen.

Kirjan viimeinen luku lepo.

Tärkein oppitunti näissä muistiinpanoissa on, että elämän jännitysten selviytymiseksi sinun on löydettävä tasapaino rauhallisuuden ja toiminnan välillä. Jotkut harrastukset, kuten lukeminen, musiikin kuunteleminen, ajan viettäminen luonnossa tai vain tekemättä mitään, tunnetaan rentoutumisen lähteinä. Koska kaikkien nukkumismallit ovat erilaisia, sinun tulisi kuitenkin valita yksi tai useampi rentouttava harrastus, joka auttaa sinua rentoutumaan ja lataamaan. Neuvonta, jotka voidaan ottaa käyttöön: Kasvo stressi päähän 15 minuutin kanssa suosikki stressin lievittämistoiminnastasi. Ota reseptityyny aina kun olet ahdistunut - kaikki ovat heidän oma lääkärinsä tässä paikassa - ja anna itsellesi 15 minuutin lepoa. Ihannetapauksessa tämän rentouttavan harrastuksen tulisi olla sellainen, joka rentouttaa heti frizzled -ajatuksiasi. Jokaisella on selkeä kokemus. Voit halutessasi kuunnella musiikkia, harjoittaa tietoisuutta tai lukea luvun kirjastasi, kun teet tämän harjoituksen. Lisäksi se voi olla jotain, joka ei saavuttanut kymmenen parhaan testin, kuten puutarhanhoitoa tai ruoanlaittoa. Mitä valitset, se vie vain 15 minuuttia, joten itsestäsi ei tarvitse tuntea pahaa.

Osta kirja - Claudia Hammondin lepotaide

Kirjoittanut BrookPad Joukkue, joka perustuu Claudia Hammondin lepotaiteeseenVanhempi viesti


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan