Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Self Help

Lives of the Stoics by Ryan Holiday, Stephen Hansel

Perhe Terveys Elämäntapa Stoikien elämä Motivoiva Ryan -loma Omahyvä Stephen Hansel

Lives of the Stoics by Ryan Holiday, Stephen Hansel

Nietzschen mukaan meidän pitäisi tutkia filosofiaa, jos haluamme tulla parempia ihmisiä pitkällä tähtäimellä. Stoismi on toisin kuin mikään muu filosofiakoulu siinä mielessä, että se auttaa meitä haluamme parantaa. Yli kaksi tuhatta vuotta sitten tämä ajatuskoulu oli peräisin muinaisesta Kreikasta ja korostaa tekojen merkitystä sanojen suhteen - elää oikealla tavalla sen sijaan, että sanoisi vain oikean asian - sen sijaan, että sanoisi vain oikea asia. Oppiaksesi stoismista, syventäkaamme itse stoikien elämää ja kokemuksia, ja teemme juuri sen. Matkusta taaksepäin muinaiseen Kreikkaan ja Roomaan, kun luet mielenkiintoisimpien stoisten filosofien kiehtovia historiaa tässä luentomuistiinpanokokoelmassa ..

Lue lisää →


Chris Bailey hyperfocus

Yritys Chris Bailey Luovuustaidot Rahoittaa Hyperfocus Hallinto Johtamistaidot Omahyvä Ajanhallinta

Chris Bailey hyperfocus

Muistatko edes ajanjakson, jolloin sinulla oli jatkuva huomioväli, joka kesti yli muutaman minuutin? Oliko aika, jolloin pystyit liukumaan työn läpi ilman sivuttaisia, ja kestää tunteja tehdäksesi jotain, joka nyt kestää päiviä? Realistisesti muistat todennäköisesti ajanjakson, jolloin asiat olivat sellaisia ​​- mutta se oli todennäköisimmin ennen matkapuhelimien kehittämistä ja ennen Facebookin luomista. Toisin sanoen on kulunut jonkin aikaa. Tämän asiakirjan tarkoituksena on auttaa sinua tässä prosessissa. Keskittymiskykyä voidaan parantaa käyttämällä muutamia peruskonsepteja ja yksinkertaisia ​​menetelmiä. Tämä auttaa sinua myös olemaan luovampi seurauksena. Tämä muistiinpanojoukko selittää, miksi tunnin hälytyksen asettaminen voi olla hyödyllistä keskittymisellesi, kuinka unelmointi voi auttaa suunnittelussa ja mitä Scatterfocus on.

Lue lisää →


Pedram Shojai kaupunkimunkki

Terveys Elämäntapa Motivoiva New Age -meditaatio Pedram Shojai Buddhalaisuuden filosofia Omahyvä Kaupunkimunkki

Pedram Shojai kaupunkimunkki

Viime aikoina monet meistä ovat kiinnostuneet idän vanhoista hengellisistä perinteistä, jotka ovat herättäneet uteliaisuutemme. Ollakseni rehellinen meillä kaikilla on kuitenkin työpaikkoja, laskuja maksettavana, ja perheet huolehtivat siitä, että meidän on priorisoitava. Kerran viikossa jooga tunti on vaikeaa meille, paljon yksin kuukauden-pitkä meditaation vetäytyminen ei tule kysymykseen. Meillä ei ole aikomustakaan matkustaa Himalajalle ja perustaa luostaria. Miten voimme kuitenkaan ilman tätä sitoutuneisuutta saavuttaa sisäisen tyyneyden, jonka ne munkit, jotka asuvat vuorilla, ovat saavuttaneet? Kaupunkimunkki tarkoittaa vanhojen tietojen integrointia nykypäivän kaupunki-tai esikaupunkialueille, joita valtaosa meistä nyt asuu, tämän määritelmän mukaan. Eikä ole mitään parempaa oppia kuin Pedram Shojai, miten saavuttaa tämä onnistuneesti.

Lue lisää →


Remember by Lisa Genova

Terveys Elämäntapa Lisa Genova Muistin parantaminen Neurologia Suosittu psykologia Muistaa Omahyvä

Remember by Lisa Genova

Onko sinulla selkeä muisti siitä, mihin olet asettanut ajoneuvoavaimesi? Tai tässä asiassa missä olet pysäköinut ajoneuvosi. Mikä oli näyttelijän nimi, joka näytti tuota roolia siinä elokuvassa - tiesitkö kuka hän oli? Memory lapses occur throughout the day, and if you're over a certain age, they may be a source of anxiety and concern. Mietimme, onko tämä sivilisaatiomme lopun alku. Is dementia or Alzheimer's disease a long way off? Despite this, we are unconcerned with having remembered tens of thousands of words. We can vividly remember particular moments from our infancy in great detail. We recall the words of a popular song from many decades ago. Despite its many faults and contradictions, the recollection is really remarkable. These notes, which are based on a review of the most recent neuroscience research, examine the strength, frailties, and function of the brain's memory systems.

Lue lisää →


Jim Kwik rajaton

Terveys Jim Kwik Elämäntapa Rajaton Muistin parantaminen Mielenkehyslääketiede Naturopatia Omahyvä

Jim Kwik rajaton

Kirjailija Jim Kwik sai syntyessään katastrofaalisen aivovamman, jonka hän sai lapsena. Se aiheutti hänelle oppimisvaikeuksia, mikä tarkoitti sitä, että hänen täytyi työskennellä paljon kovemmin kuin muut oppilaat menestyäkseen koulussa.Kaiken lisäksi hän joutui kovan kiusaamisen kohteeksi. Erään opettajankin kerrotaan sanoneen häntä" pojaksi, jonka aivot olivat hajalla " hänen tilansa vuoksi. Kirjailija uskoi vuosia, että vammaisuutensa vuoksi hän joutuisi näkemään paljon vaivaa oppia uusia asioita. Kwik puolestaan huomasi collegessa ollessaan, että oli olemassa toinenkin reitti. Hänen ei tarvinnut tehdä kovemmin töitä, vaan opiskella tehokkaammin. Hänen löytämiensä tekniikoiden avulla hän pystyi terävöittämään keskittymiskykyään, parantamaan muistiaan ja omaksumaan materiaaleja nopeammin kuin hän oli koskaan aikaisemmin tehnyt.

Lue lisää →