Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Medicine

The Pegan Diet by Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Terveystieteet Lääke Ravitsemus Ennaltaehkäisevä lääkitys Pegan -ruokavalio Painonpudotusruokavaliot

The Pegan Diet by Dr. Mark Hyman

Ensi silmäyksellä paleo- ja vegaaniruokavaliot näyttävät olevan täysin vastakkaisia ​​lähestymistapoja ravitsemuksellisiin hoitoon. Osa syystä tähän johtuu sarjasta suosittuja kliseitä, jotka ovat ristiriidassa lihaa syövien paleojen korkean rasvaisen, vähähiilihydraatin ideologioiden kanssa väitetysti itsensä kieltävien vegaanien kaalin ensimmäistä politiikkaa vastaan. Nämä kliseet sisältävät todellisuudessa, että kahdella ruokavaliolla on paljon enemmän yhteistä kuin he eivät. Lihan lisäksi molemmat puolustavat kasvipohjaista, kokonaisruokavaliota, jolla on vähän hiilihydraatteja, sokeria, meijerituotteita ja lisäaineita ja paljon kuitua. Saadakseen molempien maailmojen parhaat puolet Pegan-ruokavalio yhdistää nämä kaksi ilmaista ruokavalion ideologiaa yhdeksi suoraviivaiseksi, tieteelliselle suositukseksi, jotka edistävät terveyttä ja pidentyneitä elinaikaa. Selitetään, kuinka oikein syöminen voi parantaa mielialaa, miksi lihan ei tarvitse olla eettinen katastrofi ja kuinka tehdä vihanneksia näissä muistiinpanoja jokaisessa ateriassa tärkein vetovoima.

Lue lisää →


The Obesity Code by Jason Fung

Terveys Jason Fung Lääke Tieteet Lihavuuskoodi

The Obesity Code by Jason Fung

Lihavuus johtuu usein kalorien liiallisesta saannista. Jason Fungin mukaan se on vain yksi sadoista myytteistä, jotka ovat meissä nuoria, ja kutsuu sitä "kalorien kiinnittymiseen". Ne eivät perustu vain virheellisiin tutkimuksiin, vaan ne ovat myös suoraan vastuussa kaikesta hedelmättömistä yo-yo-ruokavalioista siihen tosiasiaan, että liikalihavuuden todelliset syyt pysyvät diagnosoimattomana aivan liian kauan. Nämä muistiinpanot asettavat monet näistä vanhoista väärinkäsityksistä levätäkseen ja päästäkseen asian ytimeen suoraviivaisesti. Viimeisimpien lääketieteellisten tutkimusten perusteella ne osoittavat, että suurin osa rasvoista on tärkeä osa tasapainoista ruokavaliota ja että hienostunut sokeri ja hiilihydraatit ovat ensisijaisia ​​liikalihavuuden tekijöitä. Miksi? Se kaikki johtuu yhdeksi hormoniksi, insuliiniksi, joka vastaa monenlaisten fysiologisten toimintojen säätelemisestä.

Lue lisää →


Jason Fungin diabeteskoodi

Perhe Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Jason Fung Elämäntapa Lääke Diabeteksen koodi

Jason Fungin diabeteskoodi

Tyypin 2 diabetes on nykyajan pandemia, joka koskettaa miljoonia ihmisiä. Lähes 400 miljoonaa ihmistä sairastaa tätä tautia eri puolilla maailmaa, ja 28 miljoonaa ihmistä kärsii siitä yksistään Yhdysvalloissa — ja määrä kasvaa. Mikä on ongelman ydin? Hiilihydraatti-ja sokeripitoinen ruokavalio yhdistettynä istuvaan elämäntapaan ovat luoneet tilanteen, jossa kehomme ei pysy perässä. Tämä puolestaan johtaa insuliiniresistenssiin ja lukuisiin muihin vakaviin terveysongelmiin. Tyypin 1 diabeteksen tavallinen hoito ei valitettavasti jostain syystä toimi tyypin 2 diabeteksen tapauksessa. Todellisuudessa on paljon tietoa siitä, että insuliinipistosten ottaminen lisää mahdollisuuttasi sairastua sydän-ja verisuonitauteihin, kuten aivohalvauksiin ja sydänkohtauksiin, jos sinulla on tyypin 2 diabetes.

Lue lisää →


Burn by Herman Pontzer

Polttaa Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Herman Pontzer Elämäntapa Lääketieteellinen Lääke Tieteet

Burn by Herman Pontzer

Ihmiskeho koostuu noin 37 biljoonasta solusta. Jokainen toimii minitehosteena, jakamalla kaikki asiat, jotka pitävät meidät hengissä, entsyymeistä välittäjäaineisiin hormoneihin ja kaikkeen väliin. Syömämme kalorit antavat energiaa, jonka avulla voimme suorittaa tehtäviämme. Kestää kahdeksan litraa kylmää vettä kehon kiertämiseen joka päivä, ja solumme kuluttavat tarpeeksi energiaa siihen. Seurauksena on, että energia on elämän valuutta. Aineenvaihdunta - mekanismi, joka säätelee energian käyttöä - ymmärretään kuitenkin usein väärin. On aikaisempi aika tehdä ero. Näiden muistiinpanojen kattamien aiheiden joukossa Tansanian metsästäjä-keräilijät voivat opettaa meille ihmisen evoluutiosta, kuinka ruoan jakaminen erottaa ihmiset apinoista ja miksi et voi syödä mitään muuta kuin karkkipalkkeja ja silti laihtua.

Lue lisää →


Feel Great, Lose Weight by Rangan Chatterjee

Harjoittele Tuntea suurta laihtua Kunto Terveys Terveyspsykologia Lääke Ravitsemus Rangan Chatterjee Tieteet Painonpudotusruokavaliot

Feel Great, Lose Weight by Rangan Chatterjee

Long term, simple habits for lasting and sustainable weight loss   Buy book - Feel Great, Lose Weight by Rangan Chatterjee What exactly is the subject of the Feel Great, Lose Weight book? Unlike other diet books that promote fast solutions and fads, Feel Great Lose Weight (2020) is a comprehensive guide to healthy living. Incorporating Dr. Rangan Chatterjee's experience, it equips you with the knowledge and skills to be the mechanic of your own health, demonstrating how to fine-tune your eating habits and lifestyle in order to lose weight sustainably and feel wonderful for the long term. Who is...

Lue lisää →