Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Management

Richard Kochin 80/20 periaate

Yritys Rahoittaa Hallinto Johtamistaidot Richard Koch 80/20 periaate

Richard Kochin 80/20 periaate

Joka päivä nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa monien meistä on käsiteltävä epärealistisesti suuria tehtäväluetteloita, joita näyttää mahdotonta suorittaa. On mahdollista tulla töihin päätetty suorittaa ensimmäinen työ luettelossa mahdollisimman pian, jotta voidaan huomata, että kaksi muuta askareita on syntynyt tällä välin. Samoin yritykset joutuvat monimutkaisuuteen, kun he yrittävät palvella useita markkinoita, joilla on laajat monenlaisia ​​tavaroita, jolloin ne kaikki kuin pelle sirkussa. Maailman nykytilan vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan ymmärtää, mikä on todella välttämätöntä. Siksi on kriittistä ymmärtää 80/20 -periaate, joka näyttää olevan petollisesti yksinkertainen, mutta on erittäin tehokas. Tämän ilmeisesti yleistä epäsuhta ponnistelujen ja palkinnon välillä voi antaa sinun hyödyntää paremmin työaikaa.

Lue lisää →


Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Sovellettu psykologia Yritys Daniel Kahneman Nopea ja hidas Rahoittaa Hallinto Johtamistaidot Ajattelu

Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Ajatuksissamme on kiehtova draama, joka on edennyt, elokuvan kaltainen juoni, jossa on kaksi päähenkilöä, joka on täynnä käänteitä, käännöksiä, draamaa ja väliaikaa. Järjestelmä 1 on impulsiivinen, automaattinen, intuitiivinen järjestelmä 1 ja järjestelmä 2 on ajattelu, metodinen ja laskentajärjestelmä 2 ovat kaksi ominaisuutta. Kun he kilpailevat keskenään, heidän vuorovaikutuksensa vaikuttavat ajattelutapaan, arviointiin ja valintoihin ja käyttäytyvät kokemuksemme seurauksena. Järjestelmä 1 on aivojemme osa, joka toimii vaistomaisesti ja äkillisesti ja joka toimii usein ilman tietoista tietämystämme tai lupaa. Tämä järjestelmä on mahdollista kohdata työssä, jos olet alttiina erittäin kovalle ja odottamattomalle äänelle. Mitä aiot tehdä? Siirrät todennäköisesti huomion ääneen erittäin nopeasti ja vaistomaisesti kuultuaan sen. Järjestelmä 1 koostuu seuraavista komponenteista:

Lue lisää →


Chris Bailey hyperfocus

Yritys Chris Bailey Luovuustaidot Rahoittaa Hyperfocus Hallinto Johtamistaidot Omahyvä Ajanhallinta

Chris Bailey hyperfocus

Muistatko edes ajanjakson, jolloin sinulla oli jatkuva huomioväli, joka kesti yli muutaman minuutin? Oliko aika, jolloin pystyit liukumaan työn läpi ilman sivuttaisia, ja kestää tunteja tehdäksesi jotain, joka nyt kestää päiviä? Realistisesti muistat todennäköisesti ajanjakson, jolloin asiat olivat sellaisia ​​- mutta se oli todennäköisimmin ennen matkapuhelimien kehittämistä ja ennen Facebookin luomista. Toisin sanoen on kulunut jonkin aikaa. Tämän asiakirjan tarkoituksena on auttaa sinua tässä prosessissa. Keskittymiskykyä voidaan parantaa käyttämällä muutamia peruskonsepteja ja yksinkertaisia ​​menetelmiä. Tämä auttaa sinua myös olemaan luovampi seurauksena. Tämä muistiinpanojoukko selittää, miksi tunnin hälytyksen asettaminen voi olla hyödyllistä keskittymisellesi, kuinka unelmointi voi auttaa suunnittelussa ja mitä Scatterfocus on.

Lue lisää →


The Black Swan - Nassim Nicholas Taleb

Yritys Kaaos matematiikka Yritysrahoitus Rahoittaa Ennuste Hallinto Johtamistaidot Nassim Nicholas Taleb Musta joutsen

The Black Swan - Nassim Nicholas Taleb

Nicholas Talebin kirja Nassim 'Black Swan', joka on luonteeltaan, jonka uskomme olevan satunnaisia ​​tapahtumia, samoin kuin loogisia virheitä, jotka saavat meidät unohtamaan suuremman kuvan. Hän viittaa näihin ilmeisesti satunnaisiin tapahtumiin "mustina joutsenina", koska niillä on usein kauaskantoisia vaikutuksia yksilölle ja joissain tapauksissa koko sivilisaatioille. Taleb auttaa meitä saamaan paremman tietoisuuden omista rajoituksistamme ennustamisen yhteydessä. Kyky havaita, kun tuomioamme vaikuttaa halu sovittaa tosiasiat siisteisiin, helposti ymmärrettäviin kertomuksiin, voi olla hyödyllistä tunnistaa, kun meitä harhautetaan. Jos luet tämän osan huolellisesti, opit välttämään tietämyksen erehdyksestä ja kuinka hyödyntää tietämättömyyttäsi paremmin. Ymmärrät, miksi kalkkunan kuin ajatteleminen voi olla haitallista terveydellesi tässä artikkelissa. Opit myös, miksi kasinolle vakavin vaara ei ehkä liity pelaamiseen.

Lue lisää →