Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Healthcare Practitioners

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Ympäristö Perhe Elintarvikekorjaus Yleiset lääketieteelliset kysymykset Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Elämäntapa

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Katso tarkemmin ainesosia seuraavan kerran, kun ostat perunalastujen tai koksin tölkin. Eikö ole totta, että ne kaikki kuulostavat niin viattomilta? Maissisiirappia, vehnä tärkkelystä ja soijaöljyä käytetään kaikki. Ne sisältävät kuitenkin avaimen paljon kärsimyksistä, joita näemme ympärillämme. Liian jalostettu ruoka vahingoittaa itseämme ja ympäristöä. Se on sydänsairauksien, syövän ja tyypin 2 diabeteksen kauhistuttavien tilastojen liikkeellepaneva voima. Ja se on syyllinen hiilidioksidin massiiviseen määrään, joka on lähetetty ilmakehään viime vuosina. Onko mehiläisten lukumäärä vähentynyt? Onko mahdollista saada kesä ilman perhosia? Arvasit sen todennäköisesti. Maatalouden lisääminen, jota tarvitaan kaiken kuluttamamme roskaruoan luomiseksi, tuhoaa luonnollisen ympäristön ja kiirehti ilmastonmuutoksen kiihtyvyyttä.

Lue lisää →


Jason Fungin diabeteskoodi

Perhe Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Jason Fung Elämäntapa Lääke Diabeteksen koodi

Jason Fungin diabeteskoodi

Tyypin 2 diabetes on nykyajan pandemia, joka koskettaa miljoonia ihmisiä. Lähes 400 miljoonaa ihmistä sairastaa tätä tautia eri puolilla maailmaa, ja 28 miljoonaa ihmistä kärsii siitä yksistään Yhdysvalloissa — ja määrä kasvaa. Mikä on ongelman ydin? Hiilihydraatti-ja sokeripitoinen ruokavalio yhdistettynä istuvaan elämäntapaan ovat luoneet tilanteen, jossa kehomme ei pysy perässä. Tämä puolestaan johtaa insuliiniresistenssiin ja lukuisiin muihin vakaviin terveysongelmiin. Tyypin 1 diabeteksen tavallinen hoito ei valitettavasti jostain syystä toimi tyypin 2 diabeteksen tapauksessa. Todellisuudessa on paljon tietoa siitä, että insuliinipistosten ottaminen lisää mahdollisuuttasi sairastua sydän-ja verisuonitauteihin, kuten aivohalvauksiin ja sydänkohtauksiin, jos sinulla on tyypin 2 diabetes.

Lue lisää →


Burn by Herman Pontzer

Polttaa Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Herman Pontzer Elämäntapa Lääketieteellinen Lääke Tieteet

Burn by Herman Pontzer

Ihmiskeho koostuu noin 37 biljoonasta solusta. Jokainen toimii minitehosteena, jakamalla kaikki asiat, jotka pitävät meidät hengissä, entsyymeistä välittäjäaineisiin hormoneihin ja kaikkeen väliin. Syömämme kalorit antavat energiaa, jonka avulla voimme suorittaa tehtäviämme. Kestää kahdeksan litraa kylmää vettä kehon kiertämiseen joka päivä, ja solumme kuluttavat tarpeeksi energiaa siihen. Seurauksena on, että energia on elämän valuutta. Aineenvaihdunta - mekanismi, joka säätelee energian käyttöä - ymmärretään kuitenkin usein väärin. On aikaisempi aika tehdä ero. Näiden muistiinpanojen kattamien aiheiden joukossa Tansanian metsästäjä-keräilijät voivat opettaa meille ihmisen evoluutiosta, kuinka ruoan jakaminen erottaa ihmiset apinoista ja miksi et voi syödä mitään muuta kuin karkkipalkkeja ja silti laihtua.

Lue lisää →