Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Family

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Ympäristö Perhe Elintarvikekorjaus Yleiset lääketieteelliset kysymykset Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Elämäntapa

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Katso tarkemmin ainesosia seuraavan kerran, kun ostat perunalastujen tai koksin tölkin. Eikö ole totta, että ne kaikki kuulostavat niin viattomilta? Maissisiirappia, vehnä tärkkelystä ja soijaöljyä käytetään kaikki. Ne sisältävät kuitenkin avaimen paljon kärsimyksistä, joita näemme ympärillämme. Liian jalostettu ruoka vahingoittaa itseämme ja ympäristöä. Se on sydänsairauksien, syövän ja tyypin 2 diabeteksen kauhistuttavien tilastojen liikkeellepaneva voima. Ja se on syyllinen hiilidioksidin massiiviseen määrään, joka on lähetetty ilmakehään viime vuosina. Onko mehiläisten lukumäärä vähentynyt? Onko mahdollista saada kesä ilman perhosia? Arvasit sen todennäköisesti. Maatalouden lisääminen, jota tarvitaan kaiken kuluttamamme roskaruoan luomiseksi, tuhoaa luonnollisen ympäristön ja kiirehti ilmastonmuutoksen kiihtyvyyttä.

Lue lisää →


When the Body Says No by Gabor Maté M.D.

Perhe Gabor Maté M.D. Terveys Terveysasiat Elämäntapa Stressi Kun vartalo sanoo ei

When the Body Says No by Gabor Maté M.D.

Mitä tekisit, jos ystävä soitti ilmoittaakseen sinulle olevansa kauheassa tuskissa eikä pystynyt kävelemään epämukavuuden takia? Kuvailetko häntä "heikoksi" ja neuvoa häntä "yksinkertaisesti kohauttaa olkapäitään"? Vaihtoehtoisesti vaatisitko, että hän menee sairaalaan - ja ehkä jopa seuraa häntä siellä omalla aloitteellasi? Todennäköisesti päätät suorittaa jälkimmäisen toimintatavan. Mutta entä jos taulukot käännettäisiin, ja sinä olet se, joka kärsi samasta kiusallisesta epämukavuudesta? Monille meistä on yleistä uskoa, että olemme voimakkaita, ellei tuhoutumattomia. Meillä on mahdollista vakuuttaa itsemme, että pystymme hallitsemaan mitä tahansa määrää kehon tai henkistä kärsimystä joko tukahduttamalla sen, jättämällä sen huomiotta tai kiinnostaen muiden ihmisten aiheista.

Lue lisää →


James Clearin atomitottumukset

Atomistottumukset Kognitio Kognitiivinen psykologia Perhe Terveys James Clear Elämäntapa

James Clearin atomitottumukset

Kun käymme läpi näitä muistiinpanoja, keskustelemme tapoista saada aikaan positiivisia muutoksia elämässäsi. Oikean tapojen viljely on kävi ilmi, että hyvien muutosten toteuttamiseksi on kaikkein selkein menetelmä. Jatka lukemista oppiaksesi kaikki mitä sinun on tiedettävä tottumuksista, mukaan lukien ne, kuinka ne ovat, kuinka kehittää niitä, ja mikä tärkeintä, kuinka saada parhaat mahdollisuudet pysyä. Jos noudatat muutamia perusohjeita ja teet pieniä käyttäytymisen säätöjä, saatat saada uskomattomia tuloksia. Lue lisätietoja. Joten aloitamme tämä juhla!

Lue lisää →


Sapiens by Yuval Noah Harari

Perhe Terveys Elämäntapa Sapiens Ajatuskoulut Yuval Noah Harari

Sapiens by Yuval Noah Harari

Levitä molemmat käsivarret niin leveäksi kuin mahdollista, ja anna kahden käden välisen tilan symbolisoida maan evoluution historiaa. Millainen osuus tästä etäisyydestä on ihmishistoria? Ehkä yksi käsivarsi kyynärpäähän asti? Tarvitsetko kättä? Onko se sormi? Tämä ei ole edes lähellä. Vahvan mikroskoopin käyttö vaaditaan, jos halutaan tarkkailla ihmisten käyttämää tilaa. Vaikka olemme olleet olemassa vain hyvin lyhyen ajan, olemme saavuttaneet paljon tuohon pieneen aikaan. Mikään muu laji ei ole lähestynyt saavuttamaan ihmisillä olevan maailman hallitsevan aseman tasolla. Joten miten tämä kaikki on mahdollista? Näissä muistiinpanoissa tarkastellaan joitain ihmiskunnan historian tärkeimmistä tapahtumista, jotka vaihtelevat kielen muodostumisesta rahan keksimiseen, jotka ovat muokanneet, kuka olemme lajina. Selvitä näissä muistiinpanoissa, miksi viljely todella pahensi ihmisiä huonommaksi; Miksi kirjoittaminen luotiin laiminlyötyjen velvoitteiden jäljittämiseksi; Ja miksi viime vuosikymmenet ovat olleet rauhallisimpia tallennetussa historiassa.

Lue lisää →


12 Jordan B. Petersonin elämää koskevat säännöt

12 Elämän sääntöjä Sovellettu psykologia Perhe terveys Jordan B. Peterson Elämäntapa Psykologia

12 Jordan B. Petersonin elämää koskevat säännöt

Uusi kirja, 12 Life For Life (2018), esittelee lukijoille inventaarion elämän kiireellisimmistä ongelmista sekä haasteista, jotka ovat olleet ihmismielessä sivilisaation alkamisen jälkeen. Auttaaksemme meitä elämään merkityksellistä elämää, kirjailija Jordan B. Peterson on koonnut joitain kestävimpiä filosofisia ja teologisia lausuntoja sekä joidenkin rakastetuimmista tarinoidemme opetuksia 12 periaatteen kokoelmaan. Näitä selkeitä ja johdonmukaisia ​​sääntöjä, jotka hyödyntävät filosofiaa, psykologiaa, historiaa ja myyttiä, voivat seurata kuka tahansa.

Lue lisää →