Arvostelut ei-fiktiivisistä kirjoista luettava — Dr. Mark Hyman

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Ympäristö Perhe Elintarvikekorjaus Yleiset lääketieteelliset kysymykset Terveys Terveydenhuollon ammattilaiset Elämäntapa

Food Fix by Dr. Mark Hyman

Katso tarkemmin ainesosia seuraavan kerran, kun ostat perunalastujen tai koksin tölkin. Eikö ole totta, että ne kaikki kuulostavat niin viattomilta? Maissisiirappia, vehnä tärkkelystä ja soijaöljyä käytetään kaikki. Ne sisältävät kuitenkin avaimen paljon kärsimyksistä, joita näemme ympärillämme. Liian jalostettu ruoka vahingoittaa itseämme ja ympäristöä. Se on sydänsairauksien, syövän ja tyypin 2 diabeteksen kauhistuttavien tilastojen liikkeellepaneva voima. Ja se on syyllinen hiilidioksidin massiiviseen määrään, joka on lähetetty ilmakehään viime vuosina. Onko mehiläisten lukumäärä vähentynyt? Onko mahdollista saada kesä ilman perhosia? Arvasit sen todennäköisesti. Maatalouden lisääminen, jota tarvitaan kaiken kuluttamamme roskaruoan luomiseksi, tuhoaa luonnollisen ympäristön ja kiirehti ilmastonmuutoksen kiihtyvyyttä.

Lue lisää →


The Pegan Diet by Dr. Mark Hyman

Dr. Mark Hyman Terveystieteet Lääke Ravitsemus Ennaltaehkäisevä lääkitys Pegan -ruokavalio Painonpudotusruokavaliot

The Pegan Diet by Dr. Mark Hyman

Ensi silmäyksellä paleo- ja vegaaniruokavaliot näyttävät olevan täysin vastakkaisia ​​lähestymistapoja ravitsemuksellisiin hoitoon. Osa syystä tähän johtuu sarjasta suosittuja kliseitä, jotka ovat ristiriidassa lihaa syövien paleojen korkean rasvaisen, vähähiilihydraatin ideologioiden kanssa väitetysti itsensä kieltävien vegaanien kaalin ensimmäistä politiikkaa vastaan. Nämä kliseet sisältävät todellisuudessa, että kahdella ruokavaliolla on paljon enemmän yhteistä kuin he eivät. Lihan lisäksi molemmat puolustavat kasvipohjaista, kokonaisruokavaliota, jolla on vähän hiilihydraatteja, sokeria, meijerituotteita ja lisäaineita ja paljon kuitua. Saadakseen molempien maailmojen parhaat puolet Pegan-ruokavalio yhdistää nämä kaksi ilmaista ruokavalion ideologiaa yhdeksi suoraviivaiseksi, tieteelliselle suositukseksi, jotka edistävät terveyttä ja pidentyneitä elinaikaa. Selitetään, kuinka oikein syöminen voi parantaa mielialaa, miksi lihan ei tarvitse olla eettinen katastrofi ja kuinka tehdä vihanneksia näissä muistiinpanoja jokaisessa ateriassa tärkein vetovoima.

Lue lisää →