• Brookpad Splashlet - paras älykäs bidee

    Osta japanilainen wc
  • Älykäs wc vesipesu

    Osta älykäs wc
  • Elektroninen wc ilmanpoistoa

    Osta sähköinen wc

Brookpad Splashlet - paras älykäs bidee

Osta japanilainen wc

Älykäs wc vesipesu

Osta älykäs wc

Elektroninen wc ilmanpoistoa

Osta sähköinen wc

Brookpad Splashlet - Älykäs bidee -wc

Splashlet on bidee -wc -ratkaisu, jos haluat älykäs wc tai bidee wc -istuimelle. Päivitä wc ja hygienia seuraavalle tasolle. Kiinnitä vain bidee wc: hen uuden kanssaRoiskema elektroninen wc. Voit nyt nauttia bidee wc lämmitetty wc -istuin, kuivaus, aktiivinen deodorisaatio, energiansäästö ja älykäs wc -toiminnot yhdessä. Spashlet -älykkäät wc: t ovat saatavana molemmillakaukosäädin, se voidaan sijoittaa mihin haluat ja a sivupaneeli Se on kiinnitetty istuimeen, mikä antaa sille modernin ilmeen. Paranna erittäin tyytyväisyyttä älykkääseen toiminnallisuuteen ja henkilökohtaiseen hygieniaan vesipesulla. Nyt voit unohtaa wc -paperin tarpeen. Helppo bidee-asennus, tee-se-itse!

Paras tarjous bidekeistä

Paras tarjous älykkäistä käymälöistä japanilaisessa tyylissä, ruiskuttajissa ja wc -kiinnikkeissä. Katso kuukauden tuotteet, jotka antavat nyt vielä paremman vastineen rahalle. Voit nyt nauttia wc: stä ylimääräisellä vesipesulla, bideellä ja älykkäillä saniteettipalveluilla samanaikaisesti. Sinulle tässä kuussa meillä on paljon. Valittuihin älykkäisiin wc -bidekeihin ja bidee -liitteisiin, jopa 70%: n alennus. Se kuukauden sopimus on voimassa kuukauden loppuun saakka tai kun tuotteita on saatavana. Meillä on myös erityinen ennakkotilauskaupat Se tarjoaa suuren vastineen rahalle tuotteille, joita ei tällä hetkellä ole saatavana, mutta jotka ovat pian saatavilla.

Brookpad Ecosplash - Ei -sähkösuihku WC -ruiskutus

Ecosplash on ei-sähköinen suihkun kylpyhuoneen suihkevaihtoehto, päätätkö käyttää bidee- tai takapesuominaisuutta suoraan nykyisessä wc: ssä. Päivitä kylpyamme ja henkilökohtainen hoito seuraavalle tasolle. Lisää vainEkosplassi Suihkubidee -kiinnitys nykyiseen wc: hen. WC -ruiskutuskiinnitystä käytetään vain vedellä. Järjestelmät sekä yksittäisille että kaksinkertainen kuuma ja kylmä vesi yhteydet ovat saatavilla. Lämpötila voidaan säätää sivupaneelin nupilla. Kytkimen kääntämällä valitut suuttimet pidennetään ja vesisuihku virtaa ohjatun paineen alla. Sisäänvedettävät suuttimet mekanismi sekä bideelle että takaosan puhdistukselle, piiloutuu suojapeitteeseen, kun niitä ei toiminnassa. Lisäominaisuus mahdollistaa suuttimen puhdistamisen ja säilyttämisen vedellä käytön jälkeen. Nopea tee-se-itse-asennus olemassa olevan wc-istuimen alla. Asiaankuuluvien osien paketti sisältyy kokoonpanopakettiin. Se sopii hyvin nykyaikaisimpien wc -kulhojen kanssa. Paranna henkilökohtaista hygieniaa suihkuvedellä ja minimoi suuresti wc -paperin tarve.