Δοκιμάστε δωρεάν δοκιμή Amazon Prime 30 ημερών

Αξίζει να πληρώσετε για το Amazon Prime;

Δοκιμάστε δωρεάν δοκιμή Amazon Prime 30 ημερών

Με λίγα λόγια, ναι. Σύμφωνα με μια ανάλυση που διεξήχθη από την JPMorgan, η αξία της συμμετοχής σας στο Amazon Prime έρχεται σε ετήσιο σύνολο 785 δολαρίων.

Οι προσφορές για την Prime Day, Lightning Peals και μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβής που σας παρέχει 5 τοις εκατό τα μετρητά είναι απλά παραδείγματα των ειδικών οφέλη και εκπτώσεις που είναι διαθέσιμα στα Prime Petrments.

Πάνω από όλα όσα ειπώθηκαν, έχοντας μια πρωταρχική συμμετοχή σας δίνει τη δυνατότητα σε μια μεγάλη ποικιλία εκπτώσεων μόνο για μέλη, οι οποίες χρησιμεύουν ως μεταφορά για το κερασάκι στην τούρτα.

Η πρόσβαση στις ευκαιρίες Prime Day, η οποία είναι οι ετήσιες διακοπές του Amazon και πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος, είναι μακράν το σημαντικότερο όφελος. Μην ανησυχείτε αν δεν το πιάσατε. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα στο σύνολό τους:

Πρώιμη πρόσβαση σε συμφωνίες αστραπής: Τα μέλη της Prime λαμβάνουν έγκαιρη πρόσβαση στο κατάστημα για συμφωνίες αστραπής (οι οποίες κανονικά εκτελούνται μόνο για λίγες ώρες) τριάντα λεπτά προτού διατεθούν στο ευρύ κοινό. Απλά προσέξτε για μια ετικέτα που λέει "Πρώιμη πρόσβαση" όταν ψωνίζετε στον ιστότοπο.

Εάν είστε διατεθειμένοι να περιμένετε μερικές επιπλέον ημέρες για να φτάσετε το αντικείμενο σας, είτε θα πάρετε την εξοικονόμηση άμεσα είτε θα κερδίσετε κίνητρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές αγορές όταν επιλέγετε παράδοση χωρίς Rush ως μέθοδο αποστολής σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής. Οι ανταμοιβές σας θα τοποθετηθούν στον λογαριασμό σας αμέσως μόλις φτάσει η δωρεάν παραγγελία σας και θα εφαρμοστούν αυτόματα σε οποιεσδήποτε επιλέξιμες παραγγελίες που τοποθετείτε μετά από αυτό.

Μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει ανταμοιβές και δεν χρεώνει ετήσια αμοιβή ή τέλη για συναλλαγές στο εξωτερικό: λάβετε ένα μπόνους μετρητών 5 % στις αγορές που πραγματοποιούνται στο Amazon.com και στο Whole Foods Market, ένα μπόνους μετρητών 2 % στα εστιατόρια, βενζίνη Οι σταθμοί και τα φαρμακεία και ένα μπόνους μετρητών 1 τοις εκατό σε όλες τις άλλες συναλλαγές. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα σημεία σας για διάφορα διαφορετικά πράγματα, όπως τα μετρητά, οι κάρτες δώρων και ακόμη και οι διακοπές. Ένα από αυτά τα μέρη είναι το Amazon.

Η συμμετοχή του Amazon Prime έρχεται με απίστευτα προνόμια και μοναδικές ευκαιρίες για αγορά, προβολή περιεχομένου και εξοικονόμησης χρημάτων:

  • Αποτελεσματικές και χωρίς κόστος μέθοδοι για την τοποθέτηση παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της ίδιας ημέρας, μιας ημέρας και της διήμερης, εκτός από την παράδοση παντοπωλείων 24 ωρών.
  • Η ροή κατά παραγγελία εκατοντάδων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών αμέσως
  • Πρόσβαση σε πάνω από ένα εκατομμύριο τραγούδια και εκατοντάδες λίστες αναπαραγωγής, όλα χωρίς διακοπή από διαφημίσεις.
  • Δωρεάν χώρος αποθήκευσης βίντεο μέχρι 5 gigabytes και απεριόριστη ηλεκτρονική αποθήκευση εικόνων σε πλήρη ποιότητα

Δοκιμάστε δωρεάν δοκιμή Amazon Prime 30 ημερών