Which water filter is best in 2021

Ποιο φίλτρο νερού είναι καλύτερο στο 2021

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα κορυφαία συστήματα φίλτρων νερού και φυσίγγια.

Γυναίκα που κρατάει το ποτήρι νερό στο χέρι της.

Τι ακριβώς κάνει ένα φίλτρο νερού;

Τι ακριβώς είναι το φίλτρο νερού;

Ένα σύστημα απομάκρυνσης της πρόσμειξης εξαλείφει τους ρύπους από το νερό μειώνοντας το επίπεδο μόλυνσης με τη χρήση ενός λεπτού φυσικού φράγματος, μιας χημικής αντίδρασης, ή μιας βιολογικής αντίδρασης Φίλτρα καθαρισμού νερού σε διάφορους βαθμούς για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της γεωργικής άρδευσης, του άμεσα διαθέσιμου πόσιμου νερού, των δημόσιων και ιδιωτικών ενυδρείων, και της ασφαλούς χρήσης των δεξαμενών και των πισινών. Ένα πλεονέκτημα των φίλτρων πάνω από άλλους τύπους φίλτρων είναι ότι μπορεί ενδεχομένως να αφαιρέσει σωματίδια που είναι σημαντικά μικρότερα από τους πόρους μέσω των οποίων ταξιδεύει το νερό τους.

Τι ακριβώς είναι το φίλτρο νερού και πώς λειτουργεί;

Η διήθηση νερού μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: φυσικώς μέσω διήθησης ή χημικώς μέσω διήθησης. Φυσική διήθηση είναι μια μέθοδος για την απομάκρυνση των μεγαλύτερων σωματιδίων από το νερό, το στραγγάλισμα μέσω μιας μεμβράνης, η οποία είναι γενικά γάζα-όπως στην εμφάνιση. Το νερό αντιμετωπίζεται με καινοτόμο έξυπνη τεχνολογία για την εξάλειψη των ρύπων όταν φιλτράρεται με τη χρήση της χημικής διήθησης.

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται σε ένα φίλτρο νερού;

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συχνά σε φίλτρα νερού. Φίλτρα νερού Faucet, φίλτρα νερού κανάτα, και κάτω-νεροχύτη φίλτρα νερού είναι όλα παραδείγματα των προϊόντων που χρησιμοποιούν ενεργό άνθρακα. Ορισμένα φίλτρα άνθρακα περιλαμβάνουν επίσης το ασήμι, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης δυνητικά επικίνδυνων μικρόβια.

Φίλτρο νερού Cartridges BRITA MAXTRA PLUS

Φίλτρο νερού Cartridges BRITA MAXTRA PLUS

Το MAXTRA + είναι μια νέα σειρά από jugs BRITA που περιέχει μικροανθρακικά και μαργαριτάρια ανταλλαγής ιόντων, μεταξύ άλλων συστατικών. Το Ηνωμένο Βασίλειο Τσάι Ακαδημία και οι πελάτες πιστεύουν ότι MAXTRA + κάνει το τσάι ακόμα πιο νόστιμο-96 τοις εκατό των ερωτηθέντων συμφωνούν. Έχουν διάρκεια ζωής περίπου 4 εβδομάδες και μπορούν να ανακυκλωθούν. Είναι η μόνη επιλογή για να απαλλαγούμε από τα σκουπίδια που παράγονται από εμφιαλωμένο νερό για ένα μικρό τέλος ανά λίτρο νερού που χρησιμοποιείται.

 • Συμβατό με όλες τις κανάτες BRITA, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων PerfectFit (Aluna, Marella, Style)
 • Τα μαργαριτάρια του Micro Carbon μειώνουν το χλώριο και τους ρύπους για εμπλουτισμένη γεύση και εμφάνιση.
 • Απορροφά μόνιμα το μόλυβδο και το χαλκό, μειώνοντας την limescale.
 • Συνιστάται από την Βρετανική Ακαδημία τσαγιού και τους καταναλωτές: 96 % τσάι λάμπει όταν σερβίρεται με MAXTRA + φιλτραρισμένο νερό
 • Περιέργως νόστιμο πόσιμο νερό για τις πένες, και δεν σπατάλη εμφιαλωμένο νερό.
 • MAXTRA φυσίγγια τελευταίων 4 εβδομάδων και είναι ανακυκλώσιμα

BRITA Marella ψυγείο νερό φίλτρο νερού για μείωση του χλωρίου

BRITA Marella ψυγείο νερό φίλτρο νερού για μείωση του χλωρίου

Slim σχεδιασμό, ταιριάζει πιο ψυγείο πόρτες, έχει 1,4 λίτρων φιλτραρισμένη χωρητικότητα νερού και συνολική χωρητικότητα των 2,4 λίτρων-είναι ασφαλές πλυντήριο πιάτων (εκτός από το καπάκι) Η λειτουργία "PerfectFit" εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εγγύηση διήθησης όταν χρησιμοποιείται με MAXTRA + φίλτρα. Για λίγα μόνο κέρματα ανά λίτρο, μπορείτε να έχετε άφθονο νερό χωρίς τη σπατάλη πλαστικών φιαλών. Για να κάνετε τη συμπλήρωση ευκολότερη, γυρίστε την κορυφή, και μια ηλεκτρονική υπενθύμιση αλλαγής φυσιγγίων θα εμφανιστεί. Τα μαργαριτάρια του Micro Carbon χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση του χλωρίου και των οργανικών ρύπων από το νερό, με αποτέλεσμα μια βελτιωμένη γεύση και οσμή. Τα Pearls του Ion Exchange είναι σε θέση να απορροφούν μόνιμα μέταλλα και να ελαχιστοποιούν το limescale, έτσι ώστε να προστατεύουν συσκευές από τη συσσώρευση κλίμακας και τη διάβρωση.

 • Το σχέδιο Cantiμοχλός ταιριάζει περισσότερο 1.4-λίτρου νερού χωρητικότητας ψυγεία, 2,4-λίτρων συνολική χωρητικότητα, και είναι πλυντήριο πιάτων (εκτός από το καπάκι).
 • Η λειτουργία 'PerfectFit' βελτιστοποιεί το ρυθμό ροής με φίλτρα MAXTRA +.
 • όχι πλαστικά απορρίμματα μπουκαλιών, μόνο για λίγα λεπτά ανά λίτρο.
 • Υπενθύμιση αλλαγής κασέτας "Σημείωμα"
 • Τα μαργαριτάρια μικρού άνθρακα απομακρύνουν το χλώριο και τους οργανικούς ρύπους, καθιστώντας τα πάντα γεύση και μυρίζουν καλύτερα.
 • Τα μαργαριτάρια ανταλλαγής ιόντων απορροφούν τα μέταλλα και βοηθούν στην πρόληψη των συσκευών από τη συσσώρευση κλίμακας.
 • 3 x Maxtra+ Φίλτρα φίλτρου (κάθε μία διαρκή 4 εβδομάδες) και μια ανακυκλώσιμη εγγύηση χρημάτων 30 ημερών και μια δωρεάν υπηρεσία αντικατάστασης ανταλλακτικών.

Συμβατή κασέτα φίλτρου

Συμβατό φίλτρο Waterdrop Cartridge

Το φίλτρο αυτό έχει επαληθευτεί ως απαλλαγμένο από το Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής 372 (NSF 372). Έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το NSF 42 για την ικανότητά του να ελαχιστοποιεί το χλώριο, την άσχημη γεύση και την άσχημη οσμή. Όταν συνδυάζονται, η ρητίνη ανταλλαγής ιόντων υψηλής ποιότητας και ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία είναι επιτυχείς στην μείωση των επιπέδων χλωρίου στο νερό, καθώς και στη βελτίωση της γεύσης και της οσμής του και στην παροχή γλυκού νερού. Συνιστάται να αλλάξετε το φίλτρο σας μία φορά το μήνα για να αποκτήσετε τα βέλτιστα εφέ και να διατηρήσετε τη συνεχιζόμενη ανανέωση.

 • Το Tüv Süd ενέκρινε το φίλτρο μας για τη μείωση του χλωρίου, του μολύβδου, του φθορίου, των βαρέων μετάλλων και άλλων δυνητικά επικίνδυνων στοιχείων στο νερό.
 • Αυτό το φίλτρο είναι NSF 372 εγκεκριμένο για χρήση χωρίς μόλυβδο.
 • Έχει εγκριθεί από το NSF 42 για να μειώσει το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και την οσμή.
 • Η ρητίνη ανταλλαγής ιόντων Premium και ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας βοηθούν στη μείωση του χλωρίου, της γεύσης και της οσμής στο νερό, με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα και προμήθεια νερού.
 • Είναι προτιμότερο να αντικαταστήσετε το φίλτρο σας μία φορά το μήνα, το οποίο θα ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού σας.
 • Ταιριάζει στις κανάτες Brita, Marella, Marella XL, Marella Cool, Style, Style XL, Elemaris XL, Aluna, Aluna Cool, Mavea Elemaris System και Marella System
 • Ταιριάζει στο Amazonbasics, Dafi και Aquaphor Jugs.
 • Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών στο πακέτο.
 • Θέλουμε να καταναλώνετε μόνο καθαρό νερό.
 • Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, ενημερώστε μας.
 • Έχουμε ένα εξαιρετικό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών και θα χειριστούμε αυτήν την κατάσταση.

Basics Amazon- Brita Maxtra+ Cartridge Filter Water

Amazon Basics-Brita Maxtra + Water Filter Cartridge

Τα συστήματα φίλτρων νερού Brita, τόσο καινούργια όσο και παλιά, είναι συμβατά με τη κανάτα φίλτρου Water Basics Basics και τη νέα και βελτιωμένη κασέτα φίλτρου νερού του Amazon Basics. Ελαχιστοποιεί την ποσότητα χλωρίου, λάμψης και άλλων ρύπων στο νερό. Το λεπτό πλέγμα καταγράφει και κρατά τα φιλτραρισμένα σωματίδια στη θέση του χάρη σε ένα ολοκληρωμένο λεπτό πλέγμα. BPAFREE ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού, αντικαταστήστε το φυσίγγιο κάθε 30 ημέρες ή 100 L. Η προετοιμασία είναι απλή, απαιτώντας μόνο τέσσερα βήματα και χωρίς μεγάλη προώθηση.

 • Είναι συμβατό με οποιαδήποτε κανάτα φίλτρου νερού του Amazon Basics και όλα τα φίλτρα Brita.
 • Οι ακαθαρσίες στο νερό πρέπει να στοχεύουν.
 • Λεπτότερο πλέγμα για βελτιωμένη μείωση των σωματιδίων
 • Τα μαύρα κομμάτια εξόδου εξαλείφονται από το πλέγμα φυσιγγίων.
 • ενισχυμένη επιφάνεια φίλτρου ενεργού άνθρακα
 • Μικρή παγίδα πλέγματος, διατηρώντας φιλτραρισμένα σωματίδια για 100 λίτρα (ή 30 ημέρες) κάθε φορά που ένα φυσίγγιο χρειάζεται αντικατάσταση.
 • Γρήγορη προετοιμασία, δεν απαιτείται χρονοβόρα.

Cartridge for Aqua Optima Evolve+ Water Filter

Cartridge για Aqua Optima Evolve + φίλτρο νερού

Using the Aqua Optima Evolve+ filter cartridges, you may eliminate chlorine and limescale by up to 80%, resulting in improved flavor and extended appliance lifespan. The new design enables the jugs to be fitted with a bayonet or a push-in fitting, increasing their compatibility with more than 90 percent of all water filter jugs. Exceptions: Brita PerfectFit jugs bought after June 2020. This filter is compatible with Aqua Optimas, Brita Maxtra, Tesco, Wilko, and any oval water filters, with the exception of those bought after June 2020.

 • It is applicable to Aqua Optima, Brita Maxtra, Brita Maxtra+, Tesco, Wilko, and all oval water filter jugs and filtered water chillers.
 • provides bayonet and push-in compatibility for all water filter jugs over 90% of the time.
 • Είναι όλο δικό σου. about 5% of bottled water.
 • cleaner, better-tasting water.
 • Τα φίλτρα ζωής Aqua Optima Evolve + φίλτρο βοηθούν στη μείωση της συσσώρευσης του limescale στις οικιακές συσκευές.

Ποια ακριβώς είναι η λειτουργία ενός φίλτρου νερού;

Στο φιλτράρισμα του νερού, οι ανεπιθύμητες χημικές ενώσεις, οι οργανικοί και ανόργανοι ρύποι και οι βιολογικοί ρύποι αφαιρούνται με τη χρήση ενός φίλτρου. Ο στόχος της διήθησης νερού είναι να προσφέρει ασφαλές πόσιμο νερό στο ευρύ κοινό.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός φίλτρου νερού και ενός καθαριστή νερού;

Γενικά, ένα φίλτρο νερού προορίζεται να εξαλείψει τα πρωτόζωα και τα βακτήρια που υπάρχουν στο νερό, αλλά όχι οι ιοί. Για να εξασφαλιστεί καλύτερος βαθμός προστασίας, ένας καθαριστής νερού προορίζεται να εξαλείψει τα πρωτόζωα, τα βακτήρια και τους ιούς από το νερό.

Τα φίλτρα νερού μειώνουν τον αριθμό των μικροοργανισμών στο νερό;

Ένα φίλτρο νερού θα είναι αποτελεσματικό στην απομάκρυνση των βακτηρίων; Μόνο ένα σύστημα φιλτραρίσματος της αντίστροφης όσμωσης μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς από το πόσιμο νερό. Για να εξαλειφθούν τα επικίνδυνα μικρόβια από το νερό, η πιο απλή μέθοδος είναι να την απολυμάνετε χρησιμοποιώντας την ακτινοβολία ή την υπεριώδη ακτινοβολία.

Είναι απαραίτητο να φιλτράρετε το νερό;

Το φιλτράρισμα του νερού είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των επικίνδυνων μικροβίων και παρασίτων από την είσοδο στο πόσιμο νερό. Cryptosporidium είναι ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να παράγει συμπτώματα που είναι παρόμοια με αυτά που προκαλούνται από παράσιτα. Cryptosporidium είναι ένα βακτήριο που είναι ανθεκτικό στο χλώριο και πρέπει να αφαιρεθεί από το νερό χρησιμοποιώντας μηχανικά φίλτρα.

Ποιος είναι ο σκοπός του φιλτραρίσματος του νερού πριν από την κατανάλωση του;

Είναι απαραίτητο να φιλτράρετε το πόσιμο νερό πριν από την κατανάλωση, προκειμένου να προστατευθούμε από βακτήρια και άλλες τοξίνες. Η διήθηση του νερού μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τον πόνο και τα δεινά που προκαλούνται από διάφορες ασθένειες.

Είναι απαραίτητο να φιλτράρετε το νερό βρύσης;

Με το κατάλληλο φίλτρο νερού, οι ρύποι όπως ο μόλυβδος από τους αρχαίους σωλήνες νερού, τα φυτοφάρμακα στις αγροτικές περιοχές, και τα υποπροϊόντα χημικών ουσιών όπως το χλώριο, που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού, μπορούν να μειωθούν ακόμη περισσότερο. Αρκετοί πάροχοι νερού θα κάνουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή μολύβδου στο πόσιμο νερό σας.

Είναι αλήθεια ότι ένα Brita φίλτρο αφαιρεί το χλώριο;

Για παράδειγμα, η πίτσερ φίλτρου της Brita χρησιμοποιεί ένα φίλτρο άνθρακα με βάση καρύδας για την απομάκρυνση ρύπων όπως το χλώριο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το κάδμιο και ο υδράργυρος. Περνάνε μέσα από το φίλτρο πιο εύκολα από ό, τι τα μέταλλα, επειδή δεν σχηματίζουν ένα δεσμό με τον άνθρακα.

Είναι προτιμότερο να πίνετε μαγειρεμένο νερό αντί για φιλτραρισμένο νερό;

Κατά τη σύγκριση βρασμένου νερού σε φιλτραρισμένο νερό, ανακαλύψαμε ότι το βραστό νερό δεν καθαρίζει εντελώς το νερό, δεδομένου ότι αφήνει επικίνδυνους ρύπους όπως ο μόλυβδος και το χλώριο πίσω. Σε σύγκριση με το βραστό νερό, το φιλτραρισμένο νερό είναι πιο ευεργετικό για την υγεία σας και παρέχει μια πληθώρα πρόσθετων πλεονεκτημάτων.

Τι ακριβώς δεν αφαιρούν τα φίλτρα νερού;

Τα φίλτρα που έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν τα χημικά είναι συχνά αναποτελεσματικά στην αφαίρεση μικροβίων, και το αντίστροφο. Είναι πιθανό ο εξοπλισμός επεξεργασίας νερού που αφαιρεί χημικές ουσίες, όπως η αντίστροφη όσμωση, η ανταλλαγή ιόντων και τα συστήματα απόσταξης, να απομακρύνει επίσης και το φθόριο.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε φίλτρα νερού?

Για να εξασφαλιστεί ότι το νερό σας και την οικογένειά σας καταναλώνουν είναι όσο πιο ασφαλές και καθαρό όσο το δυνατόν, θα πρέπει να εξετάσει την επένδυση σε ένα αποτελεσματικό φίλτρο νερού. Η εγκατάσταση ενός καθαρού φίλτρου νερού στο σπίτι σας είναι λιγότερο δαπανηρή και πολύ λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον από την αγορά εμφιαλωμένου νερού.

Συμπεράσματα για τα καλύτερα συστήματα και φυσίγγια διήθησης νερού.

 • Ένα σύστημα αφαίρεσης ακαθαρσιών μειώνει τη ρύπανση του νερού χρησιμοποιώντας ένα λεπτό φυσικό φράγμα, μια χημική αντίδραση, ή μια βιολογική αντίδραση.
 • Τα φίλτρα μπορεί να εξαλείφουν τα σωματίδια που είναι μικρότερα από τις οπές που εισρέουν.
 • Η φυσική ή χημική διήθηση χρησιμοποιείται συχνά σε φίλτρα νερού.
 • Φυσική διήθηση απομακρύνει τα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό, τεντώνοντας το μέσω ενός φίλτρου με γάζες.
 • Το συμβατικό φιλτράρισμα αντιμετωπίζει το νερό χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία για να απαλλαγείτε από τους ρύπους.
 • Πολλά φίλτρα νερού χρησιμοποιούν ενεργό άνθρακα.
 • Η διήθηση του νερού είναι προς όφελος του πληθυσμού στο σύνολό του.
 • Για να προσφέρει υψηλότερη ποιότητα νερού, ένα φίλτρο νερού έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει πρωτόζωα, βακτήρια και ιούς.
 • Ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος νερού αντίστροφης όσμωσης μπορεί να βρεθεί μόνο με ένα σύστημα διήθησης νερού.
 • Το νερό πρέπει να φιλτράρεται πριν πίνει.
 • Άλλοι προμηθευτές νερού θα παρέχουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή μολύβδου.
 • Ο ενεργός άνθρακας με βάση την καρύδα χρησιμοποιείται στον στάμνα φίλτρου νερού Brita για την απομάκρυνση ρύπων όπως το χλώριο, τον ψευδάργυρο, το χαλκό, το κάδμιο και τον υδράργυρο.
 • Τα φίλτρα καθαρού νερού είναι λιγότερο ακριβά και ασφαλέστερα για το περιβάλλον από το εμφιαλωμένο νερό.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.