Οδηγός Home, Personal Care & Lifestyle — home appliance

What is the best way to choose a pressure washer?

συσκευή κήπος οδηγός Σπίτι οικιακή συσκευή πως να πλυντήριο πίεσης

What is the best way to choose a pressure washer?

Οι ροδέλες πίεσης είναι ιδανικές για υπαίθριες εργασίες καθαρισμού, όπως το πλύσιμο αυτοκινήτων και οι μοτοσικλέτες. Δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν κατά την επιλογή ενός πλυντηρίου είναι η πίεση του νερού (όσο υψηλότερη είναι η ράβδος, τόσο πιο ισχυρή είναι η πλυντήρια) και η ροή του νερού. Είναι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο πλυντήριο ισχύος για τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου σας με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες. Οι ροδέλες ηλεκτρικής πίεσης ή η βενζίνη είναι οι δύο πηγές ενέργειας. Οι περισσότερες ροδέλες πίεσης είναι ηλεκτρικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για εργασίες ελαφρού έως μεσαίου φορτίου.

Διαβάστε περισσότερα →


Καλύτεροι αξιωματικοί το 2021

οδηγός υγεία Σπίτι οικιακή συσκευή πως να αποχυμωτής

Καλύτεροι αξιωματικοί το 2021

Το χυμό παρέχει ένα πυκνό ποτό θρεπτικών ουσιών με λιγότερο υγρό από άλλες τεχνικές παρασκευής. Εκτός από την παραγωγή πιο θρεπτικού χυμού, οι χυμώδεις αποχυμωτές επιτρέπουν την απελευθέρωση περισσότερων θρεπτικών ουσιών στο χυμό. Ο χυμός είναι μια υγιεινή απόλαυση για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας αν το πίνετε συχνά (περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα). Ποια γεύση χυμού είναι πιο δημοφιλής στην Αμερική; Η ισχύς που είναι καλύτερη για εσάς και την κουζίνα σας εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τον αποχυμωτή. χυμό μία ή δύο φορές την ημέρα καλή; Οι βιταμίνες, οι πρωτεΐνες, τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα καθώς και τα μικροθρεπτικά συστατικά και άλλα απαραίτητα συστατικά είναι άφθονα σε καθημερινό χυμό.

Διαβάστε περισσότερα →


Κορυφαίες 5 κουζίνες ρυζιού το 2021

μαγείρεμα οδηγός οικιακή συσκευή πως να μαγειρευτής ριζιού τεφάλ

Κορυφαίες 5 κουζίνες ρυζιού το 2021

Είτε ονομάζεται κουζίνα ρυζιού ή ατμόπλοιο ρυζιού, μια αυτόματη συσκευή κουζίνας που προορίζεται να βράσει ή το ρύζι ατμού είναι αυτό που ψάχνετε. Αποτελείται από τρία μέρη: μια πηγή θερμότητας, ένα πιάτο μαγειρέματος και έναν ηλεκτρονικό θερμοστάτη. Ο θερμοστάτης παρακολουθεί τη θερμοκρασία του μπολ μαγειρέματος και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του μαγειρικού μπολ.

Διαβάστε περισσότερα →


Καλύτεροι ηλεκτρικοί πολυ-κουζίνες το 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός οικιακή συσκευή πως να πολλαπλών μαγειρικών

Καλύτεροι ηλεκτρικοί πολυ-κουζίνες το 2021

Ένα multi-cooker είναι μια ηλεκτρική συσκευή κουζίνας που σας επιτρέπει να κάνετε τα γεύματα κατόπιν αιτήματος. Πολλαπλασιαστές εξοικονομούν χρόνο, αντικαθιστώντας επτά ή περισσότερες παραδοσιακές συσκευές ταυτόχρονα. Μπορούν επίσης να απελευθερώσουν πολύ χώρο στην κουζίνα σας αντικαθιστώντας αρκετές συσκευές με ένα. Ένα multi-cooker είναι μια συσκευή κουζίνας πάγκου που μπορεί να μαγειρέψει με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να μαγειρέψετε τη σούπα, τα λαχανικά ατμού και τα οστρακοειδή, τα βαθύ πουλερικά, ή τα φρούτα και τα λαχανικά ψύξης (γνωστά ως Blanching) Μια πολυεθνική κουζίνα σας εξοικονομεί χρήματα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια από ένα φούρνο ή μια μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι καλύτεροι κατασκευαστές σόδας στο σπίτι το 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός οικιακή συσκευή πως να κατασκευαστής σόδας

Οι καλύτεροι κατασκευαστές σόδας στο σπίτι το 2021

Ένας κατασκευαστής σόδας είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα από ένα φυσίγγιο υπό πίεση σε ανθρακικό νερό της βρύσης. Ανάλογα με τον τύπο, ορισμένοι κατασκευαστές σόδας μπορούν επίσης να παρέχουν fizz σε χυμούς και τσάγια. Το ανθρακούχο ή το αφρώδες νερό δεν είναι επιζήμιο για την υγεία σας. Το αφρώδες νερό προκαλεί κάπως περισσότερη διάβρωση του σμάλτου των δοντιών από το κανονικό νερό. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το CO2 δεν είναι ένα αέριο που εκπνέεται, αλλά μάλλον ένα υγροποιημένο συμπιεσμένο αέριο που παράγεται και μεταφέρεται ή χρησιμοποιείται ως ξηρός πάγος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αφρώδες νερό είναι εξίσου υγιές με το νερό.

Διαβάστε περισσότερα →