Οδηγός Home, Personal Care & Lifestyle — health

Καλύτερα Αιθέρια Έλαια το 2021

αιθέρια έλαια οδηγός υγεία πως να Διαλογισμός χαλαρώστε

Καλύτερα Αιθέρια Έλαια το 2021

They are concentrated liquids made up of volatile chemical components from plants that evaporate easily at room temperature. Irregular usage of essential oils may cause adverse reactions. Small children are particularly susceptible to the negative consequences of improper essential oil use. Essential oils are deemed safe in food. Leaves, flowers, bark, and roots are used to distill essential oils.

Διαβάστε περισσότερα →


Best Minerals Supplements in 2021

τροφή οδηγός υγεία βελτίωση της υγείας πως να συμπληρώματα ορυκτών συμπληρώματα

Best Minerals Supplements in 2021

Το σώμα χρειάζεται 13 βιταμίνες: A-E, C-K και B-B12. Τα ορυκτά όπως το ασβέστιο, ο φωσφόρος, το κάλιο, το νάτριο, το χλωριούχο, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το ιώδιο, το χρωμίου, ο χαλκός, το φθόριο, το μολυβδαινικό, το μαγγάνιο και το σελήνιο και το σελήνιο. Ορισμένες βιταμίνες λαμβάνονται καλύτερα με άδειο στομάχι, άλλες μετά από ένα γεύμα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα περισσότερα συμπληρώματα βιταμίνης και ορυκτών δεν αξίζουν την προσπάθεια να πάρουν. Το μαγνήσιο απαιτείται για πολλές σωματικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας των μυών και των νευρώνων, καθώς και της παραγωγής ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα →


Best Herbal Supplements in 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός υγεία βελτίωση της υγείας φυτικά συμπληρώματα πως να θρέψη συμπληρώματα

Best Herbal Supplements in 2021

Τα φυτά και τα έλαια, οι ρίζες, οι σπόροι, τα μούρα ή τα λουλούδια χρησιμοποιούνται για να κάνουν συμπληρώματα βοτάνων. Η Echinacea, το Flaxseed, το Ginseng, το Ginkgo, το Palmetto, το St John's Wort, το Black Cohosh, το Evening Primrose, το Milk Thistle και το σκόρδο είναι μόνο μερικά από τα φυτικά συμπληρώματα που διατίθενται στην αγορά. Το πράσινο τσάι και το Ginkgo Biloba, για παράδειγμα, έχουν αποδειχθεί ότι αλληλεπιδρούν με συνταγογραφούμενα φάρμακα, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Clinical Pharmacology. Τα φυτικά συμπληρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας σειράς ασθενειών για εκατοντάδες χρόνια. Τα φυτά και/ή τα έλαια, τα ρίζες, οι σπόροι, τα μούρα ή τα μούρα, καθώς και τα φρούτα και τα φύλλα τους, χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα φυτικά συμπληρώματα.

Διαβάστε περισσότερα →


Καλύτεροι αξιωματικοί το 2021

οδηγός υγεία Σπίτι οικιακή συσκευή πως να αποχυμωτής

Καλύτεροι αξιωματικοί το 2021

Το χυμό παρέχει ένα πυκνό ποτό θρεπτικών ουσιών με λιγότερο υγρό από άλλες τεχνικές παρασκευής. Εκτός από την παραγωγή πιο θρεπτικού χυμού, οι χυμώδεις αποχυμωτές επιτρέπουν την απελευθέρωση περισσότερων θρεπτικών ουσιών στο χυμό. Ο χυμός είναι μια υγιεινή απόλαυση για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας αν το πίνετε συχνά (περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα). Ποια γεύση χυμού είναι πιο δημοφιλής στην Αμερική; Η ισχύς που είναι καλύτερη για εσάς και την κουζίνα σας εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τον αποχυμωτή. χυμό μία ή δύο φορές την ημέρα καλή; Οι βιταμίνες, οι πρωτεΐνες, τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα καθώς και τα μικροθρεπτικά συστατικά και άλλα απαραίτητα συστατικά είναι άφθονα σε καθημερινό χυμό.

Διαβάστε περισσότερα →


Τα καλύτερα συμπληρώματα βιταμινών το 2021

τροφή οδηγός υγεία βελτίωση της υγείας πως να θρέψη συμπληρώματα Συμπληρώματα βιταμινών

Τα καλύτερα συμπληρώματα βιταμινών το 2021

Η βιταμίνη Α απαιτείται για καλή όραση, ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και επιτυχή αναπαραγωγή. Η πιο συνιστώμενη μορφή βιταμίνης D είναι η χολοκαλβεριόλη, κοινώς γνωστή ως χολοκαλβερίλη. Αυτή είναι η μορφή της βιταμίνης D που δημιουργεί το σώμα σας φυσικά ως συνέπεια της έκθεσης στο ηλιακό φως. Τα συμπληρώματα βιταμίνης Ε ενδέχεται να βοηθήσουν στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου, στη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας, στη μείωση της φλεγμονής, στη βελτίωση της υγείας των ματιών και στην πρόληψη της φλεγμονής. Τα αβοκάντο είναι υψηλά σε κάλιο, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη C και βιταμίνη Κ, μεταξύ άλλων θρεπτικών ουσιών.

Διαβάστε περισσότερα →