Οδηγός Home, Personal Care & Lifestyle — cooking

Best Herbal Supplements in 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός υγεία βελτίωση της υγείας φυτικά συμπληρώματα πως να θρέψη συμπληρώματα

Best Herbal Supplements in 2021

Τα φυτά και τα έλαια, οι ρίζες, οι σπόροι, τα μούρα ή τα λουλούδια χρησιμοποιούνται για να κάνουν συμπληρώματα βοτάνων. Η Echinacea, το Flaxseed, το Ginseng, το Ginkgo, το Palmetto, το St John's Wort, το Black Cohosh, το Evening Primrose, το Milk Thistle και το σκόρδο είναι μόνο μερικά από τα φυτικά συμπληρώματα που διατίθενται στην αγορά. Το πράσινο τσάι και το Ginkgo Biloba, για παράδειγμα, έχουν αποδειχθεί ότι αλληλεπιδρούν με συνταγογραφούμενα φάρμακα, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Clinical Pharmacology. Τα φυτικά συμπληρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας σειράς ασθενειών για εκατοντάδες χρόνια. Τα φυτά και/ή τα έλαια, τα ρίζες, οι σπόροι, τα μούρα ή τα μούρα, καθώς και τα φρούτα και τα φύλλα τους, χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα φυτικά συμπληρώματα.

Διαβάστε περισσότερα →


Τα καλύτερα toasters σάντουιτς και panini πιέσεις το 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός πως να πιέζει Τακίες σάντουιτς

Τα καλύτερα toasters σάντουιτς και panini πιέσεις το 2021

Ένα Panini Press είναι ένα μίνι-γκριλ για τη δημιουργία σάντουιτς. Ένας τύπος υψηλού επιπέδου δεν απαιτείται για να κάνει μια καλή panini. Η καλύτερη μέθοδος για την προετοιμασία ενός panini είναι να βουτήξει το panini press εκ των προτέρων. Για να φτιάξετε το σάντουιτς σας τραγανό, πρέπει πρώτα να το βουτύ σας. Στα ιταλικά, ο Panini είναι πληθυντικός, αν και χρησιμοποιείται συχνά ως μοναδική λέξη στα αγγλικά.

Διαβάστε περισσότερα →


Κορυφαίες 5 κουζίνες ρυζιού το 2021

μαγείρεμα οδηγός οικιακή συσκευή πως να μαγειρευτής ριζιού τεφάλ

Κορυφαίες 5 κουζίνες ρυζιού το 2021

Είτε ονομάζεται κουζίνα ρυζιού ή ατμόπλοιο ρυζιού, μια αυτόματη συσκευή κουζίνας που προορίζεται να βράσει ή το ρύζι ατμού είναι αυτό που ψάχνετε. Αποτελείται από τρία μέρη: μια πηγή θερμότητας, ένα πιάτο μαγειρέματος και έναν ηλεκτρονικό θερμοστάτη. Ο θερμοστάτης παρακολουθεί τη θερμοκρασία του μπολ μαγειρέματος και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του μαγειρικού μπολ.

Διαβάστε περισσότερα →


Καλύτεροι ηλεκτρικοί πολυ-κουζίνες το 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός οικιακή συσκευή πως να πολλαπλών μαγειρικών

Καλύτεροι ηλεκτρικοί πολυ-κουζίνες το 2021

Ένα multi-cooker είναι μια ηλεκτρική συσκευή κουζίνας που σας επιτρέπει να κάνετε τα γεύματα κατόπιν αιτήματος. Πολλαπλασιαστές εξοικονομούν χρόνο, αντικαθιστώντας επτά ή περισσότερες παραδοσιακές συσκευές ταυτόχρονα. Μπορούν επίσης να απελευθερώσουν πολύ χώρο στην κουζίνα σας αντικαθιστώντας αρκετές συσκευές με ένα. Ένα multi-cooker είναι μια συσκευή κουζίνας πάγκου που μπορεί να μαγειρέψει με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να μαγειρέψετε τη σούπα, τα λαχανικά ατμού και τα οστρακοειδή, τα βαθύ πουλερικά, ή τα φρούτα και τα λαχανικά ψύξης (γνωστά ως Blanching) Μια πολυεθνική κουζίνα σας εξοικονομεί χρήματα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια από ένα φούρνο ή μια μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι καλύτεροι κατασκευαστές σόδας στο σπίτι το 2021

μαγείρεμα τροφή οδηγός οικιακή συσκευή πως να κατασκευαστής σόδας

Οι καλύτεροι κατασκευαστές σόδας στο σπίτι το 2021

Ένας κατασκευαστής σόδας είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα από ένα φυσίγγιο υπό πίεση σε ανθρακικό νερό της βρύσης. Ανάλογα με τον τύπο, ορισμένοι κατασκευαστές σόδας μπορούν επίσης να παρέχουν fizz σε χυμούς και τσάγια. Το ανθρακούχο ή το αφρώδες νερό δεν είναι επιζήμιο για την υγεία σας. Το αφρώδες νερό προκαλεί κάπως περισσότερη διάβρωση του σμάλτου των δοντιών από το κανονικό νερό. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το CO2 δεν είναι ένα αέριο που εκπνέεται, αλλά μάλλον ένα υγροποιημένο συμπιεσμένο αέριο που παράγεται και μεταφέρεται ή χρησιμοποιείται ως ξηρός πάγος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αφρώδες νερό είναι εξίσου υγιές με το νερό.

Διαβάστε περισσότερα →