Καλύτερη κριτική φριτέρας το 2021

φριτέζα οδηγός Σπίτι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την καλύτερη αναθεώρηση της φριτέας Air το 2021 με την ανάγνωση.

Καλύτερη κριτική φριτέρας το 2021

Το 2021, ποια είναι η καλύτερη φριτέζα;

Είναι εντάξει να τρώτε φαγητό που έχει τηγανητό;

Το τηγάνι αέρα θεωρείται συχνά πιο υγιεινό από το τηγάνισμα στο πετρέλαιο. Μειώνει την πρόσληψη θερμίδων κατά 70 τοις εκατό σε 80 τοις εκατό και έχει πολύ λιγότερο λίπος. Αυτή η τεχνική μαγειρέματος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση ορισμένων από τις άλλες αρνητικές συνέπειες της βαθειάς τηγανισμού, όπως η συσσώρευση της χοληστερόλης.

Όταν τηγανίζουμε φαγητό, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια φριτέζα και μια βαθιά φριτέζα;

Όταν μαγειρεύετε φαγητό σε μια φριτέζα, απαιτείται μόνο μια κουταλιά της σούπας λάδι ή ίσως καθόλου. Όταν βαθύτατα τηγανητά τρόφιμα, το λάδι μπαίνει βαθύτερα σε αυτό, με αποτέλεσμα μια παχύτερη, τραγανή κρούστα στο εξωτερικό του γεύματος. Ο καθαρισμός είναι πολύ απλούστερος με φριτέζα από ό, τι με μια βαθιά φριτέζα, αφού χρησιμοποιούν ελάχιστα ή καθόλου λάδι.

Ninja Air Fryer [AF100UK] 3,8 λίτρα

Ninja Air Fryer [AF100UK] 3,8 λίτρα

Είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στις συμβατικές τεχνικές τηγανίσματος, καθώς είναι φιλικό προς το πλυντήριο πιάτων και δεν προσκολλάται στο τηγάνι. Μπορεί να μαγειρέψει με έως και 75% λιγότερο λίπος από τις συμβατικές τεχνικές και έχει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος: το Fry, το ψητό, το αναθεώρηση και την αφυδάτωση, για να αναφέρουμε μερικά. Το καλάθι L με πλάκα τραγουδιού διατιμάται, ενώ το καλάθι των 8 L διατιμάται.

 • Τηγανητό φαγητό με λίγο λάδι
 • Χαμηλότερο λίπος, τεχνική τηγανίσματος χαμηλότερης θερμίδων
 • Τέσσερις λειτουργίες μαγειρέματος: Air Fry, Roast, Reheat και αφυδατώστε
 • Το Air-Fry είναι ένα επιβλητικό 75% λιγότερο λίπος από το συμβατικό τηγάνισμα
 • Τα εξαρτήματα ασφαλείας του πλυντηρίου πιάτων.
 • 8L Μη κολλητικό καλάθι με πλάκα πιο κοντά

Cosori Air Fryer με 100 συνταγές μαγειρικής, XXL 5.5L Λάδι χωρίς λάδι

Cosori Air Fryer με 100 συνταγές μαγειρικής, XXL 5.5L Λάδι χωρίς λάδι

Σε αντίθεση με τα συμβατικά βαθιά τηγανητά γεύματα, οι Cosori Air Fryers καταναλώνουν έως και 85 τοις εκατό λιγότερο λίπος διατηρώντας παράλληλα την ίδια υπέροχη γεύση, καθιστώντας τους το ιδανικό δώρο για την οικογένεια και τους φίλους. Η χωρητικότητα του 5,5L XL είναι επαρκής για μια οικογένεια τεσσάρων έως έξι ατόμων. Το ορθογώνιο σχήμα του επιτρέπει 15 % επιπλέον χώρο μαγειρέματος σε σύγκριση με το στρογγυλό αντίστοιχο. Το καλάθι είναι αφαιρούμενο και επικαλυμμένο με το μηδέν, καθιστώντας καθαρισμό ένα αεράκι. Είναι επίσης το πλυντήριο πιάτων ασφαλές. Αυτό το βιβλίο μαγειρικής έχει 100 μοναδικές, νόστιμες και απλές συνταγές για κάθε γεύμα της ημέρας.

 • Ο νικητής του βραβείου Red Dot για το Design.
 • Με μια απλή βρύση στην οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε την προεπιλογή σας, ενώ το άγγιγμα του κύκλου πρέπει να κυκλοφορήσει.
 • 5L XL Μέγεθος: Για οικογένειες με τετράγωνο σχήμα 4-6 μελών παρέχει 15% περισσότερη περιοχή μαγειρέματος από τις κυκλικές. Το συμπαγές καλάθι κρατάει μόνο περίπου 2000g κοτόπουλου.
 • Δωρεάν σχέδια γεύματος για κάθε γεύμα? Μάθετε πώς οι πολλοί επηρεαστές μας μαγειρεύουν με την Cosori Air Fryer, καθώς και τις συνεχείς συνταγές και τα μαθήματα βίντεο από την κοινότητά μας
 • Πλήρως χωρίς πετρέλαιο Η φριτέζα χρησιμοποιεί 85% λιγότερο λίπος και είναι τόσο νόστιμο όσο το συμβατικό βαθύ τηγανητό φαγητό, καθιστώντας το ένα μεγάλο δώρο για την οικογένεια ή τους φίλους.
 • Το καλάθι με επικάλυψη με επικάλυψη για απλό καθαρισμό και πλυντήριο πιάτων
 • Θερμάνετε και διατηρήστε το θερμό χαρακτηριστικό προθέρμανσης σας εξοικονομεί χρόνο προθέρνοντας, διατηρώντας τη φυσική γεύση του φαγητού, ενώ παράγει τραγανά αποτελέσματα. Κρατήστε το ζεστό κουμπί: δοκιμάστε τα ζεστά γεύματα ανά πάσα στιγμή
 • Η ικανοποίηση εγγυάται ότι το βύσμα 3 ακίδων UK είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη δουλειά.
 • Εάν προκύψουν προβλήματα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών της Cosori.
 • Η μονάδα θερμοκρασίας του ℃ δεν μπορεί να μετατραπεί σε ℉

Πύργος T17021 Χειροκίνητη φούρνο φούρνου με ταχεία κυκλοφορία αέρα

Πύργος T17021 Χειροκίνητη φούρνο φούρνου με ταχεία κυκλοφορία αέρα

Το μαγείρεμα με φούρνο φριτέζας είναι γρήγορο και εύκολο. Μπορείτε να τηγανίζετε, να ψήνετε, να ψήνετε και να ψήνετε το φαγητό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχει 99 τοις εκατό λιγότερο λίπος σε αυτή τη συνταγή, δεδομένου ότι απαιτεί ελάχιστα ή καθόλου λάδι, διατηρώντας παράλληλα την ίδια εξαιρετική γεύση, έτσι χάνετε το λίπος αλλά όχι τη γεύση. Σε μια ευρεία ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών, των πουλερικών, των τσιπς και των κέικ, η τεχνολογία VORTX παράγει πιο τραγανές υφές από τις παραδοσιακές μεθόδους. Ένας χρονομετρητής 60 λεπτών σας επιτρέπει να σχεδιάσετε εύκολα τον κύκλο μαγειρέματος της φριτέας σας, ώστε το γεύμα σας να είναι έτοιμο για την οικογένειά σας σε χρόνο μηδέν μετά από μια σκληρή μέρα στη δουλειά. Χειροκίνητα χειριστήρια - Δύο κλήσεις σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε γρήγορα το χρονοδιάγραμμα και τη θερμοκρασία μεταξύ 80 και 200 ​​βαθμών Κελσίου. Εκτός από την κανονική εγγύηση ενός έτους, εάν καταχωρίσετε τη συσκευή στο διαδίκτυο εντός 28 ημερών από την αγορά, θα έχετε επιπλέον δύο χρόνια κάλυψης πάνω από αυτό.

 • 99% λιγότερο λίπος- διατηρώντας την ίδια εξαιρετική γεύση, δεν απαιτείται λάδι
 • Η τεχνολογία VORTX η γρήγορη κυκλοφορία του αέρα παράγει τραγανές υφές σε μια ευρεία ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών, των πουλερικών και των τσιπς.
 • Για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα στη φριτέζα, χρησιμοποιήστε το χρονοδιακόπτη 60 λεπτών για να ρυθμίσετε γρήγορα τον κύκλο μαγειρέματος.
 • Δύο κουμπιά κλήσης που σας επιτρέπουν απλώς να αλλάξετε το χρονοδιάγραμμα και τη θερμοκρασία
 • Αυτός ο φούρνος φριτέζας σάς επιτρέπει να τηγανίζετε, να ψήνετε, να ψήνετε και να ψήνετε, για τον ιδανικό συνεργάτη μαγειρέματος.
 • Εγγύηση 3 ετών: Εάν καταχωρίσετε τη συσκευή στο διαδίκτυο εντός 28 ημερών από την αγορά, λαμβάνετε επιπλέον 2 χρόνια.

Tefal Actifry Advance Snacking FZ729840 Health Air Fryer

Tefal Actifry Advance Snacking FZ729840 Health Air Fryer

Το Actifry είναι ένα λογισμικό που έχει πάνω από 400 συνταγές που σχεδιάστηκαν μόνο για το Acti Fry. Ο δίσκος σνακ διατηρεί ευαίσθητα πιάτα σε παρθένα σχήμα, επιτρέποντάς σας να τελειώσετε το δείπνο σε λίγα λεπτά αντί για ώρες. Υπάρχουν έξι μερίδες κάθε δοχείο, οπότε υπάρχει πάντα άφθονο για να πάτε. Τα πάντα, από μια αναταραχή σε μια τέλεια μαγειρεμένη παέλλα μπορούν να ολοκληρωθούν σε λίγα λεπτά!

 • Τραγανό ομοιόμορφο τηγάνισμα λόγω του μηχανοκίνητου κουπιού που αναδεύει το γεύμα σας
 • Το μέγεθος του μέρους εξασφαλίζει ότι όλοι έχουν άφθονο.
 • Ενισχυμένο με συνταγή συνταγών έχει γίνει ειδικά για την ακρόαση για να μπαχαρικά μέχρι τις ώρες των γευμάτων.
 • Κάντε περισσότερα μπορείτε να κάνετε μια κάρυ ή μια κατσαρόλα, επίσης.
 • Για να προστατεύσετε τα ευαίσθητα γεύματα, ο δίσκος σνακ είναι χρήσιμος.
 • Το Sizzling ανακατεύετε και ένα υπέροχο δείπνο paella ταξινομείται μέσα σε λίγα λεπτά

Proscenic T21 Air Fryer, με hundres συνταγών, xxl 5.5L

Proscenic T21 Air Fryer, με hundres συνταγών, xxl 5.5L

Η εφαρμογή Proscenichome σας προσφέρει με εκατοντάδες μοναδικές και νόστιμες συνταγές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμάσετε το φαγητό σύμφωνα με τις οδηγίες και η φριτέζα θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης και η παχυσαρκία συγκαταλέγονται στις καταστάσεις που το T21 είναι ιδανικό για θεραπεία. Περιέχει 85 τοις εκατό λιγότερο λίπος από μια συμβατική βαθιά φριτέζα, όμως το φαγητό εξακολουθεί να είναι τόσο νόστιμο όσο θα ήταν αν χρησιμοποιηθεί το βαθύ τηγάνισμα. Το Proscenichome προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά για τη φριτέζα: Διαχείριση, σχέδιο, αλλαγή, παρακολούθηση και δημιουργία προσαρμοσμένων συνταγών χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με Alexa ή Google Assistant.

 • Ένας μεγάλος βοηθός για το άτομο που δεν ξέρει πώς να κάνει ένα γεύμα, απλά ακολουθήστε τη συνταγή και η φριτέζα θα μαγειρέψει για σας.
 • Προσαρμόστε τις συνταγές σας και αποθηκεύστε τις στην εφαρμογή.
 • Έχει τρεις ξεχωριστές λειτουργίες. Ο προγραμματισμός, τα μενού και η διατήρηση όλων εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας.
 • Άλλοι φριτέζοι δεν έχουν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του φριτέζα.
 • Δύο στρώματα επίστρωσης Teflon κάνουν αυτό το καλάθι μη κολλημένο και εύκολο να καθαριστεί.
 • Εξαρτήματα αφαιρούμενα εξαρτήματα ασφαλείας
 • Γρήγορη μαγειρική: Χρησιμοποιώντας θερμότητα υψηλής έντασης, η ταχεία μέθοδος ζεστού αέρα μαγειρεύει γρήγορα τα τρόφιμα με διεισδυτική θερμότητα που εφαρμόζεται στο φαγητό από όλες τις πλευρές.
 • Μπορείτε να επιλέξετε μηχάνημα με οθόνες LED με ένα πάτημα ή με την εφαρμογή.
 • Έχει οκτώ προκαθορισμένες ρουτίνες μαγειρέματος, επιτρέποντας να προετοιμαστεί σχεδόν οποιοδήποτε πιάτο.
 • Αυτή η φριτέζα έχει 85% λιγότερο λίπος από μια παραδοσιακή φριτέζα, αλλά διατηρεί τη γεύση του φαγητού. Ποια είναι η διαδικασία για τη χρήση μιας φριτέζας;
 • Οι φριτέζες μαγειρεύουν τα τρόφιμα που κανονικά θα βυθιστούν σε λάδι μέσω της κυκλοφορίας του ζεστού αέρα. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό στρώμα πετρελαίου για να καλύψει το επιθυμητό φαγητό, η φριτέζα του αέρα μαγειρεύει με τον κυκλοφορούντα ζεστό αέρα που μπορεί να φτάσει τους 200 βαθμούς Κελσίου (392 βαθμούς Φαρενάιτ) για να εφαρμόσει θερμότητα και να ξεκινήσει την αντίδραση.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το πετρέλαιο σε φριτέζα;

Όταν μαγειρεύετε με τη φριτέζα σας, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κανένα λάδι. Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν να μην χρησιμοποιούν πετρέλαιο όταν χρησιμοποιούν μια φριτέζα, μπορεί να το κάνετε ακόμα με τη φριτέζα. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί λάδι στο τηγάνι. Η προσθήκη μαγειρέματος στο γεύμα σας πριν από τηγανισμό του αέρα θα του δώσει ένα επιπλέον τραγανό στρώμα γεύσης.

Οι Fryers Air παρέχουν μια γεύση που είναι παρόμοια με τα βαθιά τηγανητά τρόφιμα;

Είναι αλήθεια ότι τα αντικείμενα με τηγανητά με αέρα δεν έχουν μια βαθιά τηγανητά γεύση, παρά το γεγονός ότι θα ήθελα πολύ, βαθιά, να τα θέλω απεγνωσμένα. Έχει την υφή και τη γεύση των εξωπλών γευμάτων με φούρνο. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ως εξής: Οι φριτέζες αέρα είναι ουσιαστικά λίγοι φούρνοι μεταφοράς που μαγειρεύουν τρόφιμα με συνεχώς κυκλοφορώντας ζεστό αέρα γύρω από αυτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε μια φριτέζα αντί για μια βαθιά φριτέζα;

Σύντομα, μια φριτέζα δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς μια βαθιά φριτέζα. Όταν πρόκειται για γεύση, τα περισσότερα γεύματα μαγειρεύονται σε μια φριτέζα με φριτέζα, εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, από αυτά που ψήνονται σε ένα συμβατικό φούρνο. Μια φριτέζα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμάσει οποιοδήποτε στοιχείο που συνήθως θα μαγειρευτεί σε μια βαθιά φριτέζα, όπως φτερά κοτόπουλου.

Είναι η Air Fryers μια καλή επένδυση;

Ναι, σε κάποιο βαθμό. Επιπλέον, η φριτέζα, παρόμοια με την άμεση κατσαρόλα, κάνει το μαγείρεμα γενικά πολύ πιο γρήγορα (και ευκολότερο). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι φριτέζες αέρα επιτυγχάνουν υψηλές θερμοκρασίες σε λίγα λεπτά (σε αντίθεση με πολλούς φούρνους, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν 10-15 λεπτά απλά για να ζεσταθούν), και στη συνέχεια ο ζεστός αέρας κυκλοφορεί σε όλη τη συσκευή, με αποτέλεσμα ταχύτερα μαγειρέματος σε όλη την έκταση.

Οι πατάτες τηγανισμένες πατάτες έχουν ευχάριστη γεύση;

Ναι, οι Fryers Air είναι εξαιρετικοί για να κάνουν τηγανητές πατάτες. Η πλειοψηφία των ατόμων που διαθέτουν αεροπορικές φριτέζες ισχυρίζονται ότι οι πατάτες τηγανητές έχουν πολύ γεύση όπως ο συμβατικός τύπος βαθιάς τηγανησίας, αν και είναι λιγότερο λιπαρά από την παραδοσιακή ποικιλία. Ως αποτέλεσμα, δεν θα αισθάνεστε τόσο ένοχοι για την κατανάλωσή τους (που τείνει να κάνει τα πράγματα να γευτούν καλύτερα από μόνα τους).

Είναι δυνατόν να μαγειρέψετε κακοποιημένα τρόφιμα σε φριτέζα;

Εάν προσπαθήσετε να "μαγειρέψετε" τυχόν κακοποιημένα αντικείμενα στη φριτέζα σας, όπως τα σκυλιά καλαμποκιού, τα ψάρια που έχουν υποστεί μπύρα ή οτιδήποτε tempura, θα καταλήξετε με ένα gloppy χάος, αφού το κτύπημα θα πέσει στο κάτω μέρος της φριτέζας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φριτέζα για να μαγειρέψετε αντικείμενα που συνήθως θα ψήνονται στο φούρνο, όπως τα λαχανικά.

Είναι αλήθεια ότι οι φριτέζες αέρα κάνουν φαγητό τραγανό;

Αντί να χρησιμοποιούν πετρέλαιο, οι φριτέζες αέρα χρησιμοποιούν την κυκλοφορία του ζεστού αέρα για να μαγειρέψουν τα τρόφιμα και να δημιουργήσουν τραγανά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούν κάποιο λάδι (μόνο μια κουταλιά της σούπας ή δύο), αλλά όχι αρκετά για να αποκτήσουν το τέλειο χρώμα και την τραγανότητα που ψάχνετε. Το Spritz θα δώσει στο αυγό-τηγανισμένο γεύμα σας το όμορφο χρυσό χρώμα και τραγανή υφή που ψάχνατε. "Αυτό είναι όλο που υπάρχει σε αυτό!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης φριτέας αέρα;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αναγκαστική θερμότητα που παράγεται από μια φριτέζα αέρα μετακινεί γρήγορα τον αέρα, κάθε τροφή που θα μπορούσε να σηκωθεί από αυτόν τον αέρα μπορεί να καταλήξει να χτυπήσει το στοιχείο θέρμανσης. Το γεγονός ότι οι φριτέζες μαγειρεύουν τρόφιμα σε υψηλές θερμοκρασίες σημαίνει ότι τα τρόφιμα που δεν μαγειρεύουν ομοιόμορφα ή δεν κρατούν το σχήμα του είναι πολύ ευαίσθητο στην καύση.

Μπορείτε να μου πείτε αν οι φριτέζες Air είναι επικίνδυνες για την υγεία σας;

Το τηγάνι αέρα θεωρείται συχνά πιο υγιεινό από το τηγάνισμα στο πετρέλαιο. Μειώνει την πρόσληψη θερμίδων κατά 70 τοις εκατό σε 80 τοις εκατό και έχει πολύ λιγότερο λίπος. Αυτή η τεχνική μαγειρέματος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση ορισμένων από τις άλλες αρνητικές συνέπειες της βαθειάς τηγανισμού, όπως η συσσώρευση της χοληστερόλης.

Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός μιας φριτέας αέρα;

Using an air fryer instead of a deep fryer to cook your meals may assist in reducing the amount of acrylamide present in your fried dishes. In fact, according to recent research, air-frying may decrease acrylamide levels by up to 90 percent when compared to conventional deep-frying methods.

Do air fryers use a significant amount of electricity?

Because the wattage of air fryers is relatively modest, it is doubtful that you will incur a significant increase in your energy bill as a result of your cooking endeavors. A 1500-watt power supply was utilized in the air fryer example we provided above. Due to the fact that air fryers are smaller in size when compared to conventional ovens, there is less surface area to keep warm and heat up in the first place, as there is with traditional ovens.

What foods are the most suitable for cooking in an air fryer?

According to the experts, the following are some of the finest foods to prepare in an air fryer. Cooking bacon in an air fryer is a very simple process. Cooking some bananas is a fast and easy treat to make. In an air fryer, you can cook a succulent steak that is full of flavor. Chickpeas may be fried to create a crispy, delicious snack. Doughnuts that have been air-fried are typically light and fluffy.

Is it possible to cook sausages in an air fryer?

In the air fryer, you may make whatever kind of sausage you want. The fryer basket can hold up to 6 of these at once when placed in a single layer in the fryer. Cook them for 9-12 minutes at 400°F, or until the exterior is well-browned and the interior is no longer pink. Similar to bratwurst and fresh (not cured) kielbasa, other thick fresh sausages such as chorizo are also available.

Is it possible to cook frozen meat in an air fryer?

When you are in a hurry, frozen meat may take a long time to cook, so plan ahead. Cooking a range of frozen meat items has never been easier than it is today, due to advancements in air fryer technology. Using an air fryer enables you to cook with much less oil than conventional methods, while still producing a delicious dinner that everyone will enjoy.

What is the most important thing to know about air fryers?

 • It lowers caloric consumption by 70% to 80%, with considerably less fat.
 • Deep-frying may also assist to minimize the other effects of deep-frying, such as cholesterol accumulation.
 • The cooking oil penetrates the food, resulting in a thicker, crispier crust on the exterior of the dish.
 • When using an air fryer, cleanup is much easier since little or no oil is used.
 • Air fryers cook food by circulating hot air instead of using oil.
 • For this reason, air fryers heat up in a matter of minutes, circulate hot air in the device, and therefore cook the food more quickly.
 • Air fryers make great French fries.
 • Most owners of air fryers state that their french fries have a considerably milder flavor than typical deep-fried fries, but they are less greasy.
 • Thus, you will not feel as bad about eating them (which tends to make things taste better by themselves).
 • Just a little oil is used, but not quite enough to achieve the exact color and texture you are seeking.
 • An independent study found that air-frying reduces acrylamide levels by 90% compared to traditional deep-frying techniques.
 • How much energy does an air fryer use?
 • For this particular case, a 1500-watt power source was needed.
 • Due to the fact that air fryers are smaller when compared with conventional ovens, there is less surface area to heat up in the first place.
 • Which dishes are best to cook in an air fryer?
 • It is easy to cook bacon in an air fryer.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

 Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους