Τι είναι η τουαλέτα με μπιντέ;

μπιντές οφέλη του μπιντέ Περιγραφή λειτουργίας του Μπιντέτ εγκατάσταση μπιντέ ιαπωνική τουαλέτα έξυπνη τουαλέτα

Ποιος είναι ο σκοπός μιας τουαλέτας μπιντέ;Ποιος είναι ο σκοπός μιας τουαλέτας μπιντέ;

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός καθίσματος τουαλέτας Bidet;

Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ ή ένα δοχείο που έχει σχεδιαστεί για να καθίσει και να χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών του μετά τη χρήση της τουαλέτας. Ένα μπιντέ είναι ένα είδος υδραυλικών εγκαταστάσεων που διαθέτει υδραυλική παροχή νερού καθώς και μια τρύπα αποστράγγισης, καθιστώντας το υπόψη σε τοπικούς κανονισμούς αποχέτευσης. Τα διαφορετικά έθνη έχουν διαφορετικούς τύπους υποψήφιων. Άλλοι έχουν υποψήφια ψεκαστήρα, ενώ μερικοί έχουν μπιντέ με θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο νερό και στεγνωτήρες αέρα. Ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι μια συσκευή που ενσωματώνει μια τουαλέτα και ένα μπιντέ. Περιλαμβάνονται ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας, ένα νυχτερινό φως τουαλέτας και μια εναλλακτική λύση αυτοκινήτων. Τα χαρακτηριστικά που παρέχονται αποφασίζουν την τιμή του Bidet Toile Mix. Τα μπιντέ καθαρίζουν το περιβάλλον με ένα ρεύμα νερού. Τίποτα δεν έρχεται σε επαφή με το άτομο. Το νερό για το bidet παρέχεται από τους ίδιους σωλήνες γλυκού νερού που παρέχουν νερό στη δεξαμενή τουαλέτας. Σύμφωνα με ένα επιστημονικό αμερικανικό άρθρο, η χρήση ενός μπιντέ είναι "πολύ λιγότερο αγχωτικό στο περιβάλλον από τη χρήση χαρτιού". Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να επιτρέψουν ταξίδια στο μπάνιο να πάνε όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Οι ιαπωνικές ρυθμίσεις της τουαλέτας και η ξήρανση του αέρα μπορούν να προσαρμοστούν στην προτίμηση του χρήστη. Δεν έχουν όλα τα μοντέλα όλα τα χαρακτηριστικά. Είναι κρίσιμο να προσδιορίσετε ποιες είναι οι πιο σημαντικές για εσάς. Η πλειοψηφία των συνδυασμών τουαλέτας Bidet πρέπει να συνδεθεί για όλες τις λειτουργίες που θα εκτελούνται. Αυτόματο κάθισμα τουαλέτας κλεισίματος-Όταν εντοπίζεται ένα άτομο, ένα άλλο χαρακτηριστικό αισθητήρα κίνησης ανυψώνει αυτόματα και μειώνει το κάθισμα. Οι αυτόματες τουαλέτες χρησιμοποιούν τεχνολογία αισθητήρων κίνησης για να αισθανθούν ότι ο καταναλωτής έχει αφήσει και αμέσως ξεπλύνει την τουαλέτα. Όταν βιώνετε οτιδήποτε για πρώτη φορά, εξακολουθεί να υπάρχει ένα επίπεδο δυσφορίας. Ο καθαρισμός των ακροφυσίων είναι το μόνο ειδικό μέρος του καθαρισμού ενός μπιντέ. BrookPad SplashLet είναι μια έξυπνη τουαλέτα που συνδυάζει προηγμένη λειτουργικότητα τουαλέτας με καθαρισμό τύπου bidet. Οι στενές συζευγμένες τουαλέτες, οι συσκευές πλάτης προς τοίχο, οι τουαλέτες, οι μπιντέτες και οι τουαλέτες σχεδιαστών αιχμής είναι επίσης διαθέσιμες σε λογικές τιμές. Οι έξυπνες τουαλέτες έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την κατανάλωση χαρτιού τουαλέτας, ενώ εξακολουθούν να μετριάζουν την παγκόσμια διάβρωση. Μεταξύ των χαρακτηριστικών είναι το ζεστό νερό, η ξήρανση αέρα, η αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και τα ακροφύσια αυτοκαθαριστικής χαμηλής συντήρησης. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την επιλογή ενός μπιντέ στα ακόλουθα μέρη.

·         Ένα μπιντέ είναι μια λεκάνη ή ένα δοχείο που μπορεί να καθίσει και να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει τα χέρια του μετά τη χρήση της τουαλέτας.
·         Ένας συνδυασμός τουαλέτας μπιντέ συνδυάζει μια τουαλέτα και ένα μπιντέ σε μια μονάδα.
·         Υπάρχει επίσης ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας, ένα νυχτερινό φως τουαλέτας και μια επιλογή auto flush.
·         Η τιμή του Bidet Toile Combinfive Fixtures καθορίζεται στις παροχές που προσφέρονται.

 

Τι είναι το μπιντέ;

Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ ή ένα δοχείο που προορίζεται να καθίσει και να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο μετά τη χρήση της τουαλέτας. Η νέα έκδοση διαθέτει πηγή υδραυλικών υδάτων καθώς και άνοιγμα αποστράγγισης, καθιστώντας την μορφή υδραυλικών εγκαταστάσεων που υπόκεινται σε τοπικούς κανονισμούς αποχέτευσης. Ο στόχος του μπιντέ είναι να ενθαρρύνει την προσωπική υγιεινή. Το ηλεκτρονικό μπιντέ είναι ένα εξάρτημα που συνδυάζει ένα κάθισμα τουαλέτας με ένα σταθμό πλύσης. Τα γεννητικά όργανα, το περίνεο, οι εσωτερικοί γλουτούς και οι πρωκτό καθαρίζονται και πλένονται με μπιντέ. Ένα κατακόρυφο τζετ σε ορισμένα μπιντέ έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το πλύσιμο και το ξεπλέπτοντας το περίνεο και την πρωκτική περιοχή. Το τυπικό ξεχωριστό μπιντέ είναι παρόμοιο με ένα washbasin που είναι γεμάτο με καθαρό νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιείται για μια ποικιλία χρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πλύσιμο ποδιών. Ένα μπιντέ, ουσιαστικά, σας βοηθά να καθαρίσετε τον εαυτό σας μετά τη χρήση του μπάνιου με νερό και όχι με χαρτί υγείας. Σε διάφορες περιοχές του κόσμου χρησιμοποιούνται διαφορετικά είδη μπιντέ. Ορισμένες χώρες έχουν μπιντέ ψεκαστήρα, ενώ άλλα έχουν ακόμα πιο ακριβά μπιντέ με θερμαινόμενα πάγκους, θερμαινόμενο νερό και στεγνωτήρες αέρα. Υπήρχε μόνο ένα μπάνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι συνήθως κρυμμένο σε ένα μικρό, dingy χώρο, μακριά, και χρησιμοποιείται και απορρίπτεται το συντομότερο δυνατό. Οι τουαλέτες με τοίχο και τοίχο εμφανίστηκαν αργότερα στον εικοστό αιώνα, σηματοδοτώντας την έναρξη των προσπαθειών να ενσωματωθούν το μπάνιο με το υπόλοιπο σπίτι και να το κάνουν μέλος της οικογένειας. Με την άφιξη του εικοστού πρώτου αιώνα ήρθε μια σύγχρονη προοπτική και μια νέα φυλή τουαλετών, μετατρέποντας το μπάνιο σε ένα από τα πιο ευχάριστα δωμάτια στο σπίτι. Η τουαλέτα του Μπιντέ, επίσης γνωστή ως τουαλέτα ντους, δικαιολογεί μια δεύτερη ματιά και βαθύτερη εξέταση, καθώς είναι σχεδόν αδιάκριτο από ένα κανονικό τηγάνι προτού σταματήσετε να κοιτάξετε πιο κοντά. Το μπιντέ ντους αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1980 ως μια καινοτόμο σύγχρονη ιδέα που παρείχε στον καταναλωτή μια πλήρη εμπειρία μπάνιου από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς τη χρήση χαρτιού τουαλέτας.

·         Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ ή ένα δοχείο που χρησιμοποιείται για να καθίσει και να πλύνει μετά τη χρήση του μπάνιου.
·         Η ενημερωμένη έκδοση διαθέτει τόσο παροχή νερού όσο και ένα άνοιγμα αποστράγγισης, καθιστώντας το ένα στοιχείο υδραυλικών εγκαταστάσεων που υπόκειται σε δημοτικά πρότυπα υγιεινής.
·         Ο σκοπός του Μπιντέ είναι να προωθήσει την προσωπική υγιεινή.

Για ποια είναι η τουαλέτα του Μπιντέ;

Όταν χρησιμοποιείτε το χαρτί υγείας και το μπιντέ, η προσωπική υγεία ενισχύεται και διατηρείται με μεγαλύτερη ακρίβεια και βολικά από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε χαρτί υγείας μόνο. Το νερό χρησιμοποιείται με φειδώ σε ορισμένα πρόσθετα μπιντέ με κατακόρυφα αεριωθούμενα αεροσκάφη και το χαρτί υγείας μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί. Η χρήση του Bidet Fixtures μπορεί επίσης να βοηθήσει με αιμορροΐδες και άλλα προβλήματα υγείας των γεννητικών οργάνων. Λόγω της ευρείας επιφάνειας της λεκάνης απορροής, τα αυτόνομα υποψήφια χρειάζονται αυστηρά μετά τη χρήση και τακτική απολύμανση ή μικροβιακή μόλυνση από τον ένα καταναλωτή στο επόμενο. Λόγω της χρησιμότητάς τους στην εξασφάλιση αποχέτευσης, τα συνημμένα του Μπιντέ χρησιμοποιούνται συχνά σε νοσοκομειακές τουαλέτες.

·         Η προσωπική υγεία βελτιώνεται και διατηρείται πιο σωστά και εύκολα όταν χρησιμοποιείτε τόσο χαρτί υγείας όσο και ένα μπιντέ από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε χαρτί υγείας μόνο.
·         Τα εξαρτήματα Bidet μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη θεραπεία αιμορροΐδων και άλλων ζητημάτων υγείας των γεννητικών οργάνων.

Γιατί η τουαλέτα του Μπιντέ είναι η καλύτερη;

Οποιοσδήποτε θεωρεί την πολυτέλεια να είναι κάτι που είναι εκτός ελέγχου τους. Εάν δεν το αντέχετε ή δεν μπορείτε να το πάρετε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πρέπει να είναι ένα προνόμιο. Άλλοι το περιγράφουν ως ευχαρίστηση σε ορισμένες δραστηριότητες που, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο, σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα. Χαρακτηριστικά όπως ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας, ένα νυχτερινό φως τουαλέτας και μια επιλογή auto flush περιλαμβάνονται σε bidet combos τουαλέτας. Μπορεί να μην είναι ποσοτικοποιήσιμες ως αισθήσεις, αλλά όποιος έχει κλιμακωθεί σε μια ψυχρή, χειμερινή νύχτα για να χαλαρώσει σε ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας θα συμφωνούσε σίγουρα ότι είναι ένα άξιο προνόμιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι μια τόσο αξιόλογη πολυτέλεια. Μικρές στιγμές που έχουν τεράστια επίδραση στο πώς ακούγεται. Ένας συνδυασμός τουαλέτας μπιντέ είναι ακριβώς όπως μοιάζει. Πρόκειται για μια ενιαία συσκευή που συνδυάζει μια τουαλέτα και ένα μπιντέ σε μια μονάδα, παρέχοντας ένα πολυτελές περιβάλλον μπάνιου, ενσωματώνοντας μια τουαλέτα υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικά Bidet. Αυτά τα φωτιστικά μπάνιου έχουν μια κομψή και μινιμαλιστική εμφάνιση που θα συμπληρώσει μια ποικιλία στυλ μπάνιου.

·         Άλλοι το ορίζουν ως βρίσκοντας χαρά σε συγκεκριμένα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ειρηνικά, ανεξάρτητα από το πόσο λίγα είναι αυτά.
·         Ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται.

Πώς να επιλέξετε Bidet με τουαλέτα;

Πώς να επιλέξετε Bidet με τουαλέτα;

Πώς μπορείτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό τουαλέτας μπιντέ;

Όταν προσπαθείτε να αγοράσετε ένα combo τουαλέτας μπιντέ, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Τι σχέδιο θα φαινόταν καλύτερα στο μπάνιο σας; Θέλετε κάτι εξορθολογισμένο και νέο, ή θέλετε να συμπεριλάβετε μερικά πιο παραδοσιακά στοιχεία; Κόστος - Ποιο είναι το πιο προσιτό σημείο τιμής για εσάς; Η τιμή των συνδυασμών του Bidet Toile Fixtures καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται. Είναι δυνατόν να επιλέξετε μια πιο βασική επιλογή σε χαμηλότερη τιμή ή να προχωρήσετε από την άποψη της λειτουργικότητας για μια πιο δαπανηρή εμπειρία. Υπάρχει μια ποικιλία διαθέσιμων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των θερμαινόμενων καθισμάτων τουαλέτας, της αυτόματης έκπλυσης και των στεγνωτήρων αέρα. Δημιουργήστε μια λίστα χαρακτηριστικών που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς και τις οικογένειές σας, όπως θα κάνατε πριν κάνετε κάποια άλλη επιλογή. Μια ιαπωνική τουαλέτα, γνωστή και ως έξυπνη τουαλέτα, είναι μια τουαλέτα που χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογίες. Με απλά λόγια, οι έξυπνες τουαλέτες μπορούν να επικοινωνούν με τους χρήστες τους μέσω τηλεχειριστηρίου. Μπορείτε να ξεπλύνετε, να είναι ομίχλη και να στεγνώσετε με ένα κουμπί. Οι ιαπωνικές τουαλέτες, όπως υπονοεί το όνομα, εμφανίστηκαν στην Ιαπωνία. Το κάθισμα της τουαλέτας που πλύση ή το ζεστό νερό είναι όπως ταξινομείται στα Ιαπωνικά. Η πιο σύγχρονη μηχανή τουαλέτας στον κόσμο είναι αυτή η τουαλέτα υψηλής τεχνολογίας.

·         Είναι δυνατόν να επιλέξετε μια πιο βασική επιλογή με φθηνότερο κόστος ή να περάσετε από την άποψη της ικανότητας με υψηλότερο κόστος.
·         Μια έξυπνη τουαλέτα, συχνά γνωστή ως ιαπωνική τουαλέτα, είναι αυτή που χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία.

Είναι αλήθεια ότι τα μπιντέ είναι υγιεινά;

Όταν πρόκειται για τη χρήση ενός μπιντέ, αυτό είναι το δεύτερο πιο συχνά ζητούμενο ερώτημα. Το πρώτο ζήτημα είναι ακριβώς πάνω από αυτό. Τα μπιντέ είναι ένας πραγματικά υγιεινός τρόπος για να καθαρίσετε μετά τη χρήση της τουαλέτας, με λίγα λόγια. Είναι δυνατόν να πούμε ότι τα μπιντέ είναι πιο υγιεινά από την παραδοσιακή πρακτική της χρήσης χαρτιού τουαλέτας. Τα μπιντέ απολύουν το περιβάλλον με ένα ρεύμα νερού. Τίποτα δεν έρχεται σε επαφή με το άτομο εκτός από το νερό, επειδή δεν υπάρχει κίνδυνος ρύπανσης. Η χρήση ενός μπιντέ, όταν συνδυάζεται με τη σωστή διαδικασία πλύσης με το χέρι, είναι μια πολύ υγιεινή μέθοδος καθαρισμού μετά τη χρήση του μπάνιου. Το υγιεινό χαρακτηριστικό των τουαλετών του Μπιντέ, φυσικά, δεν μπορεί να παραβλεφθεί και είναι η κύρια δικαιολογία για την αγορά ενός. Η συστροφή ενός βραχίονα πίσω από την πλάτη σας μπορεί να είναι μια αμήχανη εμπειρία και μπορεί να επιδεινώσει τα μυϊκά προβλήματα στις κορυφές των ώμων. Η επίτευξη πίσω για να χρησιμοποιήσετε χαρτί υγείας είναι μια δύσκολη και επίπονη επιχείρηση που μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατη είτε είστε ένα μεγάλο πλαίσιο είτε έχετε κάποιο είδος τραυματισμού. Οι τουαλέτες ντους σας προσφέρουν ένα άμεσο όφελος εξαλείφοντας εξ ολοκλήρου την ανάγκη αυτής της μεθόδου.

·         Αυτή είναι η δεύτερη συχνότερη ερώτηση σχετικά με τη χρήση ενός μπιντέ.
·         Όταν συνδυάζεται με τακτικές διαδικασίες πλύσης με το χέρι, η χρήση ενός μπιντέ είναι ένας πολύ υγιεινός τρόπος για να καθαρίσετε μετά τη χρήση της τουαλέτας.

Από πού θα προέρχεται το νερό για το μπιντέ;

Πρώτα απ 'όλα, ας αποβάλλουμε την ιδέα ότι το νερό του Μπιντέ προέρχεται από τη δεξαμενή τουαλέτας. Αυτή δεν είναι η περίπτωση. Η χρήση του νερού από το μπολ της τουαλέτας ονομάζεται «βρώμικο», επειδή δεν ακολουθεί τα υγειονομικά πρότυπα που οι μπιντέ είναι γνωστοί. Το νερό για το μπιντέ αναδύεται από τους ίδιους σωλήνες γλυκού νερού που παρέχουν νερό στη δεξαμενή τουαλέτας. Αυτό είναι το ακριβές νερό που περνάει μέσα από τις βρύσες στους νεροχύτες. Είναι νέο, ασφαλές και απαλλαγμένο από μικρόβια.

·         Το μπιντέ παίρνει το νερό του από τις ίδιες γραμμές γλυκού νερού που παρέχουν τη δεξαμενή τουαλέτας.
·         Αυτό είναι το ίδιο νερό που βγαίνει από τις βρύσες νεροχύτη.

Είναι αλήθεια ότι οι τουαλέτες του Μπιντέ είναι καλύτερες από το χαρτί υγείας;

Είναι αλήθεια ότι οι τουαλέτες του Μπιντέ είναι καλύτερες από το χαρτί υγείας;

Οι τουαλέτες Bidet είναι προτιμότερες από το χαρτί υγείας.

Τα μπιντέ μπορούν να σώσουν το κλίμα μειώνοντας τη χρήση χαρτιού τουαλέτας. Σε σύγκριση με το νερό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή χαρτιού τουαλέτας, ο τυπικός χρήστης χρειάζεται ένα μικρό όγκο νερού για να καθαρίσει χρησιμοποιώντας ένα μπιντέ. Η χρήση ενός μπιντέ είναι "πολύ λιγότερο αγχωτική στην ατμόσφαιρα από τη χρήση χαρτιού", σύμφωνα με ένα επιστημονικό αμερικανικό άρθρο. Σύμφωνα με την Scientific American, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες στράφηκαν σε μπιντέ, θα μπορούσαν να διατηρηθούν 15 εκατομμύρια δέντρα ετησίως. Αυτές τις μέρες, η περιβαλλοντική συνείδηση ​​είναι ένα καυτό θέμα. Πάντα σκεφτόμαστε να χρησιμοποιούμε λιγότερα προϊόντα χημικών καθαριστικών (που είναι ένα φανταστικό βήμα) όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε οικολογικές βιώσιμες βελτιώσεις στο μπάνιο, αλλά δεν σκεφτόμαστε να χρησιμοποιούμε λιγότερο χαρτί υγείας. Ωστόσο, καθώς η τεχνολογία των υδραυλικών εγκαταστάσεων και η ποσότητα του χαρτιού τουαλέτας και των υγρών μαντηλάκια αυξάνονται, η κατανάλωση χαρτιού τουαλέτας και, πιο πρόσφατα, υγρά μαντηλάκια, γίνεται περιβαλλοντική ανησυχία. Αποφεύγοντας τη χρήση υγρών μαντηλάκια και μειώνοντας δραστικά τη χρήση χαρτιού τουαλέτας, ένα combo τουαλέτας του Μπιντέτα θα μειώσει σημαντικά τα περιβαλλοντικά αποτελέσματα του μπάνιου σας.

·         Τα μπιντέ μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον μειώνοντας την ποσότητα του χαρτιού τουαλέτας που χρησιμοποιείται.
·         Σε σύγκριση με το νερό που απαιτείται για την κατασκευή χαρτιού τουαλέτας, ο μέσος χρήστης απαιτεί μόνο λίγη ποσότητα νερού για να καθαριστεί χρησιμοποιώντας ένα μπιντέ.

Τι ψάχνετε σε μια έξυπνη τουαλέτα ή σε ιαπωνική τουαλέτα;

Οι συνδυασμοί τουαλέτας του Μπιντέ έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών που τους διακρίνουν ως φωτιστικά υψηλής ποιότητας. Δεν έχουν όλες οι εκδόσεις όλα τα χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε ποιες είναι οι πιο σχετικές με εσάς και την οικογένειά σας και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι ιαπωνικές τουαλέτες έρχονται με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ταξίδια σας στο μπάνιο λίγο πιο ομαλά. Οι ρυθμίσεις ξήρανσης νερού και αέρα στην ιαπωνική τουαλέτα μπορούν να αλλάξουν στις επιθυμητές θερμοκρασίες του χρήστη - εντυπωσιακές, σωστά; Οι προσδοκίες θερμοκρασίας μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν για την επόμενη συνεδρία του μπάνιου. Και όσοι από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τις λειτουργίες των ιαπωνικών τουαλετών.

Τουαλέτα με νερό που έχει ζεσταθεί - Ενώ το νερό που βγαίνει από τα ακροφύσια του Μπιζ είναι ακόμα καινούργιο και κρύο, ορισμένες εκδόσεις το ζεσταίνονται πριν το προμηθεύουν για πλύσιμο. Για να βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του νερού είναι απλά σωστή, αναζητήστε μοντέλα με μεταβλητές ρυθμίσεις θερμότητας.
Κάθισμα με νυχτερινό φως - Είναι ένας παίκτης που δεν πρέπει να αναστρέψει στο φως του μπάνιου στη μέση της νύχτας! Το μονοπάτι φωτίζεται από μαλακό φωτισμό μέσα στο μπάνιο, το οποίο έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων σε ορισμένες εκδόσεις.
Η τουαλέτα μπιντέ με πίεση νερού μπορεί να ρυθμιστεί - Μπορείτε, ahem, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο επιθετική για τον καθαρισμό σας κατά καιρούς. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε μια λειτουργία που σας βοηθά να αλλάξετε την πίεση του νερού. Η ένταση του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη.

Μπιντέτα με ακροφύσια που υποστηρίζουν το πίσω πλύσιμο και το μπιντέ - Η επιλογή πλυσίματος «μπροστά και πίσω» είναι διαθέσιμη στα περισσότερα μπιντέ συνδυασμένα. Άλλοι έχουν ένα ενιαίο αρθρωτό ακροφύσιο που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή, ενώ άλλοι έχουν δύο ακροφύσια, ένα για το μπροστινό και ένα για την πλάτη. Αυτό, κατά την άποψή μας, είναι μια ασφαλέστερη επιλογή επειδή κάθε ακροφύσιο θα έχει μοναδικό στόχο και θα είναι σε θέση να εκτελέσει τη δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Τουαλέτα με ζεστό στεγνωτήριο με αέρα - Στο τέλος του κύκλου πλυντηρίου, μια έκρηξη ζεστού αέρα στεγνώνει όλο το νερό και φέρνει την εμπειρία του μπιντέ σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα. Ορισμένα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη θερμοκρασία του αέρα και/ή τη διαδρομή ροής αέρα.
  • Κάθισμα τουαλέτας με θερμότητα- Είναι αδύνατο να υπερεκτιμηθεί η ευκολία ενός θερμαινόμενου καθίσματος τουαλέτας. Στη μέση της νύχτας, κάθεται σε ένα κρύο κάθισμα τουαλέτας είναι μια δραστηριότητα που κανείς δεν θέλει να έχει! Πολλές εκδόσεις εξακολουθούν να έχουν θερμικές ρυθμίσεις που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να έχουν λιγότερη ζεστασιά το καλοκαίρι και λίγο περισσότερη άνεση το χειμώνα.
  • Μπιντέτο με ccontrol από μακριά - Στην αρχή, η χρήση ενός τηλεχειριστηρίου για την τουαλέτα σας μπορεί να φαίνεται παράλογη. Και, παρόλο που ο πίνακας ελέγχου του μπιντέ σπάνια χρησιμοποιείται ως «απομακρυσμένο», παρέχει στον καταναλωτή πρόσβαση σε όλες τις προσαρμόσιμες ρυθμίσεις. Αυτός ο πίνακας ελέγχου του μπιντέ μπορεί επίσης να αποθηκευτεί σε κάτοχο ελέγχου A'Remote, ο οποίος επιτρέπει στον καταναλωτή να το χρησιμοποιήσει χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για το να χαθεί.
  • Τουαλέτα με αυτόματη καύση - Οι αυτόματες τουαλέτες χρησιμοποιούν την τεχνολογία αισθητήρων κίνησης για να ανιχνεύσουν ότι ο πελάτης έχει φύγει και ξεπλύνει αυτόματα την τουαλέτα.
  • Κάθισμα τουαλέτας με αυτόματο κλείσιμο - Όταν αισθάνεται ένας άνθρωπος, μια άλλη λειτουργία αισθητήρα κίνησης αυξάνει αμέσως και μειώνει το κάθισμα. Δεν θα υπάρχουν πλέον καθίσματα τουαλέτας!

Πώς να συνδέσετε το Smart Bidet;

Πώς να συνδέσετε το Smart Bidet;

Είναι αρκετό για μένα να συνδέσω το μπιντέ; Τι γίνεται αν δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρική πρίζα;

Ναι, οι περισσότεροι συνδυασμοί τουαλέτας Bidet πρέπει να συνδεθούν για να λειτουργήσουν οποιαδήποτε από τις λειτουργίες. Ιδιαίτερα εάν υπάρχει ζεστό νερό ή ζεστό αέρα. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα εάν το μπάνιο έχει μια έξοδο κοντά, οπότε αν δεν το κάνει, υπάρχουν πάντα αρκετές επιλογές. Μερικοί άνθρωποι θα είναι σε θέση να φτάσουν στην τουαλέτα απλώς εκκαθαρίζοντας ένα εκτεταμένο καλώδιο γύρω από το baseboard. Άλλοι εκτελούν μίνι αναδιαγραφές και είναι πρόθυμοι να καλύψουν εντελώς μια γειτονική υποδοχή. Εάν επισκευάζετε μια παλιά τουαλέτα και δεν έχετε έξοδο, αξίζει να ξοδέψετε μερικά δολάρια για να έχετε εγκαταστήσει ένα. Το σύρμα είναι πιο συχνά κρυμμένο πίσω από τον τοίχο και πρέπει απλώς να προωθηθεί για να προσεγγιστεί.

·         Ναι, οι περισσότεροι συνδυασμοί τουαλέτας Bidet πρέπει να συνδεθούν για να λειτουργήσουν οποιαδήποτε από τις λειτουργίες.
·         Ιδιαίτερα εάν υπάρχει ζεστό νερό ή ζεστό αέρα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα μπιντέ;

Η χρήση ενός σύγχρονου μπιντέ είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μικρή πρακτική. Προετοίμασε τον εαυτό σου. Η εύρεση του πίνακα ελέγχου μόλις έχετε κάνει το "Doing Your Job" είναι ζωτικής σημασίας για μια μεγάλη εμπειρία μπιντέ. Επιλέξτε την εναλλακτική λύση για πλύση. Υπάρχει συνήθως ένα κουμπί "μπροστινό πλύσιμο" και "πίσω πλύσης", καθώς και μια ρύθμιση θερμοκρασίας νερού. Αυτό θα προκαλέσει την εκκίνηση των ακροφυσίων πλυσίματος και του κύκλου πλύσης. Όταν η αντλία ωθεί το νερό όμως και/ή το νερό θερμαίνεται, μπορεί να χρειαστούν μερικές στιγμές για να συμβεί αυτό. Κάντε τις απαιτούμενες προσαρμογές. Για ένα πιο ακριβές πλύσιμο, ρυθμίστε τη διαδρομή ψεκασμού νερού ή την πίεση, εάν είναι απαραίτητο. Σταματήστε πατώντας το κουμπί διακοπής. Ορισμένα μοντέλα θα μπορούσαν να έχουν προ-προγραμματισμένους βρόχους, οπότε αυτό το στάδιο θα παραλειφθεί. Άλλοι θα σας ζητήσουν να χτυπήσετε το εικονίδιο παύσης. Είναι αρκετά ξηρό. Πολλά μηχανήματα διαθέτουν μια επιλογή ξήρανσης ζεστού αέρα. Επιλέξτε το και περιμένετε να ολοκληρώσει την ξήρανση. Για να ολοκληρωθεί η ξήρανση, περισσότερες χειροκίνητες εκδόσεις θα χρειαζόταν περιορισμένο ποσό χαρτιού τουαλέτας. Ενώ είναι πραγματικά φυσικό, υπάρχει πάντα κάποια δυσφορία όταν κάνουν πράγματα για πρώτη φορά. Η μετάβαση στις κινήσεις χωρίς να μπείτε στην τουαλέτα είναι ένας εύκολος τρόπος για να το περάσετε. Θα σας δείξει πώς λειτουργεί, πόσο σταθερή είναι η ροή του νερού και ποια θερμοκρασία είναι βέλτιστη, μεταξύ άλλων. Απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το χέρι σας για να προστατεύσετε το σπρέι νερού.

·         Η χρήση ενός σύγχρονου μπιντέ είναι εκπληκτικά απλή.
·         Το ακροφύσιο πλύσης θα τεντώσει και ο κύκλος πλύσης θα ξεκινήσει.

Αρκεί να αγοράσετε μια νέα τουαλέτα για να πάρετε ένα μπιντέ;

Όχι, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα ολόκληρο μπάνιο! Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις του Μπιντέ που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε ένα μπιντέ με την τρέχουσα τουαλέτα σας. Οι αντικαταστάσεις του μπιντέ χρησιμοποιούν την υπάρχουσα τουαλέτα και BrookPad SplashLet κάθισμα τουαλέτας, μπιντέτες καθίσματος τουαλέτας αντικαθιστούν το υπάρχον κάθισμα τουαλέτας για να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα τουαλέτα και τα ηλεκτρονικά μπιντέτα καθίσματος τουαλέτας χρησιμοποιούν το σημερινό κάθισμα τουαλέτας, αλλά έχουν περισσότερες δυνατότητες, παρόμοιες με το Bidet τουαλέτας. Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό ενός μπιντέ, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Ο καθαρισμός των ακροφυσίων του μπιντέ είναι η μόνη «ειδική» πτυχή του καθαρισμού ενός μπιντέ. Το υπόλοιπο του εξοπλισμού καθαρίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως είναι μια κανονική τουαλέτα. Μερικοί διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενα καθίσματα τουαλέτας για ακόμα καλύτερα πλύσιμο! Τα ακροφύσια του Μπιζέ πρέπει να καθαριστούν σύμφωνα με το μοντέλο που έχει εγκατασταθεί. Άλλοι έχουν αυτοκαθαριστικά ακροφύσια, και μερικά έχουν ακροφύσια που μπορούν να επεκταθούν για γρήγορο καθαρισμό, ενώ ακόμη και μερικά είναι πλήρως χειροκίνητα. Τα ακροφύσια και άλλα στοιχεία του Μπιντέ μπορούν να φροντιστούν καλύτερα σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης και φροντίδας. Ο συνδυασμός του Bidet τουαλέτας είναι τοποθετημένος παρόμοια με τις περισσότερες τουαλέτες, επιτρέποντάς του να αφαιρεθεί όπως απαιτείται, όπως κατά την οδήγηση. Για να το επισκευάσετε, προφανώς, θα πρέπει να κατασκευαστεί μια σωστή τουαλέτα - δεν πρέπει να αφήσετε τους επόμενους ενοικιαστές χωρίς τουαλέτα !! Συχνά, οποιαδήποτε ρύθμιση αγοράς θα πρέπει να δηλώνει ότι το εξάρτημα τουαλέτας δεν περιλαμβάνεται.

·         Η τρέχουσα τουαλέτα και BrookPad Το Splash χρησιμοποιείται ως αντικαταστάσεις του Μπιντέ. Τα ηλεκτρονικά μπιντέτα του τουαλέτας χρησιμοποιούν το σημερινό κάθισμα τουαλέτας, αλλά έχουν πρόσθετες δυνατότητες, συγκρίσιμες με τα bidet combos τουαλέτας και τα μπιντέτα καθίσματος τουαλέτας αντικαθιστούν το υπάρχον κάθισμα τουαλέτας για να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα τουαλέτα.
·         Το υπόλοιπο του εξοπλισμού μπορεί να καθαριστεί ακριβώς όπως μια κανονική τουαλέτα, και μερικά ακόμη και να διαθέτουν κινητά καθίσματα τουαλέτας για ακόμα καλύτερο καθαρισμό!

Οι έξυπνες τουαλέτες και οι τουαλέτες του Μπιντέ έχουν περισσότερη άνεση.

ο BrookPad SplashLet είναι μια έξυπνη τουαλέτα που αναμιγνύει τη σύγχρονη ευελιξία τουαλέτας με τον καθαρισμό που μοιάζει με μπιντέ. Η "απαλή" και η "έξυπνη τουαλέτα" υποδηλώνουν μια πιο ειρηνική, καθώς και μια καλύτερη κατάσταση του νου. BrookPad είναι τα ιδανικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για την εγκατάσταση μιας ξεπερασμένης τουαλέτας στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας ή στην κατασκευή ενός μπάνιου που συνδυάζεται με το υπόλοιπο σπίτι σας. Αυτά είναι αντικείμενα από διάσημες ετικέτες που έρχονται σε μια ποικιλία στυλ, χρώματα και σχήματα. Οι στενές συζευγμένες τουαλέτες, οι μονάδες πίσω σε τοίχο, οι τουαλέτες, οι μπιντέτες και οι τουαλέτες σχεδιαστών αιχμής είναι επίσης προσιτές. Διατηρούμε ακόμα ένα πλήρες απόθεμα εξαρτημάτων και αξεσουάρ, καθώς και καρέκλες και διαφορετικές δεξαμενές. Με λίγα λόγια, έχουμε όλα όσα θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το μπάνιο σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιλογή του σωστού, διαβάστε τον οδηγό τουαλέτας, ο οποίος περιγράφει τα διαφορετικά στυλ τουαλετών και πώς να επιλέξετε το σωστό. Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα στα ευρωπαϊκά σπίτια. Το ζεστό νερό, η ξήρανση του αέρα, η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και τα ακροφύσια αυτοκαθαριστικής χαμηλής συντήρησης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στις τουαλέτες Bidet. Οι έξυπνες τουαλέτες έχουν τη δυνατότητα να μετριάσουν την παγκόσμια υποβάθμιση, ενώ παράλληλα μειώνουν τη χρήση χαρτιού τουαλέτας. Ποτέ δεν θα καταλάβατε την ιδέα μιας "έξυπνης τουαλέτας" εκτός αν επισκεφθείτε την Ιαπωνία. Ποτέ μην φοβάστε να κάνετε κάτι νέο.

·         ο BrookPad SplashLet είναι μια έξυπνη τουαλέτα που συνδυάζει τη σύγχρονη λειτουργικότητα τουαλέτας με καθαρισμό τύπου bidet.
·         Η "απαλή" και η "έξυπνη τουαλέτα" υποδηλώνουν ένα πιο ήρεμο, πιο θετικό πλαίσιο μυαλού.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους