Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας bidet

μπιντές οφέλη του μπιντέ Περιγραφή λειτουργίας του Μπιντέτ μπιντέ Πώς να χρησιμοποιήσετε Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ ιαπωνική τουαλέτα έξυπνη τουαλέτα πλύση νερού

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την καλύτερη μέθοδο για να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας Bidet παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Μοντέρνο σχέδιο μπάνιου

Εάν φοβάστε να κάνετε τις ερωτήσεις, είμαστε εδώ για να τους απαντήσουμε για εσάς! Καθώς τα καθίσματα τουαλέτας μπιντέ συνεχίζουν να εισέρχονται σε ευρωπαϊκές κατοικίες, σύντομα μπορείτε να ρωτήσετε "Πώς χρησιμοποιείτε μια τουαλέτα μπιντέ;" Αντί να έχετε ξεχωριστή τουαλέτα, προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα μπιντέ που συνδέεται με την υπάρχουσα τουαλέτα; Εδώ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες του μπιντέ σε μια σελίδα από μόνα τους. Εκτός από τη χρήση ψεκαστήρων τουαλέτας, μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τη χρήση φορητών ψεκαστήρων μπιντέ. Τα μπιντέτ αποτελούνται γενικά από έναν μηχανισμό που εισάγεται στο κάθισμα τουαλέτας. Σκουπίζει νερό πάνω από την κάτω πλευρά σας για να βοηθήσει να ξεπλύνετε τυχόν περιττώματα ή άλλα συντρίμμια. Εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ με λίγα λόγια: Όταν είστε έτοιμοι, απλά πατήστε ένα κουμπί ή αναστρέψτε ένα κουμπί για να ενεργοποιήσετε το μπιντέ.

 • Αντί να έχετε ξεχωριστή τουαλέτα, προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα μπιντέ που συνδέεται με την υπάρχουσα τουαλέτα;
 • Εδώ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες του μπιντέ σε μια σελίδα από μόνα τους.

Δείτε πώς λειτουργεί ένα κάθισμα τουαλέτας μπιντέ

Το μπιντέ θα έχει μια απλή εισαγωγή στα βασικά του μπιζ. Τα μπιντέτα παίρνουν επίσης τη θέση των χαρτοπετσέτας στο ντους. Όσο η ιστορία της ανθρωπότητας υπήρχε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μπιντέ, μέχρι πρόσφατα, ένα μπιντέ θεωρήθηκε ως δεύτερη τουαλέτα και συχνά εγκαταστάθηκε στην τουαλέτα από ανθρώπους που πίστευαν ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μικρό νεροχύτη. Αυτές οι παρανοήσεις έχουν διαλυθεί. Γρήγορα προς τα εμπρός στη δεκαετία του 1980, όταν η Ιαπωνία εξέθεσε τον κόσμο σε ένα προηγμένο σχεδιασμό τουαλέτας εξοικονόμησης χώρου: το ηλεκτρονικό μπιντέ. Επί του παρόντος, το 85% των ιαπωνικών νοικοκυριών χρησιμοποιούν μπιντέ χρησιμοποιούνται για σκοπούς καθαρισμού. Αντί να τοποθετεί τον πίνακα ελέγχου στην τουαλέτα, αυτό το ειδικό κάθισμα τουαλέτας προσκολλάται στην κορυφή της τουαλέτας.

Η βασική πράξη εγκατάστασης ενός συνδέσμου do-it-yourself κάτω από την τουαλέτα US Valve παρέχει καθαρό νερό στις προχωρημένες επιλογές του μπιντέ περιλαμβάνει διαμορφώσεις όπως μνήμες, θερμαντήρες, οι οποίες κυκλοφορούν εσωτερικό ή εξωτερικό νερό ή αέρα και θερμαινόμενα καθίσματα και στεγνωτήρες αέρα. Πολλές από τις άλλες χώρες δεν χρησιμοποιούν υγρό χαρτί υγείας. Το υγρό χαρτί τουαλέτας δεν είναι ο κανόνας, αν και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι παίρνουν το χρόνο τους πλένοντας τους εαυτούς τους στη διαδικασία, οπότε είναι απαραίτητο να κάνουμε την προσπάθεια. Όταν χρησιμοποιείτε ένα μπιντέ, θα ανακαλύψετε ότι η παλιά μέθοδος σκούπισμα πίσω σας με χαρτί υγείας δεν είναι ικανοποιητική, αναποτελεσματική και παρωχημένη!

 • Το μπιντέ θα έχει μια απλή εισαγωγή στα βασικά του μπιζ.
 • Τα μπιντέτα παίρνουν επίσης τη θέση των χαρτοπετσέτας στο ντους.

Τι είναι το κάθισμα τουαλέτας μπιντέ και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Χαλαρώστε σε ένα καυτό κάθισμα

Εάν χρησιμοποιείτε ένα μπιντέ, δεν χρειάζεται να βγείτε από το δρόμο για να το τοποθετήσετε. Δηλαδή, οι γλουτοί ήταν μέρος του καθίσματος αφού τελειώσετε και μπορείτε να επιστρέψετε μόνο σε κανονικά καθίσματα. Δεν χρειάζεται να κρυώσει σε αυτό το ωραίο, ζεστό κάθισμα! Η σύντομη διάρκεια των απογοητεύσεων σας σημαίνει ότι το πλύσιμο τουαλέτας παραμένει ασφαλής και υγιεινή ακόμα και όταν είστε στο θρόνο. Το ακροφύσιο αποθηκεύεται μέσα στο μπιντέ πριν κάνετε κλικ στο "Wash". Εάν το μηχάνημα είναι ενεργοποιημένο, η κεφαλή ψεκασμού μπορεί να είναι πλήρως ακίνητη ή να μετατοπιστεί μακριά από τη μέση του πλυντηρίου για να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την απόδοση. Δεδομένου ότι το ακροφύσιο εξακολουθεί να καθαρίζεται, καθαρίζει τα υπόλοιπα πιάτα γύρω από την ίδια στιγμή που χρησιμοποιείται. Τα νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται σε ορισμένα καθίσματα τουαλέτας μπιντέ, τα οποία αποστειρώνουν τα ακροφύσια με το γλυκό νερό ακριβώς πριν χρησιμοποιηθούν.

 • Πριν πατήσετε το κουμπί "Wash", το ακροφύσιο κρατιέται μέσα στο μπιντέ.
 • Όταν το μηχάνημα είναι ενεργοποιημένο, η κεφαλή ψεκασμού μπορεί να είναι εντελώς ακίνητη ή να μετακινηθεί περισσότερο από το κέντρο του πλυντηρίου για να βελτιώσει την απόδοση.
ρεύμα νερού κοντά στον ωκεανό

Τώρα ξεκινήστε το πλύσιμο του Μπιντέ.

Πλύνετε το κουμπί στον απομακρυσμένο πίνακα ή σπρώξτε το κουμπί στο επάνω μέρος του ελέγχου του Bidet για να το ενεργοποιήσετε και θα τρέξει νερό στον αισθητήρα για να χρησιμοποιήσετε το μπολ (πιθανώς τοποθετημένο στον τοίχο ή συνδεδεμένο στο κάθισμα). Μπορεί να σας πετάξει στο πλάι με το ακροφύσιο ψεκασμού. Είναι πιθανό ότι ο κύκλος του πλυντηρίου του πλυντηρίου μπορεί να διακοπεί εν συντομία καθώς το νερό θερμαίνεται πριν ξεκινήσει ο κύκλος περιστροφής. Να ανησυχείτε για τη χρήση της πρώτης φορά σε ένα μπιντέ ως τουαλέτα; Έχετε μια αίσθηση για το πλύσιμο πριν κάνετε μια κίνηση πριν πάτε. Τραβήξτε το χέρι σας πάνω από το μπολ και σπρώξτε το κουμπί για την τουαλέτα για να το επεκταθεί για να μάθετε αν το ακροφύσιο είναι σε σωστή θέση, απλώς πιέστε τη λαβή. Δεν θα χρειαστεί να εκθέσετε κανένα από το σώμα σε σκληρές ρυθμίσεις κατά τη δοκιμή της θερμοκρασίας, της τριβής ή της γωνίας.

 • Για να χρησιμοποιήσετε το μπολ, πατήστε το κουμπί πλύσης στον απομακρυσμένο πίνακα ή το κουμπί στο επάνω μέρος του ελέγχου του μπιντέ και θα μεταδώσει νερό στον αισθητήρα
 • Με το ακροφύσιο ψεκασμού, μπορεί να σας χτυπήσει στο πλάι.

Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές

Αλλάξτε το σπρέι μέχρι να είναι βολικό και χτυπά τη σωστή θέση μόλις το μπιντέ αρχίσει να σας ψεκάζει. Είναι απλό να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις ψεκασμού όταν χρησιμοποιείτε κάθισμα τουαλέτας. Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού, την αντοχή του νερού, τη θέση του ακροφυσίου και το βάθος ψεκασμού. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν μια βαριά, στενή ομίχλη, ενώ άλλοι προτιμούν μια ελαφρύτερη, ευρύτερη ομίχλη. Πειραματιστείτε με διαφορετικές διαμορφώσεις για να δείτε ποιες επιλέγετε. Όταν ολοκληρώσετε το πλύσιμο, κάντε κλικ στο κουμπί STOP στον πίνακα ελέγχου. Το ακροφύσιο μπορεί να καθαρίσει αυτο-καθαρά και να επιστρέψει στην αρχική του θέση στον πάγκο του Μπιντέτ.

 • Μόλις αρχίσει να σας ψεκάζει το μπιντέ, ρυθμίστε το σπρέι μέχρι να είναι βολικό και φτάσει στο σωστό σημείο.
 • Όταν χρησιμοποιείτε ένα κάθισμα τουαλέτας μπιντέ, η προσαρμογή των ρυθμίσεων ψεκασμού είναι απλή.
 •  

  Αφήστε τον αέρα να στεγνώσει.

  Θα πρέπει κυριολεκτικά να στεγνώσει εάν το χαρτί υγείας είναι βολικό. Απαιτούνται μόνο λίγα τετράγωνα! Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα καθορισμένο πανί ή πετσέτα για να στεγνώσουν, όπως και κατά τη διάρκεια ενός ντους. Αυτές οι πετσέτες είναι συνήθως κρεμασμένες κοντά στο μπιντέ. Οι στεγνωτήρες ζεστού αέρα χρησιμοποιούνται σε ορισμένα καθίσματα τουαλέτας του Μπιντέ. Κάντε κλικ στο κουμπί ξηρού στον πίνακα ελέγχου για να ξεκινήσετε την ξήρανση. Δεδομένου ότι η ξήρανση του αέρα διαρκεί λίγα λεπτά, εάν βιάζεστε, ξεκινήστε τη διαδικασία με ένα κομμάτι χαρτιού τουαλέτας.

  • Συνήθως, αυτές οι πετσέτες κρέμονται δίπλα στο μπιντέ.
  • Ορισμένα καθίσματα τουαλέτας περιλαμβάνουν στεγνωτήρες ζεστού αέρα.

  Είστε σε θέση να δοκιμάσετε ένα κάθισμα τουαλέτας Bidet;

  Ελπίζουμε να έχετε αποκτήσει καλύτερη κατανόηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας bidet. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα, θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να το κάνετε σύντομα, καθώς περισσότερα ευρωπαϊκά εγκατάσταση έξυπνων καθισμάτων τουαλέτας στα σπίτια τους. Εάν έχετε ήδη πωληθεί, BrookPad Θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε ένα μπιντέ στο μπάνιο σας. Ποτέ δεν ήταν απλούστερο να τελειώσετε τον καθαρισμό και να αρχίσετε να πλένετε με μια ευρεία ποικιλία επαναστατικών καθισμάτων τουαλέτας Bidet, αξεσουάρ bidet και ψεκαστήρων μπιντέ εξοπλισμένων για το ευρωπαϊκό μπάνιο.

  • Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε καλύτερα πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας Bidet.
  • Εάν έχετε αποφασίσει, BrookPad Θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε ένα μπιντέ στο μπάνιο σας.

  Μπορείτε να στεγνώσετε το άκρο σας μετά τη χρήση ενός μπιντέ με χαρτοπετσέτες.

  Μετά τη χρήση ενός μπιντέ, πώς αναμένεται να στεγνώσει τον εαυτό σας; Μερικοί poopers διαπιστώνουν ότι εάν η λεία τους είναι πολύ απασχολημένη για να μείνει για λίγα λεπτά για να στεγνώσει στον αέρα, μπορούν να στεγνώσουν με ένα μικρό κομμάτι χαρτιού τουαλέτας θα περιορίσετε την κατανάλωση χαρτιού τουαλέτας, η οποία θα εξοικονομήσει χρήματα ή μια επαναχρησιμοποιήσιμη πετσέτα αν είναι έμπειροι poopers.

  Χρησιμοποιείτε ένα μπιντέ για να στεγνώσετε αφού το χρησιμοποιήσετε;

  Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό των γεννητικών σας και των πρωκτικών περιοχών σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει τον εαυτό σας. Μην χρησιμοποιείτε μια πετσέτα πανί αφού ένα μπιντέ είναι εξοπλισμένο με ένα. Διευκρινίζοντας στα περισσότερα μπιντέ, υπάρχει ένα ξηραντικό αέρα που ενσωματώνεται για να βοηθήσει να στεγνώσει τα χέρια σας μετά τη χρήση.

  Έχετε συνδυασμό μπιντέ τουαλέτας;

  It is really precisely what it sounds like: a bidet toilet combo. The highlight of this unit is that it has both a toilet and a bidet built into one unit; it enables the user to have a premium bathroom experience, thanks to integrating high-quality toilet functions with bidet capabilities. This bathroom fixture design has a smooth and contemporary look that blends well with a variety of bathroom design styles.

  How do you use a sprayer bidet?

  A bidet is placed in front of you and lowered towards your genitals or your posterior between your legs, or even behind you, depending on where you are sitting. Spraying from the front or rear is a matter of personal preference; you are free to choose whatever option you like. Direct the spray head so it is aimed upwards at an angle aimed at the intended target area.

  Do bidets clean feces?

  How many people do you think will be using your bathroom? How big of an impact would a bidet have on how much toilet paper you use? Despite being completely lacking in scientific research, which basically draws no conclusions on this subject, there is at least anecdotal evidence that suggests that cleaning with water makes it much simpler to remove surface debris, or feces in this example.

  Do you think it is worthwhile to buy a bidet sprayer?

  A bidet can not eliminate all of the germs from your butthole – it is not a sterilizing instrument nor would you want it to be. Nonetheless, bidets are very successful at eliminating any solid waste. Individuals with mobility impairments may find bidets more useful than others since they help people of all ages and mobility levels.

  Now you know how to use smart toilet.

  Smart toilets have the potential to help not just your wellbeing and convenience, but also your neighborhood and the world in the long run. BrookPad aims to include as many green elements as possible to reduce carbon footprints, starting with the kit. The usage of a smart toilet system could cut down on the use of toilet paper while also reducing global deforestation. Όσον αφορά τα οφέλη, τα μπιντέ φαίνεται να είναι ένα μη-brainer. Do not be scared to take a chance. BrookPad understands that most of us are uncomfortable with using a bidet, but we also understand that once you get used to it, you would not miss your toilet. Now is the time to make a shift.

  • BrookPad strives to decrease carbon footprints by include as many green aspects as possible, beginning with the kit.
  • The implementation of a smart toilet system might reduce toilet paper use while also lowering global deforestation.

  What are the primary takeaways from utilizing a bidet toilet seat?

  • The bidet instructions are available on their own page here.
  • You may discover instructions for utilizing portable bidet sprayers in addition to toilet hand-sprayers.
  • The majority of bidets are made up of a device that is installed into the toilet seat.
  • Are you seeking to install a bidet that is linked to the current toilet instead of a separate toilet?
  • The bidet instructions are available on their own page here.
  • A brief introduction to bidet essentials will be provided via the bidet.
  • Bidets may also be used in the shower instead of paper towels.
  • Make sure you dry your genital and anal areas when you have done washing them.
  • Because a Bidet comes with one, do not use a cotton towel. enlargement Most bidets have an air drier built in to aid in the drying of your hands after use.
  • Καταλαβαίνετε τώρα πώς να χρησιμοποιήσετε μια έξυπνη τουαλέτα.
  • Smart toilets have the potential to benefit not just your health and convenience, but also your community and the planet as a whole.
  • BrookPad strives to decrease carbon footprints by include as many green aspects as possible, beginning with the kit.
  • The implementation of a smart toilet system might reduce toilet paper use while also lowering global deforestation.
  • Bidets seems to be a no-brainer in terms of advantages.
  • The moment has come to make a change.
  • BrookPad Στόχος είναι να μειώσει τα αποτυπώματα άνθρακα, συμπεριλαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, ξεκινώντας από το κιτ.
  • Η εγκατάσταση ενός έξυπνου συστήματος τουαλέτας μπορεί να μειώσει τη χρήση χαρτιού τουαλέτας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την παγκόσμια αποδάσωση.

  Γραμμένο από
  BrookPad Ομάδα  Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


  Αφήστε ένα σχόλιο

  Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους