What is the best way to shop for a bath?

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μπάνιο?

Έχεις διαβάσει για την αγορά μπάνιου;

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μπάνιο?

Πώς να ψωνείτε για μπάνιο;

Ανακαινίζοντας ένα μπάνιο ή απλά αντικαθιστώντας το μπάνιο απαιτεί ακριβείς μετρήσεις για να εγγυηθεί το νέο μπάνιο θα ταιριάζει. Αν έχετε το χώρο, σκεφτείτε βάζοντας το μπάνιο σας πιο μακριά στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση. Οι μίξερ μπάνιου και ντους είναι μηχανικοί ή θερμοστατικοί. Σκεφτείτε αν θα χρειαστείτε ένα μπάνιο και μίξερ ντους, αν θα χρησιμοποιείτε το μπάνιο ως ντους. Κατευθείαν λουτρά είναι το πιο κοινό και μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε περιοχή.

Με ένα μπάνιο οθόνη ή κουρτίνα, μπάνιο σας μπορεί να διπλασιασμένα ως ένα ντους. Ένα διπλό μπάνιο διαθέτει δύο αποχετευτές, έτσι δεν θα καθίσετε στην πρίζα ή τις βρύσες. Με ένα μπάνιο ντους, παίρνετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Corner μπανιέρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντους και ταιριάζει όμορφα σε μια γωνία. Σκεφτείτε ένα μπάνιο με παντόφλα, όπου το πίσω μέρος της μπανιέρας είναι υψηλότερο από το υπόλοιπο του μπάνιου.

Μια ανεξάρτητη μπανιέρα είναι ο τρόπος για να πάει αν έχετε άφθονο χώρο και θέλουν να αισθάνονται σαν να είστε σε ένα spa. Ευθεία ή γωνία μπανιέρες είναι εξαιρετική για μικρά μπάνια, επιτρέποντός σας να κάνετε μπάνιο χωρίς συγκόλλησης στην περιοχή. Σε μια άβολη γωνιά του μπάνιου, μια γωνιακή μπανιέρα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από μια σκεπή στέγη. Αιθέρια έλαια διάχυτες και φώτα LED σε μπανιέρες θα κάνει το χρόνο μπάνιο πιο ευχάριστη. Οι ατσάλινες μπανιέρες μας έρχονται με δύο προτρυπημένα τρυπάνια, γι ' αυτό προτείνουμε μόνο βρύσες μπάνιου για χρήση μαζί τους.

Ελέγξτε έξω την ποικιλία των ποδιών μας για να ταιριάζει με το σχεδιασμό σας, και μην ξεχάσετε να εξετάσουμε το σωλήνα shrouds και τους σωλήνες. Ένα παλιό μπάνιο χρειάζεται ένα βύσμα και μια αλυσίδα αποβλήτων. Οι κουρτίνες ντους περιλαμβάνουν οθόνες μπάνιου και κουρτίνες ντους. Οι πλάκες μπάνιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη των αισθητικών υδραυλικών και σωλήνων. Τα χαλάκια μπάνιου είναι διαθέσιμα για να καθαρίσουν τις διαρροές και να κάνουν ευκολότερη τη λήψη και έξοδο από τη μπανιέρα.

Μια κυρτή μπανιέρα μπορεί να έχει ένα μονόκλινα, δύο ή τέσσερα πάνελ σχεδιασμό. Η υπηρεσία εγκατάστασης κάνει το όνειρό σας μπάνιο πραγματικότητα. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους εγκαταστάτες για να εγγυηθούμε μια απρόσκοπτη δουλειά από την αρχή ως το τέλος. Εκτός από την εγκατάσταση του σχεδιασμού σας, οι εγκαταστάτες μας μπορούν να παρέχουν τις τελευταίες πινελιές. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες εγκατάστασης και κλείστε μια δωρεάν διαβούλευση τώρα!

Με τη συλλογή μας από καλύτερες μπανιέρες, μπορείτε να απολαύσετε ή ντους στην κομψότητα.

Λαμβάνοντας ένα μακρύ, ζεστό soak σε μια μπανιέρα φορτωμένο με φυσαλίδες μετά από μια δύσκολη μέρα είναι η απόλυτη χαλάρωση. Οι σύγχρονες μπανιέρες πρέπει, ωστόσο, να φιλοξενήσουν το πανδαιμόνιο των παιδιών του μπάνιου, καθώς και το πλύσιμο των κατοικίδιων ζώων, μεταξύ άλλων. Επειδή πολλά σπίτια είναι περιορισμένα στο χώρο στα μπάνια τους, μπορούν να συνδυάζονται με ντους για να δημιουργήσετε ένα χώρο πλυσίματος που είναι και λειτουργικό και ελκυστικό.

Σε ποιο δωμάτιο σχεδιάζεις να βάλεις τη νέα μπανιέρα σου;

Είτε πρόκειται να ανακαινίσετε ολόκληρο το μπάνιο σας ή απλά να αντικαταστήσει το υπάρχον μπάνιο σας, θα πρέπει να λάβει ακριβείς μετρήσεις της περιοχής σας για να εξασφαλιστεί ότι το νέο μπάνιο θα ταιριάζει. Το να πάρει μια ευθεία αντικατάσταση μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ένα που είναι το ίδιο μέγεθος με το τρέχον, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απολαύσετε την ίδια εμπειρία κολύμβησης. Ερευνήστε τη δυνατότητα αντικατάστασης του μπάνιου σας με μια νέα σειρά από βρύσες και αναδιάταξη τοποθέτηση τους, ή θα μπορούσατε να πάτε για ένα νέο τύπο μπάνιο που έχει κάποια νέα χαρακτηριστικά. Για εκείνους που ξεκινούν από το μηδέν, θεωρούν πόσο μεγάλο θα θέλατε το μπάνιο σας να είναι πριν εξετάσουμε την επιλογή μας. Αν έχετε το χώρο, δεν αισθάνονται ότι το μπάνιο σας πρέπει να είναι κρυμμένο σε μια γωνία; αντ ' αυτού, προσπαθήστε να το τοποθετήσετε πιο έξω στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση.

Λουτρά για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες

Τα ντους και οι γωνιακές μπανιέρες θα επισημαίνονται ως αριστερά ή δεξιά στη σελίδα του προϊόντος, εάν υπάρχει. Είναι κρίσιμο να κάνετε την κατάλληλη επιλογή, ή αλλιώς το κομμάτι μπορεί να μην λειτουργεί στο χώρο σας. Εξετάστε τη θέση του νέου σας ντους ή γωνιακού λουτρού και φανταστείτε τον εαυτό σας κοιτάζοντας από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Γυρίστε το λουτρό έτσι ώστε το ευρύτερο τέλος (στην περίπτωση των μπανιέρες ντους, το κοντό σκέλος του L ή ο βρόχος του P) βρίσκεται στην κορυφή του λουτρού. Εάν το βέλος δείχνει προς τα δεξιά, το αντικείμενο είναι δεξί. Εάν το βέλος δείχνει προς τα αριστερά, το αντικείμενο είναι αριστερόχειρο.

Επιλέγοντας τις σωστές βρύσες του μπάνιου

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να το εξετάσετε πριν επιλέξετε ένα λουτρό, αλλά πρέπει πρώτα να επιλέξετε τι είδους βρύση είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς, αφού αυτό θα καθορίσει πόσες τρύπες θα χρειαστεί το μπάνιο σας. Μια ενιαία τρύπα θα απαιτείται για μια βρύση μίξερ, ενώ δύο τρύπες θα απαιτούνται για ξεχωριστές βρύσες. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε βρύσες που είναι τοποθετημένες σε τοίχο ή στο πάτωμα και να φτάσετε πάνω στο λουτρό, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον τρύπες βρύσης. Τα λουτρά με τρύπες βρύσης έχουν ήδη κόψει, εξοικονομώντας σας το χρόνο και την προσπάθεια να τα γεμίσετε μόνοι σας, είναι διαθέσιμα σε ορισμένα στυλ, ενώ άλλα δεν είναι. Αυτό σας προσφέρει την επιλογή είτε γεώτρησης στον αριθμό που θα χρειαστείτε για τις επιλεγμένες βρύσες του μπάνιου σας είτε αφήνοντας το μπάνιο όπως είναι προς το παρόν. Εξαρτάται από εσάς. Εξετάστε εάν θα χρησιμοποιήσετε το λουτρό ως χώρο ντους, καθώς και εάν θα χρειαστείτε ή όχι μίξερ μπανιέρα και ντους ή εάν θα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστούς αναμίκτες για το μπάνιο και το ντους. Οι αναμίκτες μπάνιου και ντους διατίθενται σε δύο ποικιλίες: μηχανικά και θερμοστατικά. Οι μηχανικοί αναμίκτες είναι τυπικοί, ενώ οι θερμοστατικοί αναμίκτες μας παρέχουν απλό και ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, μειώνουν τον κίνδυνο εγκαταστάσεων λόγω ενός αναστολέα 38 ° C και αυτόματη απενεργοποίηση του νερού σε περίπτωση ζήτησης ψυχρού νερού, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Άλλες διαθέσιμες εκδόσεις περιλαμβάνουν ψυχρούς αναμίκτες σώματος, οι οποίοι είναι δροσεροί στην αφή και είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά ή ηλικιωμένους.

Τα πολλά είδη λουτρών

Όταν ψάχνετε για το τέλειο μπάνιο για το μπάνιο ή το en-suite σας, λάβετε υπόψη σας τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε καθώς και το ποσό του χώρου που έχετε στη διάθεσή σας-έχετε τις μετρήσεις σας κοντά στο χέρι.

Λουτρά που είναι ευθεία

Οι ευθείες μπανιέρες είναι το πιο δημοφιλές είδος μπανιέρας και μπορούν να τοποθετηθούν σε ακόμη και στους μικρότερους χώρους. Διατίθενται είτε σε χάλυβα είτε σε ακρυλικό, και έχουν ένα λεπτό σχέδιο με μια κλασική μορφή που λειτουργεί καλά σε μια ποικιλία διαμορφώσεων. Αυτός ο σχεδιασμός είναι επίσης διαθέσιμος σε μια έκδοση εξοικονόμησης χώρου για μπάνια με περιορισμένο χώρο. Αυτό το είδος μπανιέρας γενικά περιβάλλεται από ένα πλαίσιο μπάνιου για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση και συχνά τοποθετείται σε έναν τοίχο ή σε μια γωνία για να εξοικονομήσει χώρο και να μεγιστοποιήσει τη λειτουργικότητα. Αυτό υποδηλώνει επίσης ότι εάν εγκαταστήσετε μια οθόνη μπάνιου ή κουρτίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας ως ντους επίσης. Οι ευθείες μπανιέρες μας έχουν εγγύηση 10 ετών και μπορούν να περιέχουν μεταξύ 150 και 230 λίτρων νερού. Διατίθενται σε δύο μεγέθη.

Μπανιέρες με δύο άκρα

Χαλαρώστε σε κάθε άκρο του λουτρού σας με δίδυμα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για να καθίσετε στο βύσμα ή να ακουμπάτε στις βρύσες, αφού ένα λουτρό με δίδυμα έχει δύο αποχετεύσεις. Αυτό το είδος ευθείας λουτρό, το οποίο είναι συχνά λίγο ευρύτερο από ένα κανονικό λουτρό, έχει το βύσμα και τις βρύσες στο κέντρο, σε αντίθεση με τις πλευρές. Επιπλέον, οι μπανιέρες μας με δίδυμα έρχονται με εγγυήσεις που κυμαίνονται από 10 έως 30 χρόνια και έχουν χωρητικότητα μεταξύ 185 και 220 λίτρων νερού.

Λουτρά με ντους

Με απλά μια μικρή αύξηση στο μέγεθος σε μια συμβατική μπανιέρα, λουτρά ντους συνδυάζουν την ευκολία ενός ντους με την ευχαρίστηση του ένα μπάνιο, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή για συμπαγείς χώρους. Για να συνδυάσετε ένα ντους και να κάνετε μπάνιο σε ένα, οι μπανιέρες είναι διαθέσιμες είτε σε μορφή P είτε σε ευθεία L. Όλες οι μπανιέρες μας είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό και έχουν χωρητικότητα από 170 έως 230 λίτρα νερού. Είναι εγγυημένα για μια περίοδο που κυμαίνεται από 10 έως 30 χρόνια.

Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να ψάξω για την αγορά ενός μπάνιου;

Το μέγεθος και η τοποθέτηση είναι σημαντικά ζητήματα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να εξετάσει είναι το μέγεθος του μπάνιου που μπορείτε να φιλοξενήσετε, καθώς και η θέση του μπάνιου στο μπάνιο σας. -Χαρά. Το είδος του μπάνιου που θα επιλέξετε θα έχει αντίκτυπο στο είδος των βρύων που μπορείτε να εγκαταστήσετε. Wastes, πάνελ, και οθόνες είναι όλα περιλαμβάνονται.

Τι είδους μπάνιο είναι το πιο χαλαρωτικό?

Ακρυλικό είναι πολύ δημοφιλής ως υλικό μπάνιου, και έχει αυξηθεί για να γίνει το υλικό της επιλογής, επειδή στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει. Όχι μόνο παρέχει φυσική ζεστασιά, αλλά είναι επίσης πολύ φθηνά, εξαιρετικά ανθεκτικό, και απλό να διατηρήσει, καθιστώντας το μια δημοφιλής επιλογή για πολυάσχολη οικογένειες.

Ποιο είναι το καλύτερο μακράς διαρκείας υλικό για να επιλέξετε για μπανιέρα;

Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε χυτές σωλήνες σιδήρου χύνοντας καυτό λιωμένο σίδηρο σε ένα καλούπι που έχει δημιουργηθεί στην κατάλληλη μορφή, ισοπεδώνοντας το, και το καλύπτει με ένα παχύ στρώμα σμάλτο. Είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο ανθεκτικό μπανιέρα που διατίθενται, και το φινίρισμα είναι ανθεκτικό στο chipping, ξύσιμο, και denting, καθώς και η πλειοψηφία των οικιακών χημικών και καθαριστικών παραγόντων.

-Τι είδους μαγιό πρέπει να πάρω;

Η πλειονότητα των ακρυλικών λουτρών έχει πάχος μεταξύ 5 και 10mm. Ως συνέπεια, τα διπλά γδαρμένα ακρυλικά λουτρά είναι πολύ πιο ανθεκτικά και θα σας προσφέρουν ένα αξιόπιστο, ισχυρό προϊόν που θα διαρκέσει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα λουτρά που είναι τουλάχιστον πάχους 8mm θεωρούνται γενικά ως μια καλή επιλογή, δεδομένου ότι έχουν μικρότερη πιθανότητα να σπάσουν όταν χρησιμοποιούνται.

Μπορείς να μου πεις πόσο διαρκεί ένα ακρυλικό μπάνιο;

Σε σύγκριση με το fiberglass, το ακρυλικό σωλήνα είναι μια πιο φθηνή και μακράς διαρκείας επιλογή για την μπανιέρα σας, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με ένα άλλο ισχυρό θεμελιώδες υλικό, όπως ένα πολυμερές υψηλής τεχνολογίας. Ακρυλικές μπανιέρες έχουν διάρκεια ζωής περίπου 10 με 15 χρόνια, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από εκείνη ενός τζακούζι.

Είναι μια μπανιέρα πορσελάνης προτιμότερη από μια ακρυλική μπανιέρα;

Σε σύγκριση με την πορσελάνη, το ακρυλικό θεωρείται συνήθως ένα πολύ πιο ανθεκτικό υλικό. Ακόμη και ενώ οι πορσελάνινες Ταμπς έχουν μια σημαντικά σκληρότερη επιφάνεια και είναι έτσι πιο ανθεκτικά στην αρχή, σε σύγκριση με τις ακρυλικές μπανιέρες, η πιο σκληρή επιφάνεια των τούμπες από πορσελάνη τους κάνει πολύ πιο επιρρεπείς στο σπάσιμο και το σπάσιμο όταν υπόκεινται σε σοβαρές επιπτώσεις.

Οι ακρυλικές μπανιέρες γίνονται κίτρινες με το χρόνο;

μια ακρυλική μπανιέρα γίνεται με θέρμανση και molding (διαμόρφωση κενού) φύλλα ακρυλικού που στη συνέχεια ενισχύεται με fiberglass στο κάτω μέρος και τις πλευρές. Mold και mildew δεν θα είναι σε θέση να αναπτυχθούν στην επιφάνεια του υλικού δεδομένου ότι είναι μη πορώδες. Επειδή το χρώμα είναι συνεπές σε όλο το ακρυλικό, δεν θα κιτρινιάζεται με την πάροδο του χρόνου σαν μια γυάλινη μπανιέρα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός fiberglass και μιας ακρυλικής μπανιέρας;

Εξετάστε τις άκρες της μπανιέρας για να ελέγξετε αν φαίνονται λεπτότεροι από το υπόλοιπο της μπανιέρας. Ακρυλικό Ταμπς είναι συχνά διαθέσιμα σε ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων από τις υαλοπίνακες, τα οποία είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο σε λευκό. Επιπλέον, οι ακρυλικές μπανιέρες έχουν μια ομαλότερη επιφάνεια σε σύγκριση με τις γυάλινες μπανιέρες. Ακρυλικό είναι επίσης θερμότερο στο άγγιγμα από fiberglass.

Οι ακρυλικές μπανιέρες έχουν την τάση να ξύνουν;

Ενώ οι ακρυλικές μπανιέρες ξύσουν πιο εύκολα από τις μπανιέρες από χυτοσίδηρο, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε τσιμπήματα και ρωγμές και οι ρωγμές μπορούν συχνά να σταθεροποιηθούν με σχετική ευκολία (ένα κατόρθωμα πιο περίπλοκο σε μπανιέρες από χυτοσίδηρο)

Μπανιέρες στη γωνία

Οι γωνιακές μπανιέρες είναι μια ακόμη εξαιρετική επιλογή εάν έχετε περιορισμένο χώρο και θέλετε να συνδυάσετε τις περιοχές κολύμβησης και ντους. Όπως υποδεικνύει το όνομα, τα γωνιακά λουτρά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τακτοποιημένα σε μια γωνία. Η γωνιακή μπανιέρα είναι συχνά μεγαλύτερη και μικρότερη από μια ευθεία μπανιέρα, γεγονός που καθιστά απλούστερη τη δημιουργία από μια ευθεία μπανιέρα. Λόγω του πρόσθετου πλάτους που παρέχουν, οι μπανιέρες σε σχήμα τριγώνου, γνωστές και ως ντους σε σχήμα τριγώνου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλη επίδραση ως ντους. Επιπλέον, ορισμένες εκδόσεις έχουν ένα ενσωματωμένο κάθισμα, το οποίο είναι ιδανικό εάν πρέπει να ανεβείτε στο μπάνιο για να βοηθήσετε με το πλύσιμο μικρών παιδιών ή κατοικίδιων ζώων. Τα μοντέλα με τη γωνία της μετατόπισης λουτρού προς τα αριστερά ή δεξιά είναι διαθέσιμα τόσο σε συμμετρικές όσο και σε ασύμμετρες διαμορφώσεις. Απαιτείται επίσης ένας πίνακας μπάνιου για να ολοκληρώσει την εμφάνιση μιας γωνιακής μπανιέρας. Εκτός από μια εγγύηση 10 ετών, προσφέρουμε επίσης γωνιακές μπανιέρες με ικανότητες που κυμαίνονται από 160-230 λίτρα νερού.

Λουτρά που είναι ελεύθερα

Εάν έχετε πολύ χώρο για να εργαστείτε και θέλετε να αισθανθείτε σαν να είστε σε ένα σπα, μια αυτόνομη μπανιέρα είναι ο τρόπος να πάτε. Αντί να αναγκαστούν σε μια σφιχτή γωνία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό σημείο εστίασης στο μπάνιο σας. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν, συμπεριλαμβανομένου του περίτεχνα, κλασικού στυλ, καθώς και πιο κομψά, σύγχρονα σχέδια, μεταξύ άλλων. Για πρόσθετη άνεση, σκεφτείτε ένα μπάνιο παντόφλα, στο οποίο το πίσω μέρος της μπανιέρας είναι υψηλότερο από το υπόλοιπο του λουτρού. Ψάξτε για μπανιέρες με roll-top με ένα χείλος που μετακινεί πάνω από τις πλευρές της μπανιέρα για μια πιο ιστορική εμφάνιση, καθώς και μπανιέρες επίπεδης ακτινοβολίας για μια πιο εξορθολογισμένη εμφάνιση .. Τι γίνεται με την προσθήκη ποδιών-ποδιών στην αυτόνομη μπανιέρα για να δώσετε Είναι η γνήσια εμφάνιση νυχιών; Μια ανεξάρτητη μπανιέρα δεν χρειάζεται ένα πάνελ φινιρίσματος, ανεξάρτητα από το αν τοποθετείται απευθείας στο πάτωμα ή στα πόδια. Τα εξαρτήματα αποχέτευσης και νησιού μπανιέρα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστούν τη χρήση ενός ειδικού. Όλες οι ελεύθερες μπανιέρες μας έρχονται με εγγύηση 10 ετών και μπορούν να φιλοξενήσουν μεταξύ 175 και 220 λίτρων νερού.

Λουτρά σε σπα

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για περιποίηση όταν μπορείτε να απολαύσετε μια ειρηνική και πολυτελή εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας με μπάνιο σπα. Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα ευθεία ή γωνιακό λουτρό που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα υδρομασάζ και μπορείτε να το προσαρμόσετε με χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένα διαχυτές αιθέριου ελαίου και φωτισμό LED για να κάνετε το χρόνο του μπάνιου ακόμα πιο ευχάριστο. Πολλά από τα συστήματά μας μπορούν να παραγγελθούν με ένα σύστημα ευεξίας που έχει ήδη εγκατασταθεί, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια εμπειρία που μοιάζει με σπα, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό που επιλέγετε. Ελέγξτε αν το επιλεγμένο μοντέλο σας είναι συμβατό με το σύστημα. Παρέχουμε μια ποικιλία επιλογών υδρομασάζ, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταπραϋντικό περιβάλλον που είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Οι τυπικές μετρήσεις μπανιέρας έχουν ως εξής:

Με τόσες πολλές διαφορετικές μπανιέρες διαθέσιμες, η εύρεση αυτού που είναι το κατάλληλο μέγεθος για την περιοχή σας είναι κρίσιμη για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα είστε δυσαρεστημένοι.

Μπανιέρες που είναι ευθείες ή ορθογώνιες

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων που κυμαίνονται σε μήκος από 150-180cm και πλάτος από 70-80cm. Εάν έχετε έναν τοίχο που έχει μήκος περίπου 180 εκατοστών, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ευθεία μπανιέρα.

Οι γωνιακές μπανιέρες διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Αυτές οι μπανιέρες έχουν τυπικά μήκους 120-160cm, αλλά έχουν πλάτος 90-140 εκατοστών, καθιστώντας τους ευρύτερα από τα ίσια λουτρά. Οι γωνιακές μπανιέρες, από την άλλη πλευρά, μπορούν να αξιοποιήσουν πιο εύκολα τη αμήχανη γωνία ενός μπάνιου και μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από μια κεκλιμένη οροφή.

Μπανιέρες που εξοικονομούν στο διάστημα

Το ευθεία / γωνιακό σχήμα των εκδόσεων εξοικονόμησης χώρου είναι ιδανικό για μικροσκοπικά μπάνια, καθιστώντας απλό να κάνετε μπάνιο χωρίς να φράξετε το χώρο στο μπάνιο σας. Η μικρότερη διάσταση για μια μπανιέρα εξοικονόμησης χώρου έχει μήκος και πλάτος 105 x 70cm. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά διαθέσιμα μήκη, που κυμαίνονται από 120-140cm για μια ευθεία μπανιέρα έως 150-160cm για μια ασύμμετρη γωνιακή μπανιέρα.

Μπανιέρες που είναι ανεξάρτητες

Παραδοσιακά, οι ελεύθερες μπανιέρες βρέθηκαν μόνο σε μεγάλα μπάνια, αλλά σήμερα υπάρχουν εκδόσεις που είναι πιο κατάλληλες για μικρότερους χώρους. Οι ανεξάρτητες μπανιέρες μας έχουν μήκος περίπου 170 εκατοστά, ευρεία 80cm και 50-60cm βαθιά κατά μέσο όρο. Μια μπανιέρα του νησιού μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε μια περιοχή δαπέδου 10m2 εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις κοινές μετρήσεις.

Μπανιέρες με υδρομασάζ

Οι μπανιέρες σε αυτό το εύρος μεγέθους είναι αρκετά μεγάλες, αλλά είναι διαθέσιμες σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων 170 x 75cm, 180 x 85cm και 180 x 80cm για ευθεία λουτρά και 160 x 90cm ή 140 x 140cm, για γωνίες .

Λουτρά από χάλυβα

Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ανακυκλώσιμου φύλλου χάλυβα, σχηματίζονται χαλύβδινα λουτρά πατώντας το φύλλο σε ένα καλούπι για να πάρει το επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια προστατεύεται από μια σκληρή και ψηλά σμάλτο σμάλτο για να εξασφαλίσει ότι φαίνεται όμορφο και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα χαλύβδινα λουτρά είναι αρχικά ψυχρά στην αφή λόγω του γεγονότος ότι μεταδίδουν αποτελεσματικά τη θερμότητα και θερμαίνονται γρήγορα. Εξετάστε αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και το σπίτι σας, αφού, αν το λουτρό δεν είναι εντελώς γεμάτο, οι πλευρές θα είναι πολύ κρύες, πράγμα που μπορεί να έχει επίδραση στο πόσο χαλαρωτικό αισθάνεται. Συνιστούμε αποκλειστικά βρύσες λουτρών (επίσης γνωστές ως ζεστές και κρύες βρύσες) για χρήση με τις μπανιέρες από χάλυβα, αφού έρχονται με δύο προ-διάτρητες τρύπες βρύσης.

Περιλαμβάνονται εξαρτήματα και πόδια.

Σχεδόν όλες οι μπανιέρες μας παραδίδονται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα-φροντίστε να ελέγξετε διπλά τι περιλαμβάνεται πριν κάνετε την αγορά σας. Ωστόσο, εάν έχετε αγοράσει ένα αυτόνομο λουτρό, μπορεί να υπάρχουν μερικά ακόμη αξεσουάρ για να ληφθούν υπόψη. Ελέγξτε την επιλογή των ποδιών μπάνιου για να συμπληρώσετε το επιλεγμένο σχέδιο σας και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα καλύμματα σωλήνων και να σταθείτε στους σωλήνες. Σε ελεύθερες μπανιέρες με τρύπες βρύσης, χρησιμοποιείται ένα κάλυμμα σωλήνων για να κρύψει τις σωληνώσεις που οδηγεί στις βρύσες. Για να χρησιμοποιηθούν σε μπανιέρες που δεν έχουν τρύπες βρύσης, οι σωλήνες στάσης αυξάνουν τις βρύσες έτσι ώστε να εκτείνονται πάνω από τις άκρες και στην μπανιέρα.

Απόβλητα από το μπάνιο;

Τα απόβλητα, επίσης γνωστά ως βύσματα, δεν είναι μόνο απαραίτητα όταν πρόκειται για τη λειτουργία του λουτρού σας, αλλά είναι επίσης σημαντικά όταν πρόκειται για την εμφάνισή του. Τα απόβλητα μπάνιου παρέχονται με υπερχείλιση, η οποία σας βοηθά να σας εμποδίσει να υπερβείτε το μπάνιο σας με βρώμικο νερό. Για ένα πιο παραδοσιακό μπάνιο, συνιστώνται ένα βύσμα και τα απόβλητα αλυσίδας. Εναλλακτικά, εάν θέλετε μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, επιλέξτε ένα pop-up ή clicker απόβλητα. Τα αναδυόμενα απόβλητα λουτρών ελέγχονται από έναν διακόπτη που βρίσκεται πάνω από την υπερχείλιση: Για να ανοίξετε και να κλείσετε τα απόβλητα, απλά στρίβετε το διακόπτη. Ένα απόβλητο clicker λειτουργεί παρόμοια με ένα κουμπί, καθώς μπορεί να ωθηθεί μόνο μέσα ή έξω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τη συμβατότητα των αποβλήτων του επιλεγμένου λουτρού σας πριν το αγοράσετε.

Οι οθόνες μπάνιου και οι κουρτίνες ντους είναι δύο τύποι κουρτίνων ντους.

Χρησιμοποιώντας το μπάνιο σας ως ένα ντους θα πρέπει να εγκατασταθεί μια οθόνη ή ντους κουρτίνα για την πρόληψη του νερού από το spilling έξω στο δωμάτιο, ενώ το μπάνιο είναι σε χρήση. Πετσέτες και ολοκληρωμένη αποθήκευση είναι διαθέσιμα σε πολλές από τις οθόνες του μπάνιου μας, επιτρέποντα να κρατήσει το μπάνιο σας καθαρό και τακτοποιημένα, ενώ εξακολουθούν να έχουν πετσέτα σας σε κοντινή απόσταση μετά το πλύσιμο των ρούχων σας. Διακοσμητικά παράθυρα είναι διαθέσιμα με ή χωρίς πλαίσια, σε γυαλί ασφαλείας ή ακρυλικό, και σε μια ποικιλία από θεραπείες όπως σαφής, αδιαφανής, παγωμένος, και κυρτή ή ίσια σε σχήμα. Με την επιλογή της ευθείας οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός μοναδικού, δύο ή τεσσάρων πλαισίων. Αν ανοίξετε ένα παράθυρο σαν να είναι μια κανονική πόρτα, λίγο νερό θα διαρρεύσει όταν ανοίγει η πόρτα. Με ένα σχεδιασμό δύο πάνελ, το σταθερό τμήμα πιο κοντά στις βρύες είναι κάπως μεγαλύτερο, παρέχοντας λίγο περισσότερη προστασία από πιτσίλισμα όταν το ντους είναι ενεργοποιημένη. Ψάξτε για μοντέλα που έχουν πρόσβαση στις βρύσες από την πλευρά, επιτρέποντός σας να λειτουργήσει το ντους χωρίς να πάρει εμποτισμένο. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τέσσερις εναλλακτικές λύσεις μπορεί να διπλωθεί πλήρως πίσω, επιτρέπον σας να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο δαπέδου. Όταν κάνετε μπάνιο, οθόνες με πολλά πάνελ έρχονται σε χρήσιμη δεδομένου ότι μπορεί να διπλωθεί πλήρως έξω από το δρόμο και να μείνουν έξω από το δρόμο σας. Οι καμπυλωτές οθόνες είναι ιδανικές αν έχετε επιλέξει ένα μπάνιο με καμπυλωτό άκρο ή αν απλά θέλετε λίγο περισσότερη προστασία από πιτσιλιές από μια επίπεδη οθόνη θα σας παρέχει.

Panels για το μπάνιο

Ανάλογα με την επιλογή του μπάνιου και όπου έχει εγκατασταθεί, μπορεί να θέλετε να εξετάσει την προσθήκη πάνελ για να ολοκληρώσει την εμφάνιση του μπάνιο σας. Τα πάνελ μπάνιου για το μπροστινό μέρος και το τέλος της μπανιέρας είναι διαθέσιμα σε τελειώματα ξύλου όπως η βελανιδιά και η καρυδιά, καθώς και λευκά σχέδια όπως η γλώσσα και το αυλάκι. Οι πλάκες μπάνιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μην αποκρύψουν μόνο τα υδραυλικά ή σωληνάκια που δεν θέλετε να δείτε, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν επιπλέον αποθήκευση ή αισθητική έκκληση στο μπάνιο σας.

Η ασφάλεια στο μπάνιο είναι πολύ σημαντική.

Επένδυσε σε ένα χαλάκι μπάνιου για να κρατήσει τα πόδια σας από ολίσθηση και συρόμενη κατά τη λήψη μέσα και έξω από το μπάνιο. Τα χαλάκια δαπέδου του Fabric είναι διαθέσιμα για να σφουγκαρίζονται τυχόν διαρροές και για να είναι ασφαλέστερο να μπεί και να βγει από τη μπανιέρα όταν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, καουτσούκ χαλάκια με αντιολισθητικό πλέγματα παρέχονται για να εγγυηθεί την ασφάλεια, ενώ στέκεται στην μπανιέρα για να χρησιμοποιήσετε το ντους ή μπάνιο. Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας για τις ράγες του μπάνιου, σκάλες, και καρέκλες για τους ανθρώπους που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια ενώ κολύμβησης-θα διασφαλίσουν ότι ο καθένας μπορεί να κολυμπήσουν με ασφάλεια.

Σημεία για να θυμάστε, ενώ ψώνια για ένα μπάνιο;

 • Ανακαινίζοντας ένα μπάνιο ή απλά αντικαθιστώντας το μπάνιο απαιτεί ακριβείς μετρήσεις για να εγγυηθεί το νέο μπάνιο θα ταιριάζει.
 • Αν έχετε το χώρο, σκεφτείτε βάζοντας το μπάνιο σας πιο μακριά στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση.
 • Οι μίξερ μπάνιου και ντους είναι μηχανικοί ή θερμοστατικοί.
 • Σκεφτείτε αν θα χρειαστείτε ένα μπάνιο και μίξερ ντους, αν θα χρησιμοποιείτε το μπάνιο ως ντους.
 • Κατευθείαν λουτρά είναι το πιο κοινό και μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε περιοχή.
 • Με ένα μπάνιο οθόνη ή κουρτίνα, μπάνιο σας μπορεί να διπλασιασμένα ως ένα ντους.
 • Ένα διπλό μπάνιο διαθέτει δύο αποχετευτές, έτσι δεν θα καθίσετε στην πρίζα ή τις βρύσες.
 • Με ένα μπάνιο ντους, παίρνετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.
 • Corner μπανιέρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντους και ταιριάζει όμορφα σε μια γωνία.
 • Σκεφτείτε ένα μπάνιο με παντόφλα, όπου το πίσω μέρος της μπανιέρας είναι υψηλότερο από το υπόλοιπο του μπάνιου.
 • Μια ανεξάρτητη μπανιέρα είναι ο τρόπος για να πάει αν έχετε άφθονο χώρο και θέλουν να αισθάνονται σαν να είστε σε ένα spa.
 • Ευθεία ή γωνία μπανιέρες είναι εξαιρετική για μικρά μπάνια, επιτρέποντός σας να κάνετε μπάνιο χωρίς συγκόλλησης στην περιοχή.
 • Σε μια άβολη γωνιά του μπάνιου, μια γωνιακή μπανιέρα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από μια σκεπή στέγη.
 • Αιθέρια έλαια διάχυτες και φώτα LED σε μπανιέρες θα κάνει το χρόνο μπάνιο πιο ευχάριστη.
 • Οι ατσάλινες μπανιέρες μας έρχονται με δύο προτρυπημένα τρυπάνια, γι ' αυτό προτείνουμε μόνο βρύσες μπάνιου για χρήση μαζί τους.
 • Ελέγξτε έξω την ποικιλία των ποδιών μας για να ταιριάζει με το σχεδιασμό σας, και μην ξεχάσετε να εξετάσουμε το σωλήνα shrouds και τους σωλήνες.
 • Ένα παλιό μπάνιο χρειάζεται ένα βύσμα και μια αλυσίδα αποβλήτων.
 • Οι κουρτίνες ντους περιλαμβάνουν οθόνες μπάνιου και κουρτίνες ντους.
 • Μια κυρτή μπανιέρα μπορεί να έχει ένα μονόκλινα, δύο ή τέσσερα πάνελ σχεδιασμό.
 • Η υπηρεσία εγκατάστασης κάνει το όνειρό σας μπάνιο πραγματικότητα.
 • Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους εγκαταστάτες για να εγγυηθούμε μια απρόσκοπτη δουλειά από την αρχή ως το τέλος.
 • Εκτός από την εγκατάσταση του σχεδιασμού σας, οι εγκαταστάτες μας μπορούν να παρέχουν τις τελευταίες πινελιές.
 • Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες εγκατάστασης και κλείστε μια δωρεάν διαβούλευση τώρα!

Σενάριο:
BrookPad Ομάδα!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.