Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε μια λεκάνη;

κανονίστε ένα μπάνιο λεκάνη βρύσες λεκάνης τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου οδηγός πως να

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες για την αγορά της λεκάνης απορροής μπορούν να βρεθούν εδώ.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε μια λεκάνη;

Πώς να επιλέξετε μια λεκάνη;

Επιλέξτε τη λεκάνη του σωστού μεγέθους για το μανδύα ή το μπάνιο σας. Εάν ανακαινίζετε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη μετακίνηση του νεροχύτη σας. Ζητήστε για το είδος του τοίχου που θα συνδεθεί η λεκάνη σας και θα είναι ο χρόνος απομάκρυνσης. Χρησιμοποιήστε τα υδραυλικά μας άρθρα για να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν. Δεν θα σας δείξουν μόνο πώς να κάνετε εργασίες, αλλά και να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το σύστημα νερού σας.

Θα χρειαστεί να λάβετε ακριβείς μετρήσεις εάν αντικαθιστάτε ένα παλιό νεροχύτη αλλά δεν αλλάζετε κανένα από τα γύρω έπιπλα. Με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, επιλέξτε μία από τις επιλογές μας που είτε στηρίζεται σε επιπλέον αποθήκευση είτε δεν έχει υδραυλικές εγκαταστάσεις κάτω. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα λεκανών από 160mm έως 500mm βαθιά. Οι τρεις πιο διαδεδομένοι τύποι λεκάνης είναι οι λεκάνες αποστράγγισης ποταμών, οι δομικές λεκάνες και οι λεκάνες ωκεανών. Οι πλήρεις λεκάνες βάθρου έχουν μια βάση στο πάτωμα στο οποίο κάθεται η λεκάνη.

Το γεγονός ότι οι λεκάνες που τοποθετούνται τοίχο μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε ύψος τους καθιστούν ιδανικά για μικρότερα μπάνια ή μανδύα με παιδιά. Στο κάτω μέρος των καμπυλών λεκανών υπάρχει μια οριζόντια γραμμή που πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω. Ο σχεδιασμός αυτών των λεκανών ποικίλλει ανάλογα με το νεροχύτη που επιλέγετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παγίδες μπουκαλιών Chrome για να διακοσμήσετε μια γωνιακή λεκάνη. Ένας ημι-αναγκαστικός νεροχύτης ενσωματώνεται εν μέρει στον πάγκο ή τα έπιπλα του μπάνιου σας, κόβεται χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο και συνδέεται με σιλικόνη για να κρύψει τους σωλήνες.

Επιλέξτε από την επιλογή των βρύσων μίξερ ή ξεχωριστές ζεστές και κρύες βρύσες για τις μονές ή πολλαπλές οπές βρύσης σας. Τα τυπικά απόβλητα είναι ένα αλυσοδεμένο πλαστικό ή μεταλλικό βύσμα. Τα απόβλητα με σέρβις έχουν μεταλλικό δίσκο που μπορείτε να περιστρέψετε είτε να σταματήσετε είτε να αφήσετε την αποστράγγιση του νερού. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το νέο σας μπάνιο νεροχύτη χωρίς ακαταστασία, περιηγηθείτε στους κατόχους οδοντόβουρτσας και τους tumblers, τα πιάτα σαπουνιών και τους διανομείς.

Επιλέξτε την ιδανική λεκάνη για το μανδύα ή το μπάνιο σας, είτε είναι λίγο είτε μεγάλο.

Όταν σχεδιάζετε το τέλειο μπάνιο σας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι κάθε κομμάτι είναι ακριβώς σωστό - όχι μόνο όσον αφορά την εμφάνιση, αλλά και από την άποψη της χρησιμότητας. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αντικείμενο στο μπάνιο, η επιλογή της κατάλληλης λεκάνης ή νεροχύτη είναι κρίσιμη. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό του μπάνιου σας, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του δωματίου και της ποσότητας φωτός που λαμβάνει. Απαιτείται απλώς ο σταθμός πλύσης χειρός για να αντιμετωπίσει τον περίεργο επισκέπτη που πλένει τα χέρια του; Ίσως ο κύριος νεροχύτης, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει όλα όσα μια μεγάλη και ενεργή οικογένεια μπορεί να το ρίξει σε τακτική βάση, είναι η απάντηση. Επιπλέον, παρέχουμε νεροχύτες που σας παρέχουν πρόσθετη αποθήκευση - είτε ενσωματωμένα είτε σας έδωσαν την ελευθερία να κάνετε όπως θέλετε - εκτός από τις επιλογές μεγέθους που θα πληρούν τις απαιτήσεις σας. Όλες οι λεκάνες μας είναι κατασκευασμένες από υαλώδη Κίνα, η οποία είναι ομαλή, ανθεκτική στη λεκάνη και απλό στον καθαρισμό. Αυτό το υλικό έχει σχεδιαστεί για να υπομείνει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εφαρμογών. Επιπλέον, δεδομένου ότι όλα έχουν τελειώσει σε ένα καθαρό και κλασικό λευκό, θα πάνε με οποιοδήποτε στυλ επιλέγετε.

Σκοπεύετε να μετεγκαταστήσετε τη λεκάνη σας;

Εάν αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη μετεγκατάσταση της λεκάνης σας από το σημείο όπου βρίσκεται επί του παρόντος. Αυτό θα χρειαστεί τη χρήση των υδραυλικών γνώσεων, η οποία μπορεί να είναι εκφοβιστική σε κάποιον που είναι φρέσκο ​​στον κόσμο του DIY. Πριν ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα άρθρα μας για την υδραυλική βοήθεια και την καθοδήγηση για να δείτε αν μπορούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια. Όχι μόνο θα δείξουν πώς να εκτελέσουν διαφορετικές δουλειές, αλλά θα σας βοηθήσουν επίσης στην καλύτερη κατανόηση του συστήματος νερού του σπιτιού σας.

Ακριβώς τι είδους τοίχο είναι η λεκάνη σας;

Η πλειοψηφία των λεκανών, είτε σε μπάνιο, αίθουσα, είτε σε ιδιωτικό τρόπο, πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες ή μπουλόνια. Μια λεκάνη για τοίχο απαιτεί προσεκτική εξέταση του είδους του τοίχου που θα συνδεθεί. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι κλίνουν στο νεροχύτη όταν βουρτσίζουν τα δόντια τους, οπότε ο νεροχύτης πρέπει να είναι σταθερός και ασφαλής. Ένας τοίχος κατασκευασμένος από τοιχοποιία, τούβλο ή μπλοκ δεν θα προκαλέσει δυσκολίες. Αλλά, αν εγκαταστήσετε το νεροχύτη σας σε ένα τοίχωμα, θα πρέπει να το ενισχύσετε πριν εγκαταστήσετε το νεροχύτη σας. Για να προσδιορίσετε τι είδους τοίχο έχετε, δώστε του μια μικρή βρύση. Ένας κοίλος τοίχος δείχνει ότι είναι κατασκευασμένο από καρφιά.

Τι είδους περιοχή έχετε στη διάθεσή σας για τη λεκάνη σας;

Είτε σχεδιάζετε μια πλήρη αναθεώρηση είτε απλώς αναβαθμίζετε αυτό που έχετε σήμερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις μετρήσεις σας πριν από την εκκίνηση. Εάν αντικαθιστάτε ένα παλιό νεροχύτη, αλλά δεν αλλάζετε κανένα από τα έπιπλα μπάνιου γύρω από αυτό, θα πρέπει να λάβετε ακριβείς μετρήσεις για να εγγυηθεί ότι ο νέος νεροχύτης θα ταιριάζει σωστά. Προετοιμάστε τη λεκάνη του μπάνιου σας για την προορισμένη χρήση του πριν την αγοράσετε για άτομα που αναδιαμορφώνουν τις υπάρχουσες λεκάνες μπάνιου τους. Αυτό θα αποφασίσει το μέγεθος του δοχείου που θα χρειαστείτε. Εάν πρόκειται για ένα μανδύα και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί μόνο για πλύσιμο των χεριών, είναι κατάλληλη μια μικρότερη λεκάνη με ρηχότερο βάθος. Η χρήση αυτής της μεθόδου συνιστάται επίσης κατά την αναδιαμόρφωση ενός μικροσκοπικού μπάνιου ή en-suite. Και αν έχετε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, επιλέξτε μία από τις επιλογές μας που είτε κάθεται σε πρόσθετο χώρο αποθήκευσης είτε δεν διαθέτει υδραυλικά κάτω - με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε οτιδήποτε θέλετε κάτω από το νεροχύτη σας. Είναι δυνατόν να πειραματιστείτε με διάφορα μεγέθη και βάθη εάν ο χώρος δεν είναι πρόβλημα. Μεγαλύτερες και βαθύτερες λεκάνες είναι εξαιρετικές αν θα χρησιμοποιήσετε τη λεκάνη για να πλύνετε τα μαλλιά σας ή το πλύσιμο των χεριών. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία λεκανών σε ποικίλα σχήματα και μεγέθη, με βάθη που κυμαίνονται από 160mm έως 500mm, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε κάτι που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πόσες βρύσες ψάχνετε;

Το είδος των βρύσων που μπορείτε να αγοράσετε καθορίζεται από την ποσότητα των οπών βρύσης που έχουν σκαλισθεί στη λεκάνη. Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των βρύσων λεκάνης αυτές τις μέρες είναι βρύσες μίξερ, το μεγαλύτερο μέρος των λεκανών μας έχει μόνο μία τρύπα βρύσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι βρύσες μίξερ αναμειγνύουν ζεστό και κρύο νερό προτού βγουν από τα κτύπημα, καθιστώντας το πιο εύχρηστο να χειριστεί. Διαθέτουμε δύο λεκάνες οπών, αν θέλετε ένα πιο κλασικό σχέδιο με ξεχωριστές ζεστές και κρύες βρύσες. Υπάρχουν μερικές διαθέσιμες επιλογές λεκάνης που δεν περιλαμβάνουν τρύπες βρύσης, οι οποίες προορίζονται να επιτρέψουν την τοποθέτηση βρύσων αναμικτήρα ψηλών λεκάνων στον πάγκο ή σε άλλη παρακείμενη επιφάνεια.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη λεκανών;

Είτε ψάχνετε για σύγχρονες ή κλασικές λεκάνες, καμπύλα ή γωνιακά σχέδια, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τι ψάχνετε στην ευρεία συλλογή μας. Σκεφτείτε το είδος του νεροχύτη που θέλετε στο μπάνιο σας, το en-suite ή το caroakroom προτού αποφασίσετε για το συνολικό σας σχέδιο. Οι λεκάνες αποστράγγισης του ποταμού, οι δομικές λεκάνες και οι λεκάνες ωκεανών είναι τα τρία πιο συνηθισμένα είδη λεκανών που βρέθηκαν στη γη. Μια λεκάνη αποστράγγισης του ποταμού ορίζεται ως η περιοχή που αποστραγγίζεται από έναν ποταμό και όλους τους παραποτάμους της μαζί. Σε μια λεκάνη απορροής ποταμού, υπάρχουν πολλές ξεχωριστές λεκάνες απορροής που συμβάλλουν στη ροή του. Μια λεκάνη απορροής είναι ένα υποσύνολο μιας λεκάνης απορροής του ποταμού που είναι μικρότερη σε μέγεθος.

Τι ακριβώς είναι οι λεκάνες βάθρου;

Οι λεκάνες βάθρου διατίθενται σε δύο διαμορφώσεις: πλήρες βάθρο και ημι-βάθρο. Λεκάνες με πλήρες βάθρο. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει μια βάση, μερικές φορές γνωστή ως βάθρο, που τοποθετείται στο πάτωμα και πάνω στο οποίο τοποθετείται η λεκάνη. Η λεκάνη είναι σταθερά συνδεδεμένη με τον τοίχο πίσω από αυτό, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική μέθοδο για την απόκρυψη σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων (όπως σωλήνες τροφοδοσίας και αποβλήτων). Οι πλήρεις λεκάνες βάθρου είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλά οικογενειακά μπάνια, αφού το βάθρο επιτρέπει μεγαλύτερες, βαρύτερες λεκάνες από εκείνες που συνδέονται απλά με τον τοίχο. Οι πλήρεις λεκάνες βάθρου είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη. Είναι επίσης το λιγότερο δύσκολο να συγκεντρωθούν. Λεκάνες με ημι-πεδίο σχεδιασμό. Αυτό το είδος βάθρου είναι τοποθετημένο τοίχο, αλλά αντί για ένα βάθρο πλήρους μεγέθους, έχει ένα μικρό βάθρο που κρύβει υδραυλικά αλλά δεν φτάνει αρκετά στο πάτωμα. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί την εμφάνιση μεγαλύτερου χώρου, αλλά επίσης καθιστά απλούστερη τη διατήρηση του δαπέδου του μπάνιου σας καθαρό. Ο τοίχος θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει ολόκληρο το βάρος της λεκάνης για να χρησιμοποιηθεί. Λεκάνες που είναι τοποθετημένες στον τοίχο. Οι λεκάνες με τοίχο ή τοίχο είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μικρότερο μπάνιο ή μανδύα, αφού μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε ύψος-το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε παιδιά. Κατά την εγκατάσταση των λεκανών τοίχων, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε παγίδες μπουκαλιών χρώματος - αυτό είναι το πλαστικό κομμάτι σωληνώσεων που μπορεί να δει κάτω από τους νεροχύτες κατά την εγκατάσταση των λεκανών τοίχων - αφού παρέχει ένα πιο όμορφο φινίρισμα από τις λευκές παγίδες μπουκαλιών.

Λεκάνες στις γωνίες;

Τα μανιτάρια και τα μικρότερα μπάνια επωφελούνται από τις γωνιακές λεκάνες, οι οποίες έχουν μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, ενώ εκθέτουν όλα τα υδραυλικά-όπως και με τις λεκάνες τοίχων, μπορεί να θέλετε να αγοράσετε παγίδες μπουκαλιών Chrome για να ολοκληρώσετε το σχέδιο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η παγίδα μπουκαλιών (οι σωληνώσεις που αποστραγγίζει τη λεκάνη) είναι ορατή, πολλά άτομα επιλέγουν ελκυστικές παγίδες μπουκαλιών χρωμίου για να το μετατρέψουν σε διακοσμητικό στοιχείο. Παρόμοια με την ημι-πεδρική επιλογή, η γωνιακή λεκάνη υποστηρίζεται από τον τοίχο στο πλήρες βάρος του.

Οι μονάδες ματαιοδοξίας και τα πλυντήρια είναι δύο τύποι επίπλων.

Μια λεκάνη χωρίς συνταγή που ταιριάζει πάνω από μια μονάδα ματαιοδοξίας ή μια βάση πλύσης είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το νεροχύτη τους ή που δεν θέλουν τα υδραυλικά τους ορατά. Ωστόσο, παρόλο που η λεκάνη θα πρέπει ακόμα να τοποθετηθεί στον τοίχο, η τελική εμφάνιση είναι κομψή και σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε μια μινιμαλιστική εμφάνιση στο μπάνιο σας ενώ είναι λειτουργική.

Είναι πιθανό ότι θα το χρειαστείτε.

Τώρα που έχετε αποφασίσει για ένα νεροχύτη μπάνιου, ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις τελευταίες πινελιές για το χώρο.

Ποια είναι η συμφωνία με τις βρύσες;

Μετά την επιλογή της λεκάνης σας, είναι καιρός να εξετάσετε τις επιλογές της βρύσης σας. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία βρύσων για να ταιριάζει σε κάθε μπάνιο - ανάλογα με το αν έχετε μία ή πολλές τρύπες βρύσης, μπορείτε να επιλέξετε από την επιλογή των βρύσων μίξερ ή στις ξεχωριστές ζεστές και κρύες βρύσες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λεκάνες που είναι ημιτελές;

Μια ημι-αναγκαστική λεκάνη είναι μια καλή επιλογή για ένα πιο παραδοσιακό μπάνιο. Αυτή η λεκάνη είναι εν μέρει ενσωματωμένη στον πάγκο ή τα έπιπλα του μπάνιου σας - τα κομμάτια είναι σκαλισμένα χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο και ο νεροχύτης στη συνέχεια ασφαλίζεται στη θέση του με σιλικόνη, έτσι ώστε να μην υπάρχει ορατή σωληνώσεων.

Λεκάνες για χρήση σε countertops.

Επιλέξτε μια λεκάνη για τον νεροχύτη του μπάνιου σας αν θέλετε το πιο σύγχρονο βλέμμα. Σε αντίθεση με τον ημιτελές φωτισμό, προορίζονται να βρεθούν πάνω από ένα ντουλάπι μπάνιου, πάγκο ή ράφι, δίνοντας την εντύπωση ότι κάθονται στη θέση τους. Δεν υπάρχουν ενδείξεις σωληνώσεων, με αποτέλεσμα μια καθαρή, ξεκάθαρη εμφάνιση. Ορισμένες λεκάνες πάγκου κατασκευάζονται χωρίς οπές βρύσης, που απαιτούν τη χρήση ψηλών ελεύθερων βρύων που εκτείνονται πάνω από την άκρη της λεκάνης.

Απόβλητα;

Όποια και αν είναι η λεκάνη λεκάνης που επιλέγετε, θα χρειαστείτε ένα απόβλητο - αυτό είναι όπου το νερό θα αποστραγγιστεί από τη λεκάνη σας και θα χρησιμεύσει ως εμπόδιο για να αποτρέψετε την υπερχείλιση της λεκάνης σας. Τα απόβλητα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: σκουπίδια με σχισμένα σκουπίδια και άξια. Όταν επιλέγετε μια λεκάνη με υπερχείλιση, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα που έχει slots σε αυτό. Με άλλα λόγια, εάν η υπερχείλιση του νερού στην υπερχείλιση, θα διοχετευθεί πίσω στο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων μέσω μιας κοπής που κόβεται στον σωλήνα αποβλήτων. Εάν το πάγκο ή η λεκάνη του σκάφους σας δεν περιλαμβάνει μια οπή υπερχείλισης, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα απόβλητα με σχισμές - οπότε μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα μη λυμένο απόβλητο αν θέλετε. Όταν πρόκειται για σχεδιασμό, έχετε μια ποικιλία επιλογών, που κυμαίνονται από το παραδοσιακό βύσμα και την αλυσίδα μέχρι τα πιο σύγχρονα pop-up ή flip top σχέδια. Αφού περάσετε από τις επιλογές, ρίξτε μια ματιά στο υπόλοιπο του μπάνιου σας, καθώς και τις βρύσες σας, για να επιλέξετε ποιος σχεδιασμός θα ήταν ο καταλληλότερος.

Απόβλητα που παράγονται από pop-ups

Το βύσμα αποβλήτων ελέγχεται από ένα μοχλό, το οποίο συνήθως βρίσκεται κάτω από τις βρύσες νεροχύτη. Μπορείτε να τραβήξετε το μοχλό προς τα πάνω για να το χαμηλώσετε και να σταματήσετε το νερό από την αποστράγγιση και να το σπρώξει προς τα κάτω για να το αυξήσει. Τα αναδυόμενα σκουπίδια είναι τα πιο σύγχρονα από την άποψη του σχεδιασμού.

Δοχεία αποβλήτων με καπάκια flip-top

Τα απόβλητα με σέρβις διαθέτουν μεταλλικό δίσκο που μπορεί να γυρίσετε με το χέρι είτε να αποτρέψετε τη διαφυγή του νερού είτε να το αφήσετε να απορριφθεί, ανάλογα με την προτίμησή σας.

Τα απόβλητα και τα απόβλητα της αλυσίδας είναι ένα πρόβλημα.

Ο παραδοσιακός τύπος αποβλήτων, αυτή η επιλογή περιλαμβάνει ένα πλαστικό ή μεταλλικό βύσμα που είναι συνδεδεμένο με μια αλυσίδα και είναι η πιο συνηθισμένη. Είναι η πιο απλή επιλογή όσον αφορά την επισκευή και την αντικατάσταση. Πολλές σύγχρονες επιλογές λεκάνης δεν έχουν μια τρύπα για να συνδεθεί η αλυσίδα, οπότε ελέγξτε τη λεκάνη του μπάνιου σας πριν αγοράσετε τη διάθεση των σκουπιδιών σας.

Αξεσουάρ αντικείμενα για την πρόσφατα εγκατεστημένη λεκάνη σας.

Ρίξτε μια ματιά στους κατόχους οδοντόβουρτσας και τους tumblers, καθώς και τα σαπούνια και τα διανομείς σας, αν θέλετε να κρατήσετε το νέο νεροχύτη σας οργανωμένο - μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικές λύσεις που τοποθετούνται στον τοίχο για να το κρατήσετε μακριά από την ακαταστασία. Η υπηρεσία εγκατάστασης μας καθιστά ακόμη πιο απλό να συνειδητοποιήσετε το όραμά σας για τον ιδανικό χώρο του μπάνιου σας. Συνεργαζόμαστε με εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες για να διασφαλίσουμε ότι το έργο σας λειτουργεί ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι εγκαταστάτες μας δεν μπορούν μόνο να ταιριάζουν στο σχέδιό σας στις προδιαγραφές σας, αλλά μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν τις τελικές πινελιές για εσάς, εξοικονομώντας σας το χρόνο και την προσπάθεια.

Πώς να επιλέξετε μια λεκάνη;

 • Επιλέξτε τη λεκάνη του σωστού μεγέθους για το μανδύα ή το μπάνιο σας.
 • Εάν ανακαινίζετε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη μετακίνηση του νεροχύτη σας.
 • Ζητήστε για το είδος του τοίχου που θα συνδεθεί η λεκάνη σας και θα είναι ο χρόνος απομάκρυνσης.
 • Χρησιμοποιήστε τα υδραυλικά μας άρθρα για να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν.
 • Δεν θα σας δείξουν μόνο πώς να κάνετε εργασίες, αλλά και να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το σύστημα νερού σας.
 • Θα χρειαστεί να λάβετε ακριβείς μετρήσεις εάν αντικαθιστάτε ένα παλιό νεροχύτη αλλά δεν αλλάζετε κανένα από τα γύρω έπιπλα.
 • Με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, επιλέξτε μία από τις επιλογές μας που είτε στηρίζεται σε επιπλέον αποθήκευση είτε δεν έχει υδραυλικές εγκαταστάσεις κάτω.
 • Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα λεκανών από 160mm έως 500mm βαθιά.
 • Οι τρεις πιο διαδεδομένοι τύποι λεκάνης είναι οι λεκάνες αποστράγγισης ποταμών, οι δομικές λεκάνες και οι λεκάνες ωκεανών.
 • Οι πλήρεις λεκάνες βάθρου έχουν μια βάση στο πάτωμα στο οποίο κάθεται η λεκάνη.
 • Το γεγονός ότι οι λεκάνες που τοποθετούνται τοίχο μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε ύψος τους καθιστούν ιδανικά για μικρότερα μπάνια ή μανδύα με παιδιά.
 • Στο κάτω μέρος των καμπυλών λεκανών υπάρχει μια οριζόντια γραμμή που πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω.
 • The design of these basins varies depending on the sink you choose.
 • You may use chrome bottle traps to decorate a corner basin.
 • A semi-recessed sink is partially incorporated in your bathroom countertop or furniture, cut out using a template and attached with silicone to hide pipes.
 • Επιλέξτε από την επιλογή των βρύσων μίξερ ή ξεχωριστές ζεστές και κρύες βρύσες για τις μονές ή πολλαπλές οπές βρύσης σας.
 • Τα τυπικά απόβλητα είναι ένα αλυσοδεμένο πλαστικό ή μεταλλικό βύσμα.
 • Τα απόβλητα με σέρβις έχουν μεταλλικό δίσκο που μπορείτε να περιστρέψετε είτε να σταματήσετε είτε να αφήσετε την αποστράγγιση του νερού.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους