Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι τουαλετών;

Επιστροφή στις τουαλέτες τοίχου τουαλέτα στενές συζευγμένες τουαλέτες ηλεκτρονική τουαλέτα έξυπνες τουαλέτες τουαλέτα τουαλέτες Τουαλέτες με τοίχο

Τι κάνετε πριν αγοράσετε μια τουαλέτα;

Τι κάνετε πριν αγοράσετε μια τουαλέτα;

Αγοράζετε μια τουαλέτα;

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη τουαλετών; Δεν είναι μια τουαλέτα μόνο ένα μπάνιο; Αυτό είναι λανθασμένο! Υπάρχουν διάφορα διάφορα στυλ τουαλετών στην αγορά και είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας, επειδή το είδος που επιλέγετε θα αλλάξει δραστικά την εμφάνιση του μπάνιου σας. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, BrookPad Περάστε όλες τις διάφορες πτυχές των τουαλετών. Πώς μπορείτε να βάλετε μια τουαλέτα στη θέση του; Όταν αγοράζετε μια τουαλέτα, σκεφτείτε πώς και πού θα λειτουργούσε, ειδικά αν θα χρησιμοποιηθεί σε μια σουίτα ή αίθουσα. Μετρήστε τον διαθέσιμο χώρο στο μπάνιο σας για να καθορίσετε τις πλήρεις διαστάσεις μιας τουαλέτας, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μπορεί να επεκταθεί από τον τοίχο και πόσο χώρο θα χρειαστεί μπροστά του. Πριν κάνετε μια αγορά, είναι συχνά μια καλή ιδέα να συντάξετε ένα κλιμακωτό σχέδιο του μπάνιου σας και να κανονίσετε πράγματα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το είδος της υδραυλικής σύνδεσης που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε την τουαλέτα σας, η οποία θα διαφέρει ανάλογα με την τουαλέτα που θέλετε. Εάν έχετε μια τουαλέτα πίσω-τοίχο, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια κρυμμένη δεξαμενή ξεχωριστά και εάν έχετε μια τουαλέτα τοποθετημένη τοίχο, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συσκευή τοποθεσίας τοίχου επίσης. Τι θα κοστίσει η εγκατάσταση τουαλέτας; Το κόστος κατασκευής τουαλέτας θα πρέπει να είναι περίπου 35-50 τοις εκατό του κόστους της δεξαμενής τουαλέτας, αν και αυτά θα διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του έργου, την τουαλέτα που θέλετε και τον χώρο σας. Θα μπορούσε να διαρκέσει μεταξύ 2 και 3 ωρών για να τελειώσει.

Ψάχνετε για τοίχο κρεμασμένες τουαλέτες;

Ψάχνετε για τοίχο κρεμασμένες τουαλέτες;

Τουαλέτες με τοίχο

Οι τουαλέτες που κρέμονται από το τοίχο, με τα κομψά, εξορθολογισμένα σχέδια τους, είναι μια φαντασία διαστημικής εξοικονόμησης και, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορεί να έχει μόνο αρκετά πλεονεκτήματα για να δικαιολογήσει την υψηλή τιμή τους. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τουαλέτες, το πλαίσιο τοίχου εξαλείφει την ανάγκη για μια εμφανή δεξαμενή, η οποία μπορεί να πάρει πολύτιμο χώρο σε περιορισμένα μπάνια. Οι σωληνώσεις είναι τώρα κρυμμένες πίσω από το κτίριο. Ο τοίχος πρέπει να ανοίξει και να τραβηχτεί στα καρφιά για να προσθέσετε αυτό το πρότυπο για να επισκευάσετε μια πραγματική τουαλέτα και το κεραμίδι όπου πρέπει να διορθωθεί η παλιά τουαλέτα.

Τουρκική τουαλέτα
Μια πλωτή τουαλέτα, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να κατασκευαστεί στις προδιαγραφές σας αρκετά γρήγορα σε νέες κατασκευές ή μεταξύ οποιουδήποτε που θέλει να κάνει μια πλήρη αναβάθμιση. Για π.χ., ένα τοίχο-κρεμαστό τηγάνι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ύψος που επιλέγετε. Δεδομένου ότι η τουαλέτα δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το πάτωμα, ο καθαρισμός είναι εύκολος, αφού οι σφουγγαρίστρες και οι σκούπες μπορούν να καλύψουν όλες τις περιοχές του δαπέδου. Στην ουσία, οι τουαλέτες που κρέμονται από τοίχο προσθέτουν ένα στοιχείο ομορφιάς στο νέο σας μπάνιο, καθιστώντας το χώρο που θα θέλατε να αναδείξετε. Οι τουαλέτες που κρέμονται στον τοίχο και όχι σε ένα βάθρο είναι γνωστές ως τουαλέτες. Η ομορφιά των τουαλέτας που πειράζει είναι ότι μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε ύψος που επιλέγετε (και μην φοβάστε, τα πλαίσια είναι πολύ ανθεκτικά, οπότε η τουαλέτα σας δεν θα καταρρεύσει από τον τοίχο)!

 

Σε ανάγκη για λύση τουαλέτας πίσω στο τοίχο;

Σε ανάγκη για λύση τουαλέτας πίσω στο τοίχο;

Επιστροφή στις τουαλέτες τοίχου

Επιστροφή στις τουαλέτες τοίχου, όπως οι τουαλέτες που κρέμονται από τοίχο, απομακρύνουν με μια αξιοσημείωτη δεξαμενή υπέρ μιας πιο μινιμαλιστικής εμφάνισης σε αντίθεση με τις τυποποιημένες, κοντά σε συζευγμένες τουαλέτες. Αυτή η ιδέα αιχμής δεν είναι μόνο για προβολή. Οι τουαλέτες πρέπει να συμμορφώνονται με αυστηρούς κτιριακούς κώδικες στα περισσότερα μέρη του κόσμου, τα οποία ελέγχουν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, την ποσότητα του δωματίου που διατίθεται από την άκρη της τουαλέτας προς τα εμπρός. Δεδομένου ότι η κρυμμένη δεξαμενή ενσωματώνεται στον τοίχο, παρέχει επιπλέον ικανότητα για να ικανοποιήσει καλύτερα αυτές τις απαιτήσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε μικρούς χώρους.

Επιστροφή στην τουαλέτα τοίχου
Παρόλο που αυτά τα τηγάνια πίσω σε τοίχο είναι οπτικά ελκυστικά και παίρνουν λίγο χώρο, έρχονται σε τιμή. Οι τουαλέτες πίσω στο τοίχο έχουν συχνά ένα σύστημα χωρίς χείλος που δεν είναι μόνο πιο εύκολο να καθαριστεί, αλλά συχνά μειώνει την ποσότητα νερού που απαιτείται κατά την έκπλυση. Λόγω της θέσης των υδραυλικών εγκαταστάσεων πίσω από τον τοίχο, οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά υποχρεούνται να ανοίξουν τους τοίχους τους ή να αντικαταστήσουν τους σωλήνες τους για να το τοποθετήσουν.

 

 

Στην επιφυλακή για στενές συζευγμένες τουαλέτες;

Στην επιφυλακή για στενές συζευγμένες τουαλέτες;

Στενές συζευγμένες τουαλέτες

Μια σφιχτή τουαλέτα έχει το ταψί και τη δεξαμενή κοντά, όπως υποδηλώνει ο όρος. Και αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτό, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε χρησιμοποιήσει ένα επειδή είναι η πιο δημοφιλής τουαλέτα στην αγορά και έχει πάνω από έναν αιώνα. Τι είναι αυτό που το καθιστά ένα τόσο διαχρονικό μοντέλο; Οι στενές συζευγμένες τουαλέτες, από την άλλη πλευρά, δουλεύουν καλά σε μεσαία έως μεγάλα μπάνια και έχουν την ίδια ευελιξία με τα περισσότερα άλλα κλασικά στυλ. Οι τουαλέτες που έχουν συνδεθεί με κοντινή συζευγμένη είναι φθηνές και απλές στην κατασκευή και είναι απλές για αποκατάσταση και διαχείριση λόγω άμεσης πρόσβασης στα υδραυλικά μέρη. Τα μέρη εξακολουθούν να είναι πολύ απλά να έρθουν λόγω της επιτυχίας τους και οι μικρές αντικαταστάσεις θα πραγματοποιηθούν σίγουρα χωρίς τη βοήθεια ενός υδραυλικού. Πολλά πρωτότυπα στενής συζευγμένα είναι συμπαγή και παίρνουν πολύ χώρο σε μικροσκοπικά μπάνια, αλλά η άνεση και το χαμηλό κόστος κάνουν το εμπόδιο αξίζει τον κόπο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της στενής συζευγμένης τουαλέτας είναι ότι έχει ήδη εγκατασταθεί στα περισσότερα σπίτια. Από τα νοικοκυριά σε γραφεία σε ξενοδοχεία, είτε η τουαλέτα διαλείμματα είτε πρέπει να αντικατασταθεί, μια τακτική τουαλέτα που συνδέεται με στενή συζευγμένη θα κατασκευαστεί συνήθως χωρίς δυσκολία σε περιορισμένο χρονικό διάστημα με χαμηλό κόστος. Παρόλο που άλλα σχέδια μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πιο εξελιγμένο μπάνιο, κοντά σε συζευγμένες τουαλέτες έχουν γίνει πρότυπο στον δυτικό κόσμο λόγω της αξιοπιστίας και της καθολικότητάς τους.

 Παραδοσιακή τουαλέτα για κλασικό μπάνιο;

 Παραδοσιακή τουαλέτα για κλασικό μπάνιο?

Τουαλέτες

Παρόλο που η τεχνολογία υδραυλικών εγκαταστάσεων έχει προχωρήσει για να γίνει πιο αποτελεσματική και συμπαγής στην αρχιτεκτονική της, η παλιομοδίτικη εξακολουθεί να έχει ένα σημείο. Οι παραδοσιακές στενές συζευγμένες τουαλέτες, για παράδειγμα, έχουν γοητευτικά χαρακτηριστικά που αντιπαραβάλλονται απότομα με τις κομψές, εξορθολογισμένες γραμμές του σύγχρονου μπάνιου. Οι παραδοσιακές βικτοριανές τουαλέτες περιλαμβάνουν επίσης περίτεχνα και περίτεχνα διακοσμητικά, όπως καθίσματα από ορείχαλκο ή καθίσματα από σκληρό ξύλο και καπάκια, που προσθέτουν χαρακτήρα στο μπάνιο σας και συχνά θεωρούνται μια αριστοκρατική, διαχρονική εναλλακτική λύση σε πιο σύγχρονες στενές συζευγμένες τουαλέτες.

Στενές συζευγμένες τουαλέτες
Οι παραδοσιακές τουαλέτες μπορούν να έχουν μια στενή συζευγμένη διαμόρφωση πανομοιότυπη με τις τρέχουσες τουαλέτες, αλλά συχνά έρχονται σε τρία διαφορετικά ύψη: μικρά, μεσαία και βαριά. Βοηθούν στην οικοδόμηση μιας κομψής εμφάνισης και ήχου όταν συνδυάζονται με άλλα φωτιστικά, συμπεριλαμβανομένων των μπανιέρες. Μια τυπική τουαλέτα χαμηλού επιπέδου έχει ένα σωλήνα flush που τον συνδέει με μια δεξαμενή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το τηγάνι. Όπως θα περίμενε κανείς, οι τουαλέτες μεσαίου επιπέδου έχουν μια οριακά υψηλότερη δεξαμενή, ενώ οι τουαλέτες υψηλού επιπέδου έχουν μια δεξαμενή τοποθετημένη αρκετά πόδια πάνω από το τηγάνι και ξεπλυμένες με καλώδιο έλξης. Η διαθεσιμότητα του κλασικού μπάνιου καταδεικνύει ότι τα παραδοσιακά σχέδια εξακολουθούν να είναι σε ζήτηση και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Τραβήξτε τις λαβές της αλυσίδας, τα παγκάκια, τα καπάκια και ακόμη και τις αγκύλες που τοποθετούν τη δεξαμενή θα προσαρμοστούν στις προδιαγραφές σας ή θα είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές σε ένα περιβάλλον περιόδου όταν εγκαθιστάτε μια τουαλέτα βικτοριανού τύπου στο μπάνιο σας.

 

Έξυπνο κάθισμα τουαλέτας για το μπάνιο σας;

Έξυπνο κάθισμα τουαλέτας για το μπάνιο σας?

Τουαλέτες μπιντέ - έξυπνο ηλεκτρονικό κάθισμα

Άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν BrookPad SplashLet Και το EcoSplash για να καθαρίσετε μετά τη χρήση του μπάνιου, οπότε δεν είναι περίεργο ότι υπάρχει μια ποικιλία επιλογών τουαλέτας μπιντέ για να διαλέξετε. Τα μπιντέ έχουν ιστορικά ένα διαφορετικό εξάρτημα από τις τουαλέτες, μερικές φορές τοποθετημένες δίπλα τους. Ψεκάζουν νερό και ξεπλένουν με ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι τουαλέτες Bidet, από την άλλη πλευρά, έχουν ένα ενσωματωμένο μπιντέ που καθαρίζει με τον ίδιο τρόπο που θα ήταν ένα αυτόνομο μπιντέ. Ωστόσο, σε αυτή την κατάσταση, διατηρείτε χώρο στο μπάνιο σας, συγχωνεύοντας δύο φωτιστικά και εξαλείφοντας την ανάγκη αλλαγής μεταξύ της τουαλέτας και του μπιντέ. Για π.χ., το BrookPad SplashLet είναι μια έξυπνη τουαλέτα που ενσωματώνει πολλά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων τουαλετών και καθαρίζει σαν μπιντέ. Ο εξαερισμός του καθίσματος, ένας στεγνωτήρας ζεστού αέρα, τα επίπεδα πίεσης που μπορούν να ρυθμιστούν, το πλύσιμο turbo, η εξαγωγή οσμής και η λειτουργία νυχτερινής φωτός είναι μόνο μερικά από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Εκτός από τις τουαλέτες Bidet που συνδυάζουν το καλύτερο και των δύο κόσμων, τα συνημμένα μετά την αγορά για τις καθιερωμένες τουαλέτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπιντέ είναι επίσης προσιτές. Αυτά τα προχωρημένα καθίσματα τουαλέτας μπιντέ έρχονται με έναν εύκαμπτο σωλήνα και σας σκουπίζουν όταν το χρειάζεστε. Αν και όχι τόσο θεαματικό όσο BrookPadΟι τουαλέτες ντους, είναι πιο προσιτές και συμμορφώνονται με ένα ευρύ φάσμα τουαλετών, δίνοντας σε οποιονδήποτε με κανονικά φωτιστικά μια γεύση από την άνεση που μπορεί να φέρει μια έξυπνη τουαλέτα μπιντέ.

Οι έξυπνες τουαλέτες βελτιώνουν την άνεση.

Τα θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ασία και την Ιαπωνία για δεκαετίες, αλλά είναι καινούργια στην Ευρώπη. Το μπιντέ ήταν γύρω από τουλάχιστον τον 18ο αιώνα και η λειτουργία που εξυπηρετεί έχει κατανοηθεί από την περίοδο των αρχαίων Ρωμαίων. Οι Ευρωπαίοι δίσταζαν να το εξετάσουν, αλλά ευτυχώς, οι άνθρωποι προσελκύουν και με ταχύτερο και ταχύτερο ρυθμό κάθε μήνα. Το Μπιντέτ κέρδισε σταδιακά ένα θερμαινόμενο νερό, έναν ηλεκτρικά θερμαινόμενο πάγκο και άλλες ευκολίες. Πολύ αργότερα, ειδικά μετά την εφεύρεση των σύγχρονων υδραυλικών εγκαταστάσεων στα τέλη του 1800, η ​​μέθοδος έγινε πιο αυτοματοποιημένη. Η μορφή και η διάταξη των σημερινών μοντέλων είναι παρόμοια με αυτά του 1750 μ.Χ., αλλά τα μοντέλα αντίκες λειτουργούσαν διαφορετικά. Κάθε μέρα, οι τόνοι χαρτιού τουαλέτας βυθίζονται στο περιβάλλον και η χρήση ενός μπιντέ μειώνει σημαντικά αυτά τα απόβλητα. Το νερό, από την άλλη πλευρά, είναι ο καθολικός διαλύτης, ώστε να μπορεί να φτάσει σε περιοχές όπου το χαρτί τουαλέτας δεν μπορεί. Ο καθαρισμός του πρωκτού σας με νερό είναι πιο καταπραϋντικός, ειδικά εάν οι ιστοί σας είναι τρυφεροί. Εάν μεγαλώνετε, έχετε αιμορροΐδες ή πρέπει να εξαλείψετε πολλές φορές την ημέρα, η χρήση του νερού θα είναι πολύ πιο ευγενής.

Η έξυπνη τουαλέτα και η "απαλή" υποδηλώνουν όχι μόνο να είναι πιο δεσμευμένες, αλλά και να είναι ακόμη πιο υγιείς. Είναι όλα σχετικά με τη σωματική σας υγεία. Ένα ρεύμα νερού, ειδικά θερμαινόμενο νερό, σίγουρα θα αποδώσει καλύτερα. Η διατήρηση του καθαρού σώματος αφαιρεί ουσίες που χρησιμεύουν ως χώρος αναπαραγωγής για τα μικρόβια. Τα μπιντέ, όπως θα φανταζόταν κανείς, έρχονται σε μια σειρά μεγεθών. Οποιαδήποτε από τις συσκευές είναι εντελώς αυτοτελές. Άλλοι έχουν καθίσματα τουαλέτας και καπάκια που προορίζονται να τοποθετηθούν στην κορυφή της τουαλέτας. Μερικοί είναι τεχνολογικά θαύματα που ποτέ δεν θα πίστευες ότι συνέβη εκτός αν επισκεφθείτε την Ιαπωνία. Ορισμένα περιλαμβάνουν ζεστό νερό, ξήρανση αέρα, αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, ακροφύσια αυτοκόλλησης χαμηλής συντήρησης και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας γίνονται κοινά στα ευρωπαϊκά νοικοκυριά. Οι ψεκαστήρες μπιντέ που κατασκευάστηκαν για ευρωπαϊκά μπάνια γίνονται λιγότερο δαπανηρά. Το ακροφύσιο παραμένει στο μπιντέ μέχρι να το ανοίξετε πατώντας το κουμπί "Καθαρίστε" στο τηλεχειριστήριο ή το κουμπί στο τέλος του Bidet Control. Η κεφαλή ψεκασμού μπορεί να είναι εντελώς ακίνητη ή να αφαιρεθεί από τη μέση της πλυντηρίου. Ο κύκλος ξεβγάλματος της μηχανής πλυντηρίου θα διακόπτεται προσωρινά όταν το νερό θερμαίνεται μέχρι να ξεκινήσει ο κύκλος περιστροφής. Οι έξυπνες τουαλέτες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν όχι μόνο την ευημερία και την άνεσή σας, αλλά και την κοινότητά σας και τον κόσμο στο σύνολό της. BrookPad είναι αφιερωμένο στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά. Η χρήση μιας μηχανής έξυπνης τουαλέτας θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της παγκόσμιας αποψίλωσης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση χαρτιού τουαλέτας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε τίποτα φρέσκο.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους