Ποια είναι τα διαφορετικά είδη έξυπνων συστημάτων θέρμανσης νερού;

κανονίστε ένα μπάνιο σχεδίαση μπάνιου μπιντές οφέλη του μπιντέ Περιγραφή λειτουργίας του Μπιντέτ εγκατάσταση μπιντέ συστήματα θέρμανσης

Ποιες είναι οι διάφορες μέθοδοι θέρμανσης;Ποιες είναι οι διάφορες μέθοδοι θέρμανσης;

Τι είδους θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας μπορώ να πάρω;

Τα μπιντέτα τουαλέτας με ζεστό νερό έχουν πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά εάν η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί. Διατίθενται ηλεκτρικές ή μη ηλεκτρικές, εντυπωσιακές ή υβριδικές επιλογές. Μερικοί έχουν σχεδιαστεί για να συνδεθούν απευθείας με το υδραυλικό σας σύστημα και να παρέχουν ζεστό νερό με τον ίδιο τρόπο που κάνει η βρύση του μπάνιου σας. Σύστημα δεξαμενών επί του σκάφους: Πρόκειται για ένα σύστημα δεξαμενών που είναι ενσωματωμένο στο όχημα. Ορισμένα υποψήφια περιλαμβάνουν μια δεξαμενή επί του σκάφους που συγκρατεί προθερμασμένο νερό. Ορισμένα μοντέλα δεν έχουν λειτουργία "εξοικονόμησης ενέργειας". Ο στόχος του υβριδικού σχεδιασμού είναι να γεφυρώσει το κενό ελαχιστοποιώντας μερικά από τα μειονεκτήματα. Ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι ένα κομμάτι εξοπλισμού που ενσωματώνει τις λειτουργίες μιας τουαλέτας και ενός μπιντέ σε μια ενιαία συσκευή. Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που καθιστούν το μπάνιο πιο άνετα. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας, η αυτόματη έκπλυση και οι στεγνωτήρες αέρα είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. Θα πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή ενός μπιντέ αργότερα.

  • Τα μπιφτέκια του θερμού νερού παρέχουν μια σειρά από οφέλη, ειδικά εάν η θερμοκρασία μπορεί να αλλάξει.
  • Υπάρχουν ηλεκτρικές, μη ηλεκτρικές, εντυπωσιακές και υβριδικές παραλλαγές.
  • Μερικοί προορίζονται να συνδεθούν απευθείας με το υδραυλικό σας σύστημα και να παρέχουν ζεστό νερό με τον ίδιο τρόπο όπως μια βρύση μπάνιου.

Αξίζει να έχετε θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας;

Ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας είναι μερικές φορές απαραίτητο, ειδικά αν το μπάνιο σας παγώνει το χειμώνα. Είναι μια πολυτέλεια κατά καιρούς. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας ενδέχεται να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία τουαλέτας σας, ανεξάρτητα από τους στόχους σας. Στην πραγματικότητα, μπορούν να έχουν τόσο έντονο αντίκτυπο σε εσάς που δεν θα θέλατε να δεχτείτε τίποτα λιγότερο. Το σπρέι νερού, το στεγνωτήριο, η θέρμανση του καθίσματος και άλλες ανέσεις υψηλής τεχνολογίας διατίθενται σε θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας. Οι λειτουργίες καθαρισμού, καθώς και η μεταβλητή πίεση νερού, η θερμοκρασία και η κατεύθυνση του ακροφυσίου, θα συμπεριληφθούν σε ορισμένες από αυτές τις καρέκλες. Ένα τηλεχειριστήριο, μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και ένα αυτοματοποιημένο κάθισμα κλεισίματος/ανοίγματος είναι μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών. Με τα πλυντήρια τους, οι Ιάπωνες έχουν πάρει την κουλτούρα τουαλέτας υψηλής τεχνολογίας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

·         Ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας είναι μερικές φορές απαραίτητο, ειδικά αν το μπάνιο σας παγώνει το χειμώνα.
·         Το σπρέι νερού, το στεγνωτήριο, η θέρμανση του καθίσματος και άλλες ανέσεις υψηλής τεχνολογίας διατίθενται σε θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας.

Τι ακριβώς είναι ένα σύστημα θέρμανσης νερού;

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει μια τουαλέτα το είδος του μπιντέ θα ξέρει ήδη ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. "Σε ορισμένες περιοχές ακόμη και σε ορισμένες φορές του έτους, μπορεί να είναι άβολα. Ιδιαίτερα αν μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία Το ίδιο. Πριν, η απόκτηση ενός μπιντέ δεν ήταν εύκολο, πολλοί πελάτες πίστευαν ότι το ζεστό νερό δεν ήταν απαραίτητο, αφού τα μπιντέ χρησιμοποίησαν νερό που ήταν πολύ κρύο για αποτελεσματικά. Προσαρμόζετε το συναίσθημα στις προτιμήσεις σας και στην κατάστασή σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να αποκτήσετε το όφελος: ηλεκτρικά ή μη ηλεκτρικά, σε δεξαμενές και μια σειρά από υβριδικά λύσεις για να διαλέξετε. Επειδή οι μέθοδοι και τα μοντέλα έχουν όλα τα strengt τους HS και αδυναμίες, δεν είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι όλοι έχουν μια σειρά από επαγγελματίες και/αγκάθια. Ως εισαγωγή, παρακάτω είναι μια περίληψη των διαφόρων ποικιλιών και τα διαφορετικά πλεονεκτήματά τους.

·         Ορισμένες εκδόσεις μπορούν να παρέχουν τη δυνατότητα τροποποίησης της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμπειρία στις προτιμήσεις και τις περιστάσεις σας.
·         Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε το πλεονέκτημα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών ή μη ηλεκτρικών, εντός-δεξαμενών και υβριδικών μεθόδων.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη θερμοκρασία του νερού μου;

Η θερμοκρασία του νερού στην έξυπνη τουαλέτα μπορεί να ρυθμιστεί σε συγκεκριμένο επίπεδο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα σε ένα αξιοπρεπές βήμα της στοχαστικής διαχείρισης, την υπεύθυνη επέκταση και θα εξασφαλίσει ότι το νερό θα είναι η ίδια θερμοκρασία, την οποία θα θέλατε να κάνετε μπάνιο. Σε έξυπνο κάθισμα τουαλέτας το νερό θα θερμαίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία, επιτρέποντας Μπορείτε να ντους στην προτιμώμενη θερμοκρασία σας. Επιπλέον, υπάρχουν φωτιστικά που χειρίζονται την ποσότητα νερού μέσα στο μπάνιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα μπάνιου διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας νερού. Σε ένα μη ηλεκτρικό μοντέλο, μπορείτε να αναμίξετε ζεστό και κρύο νερό για να πάρετε την απαιτούμενη ποσότητα νερού. Ωστόσο, σε μια έξυπνη τουαλέτα, απαιτείται μόνο κρύο νερό, ώστε η συσκευή θέρμανσης να θερμαίνει τη σωστή θερμοκρασία.

·         Η θερμοκρασία του νερού στην έξυπνη τουαλέτα μπορεί να ρυθμιστεί σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση.
·         Το νερό θα θερμαίνεται στον κατάλληλο βαθμό στο έξυπνο κάθισμα τουαλέτας, επιτρέποντάς σας να ντους στην επιθυμητή θερμοκρασία σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρικού και ενός μη ηλεκτρικού συστήματος;

Μία από τις πιο θεμελιώδεις διακρίσεις μεταξύ των μοντέλων Bidet είναι εάν η συσκευή οδηγείται από το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας. Μερικοί κάνουν, αν και άλλοι δεν το κάνουν. Εκείνοι που παρέχουν έναν αποτελεσματικό και τυπικά χαμηλού κόστους τρόπο θέρμανσης του νερού που χρησιμοποιείται στο πίδακα ψεκασμού μπιντέ. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να σημειωθεί ότι η χρήση ενός μη ηλεκτρικού μπιντέ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρετε θερμαινόμενο νερό. Μερικοί θα συνδέονται απευθείας στη συσκευή υδραυλικών σας και θα παρέχουν ζεστό νερό με τον ίδιο τρόπο που κάνει η βρύση του μπάνιου σας. Μια πιο χρήσιμη διαφορά μπορεί να είναι το πώς θερμαίνεται το νερό.

Τι είναι ένα σύστημα δεξαμενής επί του σκάφους και πώς λειτουργεί;

Ορισμένα υποψήφια περιλαμβάνουν μια δεξαμενή επί του σκάφους που αποθηκεύει προθερμασμένο νερό. Δεν έχει σημασία αν το νερό θερμαίνεται με ηλεκτρική ενέργεια που συνδέεται με το μπιντέ ή αν προέρχεται από το σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είναι μια άμεση πηγή. Έχει προθεωρηθεί και είναι έτοιμο για εσάς. Τέτοιες συσκευές έχουν συχνά το πρόσθετο πλεονέκτημα να σας επιτρέψουν να αλλάξετε γρήγορα τη θερμοκρασία του νερού που παρέχεται από το μπιντέ σας. Αυτό είναι ιδανικό για την "προσαρμογή" του νερού σε μεμονωμένες προτιμήσεις ή τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Ωστόσο, έχουν μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι διαρκεί πάντα πολλά λεπτά ή περισσότερα για να επαναθερμανθεί η προμήθεια στην προκαθορισμένη θερμοκρασία. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση σε μια πολυσύχναστη οικογένεια, με τον μπαμπά και τη μαμά και ένα ζευγάρι εφήβων στο σπίτι σε ένα σαββατοκύριακο ή βράδυ. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το είδος, αναζητήστε μια συσκευή με μια ευρεία προσφορά και ένα γρήγορο σύστημα επανεξέτασης. Όταν η δεξαμενή αποστραγγίζεται, η πηγή ζεστού νερού μπορεί να σπρώξει για περίπου ένα λεπτό πριν τελειώσει και να γίνει κρύο νερό. Σε κανονικές συνθήκες, αυτό είναι κανονικά επαρκές. Ωστόσο, οι περιπτώσεις διαφέρουν. Ένα μικρό μειονέκτημα ορισμένων εκδόσεων είναι η απουσία ενός χαρακτηριστικού "εξοικονόμησης ενέργειας". Κρατούν το νερό ζεστό σε όλη τη διαδρομή, γεγονός που αυξάνει κάπως τον λογαριασμό ενέργειας. Εάν αυτό είναι ένα πρόβλημα, αναζητήστε ένα μοντέλο που διατηρεί την ενέργεια.

·         Ορισμένα υποψήφια έρχονται με ενσωματωμένη δεξαμενή που κρατά το προθερμασμένο νερό.
·         Πρόκειται για μια άμεση πηγή, ανεξάρτητα από το αν το νερό θερμαίνεται από την ισχύ που συνδέεται με το μπιντέ ή από το σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων.
·         Είναι έτοιμο για εσάς, αφού έχει προθεωρηθεί.
·         Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι η επαναθέρμανση της προσφοράς στην προκαθορισμένη θερμοκρασία συνήθως διαρκεί αρκετά λεπτά ή περισσότερο.

Σε έξυπνες τουαλέτες, ποια λειτουργία παίζουν τα υβριδικά συστήματα θέρμανσης;

Υπάρχουν άλλα σχέδια που είναι μικτά. Ένας υβριδικός σχεδιασμός προσπαθεί να κλείσει το κενό εξαλείφοντας μερικά από τα μειονεκτήματα διατηρώντας παράλληλα πολλά από τα πλεονεκτήματα των άλλων συστημάτων. Η συσκευή χρησιμοποιεί λίγο περισσότερη ενέργεια από ένα μπιντέ χωρίς δεξαμενή, καθώς συνδυάζει τα δύο συστήματα και διατηρεί το νερό στη δεξαμενή ενσωματωμένου σκάφους, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται. Λόγω της ενσωματωμένης δεξαμενής, ένα υβριδικό μπιντέ δίνει ταχεία ζεστό νερό, εμποδίζοντας το κρύο σοκ που μπορείτε να ζήσετε όταν χρησιμοποιείτε ένα μπιντσετ χωρίς δεξαμενή και συνεχίζει να προσφέρει συνεχή ζεστό νερό μετά τη λήξη της δεξαμενής από ζεστό νερό λόγω Τεχνολογία άμεσης θέρμανσης. Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματικά έξυπνη και αποτελεσματική τεχνική λόγω του σχεδιασμού και της ρύθμισης. Μια υβριδική αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που συνδυάζει μια αντλία θερμότητας πηγής αέρα με έναν λέβητα αερίου ή πετρελαίου. Όταν μια αντλία θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας είναι ανεπαρκής για την παροχή των απαιτήσεων θέρμανσης της ιδιοκτησίας από μόνη της, ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου χρησιμοποιείται για να «συμπληρώσει» την αντλία θερμότητας.

 

Είναι οικονομικά αποδοτικό να αγοράσετε μια υβριδική αντλία θερμότητας;

Είναι οικονομικά αποδοτικό να αγοράσετε μια υβριδική αντλία θερμότητας;

 Ποιος είναι ο ρόλος των υβριδικών συστημάτων θέρμανσης σε έξυπνες τουαλέτες;

Υπάρχουν επίσης μικτά σχήματα. Ένας υβριδικός σχεδιασμός στοχεύει να γεφυρώσει το κενό μειώνοντας μερικά από τα μειονεκτήματα διατηρώντας παράλληλα πολλά από τα οφέλη των άλλων συστημάτων. Δεδομένου ότι συνδυάζει τα δύο συστήματα, το μοντέλο απαιτεί λίγο περισσότερη ενέργεια από ένα bidet χωρίς δεξαμενή, έτσι ώστε να κρατάει το νερό στη δεξαμενή ενσωματωμένου ζεστή, αν και δεν είναι σε χρήση. Ένα υβριδικό παρέχει άμεσο ζεστό νερό χάρη στη δεξαμενή ενσωματωμένων, αποφεύγοντας το κρύο σοκ νερού που μπορεί να αισθανθείτε ενώ χρησιμοποιείτε ένα μπιντσετ χωρίς δεξαμενή και συνεχίζει να παρέχει σταθερό ζεστό νερό όταν η δεξαμενή τρέχει από ζεστό νερό χάρη στη στιγμή Τεχνολογία θέρμανσης. Λόγω της αρχιτεκτονικής και της ρύθμισης, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή και αποτελεσματική προσέγγιση.

·         Λόγω της ενσωματωμένης δεξαμενής, ένα υβριδικό μπιντέ δίνει ταχεία ζεστό νερό, εμποδίζοντας το κρύο σοκ που μπορείτε να ζήσετε όταν χρησιμοποιείτε ένα μπιντσετ χωρίς δεξαμενή και συνεχίζει να προσφέρει συνεχή ζεστό νερό μετά τη λήξη της δεξαμενής από ζεστό νερό λόγω Τεχνολογία άμεσης θέρμανσης.

Ποια είναι η διαδικασία της μη ηλεκτρικής θέρμανσης του μπιντέ;

Οι μη ηλεκτρικές εκδόσεις συνδέονται απλώς στο υπάρχον υδραυλικό δίκτυο. Ορισμένες εκδόσεις έχουν ζεστό νερό, αλλά δεν χρησιμοποιούν ενέργεια, είτε από την μπαταρία είτε από την πηγή ενέργειας στο σπίτι. Συνδέονται στο πλέγμα ζεστού νερού του σπιτιού. Αυτό έχει ήδη δηλωθεί εν μέρει. Έχουν επίσης τη διάκριση ότι είναι πολύ λιγότερο δαπανηρές από τους ομολόγους τους. Ωστόσο, αντί να χρησιμοποιείτε μόνο κρύο νερό όπως σε έξυπνες εκδόσεις τουαλέτας, θα πρέπει να προσθέσετε επεκτάσεις bidet που χρησιμοποιούν τόσο κρύο όσο και ζεστό νερό.

Αξίζει να επενδύσετε σε έξυπνες τουαλέτες;

Οι έξυπνες τουαλέτες είναι τόσο οικολογικά φιλικές και προσθέτουν ένα άγγιγμα της τάξης στο μπάνιο σας. Οι έξυπνες τουαλέτες αξίζει να εξεταστούν αν επανασχεδιάζετε το μπάνιο σας ή απλά ψάχνετε για μια νέα τουαλέτα. Δεν είναι μόνο δροσερά και τεχνικά, αλλά κάνουν επίσης τη ζωή σας απλούστερη. Ο μηχανισμός έκπλυσης ενεργοποιείται από έναν αισθητήρα σε κάθε τουαλέτα. The advantage of using a sensor rather than a handle is that germs are not transported from hands to the toilet. Οι έξυπνες τουαλέτες ανιχνεύουν πόσο νερό απαιτείται και ξεπλύνετε με την ακριβή ποσότητα που απαιτείται. Ορισμένες έξυπνες τουαλέτες τροφοδοτούνται από μπαταρίες, ενώ άλλες χρειάζονται σύνδεση με την ηλεκτρική υποδομή του σπιτιού σας.

·         Οι έξυπνες τουαλέτες είναι τόσο οικολογικά φιλικές και προσθέτουν ένα άγγιγμα της τάξης στο μπάνιο σας.
·         Smart toilets are worth consideration whether you are redesigning your bathroom or just looking for a new toilet.
·         The advantage of using a sensor rather than a handle is that germs are not transported from hands to the toilet.

What are the benefits of a bidet toilet?

Ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι ένα gadget που συνδυάζει τους ρόλους μιας τουαλέτας και ενός μπιντέ σε μια ενιαία μονάδα. Παρέχει μια άνετη εμπειρία στο μπάνιο συνδυάζοντας μια τουαλέτα υψηλής ποιότητας με λειτουργικότητα μπιντέ. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας, η αυτοματοποιημένη έκπλυση και οι ξηραντήρες αέρα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές. Οι ιαπωνικές τουαλέτες παρέχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν επισκέψεις στο μπάνιο πιο βολικό. Ένα έξυπνο μπάνιο, γνωστό και ως ιαπωνική τουαλέτα, χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογίες. Με ένα μόνο κουμπί κλικ, μπορείτε να ξεπλύνετε, να ομίχλη και να στεγνώσετε μια ιαπωνική τουαλέτα. Στο ιαπωνικό μπάνιο, η θερμοκρασία του νερού και η ξήρανση του αέρα μπορεί να αλλάξει στην ευκολία του χρήστη. Οι προσδοκίες θερμοκρασίας μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακτηθούν για την επόμενη συνεδρία του μπάνιου. Η τιμή των τουαλετών του Μπιντέτα καθορίζεται από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Είναι δυνατόν να επιλέξετε μια απλούστερη επιλογή με χαμηλότερο κόστος ή να προχωρήσετε όλα όσον αφορά τη λειτουργικότητα με υψηλότερο κόστος. Μια έξυπνη τουαλέτα επικοινωνεί με τους χρήστες της μέσω τηλεχειριστηρίου. ο BrookPad SplashLet Η έξυπνη τουαλέτα συνδυάζει τη σύγχρονη ευελιξία τουαλέτας με καθαρισμό τύπου bidet. Είναι απλό να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ένα μπιντέ!

·         Ένας συνδυασμός τουαλέτας μπιντέ είναι μια συσκευή που συνδυάζει τις λειτουργίες μιας τουαλέτας και ενός μπιντέ σε μια συσκευή.
·         Συνδυάζει μια τουαλέτα υψηλής ποιότητας με δυνατότητες μπιντέ για να προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία στο μπάνιο.
·         Οι τουαλέτες στην Ιαπωνία περιλαμβάνουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που κάνουν τη μετάβαση στην τουαλέτα πιο βολική.
·         Οι έξυπνες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε ένα έξυπνο μπάνιο, συχνά γνωστές ως ιαπωνική τουαλέτα.

Αξίζει να επενδύσετε σε μια υβριδική αντλία θερμότητας;

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα υβριδικά συστήματα θέρμανσης μπορούν να εξοικονομήσουν ιδιοκτήτες σπιτιού έως και 30 έως 50 % στα ενεργειακά τους έξοδα σε σύγκριση με τις τυπικές αντλίες θερμότητας. Τα παρακάτω είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των υβριδικών συστημάτων αντλίας θερμότητας. Οι αντλίες θερμότητας είναι πασίγνωστες για τη χρήση πολλών ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα υβριδικά συστήματα θέρμανσης μπορούν να εξοικονομήσουν ιδιοκτήτες σπιτιού έως και 30 έως 50 % στα ενεργειακά τους έξοδα σε σύγκριση με τις τυπικές αντλίες θερμότητας. Η υβριδική διαμόρφωση θα εμποδίσει το σύστημα θέρμανσης να γίνει αναποτελεσματική ή φθαρμένη και τελικά αποτυχία. Η μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα της θέρμανσης. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι υβριδικές αντλίες διπλού καυσίμου είναι δημοφιλείς είναι λόγω του συστήματός τους. Επειδή αυτό είναι ένα μικτό σύστημα, ούτε η συμβατική ούτε η ανανεώσιμη ενέργεια θα είναι υπό πίεση.

·         Τα παρακάτω είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των υβριδικών συστημάτων αντλίας θερμότητας.
·         Η υβριδική διαμόρφωση θα εμποδίσει το σύστημα θέρμανσης να γίνει αναποτελεσματική ή φθαρμένη και τελικά αποτυχία.
·         Τη μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα της θέρμανσης.

 

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους