Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — washlet

Smart Toilet History, Japanese Toilets

βελτίωση της υγιεινής μπάνια της Ιαπωνίας τουαλέτες σύγχρονο μπάνιο έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τότο λυγαριά

Smart Toilet History, Japanese Toilets

Το E-Bidet ή το ηλεκτρονικό κάθισμα του μπιντέ είναι σύστημα που ενσωματώνει έξυπνες λειτουργίες ηλεκτρονικής πλύσης μέσα στο κάθισμα τουαλέτας. Οι έξυπνες τουαλέτες είναι οι πιο δημοφιλείς στην Ιαπωνία, όπου περισσότερο από το 80 % των νοικοκυριών τις χρησιμοποιούν.

Διαβάστε περισσότερα →


Can going to toilet be different with smart toilet?

σπρέι μπιντέ τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα λυγαριά

Can going to toilet be different with smart toilet?

BrookPad Splashlet είναι ένα έξυπνο κάθισμα τουαλέτας που σας επιτρέπει να καθαρίσετε την τουαλέτα σας με νερό αντί για χαρτί υγείας. Το έξυπνο κάθισμα είναι εξοπλισμένο με νυχτερινό φως, θέρμανση καθίσματος, σύστημα πλύσης νερού με ανοξείδωτο ακροφύσιο, στεγνωτήριο με ζεστό αέρα και ένα μαλακό καπάκι. ο BrookPad Splashlet είναι διαθέσιμο τώρα στην Ιαπωνία. Ένα νέο σύστημα τουαλέτας έχει εγκατασταθεί στις τουαλέτες ενός σχολείου στο Λονδίνο. Η νέα τουαλέτα έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται και να αισθάνεται διαφορετική από την προηγούμενη. Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη νέα τουαλέτα όταν επιστρέψουν στο σχολείο τη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς βελτιώνουν οι ιαπωνικές τουαλέτες υγιεινή;

ηλεκτρονική τουαλέτα μπάνια της Ιαπωνίας τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα τότο λυγαριά

Πώς βελτιώνουν οι ιαπωνικές τουαλέτες υγιεινή;

Το ηλεκτρονικό έξυπνο κάθισμα τουαλέτας έχει θερμαινόμενο κάθισμα, αυτόματο πλύσιμο νερού και ξήρανση με ζεστό αέρα. Στην Ιαπωνία, οι τουαλέτες ταξινομούνται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: παραδοσιακά, δυτικά και πολυλειτουργικά. Οι ιαπωνικές τουαλέτες είναι τόσο συνηθισμένες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εντοπίσετε και θα χρησιμοποιήσετε ένα.

Διαβάστε περισσότερα →


Ημέρα του πατέρα έκπληξη, ίσως ηλεκτρονική τουαλέτα

ηλεκτρονική τουαλέτα ιδέα δώρου διακοπές έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τουαλέτα λυγαριά

Ημέρα του πατέρα έκπληξη, ίσως ηλεκτρονική τουαλέτα

Η Ημέρα του πατέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες, τιμώντας την πατρότητα, τις πατρικές σχέσεις και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μπαμπάδες στη ζωή των παιδιών τους. Η Ημέρα του πατέρα προτάθηκε αρχικά το 1909 ως τρόπος συμπλήρωσης των εορτασμών της Ημέρας της μητέρας. Οι διακοπές πραγματοποιούνται σε 91 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας, της Αργεντινής και της Ιαπωνίας. Στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, αυτή η μέρα ιδρύθηκε το 1910 και γιορτάστηκε στις 21 Ιουνίου. Η Daily Mail έχει βάλει μια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα Δώρα Ημέρα του πατέρα.

Διαβάστε περισσότερα →