Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — washing toilet

Χαρτί υγείας όλο το χρόνο ή τουαλέτες ντους

οφέλη του μπιντέ σπρέι μπιντέ μπιντέτο τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα χαρτί υγείας τουαλέτα

Χαρτί υγείας όλο το χρόνο ή τουαλέτες ντους

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη χρήση του χαρτιού τουαλέτας, σύμφωνα με το Statista. Ο τυπικός Αμερικανός χρησιμοποιεί 141 ρολά ιστού τουαλέτας ανά έτος, ο οποίος μεταφράζεται σε 12,7 κιλά χαρτιού που χρησιμοποιείται. Η ετήσια χρήση χαρτιού υγείας τεσσάρων ατόμων προβάλλεται να είναι 564 ρολά, ή 50,8 κιλά. Μπορεί να κοστίσει 479,40 δολάρια ετησίως για μια οικογένεια τεσσάρων για να ζήσει σε αυτό το εισόδημα. BrookPad Το Splash μπορεί να είναι σε θέση να μειώσει τη χρήση του χαρτιού τουαλέτας.

Διαβάστε περισσότερα →


Smart toilet, core functions

ηλεκτρονική τουαλέτα τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα έξυπνες λειτουργίες τουαλέτας έξυπνο κάθισμα τουαλέτας έξυπνες τουαλέτες τουαλέτα

Smart toilet, core functions

Μια έξυπνη τουαλέτα είναι ένα κάθισμα τουαλέτας που διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ένα μπιντέ, πίσω πλύση, πλύσιμο turbo, στεγνωτήρα ζεστού αέρα, θερμαινόμενο κάθισμα, νυχτερινό φως, έξυπνο αισθητήρα, παιδική λειτουργία, απόσπαση και ακόμη και περιβάλλον για τη διατήρηση του νερού. Αυτό εξαλείφει αποτελεσματικά την ανάγκη για κανονικό χαρτί υγείας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την καθαριότητα. Αυτό το είδος τουαλέτας είναι πιο δημοφιλές στην Ιαπωνία, όπου πάνω από το 82 % των σπιτιών τα χρησιμοποιούν. Γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη, λόγω του BrookPad Επιχειρήσεις και ενισχύουν την καθημερινή εμπειρία τουαλέτας.

Διαβάστε περισσότερα →


Ημέρα του πατέρα έκπληξη, ίσως ηλεκτρονική τουαλέτα

ηλεκτρονική τουαλέτα ιδέα δώρου διακοπές έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τουαλέτα λυγαριά

Ημέρα του πατέρα έκπληξη, ίσως ηλεκτρονική τουαλέτα

Η Ημέρα του πατέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες, τιμώντας την πατρότητα, τις πατρικές σχέσεις και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μπαμπάδες στη ζωή των παιδιών τους. Η Ημέρα του πατέρα προτάθηκε αρχικά το 1909 ως τρόπος συμπλήρωσης των εορτασμών της Ημέρας της μητέρας. Οι διακοπές πραγματοποιούνται σε 91 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας, της Αργεντινής και της Ιαπωνίας. Στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, αυτή η μέρα ιδρύθηκε το 1910 και γιορτάστηκε στις 21 Ιουνίου. Η Daily Mail έχει βάλει μια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα Δώρα Ημέρα του πατέρα.

Διαβάστε περισσότερα →


Toilet paper is sold out, don’t panic, get toilet sprayer!

συνημμένο μπιντέ σπρέι μπιντέ χαρτί υγείας ψεκαστήρας τουαλέτας τουαλέτα

Toilet paper is sold out, don’t panic, get toilet sprayer!

Η διαταραχή του εφοδιασμού του χαρτιού τουαλέτας οφείλεται σε υπερβολική αγορά καταναλωτή που δημιούργησε μια τεράστια ζήτηση για αυτό το βασικό άρθρο. Οι κατασκευαστές χαρτιού τουαλέτας, όπως όλοι γνωρίζουμε, παράγουν το ίδιο ποσό όπως πριν, αλλά η ζήτηση έχει περάσει στα ύψη. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων συμφώνησαν ότι η άνοδος της ζήτησης θα ήταν βραχύβια, πέφτοντας μόλις ο πελάτης είδε ότι τα ράφια φορτώθηκαν μερικές φορές.

Διαβάστε περισσότερα →