Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — wash or wipe

Αναγέννηση του μπιντέ, που αναπτύχθηκε πριν από αιώνες αυξάνεται σε δημοτικότητα

μπιντές Ιστορικό του Μπιντετ Μύθοι Μπιντέτ ιαπωνική τουαλέτα έξυπνη τουαλέτα πλύνετε ή σκουπίστε

Αναγέννηση του μπιντέ, που αναπτύχθηκε πριν από αιώνες αυξάνεται σε δημοτικότητα

Ένα μπιντέ είναι ένα χαμηλό κύπελλο που τοποθετείται δίπλα στην τουαλέτα. Το "Bidet" είναι ο γαλλικός όρος για το "Pony", ένας ευφημισμός για τον τρόπο που κάποιος θα έπεφτε το φανταχτερό μπολ για να καθαρίσει τον εαυτό του. Τα περισσότερα μπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι αρκετά μεγάλα για να φιλοξενήσουν ένα επιπλέον μπιντέ. Η τουαλέτα μπορεί να είναι μια πλούσια πηγή δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των εξετάσεων υγείας και να σας ειδοποιήσει όταν κάτι είναι λανθασμένο.

Διαβάστε περισσότερα →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες βελτίωση της υγιεινής υγιής τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα μπιντέτ τουαλέτας χαρτί υγείας πλύνετε ή σκουπίστε

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Με SplashLet, μπορείτε να πλύνετε απευθείας στην τουαλέτα, με τη χρήση ηλεκτρονικού καθίσματος τουαλέτας Bidet λίγο μετά το τέλος. ο SplashLet προσέφερε τελική ροή νερού για τέλειο πλύσιμο & bidet, αντικαθιστώντας την ανάγκη για χαρτί υγείας και να πάρει την υγιεινή στο επόμενο επίπεδο. Η απαλή ροή αεριζόμενου νερού θα καθαρίσει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε με απαλή ροή αέρα και νερού. Το νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει το χρώμα του αυτοκινήτου, τη βαφή, τις πλάκες, τα χέρια και ακόμη και το πάτωμα.

Διαβάστε περισσότερα →