Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — vitra

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου μπιντές σχέδιο οδηγός ιστορία τουαλέτα Βίτρα

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

Η VitrA είναι μια τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, ένας διάσημος Τούρκος φαρμακοποιός, ίδρυσε την επιχείρηση. Η σειρά VitrA Essentials είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, φρέσκο σπίτι. Η συλλογή σχεδιαστών διαθέτει σχεδιαστές όπως ο Alejandro Aravena και ο Michel Charlot. Η VitrA είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →


Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπιντές τουαλέτα τουαλέτα Βίτρα

Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

Η Vitra, μια τουρκική επιχείρηση που ιδρύθηκε μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει ιστορικό ξεπέρασης των αντιξοότητας. Η συλλογή Essentials προσφέρεται ως πρακτική εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν νέο, σύγχρονο χώρο διαβίωσης χωρίς να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό. Η συλλογή σχεδιαστών επικεντρώνεται στις καθαρές γραμμές, στην απόδοση του προϊόντος και στην αίσθηση της ισορροπίας. Η Vitra είναι ένας τουρκικός κατασκευαστής αξεσουάρ μπάνιου. Συνεργάζονται στενά με σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για να φέρουν μόνο προϊόντα που είναι περήφανοι για την αγορά.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Vitra φημισμένη τουαλέτα;

λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου μπιντές οδηγός ιστορία τουαλέτα Βίτρα

Είναι η Vitra φημισμένη τουαλέτα;

Η συλλογή Vitra Essentials είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό προσέγγιση για την ενημέρωση του σπιτιού σας. Η γραμμή σχεδιαστή συνεργάζεται με σύγχρονους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες. Για τον τουρκικό φαρμακοποιό üleyman Ferit Eczacibaşi, η Vitra παράγει τουρκικά αξεσουάρ μπάνιου από το 1900. που απονεμήθηκε πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένου του ελβετικού σχεδιασμού της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα →