Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — villeroy boch

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

μπιντές τουαλέτα ιστορία σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα τουαλέτα Villeroy & Boch

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

Η Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1748 από τον Iron Master François Boch και τους τρεις γιους του, όλοι τους είχαν εργαστεί στο παρελθόν ως σιδηρουργοί. Η εταιρεία ξεκίνησε στο χωριό Lorraine Audun Le Tiche, όπου ο Master Master ανέπτυξε μια αγγειοπλαστική με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πλακιδίων στον κόσμο που αφιερώθηκε μόνο στα αρχιτεκτονικά πλακάκια το 1869. Η Villeroy και η Boch έχουν μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία της παραγωγής κεραμικών και υγειονομικών αγαθών υψηλής ποιότητας. Αυτή η εμπειρογνωμοσύνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ευρείας ποικιλίας ελκυστικών, σύγχρονων και άνετων μονάδων WC και μπιντέ για το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →


Ανασκόπηση μάρκας: Villeroy & Boch.

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα τουαλέτα ιστορία τουαλέτα μπιντέτ τουαλέτας Τουαλέτες Villeroy & Boch

Ανασκόπηση μάρκας: Villeroy & Boch.

Κατασκευάζει σερβίτσια, προϊόντα περιποίησης και είδη υγείας στη Γερμανία. Η πορσελάνη Phanolith, που εισήχθη κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας έκθεσης του Παρισιού, παρέμεινε δημοφιλής. Ο Villeroy Boch διατηρεί πολύ υψηλής ποιότητας απαιτήσεις και ακόμη και μικρές ατέλειες μπορεί να οδηγήσουν σε απόρριψη. Αυτές οι τουαλέτες είναι μια σύγχρονη συστροφή στα κλασικά σχήματα WC Pan. Για παράδειγμα, η σειρά Avento διαθέτει καθίσματα τουαλέτας και εργονομικά κύπελλα με κεκλιμένες άκρες.

Διαβάστε περισσότερα →