Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — unclogging

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός κουζίνα υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα ξεγλινός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

Εάν η τουαλέτα σας είναι μπλοκαρισμένη, ξεπλύνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χημικής αποστράγγισης. Φορέστε γάντια και γυαλιά για να προστατεύσετε τα χέρια και τα μάτια σας από το καθαριστικό. Εάν η παγίδα αποβλήτων δεν έχει τίποτα να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε έναν προβάδισμα αποστράγγισης για να διερευνήσετε τη γραμμή αποβλήτων. Οι σωλήνες αποβλήτων και οι παγίδες στο σύστημα αποστράγγισης του σπιτιού σας αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του συστήματος. Οι πλαστικοί σωλήνες και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των σύγχρονων συστημάτων. Εάν ο νεροχύτης, η λεκάνη ή το μπάνιο σας αποστραγγίζονται αργά, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα →


How to Unclog a Toilet

τουαλέτα οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα βουρτσάκι τουαλέτας ξεγλινός

How to Unclog a Toilet

Τα φράγματα τουαλέτας τείνουν να συμβαίνουν όταν δεν τα θέλετε. Ορισμένα εμπόδια μπορεί να αντιμετωπιστούν από έναν ερασιτεχνικό υδραυλικό. Ένα καλό έμβολο ή καθαριστικό αποστράγγισης DIY πρέπει τυπικά να καθαρίζει τα φράγματα. Συντριπτικά, μια βυθισμένη τουαλέτα θα ξεπεράσει μόνο του. Τα μικρόβια μπορεί να κρύβονται μέσα σε οποιαδήποτε τουαλέτα, αλλά ένα καλό ζευγάρι γάντια καθαρισμού από καουτσούκ σας κρατά ασφαλή.

Διαβάστε περισσότερα →