Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — toilets

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω τουαλέτα Τουαλέτες

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

Η τουαλέτα είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο αντικείμενο μπάνιου μετά το νεροχύτη. Η διάμετρος του σπιτιού και του σωλήνα του εδάφους σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό. Οι τουαλέτες που συνδέονται με κοντινή συζεύκτη έρχονται σε δύο στυλ: πίσω-τοίχο και πίσω, μπροστά και πλευρά. Πριν αγοράσετε μια νέα τουαλέτα, μετρήστε το ύψος, η διάμετρος (του σπιτάτου και του σωλήνα του εδάφους) και η τοποθέτηση των σωλήνων εδάφους. Επειδή δεν μπορείτε να σέρνετε κάτω ή γύρω από τους σωλήνες, οι τουαλέτες πίσω σε τοίχο είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από τις τουαλέτες ανοιχτής πλάτης.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

μπιντές τουαλέτα οδηγός ιστορία λυγαριά τουαλέτα τουαλέτα Τουαλέτες

Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Αυτή η ελβετική εταιρεία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα. Τα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται να είναι οικονομικά αποδοτικά και οικολογικά φιλικά. Έχουν λάβει πολλές τιμές σχεδιασμού καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου σχεδιασμού. Οι καινοτόμες τεχνικές παραγωγής και η στρατηγική διατήρησης του νερού είναι επίσης κάτι που είναι γνωστό ότι η Laufen. Επειδή έχει δημιουργηθεί με οφέλη, τα έπιπλα Laufen έχει μια πραγματικά κομψή και ελκυστική εμφάνιση. Οι μονάδες Laufen Pro, με τις ξεχωριστές μορφές δισκίων τους, παρέχουν μια λεπτή ευρωπαϊκή κομψότητα στη διακόσμηση. Οι λεκάνες Pro B και Pro C διαθέτουν ουδέτερο στυλ με καμπύλο μέτωπο που είναι εξίσου κατάλληλο για οικογενειακές, εταιρικές ή δημόσιες τουαλέτες. Οι μπιντέ και οι τουαλέτες είναι άνετες, πρακτικές και όμορφες. Οι τουαλέτες-κρεμασμένες, πίσω-τοίχο, και στενά συζευγμένα τουαλέτες προσφέρουν μια ξεχωριστή πτυχή του φωτός και του χώρου στο μπάνιο. Ο Stefano Giovannoni δημιούργησε τη σειρά μπανιέρα, WASTES, WCS, Bidets, Bidets και δεξαμενές.

Διαβάστε περισσότερα →


Γιατί τα παιδιά βρίσκουν τουαλέτα, μπιντέ, ψεκαστήρα τόσο αστείο;

συνημμένο μπιντέ σπρέι μπιντέ emoji poop αστείο χιούμορ τουαλέτας ψεκαστήρας τουαλέτας Τουαλέτες

Γιατί τα παιδιά βρίσκουν τουαλέτα, μπιντέ, ψεκαστήρα τόσο αστείο;

Το χιούμορ τουαλέτας είναι μια πηγή μεγάλης χαράς για τα παιδιά μιας συγκεκριμένης ηλικίας στις τουαλέτες και τα μπιντέδες. Το χιούμορ τουαλέτας μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τα παιδιά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί τρόποι για να περιορίσετε το γλάστρες. Οι κωμικοί δημιουργούν αστεία για τα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουν άβολα και είναι μια κοινή στρατηγική αντιμετώπισης. Οι ειδικοί προτείνουν ότι τα παιδιά κάνουν το ίδιο πράγμα, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουν. Τα ατυχήματα του μπάνιου είναι υψηλά στον κατάλογο των ανησυχιών για τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6. Το χιούμορ τουαλέτας μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η νευρικότητα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να απομονώσετε τους σωλήνες νερού στο σπίτι σας.

τουαλέτα αναδιαμόρφωση του μπάνιου μόνωση σωλήνων υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά Τουαλέτες

Πώς να απομονώσετε τους σωλήνες νερού στο σπίτι σας.

Για να αποφύγετε την κατάψυξη των σωλήνων, χρησιμοποιήστε σωλήνες αφρού. Το σπίτι σας θα είναι πιο ζεστό εάν απομονώσετε το πάτωμα της σοφίτας σας ως συνέπεια, η σοφίτα γίνεται ψυχρότερη, αυξάνοντας τον κίνδυνο παγωμένων σωλήνων νερού στη σοφίτα. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα θα παρέχονται σε αυτό το σεμινάριο. Για τη μόνωση σωλήνων στη σοφίτα ή στο γραφείο σας, το DOE έχει εκδώσει κατευθυντήριες γραμμές.

Διαβάστε περισσότερα →